En kväll med busflickor

Oj oj oj, vart ska jag börja? 
Kommer jag ens orka skriva ner allt? ALLT?! Jag gör ett försökt. 

Loggade in på fredags kvällen strax innan kl 8 tror ja, för att försöka på ljusbuggen. Vilket inte gick så bra. Sen började jag leka med Sasha och Haley U. Joinade även Sashas livestream där även en annan tjej var med vid namn Melissa (?) Vi satt och snackade som vanligt tills jag och Haley U började fangirla Eden och sen vips var hon och även Phoebe med oss och snackade. Sen urartade allt typ. Ehehe
 
Eden och Phoebe skulle levla samtidigt som dem skulle göra uppdrag? Vi hamnade iaf i gallerian och väntade ivrigt på att modeshowen skulle börja men den började aldrig så jag kidnappade Haley R och stack till JH där jag inhandlade mitt första ROSA plagg i spelet. Allt det rosa jag annars har i spelet har kommit från uppdrag. Jag blev iaf lite kär i glajjorna och vi tog en gör sexig bild, där även Haley R skulle ha med sin häst. 

Sen sprang vi runt och lekte på vingården där vi hittade söta Ella. Vi försökte klättra på staket och höbalar och rören. Vi fastnade X antal gånger och skrattade så tårarna sprutade. Vi körde även kurragömma och kastade iväg våra hästar i katapultstenen i fp. Vi drog även till Dews och gömde oss i stenarna och funderade på vem som matar dem stackars hönsen i buren. 

Eden och Phoebe försökte smita iväg till Dino men jag och Haley U jagade efter men tappade bort dem i all dimma så då drog jag hem och fick då reda på att Haley R hade sålt mig till Ella. Lätt taget liksom! :D 
Jag sålde även Eden till Haley U och dem blev jätteglada och strax efter det så loggade jag ut.
Hade blivit så trött så jag grät när jag gäspade ehehe, så kan det gå :p 
 
Tack för kvällen damer! Det måste göras om! <3
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback