Ingen jul utan snö!

Hej allihopa!
Nu har den efterlängtade snön landat på Jorvik och klätt åkrar, fält och skog i en vacker vinterskrud!

Juluppdrag i Silverglade:
- Den vita julen är äntligen kommen men det är fortfarande mycket att göra innan julafton! Fortsätt hjälp invånarna i Silverglade få ordning på julmyset!

Vackert glittrande snö täcker Jorvik!

Dagliga julbestyr:
- De dagliga julbestyren blir fler och fler ju närmre jul vi kommer. Det finns massor av traditionellt julpyssel att sysselsätta sig med. Se efter om du hittar någon som behöver hjälp med allt roligt som ska göras. Invånarna är tacksamma över all hjälp de kan få och kommer säkerligen belöna dig med antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp.

Julbutiker:
- Lucia är en tradition som Jorvikborna anamat. Lucia är ljusets högtid och traditionellt sett klär man upp sig i en vit skrud och bär en vacker ljuskrona på huvudet. Rid till julbutikerna och kolla in de fina Lucia-kläderna!

Klä er i era finaste julkläder, ta en screenshot och lägg upp den bästa bilden på facebook så skapar vi ett juligt album!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback