Dagliga uppdrag

Varje dag har vi som spelar dagliga uppdrag att göra om vi vill. Vissa av dem dagliga uppdragen har man för att bygga upp rykte hos en viss fraktion.

Dem dagliga jag verkligen hatar är Fisket. ( men som ni redan sett är jag klar med dem. Blev klar med dem den 25 okt ) Så härligt att det är klart, få jag personligen tycker verkligen inte att gå och fiska passar in i ett hästspel. Känns verkligen fel. Men om vi bortser från fisket så gillar jag faktiskt dem dagliga uppdragen man får på fredag, uppe på Vingården.
 
Genom att hjälpa Tyra med att lassa hö, hämta bränsle till hö torken, springa ner till Techno med hundgodis (stackarn som bara får "mat" en gång i veckan ) , lämna hästskor till Conrad the smed, hjälpa Baronessan att plocka druvor, Carney behöver hjälp med att kolla jordanalysen, Hämta hem 3 lösa hästar, reparera vattensystemet och kratta nya högar till igelkottarna. Låter jobbigt men ack så kul. Så mycket Jorvik shilling man får/tjänar :3
 
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback