Nya Stilar, Nya Sälar, Nya Namn!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering!

Sprillans nya stilar
Klädbutiken i Jorvik Citys galleria har fått in en massa nya fina kläder. Vem kunde tro att det endast krävdes en bussresa för att bli snygg inför sommaren? Dags att shoppa!

Vänta... Är det ett isberg jag ser?!
Ute till sjöss runt omkring Jorvik, i det kalla vattnet finns det några enorma isbitar. Vi har sett isberg på väg mot kustlinjen ett par gånger tidigare, och på dem fanns några nya fina sälvänner som du kunde ta med dig hem. Är det samma isberg som är på väg mot stranden den här veckan? Logga in i spelet efter dagens uppdatering och rid ut till Västkobbens fiskeby så får du veta!

Gulliga sälar!

På tal om söta djur...
...så har du ännu en chans att hjälpa några traumatiserade invånare i Jorvik även den här veckan! Fortsätt hjälpa till med att hitta de bortsprungna husdjuren. Rid till Jenna i Moorland för att komma igång!

Ännu mer strandkul!
Glöm inte att du genom hela augusti kan hänga med Tim på stranden i Fort Pinta och hjälpa honom med alla hans knepiga turistuppdrag! Fort Pintas strandtävling är också tillgänglig hela månaden.

Hästmarknad
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att bygga hästmarknaden i Fort Pinta denna vecka!

Nya namn att välja mellan till era ridklubbar!
Mängder av nya namnkombinationer till era ridklubbar är nu tillgängliga! Vad sägs om Furious Manatees eller varför inte döpa er klubb till Atomic Farmers Corporation? Fler namn gör det roligare!

Bättre grafik
Hästarna och deras utrustning har befunnit sig i en process av att få ett nytt kristallklart grafiskt ansiktslyft... För er som spelar Star Stable på en dator som är stark nog kommer nu kunna välja att se era hästar i högre kvalité! För att ändra upplösningen på era hästar gör ni såhär:

- Gå till "Inställningar" och klicka på "Grafikkvalité"
- Ändra inställningarna till "Högsta kvalité"
- Logga ut och logga in igen
- Sådär! Nu kan du njuta av att se din häst i högre kvalité!

Ha en toppenvecka!
Onk! Onk! Från Star Stable-sälarna! x




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback