Hely ny jämförelsefunktion & ett kul mini-uppdrag

Hej allihopa! Välkomna till denna veckans uppdatering med en ny spännande funktion!

Jämför kläder och utrustning med den nya funktionen!
Med en enkel knapptryckning kan du nu jämföra kläder och utrustning du funderar på att köpa med de du redan har på dig! Som du förmodligen redan vet, har de olika plaggen du kan köpa runt om i Jorvik olika värden som ger en bonuseffekt som påverkar ditt ridande. Denna helt nya funktion gör att du kan kolla in skillnaden mellan det du har på dig och det du vill köpa direkt genom att bara hålla musen över föremålet och hålla ner "Shift" på ditt tangentbord. Praktiskt, eller hur?

Nya kläder och ny utrustning att jämföra!
Varför inte prova den nya funktionen på det nya sortimentet av kläder och utrustning som finns från och med idag i Gallerian? Jorvik Citys Galleria är redo och väntar på dig!

Lien är borta
Elizabeth har tappat bort sin lie. Hon kommer att behöva din hjälp med att hitta den i denna veckans mini-uppdrag. Rid över till Valedale och se vad du kan göra för att återförena Elizabeth med sitt älskade trädgårdsredskap!
 Elizabeth behöver din hjälp!

För att få veckans mini-uppdrag behöver du ha gjort klart uppdraget där du träffar Elizabeth för första gången och säger att du är redo att hjälpa henne med att lösa mysteriet med Lindas kidnappning.

Sista chansen att njuta av Midsommarfestligheterna!
Den här veckan är den allra sista med Midsommarfirande i Jorvik, så ta chansen och gör alla de dagliga skattjakterna och få några roliga gåvor under tiden! Tack till er alla för att ni gör årets Midsommar till en sådan fest!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för affärer i Silverglade, kom förbi och säg hej!

Ett viktigt meddelande om dagens uppdatering för spelare i Europa!
Under dagens uppdatering kommer våra fantastiska svenska teknikertrollkarler vara upptagna i Stockholm med ett speciellt bakom kulisserna-projekt för att göra din Star Stable-upplevelse mycket bättre!

Över hela Europa har vi en hel drös med fantastiska nya molnservrar, vilket betyder att din anslutning till spelet kommer att bli mycket stabilare. Vi kommer också att flytta alla spelares speldata över till det helt nya systemet.idag.

Det finns ingen anledning att oroa sig över detta då det kommer att ske under tiden den vanliga uppdateringen sker, så du kan se fram emot att våra teknikerlegender flyttar alla dina hästar till sitt nya hem i molnet!

Observera att detta gäller enbart för Star Stable-spelare i Europa.Alla andras server i Nordamerika och Asien/Australien har redan blivit uppgraderade till molnet.

Kontakta vår kundtjänst genom att använda formuläret på vår webbsida om du har några frågor eller funderingar!

Ha en fantastisk vecka och besök gärna vår Facebook, Insta, Twitter och Snapchat och skriv vad du tycker om den nya jämförelsefunktionen!

Kramar ifrån Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback