VÄLKOMNA TILL JORVIK CITYS GALLERIA!

Hej och välkomna till veckans härliga uppdatering! Vi tycker det är jättekul att äntligen få berätta att det nu finns en ny plats att besöka i Jorvik: en helt ny galleria!

Jorvik Citys galleria slår idag upp dörrarna för alla i Jorvik! Det stämmer: för alla! Star Riders och icke Star Riders kan alla få chans att umgås tillsammans, ha skoj och shoppa, shoppa, shoppa i den helt nya gallerian!

Innan vi berättar mer om den absolut senaste och coolaste platsen att hänga på i Jorvik, har vi lite andra nyheter...

Mer uppdrag och en extra level för gratisspelare!
Icke Star Riders har nu chans att ha ännu mer skoj i och runtom Fort Pinta då de får tillgång till en rad uppdrag som tidigare bara varit tillgängliga för Star Riders! Nu har gratisspelare möjlighet att göra nya uppdrag och få mer XP vilket leder till att de nu kan komma upp i level 5! Nya uppdrag, en ny level plus en helt ny galleria för shopping! Idag är en bra dag för alla som inte är Star Riders!
 Nya uppdrag runt Fort Pinta och level 5 för alla!

Helt ny galleria, Helt nya butiker!
Jorvik City galleria är en perfekt plats för shopping för alla i Jorvik och en ny galleria innebär såklart helt nya butiker! Här är ett litet smakprov på vad som redan har hunnit öppna i gallerian:

  • Megabutiker som säljer kläder, utrustning och accessoarer
  • ett helt nytt kafé
  • en handelsbod där du kan köpa alla möjliga basvaror
  • en scen där flera olika evenemang kommer hållas!
…plus mycket mycket mer som kommer i framtida uppdateringar! I gallerian finns också särskilda förvaringsskåp där du kan förvara alla dina inköp! När du öppnar ditt förvaringsskåp så får du tillgång till samma lagringsutrymme som du har i ditt hemstall, vilket innebär att du aldrig behöver åka hela vägen hem om du får ont om utrymme i din ryggsäck!

Detta är bara början! Vi lovar mer coola butiker och häftiga saker framöver!
 Välkommen till Jorvik Citys galleria!

Helt nya butiker, Helt nya föremål!
Okej, vi har en helt ny galleria som behöver nya butiker...och vad behöver nya butiker? Nya saker! Så sjävklart finns det högvis med nya kläder till dig samt utrustning och dekorationer för din häst. Så mycket att vi inte har plats för allting här i nyheterna!

Ta dig till Jorvik Citys galleria på en gång och kolla in alla fantastiska nya saker!
En av de tuffa nya butikerna i Jorvik Citys galleria!

Vi introducerar även ett helt nytt sätt att shoppa! Med ett nytt förbättrat system med större bilder på föremål att förhandsgranska samt möjlighet att sortera butiken på level, pris eller i alfabetsordning! Som om inte det vore coolt nog så kan du även filtrera alla föremål i shoppen du befinner dig i på färg, vilket gör det lättare att matcha ihop med perfekta klädseln!

Superhäftig invigning!
Det är ett speciellt tillfälle, så vi behöver ett tufft evenemang! Jorviks egna rappareRaptor kommer uppträda på scenen i gallerian och du kan även möta honom efter uppträdandet för att få en egen autograf.

Håll utkik efter Henrietta i gallerian, som väntar på att få ge dig en t-shirt för att fira den stora invigningen och Raptors häftiga framträdande!
Raptor: Jorviks coolaste/töntigaste rappare!

Allt detta låter ju fantastiskt, men hur kommer jag dit?!
Ta dig till Fort Pinta och snacka med James så kommer han be dig springa ett ärende till Gallerian. För att ta sig raka vägen till gallerian får man åka med bussen, men då behövs först ett busskort! Mer information om detta får du från James i spelet!

För att kunna ta dig till gallerian måste du först ha gjort klart uppdraget då man hjälper James att ta foton i Fort Pinta. Dessa uppdrag är tillgängliga för både Star Riders och gratisspelare.
Hoppa på direktbussen till Jorvik Citys galleria!

När det sker massa nytt i spelet så blir det även massa nyheter att läsa här! Eftersom denna veckas uppdatering är så pass stor kommer nästa veckas uppdatering bli lite mindre och främst fokusera på mer coola saker att fylla upp butikerna med, plus en liten extra överraskning som vi ännu inte tänker avslöja!

Ha en rolig vecka och välkommen till Jorvik Citys galleria!
Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
mira

när kom du ditt är det en level!

Svar: Va? Hänger inte riktigt med på vad du menar men jag kom dit i onsdags när det kom.? Eller va? :p
silverknight.blogg.se

2015-02-26 18:11:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback