Våra sötaste Paint hästar och en kändisöverraskning!

Hejsan, och välkomna till veckans uppdatering!
Söta nya painthästar!
Om du rider över till Marleys gård kommer du kunna säga hej till tre av våra absolut vackraste nya painthästar! Med helt nya fina och gulliga mönster kommer dessa charmtroll vinna ditt hjärta på en gång!
 

Sådana charmtroll till hästar!

Helt ny utrustning och benlindor!
Ny utrustning till hästen och fina benlindor finns nu till salu i Jorvik Citys galleria, så de som har en känsla för mode (och fina nya saker) bör genast ta sin biljett och hoppa på bussen till gallerian!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp i Fort Pinta och vill gärna önska dig välkommen och prata lite. De ser gärna att du tittar förbi i butikerna så du inte missar några av deras varor. Och glöm heller inte kolla in de vackra hästarna på marknaden. Med detta vackra väder, kan du stanna en stund på marknaden när du ändå är på vägen ner till Fort Pinta stranden. Eller hur?!

Midsommar & Miniuppdragen fortsätter!
Vi ger er ytterligare chans denna vecka att njuta av allt midsommarskoj med dagliga uppdrag och fina belöningar samt möjligheten att hjälpa Tan att hitta sitt hårband om du inte ännu gjort det.

Litet avslöjande inför nästa vecka!
Om ni gillar tävlingar och roliga små uppdrag, så kommer ni älska nästa veckas uppdatering! Mer information kommer senare. :)

Angående kändisöverraskningen...
Någon har varit borta från Jorvik ett bra tag. Han har varit på turné, skrivit sånger med sina producenter och levt livet i rampljuset.

Med alla nya fans och ett späckat turnéschema, har det varit svårt för oss att få kontakt med vår egna Raptor, så istället för att ringa honom direkt fick vårt folk ringa hans folk och så fick hans folk ringa ytterligare lite annat folk som i sin tur ringde ännu mer folk, men tillslut har vi lyckat ordna så att Raptor kommer och gör ett framträdande vid Jorvik Citys galleria någon gång under veckan – kanske redan i morgon!

Han har blivit lite konstig dock, vi tror han gottat sig lite väl mycket i sin egen berömelse så denna gång vägrar han att skriva autografer. Försök istället få en bild ihop med honom medan han uppdräder och släng upp bilden på Instagram ihop med hashtaggen #RaptorRocks!

Ha en fin vecka framöver
Star Stable-gänget 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback