Nytt i Silverglade!

Hej och välkomna till veckans skinande uppdatering!

Upprustning av Silvergladeslottet!
Silvergladeslottet tornar ståtligt upp sig över Silverglades slätter och har sedan urminnes tider varit det historiska sätet för Silvergladefamiljen. Men ibland behöver även gamla vackra saker ett nytt fräscht utseende, och därför har våra historiska byggexperter hamrat, sågat, putsat och målat tills dess att slottet fått sig en tjusig make over.

Rid till Silverglade på en gång och kolla in den nya uppdaterade grafiken på Silvergladeslottet!
Silverglades stolthet: nu med ny vacker grafik!

Tävla i Silvergladebyns nya championat!
Ett helt nytt championat har kommit till ön! Jorvik välkomnar Silvergladebyns championat: en prestigefylld tävling som slingrar sig runtom Silvergladebyn. Tävlingsbanan passerar Silverglades mäktiga slott, fälten utanför staden och ängarna nedanför väderkvarnen. Se upp för jordbruksmaskiner som av någon märklig anledning alltid är ute och kör i full fart så fort loppet är igång!

Nytt sommarmode!
Ta dig till gallerian och gör dig redo inför sommaren med nya solskensfina plagg som nu finns till salu!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att sätta upp sin marknad vid Jorvikstallets arena. De ser gärna att du kommer förbi snart och hälsar på! 

Mums mums!
De senaste veckorna har vi tyvärr upplevt att den vackra Quarterhästen inte kunnat böja sig ner och beta som den tidigare gjort. Vi har goda nyheter, vi har listat ut varför animationen inte fungerade och fixat den, så efter uppdateringen idag ska de åter igen kunna böja sig ner graciöst och beta som förr.

Star Stables YouTube-kanal
Som några av er nog redan märkt har Star Stables YouTube-kanal fått sig ett lyft och vi är redo att dela med oss av massa nytt innehåll! Vi startar genom att introducera de första avsnitten i en cool ny serie med hjälpfulla tutorials, skapade av Star Stable Archie och spelaren Esmeralda Kinglee.

Kolla in en av de första videorna nedan!

Sommarens presentbutik
Håll ögonen öppna här på Star Stables nyhetssida och på vår Facebook-sida under morgondagen, då vi öppnar upp för nya somriga erbjudanden i vår presentbutik! Observera att erbjudandena bara finns tillgängliga en begränsad tid. Vi ses i presentbutiken i morgon :)

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget!




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback