Sneaky Dragons - Vecka 23

Vem vet mest!
"Denna veckan ska ni få visa era kunskaper på alla möjliga områden, temat är frågesport i alla möjliga teman och utföranden.
Under veckan kommer ni kunna samla extra poäng utanför eventen. På våran facebook grupp dyker information om extratillfällena som kommer ske två gånger om dagen. Vi ska försöka ha extra tillfällen både på dagtid och kvällstid varje dag så att fler ska få chans att samla poäng.
Extratillfällena kommer att vara antingen i form av gåta eller fråga. 

Regler för gåtor: En gåta kan publiceras på facebook gruppen ca. 2 timmar innan tiden för extratillfället. Ni ska lista ut vart gåtan leder och ta er till platsen. När ni är på rätt plats på avsatt tid kommer en av oss stå där och vänta på att ni bjuder in oss i grupp. Ni kommer då bli bekräftade i gruppchatt att ni hittat rätt plats.
Alltså kan gåtan publiceras på facebook gruppen klockan 10.00 men tiden för poängsamlingen är mellan 12.00 - 12.10 och det är inte förens då en av oss kommer stå där och vänta på era gruppinbjudningar. Klurar ni ut gåtan och tar er till platsen tjänar ni 4 extrapoäng. 
Alla gåtor som sker under veckan leder till en plats i spelet. Ni måste alltså bjuda in en av oss i grupp för att få era poäng.

Regler för frågor: Kordinater kommer att publiceras på facebook gruppen 2 timmar innan ett frågetillfälle, ni ska då ta er till platsen som koordinaterna leder till men också svara på en fråga när ni bjudit in personen som står där i grupp. När ni bjudit in till grupp kommer ni få en fråga att svara på. Klarar ni att ta er till platsen får ni 1 poäng, klarar ni även att svara rätt på frågan får ni 3 poäng. Ni kan alltså få allt som allt 4 poäng på ett frågetillfälle."
- Kopierat från hemsidan
 
Måndag 2 Juni
 Startade veckan med Knapp-sport. 
50 frågor hade Annie fixat ihop och vi samlades inne i cirkusen. Frågan ställdes och första som skrev rätt svar fick gå framåt till nästa knapp. (Knapparna ni vet som sätter igång eldringarna)
Nemo hade problem med att komma in i cirkusen så vi bytte konto (Jag på hennes och hon på mitt) och sen beslöt hon sig för att gå ut med Harry men sen när alla skulle in igen kom hon inte in haha. Där av att Evelina är utan häst haha. :p 
 
 
 
Tisdag 3 Juni
Frågesport med tema.
Spel, Fordon och Musik.
Jag fick äran att ta spelfrågorna medans Annie tog Fordon och Nemo tog Musik.
 5 relativt svåra frågor inom 3 olika ämnen som sagt. Där vi även stog utplacerade så att vårt tema skulle passa in. Spelämnet var i Norra Länken, Fordon var vid fontänen i Jarlaheim och Musik var vid discot i Fort Pinta. Väldigt roligt event men även lite stressande för oss som skrev frågorna om och om igen till 10 pers haha. 
Vi samlades sen vid Moorlandchampet där vi gav rätt svar och även grattade Gabbi som hade tagit studenten! :D
 
Onsdag 4 Juni
 Onsdagsmöte som vanligt :D 
 Där vi tog upp lite hur det skulle kunna se ut under sommarhalvåret. 
Fick svar på en del av mina funderingar :) 
 
Torsdag 5 Juni
 Lopp Frågesport!
Veckans kanske roligaste event. 
Tävla Valedalesjön banan samtidigt som dem skulle svara på olika påståenden.
Mohahah :D  
 
Fredag 6 Juni
Ledigt!
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback