Den kusligaste Halloween-veckan någonsin!

Nu är det tid för Star Stable att förvandlas till SCARE STABLE. Det är dags för den spöklikaste Halloween-veckan i Jorviks historia!

Spöktakulära nya Halloween-uppdrag
Rob och Bob har varit ute på havet och de fick med sig något som inte riktigt är vad det verkar vara, och det är ärligt talat lite kusligt. Rid över till Gyllenåsarnas Dal för att träffa dem och få reda på vad som pågår, men var försiktig! Det är inte längre säkert att rida runt i Gyllenbladsskogen. Åtminstone inte nu när hon är där.
 
Det ser ut som helt vanlig flicka...

Varning för våra spelare: Det här uppdraget är väldigt roligt och kan vara lite skrämmande ibland, men kan vara direkt otäckt för några av våra yngre spelare. Om läskiga historier gör dig rädd, fråga gärna någon hemma om att vara med när du spelar igenom den här uppdragskedjan! Kom ihåg att det bara är en berättelse :)

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort färdigt uppdraget där du hjälper Bob upp ur vattnet han har fallit ner i.

Fruktansvärt fina Halloween-kläder!
Nu har du chansen att spöka ut dig för Halloween! En hel del fruktansvärt fina nya kläder finns att köpa i Gallerian. Glöm inte heller att kolla in alla pop up Halloween-butiker som dyker upp över hela Jorvik. De har några rysliga överraskningar på lager!
 Fruktansvärt fina kläder!

Hårresande smink
Kolla in våra salonger där du hittar en hel del otäckt smink som du kan matcha din Halloween-klädsel med för att se riktigt skrämmande ut!

Ruggigt roliga äppelbitartävlingar
Över hela Jorvik gör öborna sig redo för att fiska för äpplen! På en rad olika ställen har du chansen att utöva denna traditionella Halloween-lek där du tar tag i ett äpple med dina tänder från en tunna full med vatten. Vad som gör leken ännu roligare är att man kan vinna ruskigt fina priser såsom något ätbart för din häst eller ny häftig hästutrustning!
 
Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!

De speciella priserna kommer att vara på olika ställen varje dag, så börja leta runt i Jorvik för att hitta var du kan vinna de här Halloween-gåvorna!

Kusliga spökjakter
Tyvärr har Ghostbusters inget eget kontor i Jorvik så det är upp till dig att hitta de otäcka spökena som har tagit över ön. Du kommer att hitta de här fasansfulla vålnaderna på olika hemliga platser i Jorvik, och du kommer bara att kunna hitta dem genom att uppmärksamt lyssna efter deras kusliga ljud...
 
Träffa ett spöke!

Hör du deras ohyggliga ljud ska du försöka hitta dem! De förblir osynliga tills du kommer tillräckligt nära, och då BU! står de precis framför dig. När du har hittat ett spöke får du en belöning såsom någonting gott till din häst eller något fasansfullt fint för dig att ha på dig. Det här årets belöningar i Halloween-uppdragen i form av kläder och utrustning är helt nya!

För att sätta i gång med den här spöklika uppgiften, prata med Mrs Holdsworth - hon berättar för dig vad du ska göra!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att bygga upp Hästmarknaden för ännu en vecka av affärer så de har stängt just nu. Eddie berättar för oss att hon valde den här veckan för att ha stängt med flit så att hästarna inte ska bli för rädda!

Ha massor av kusligt kul med Star Stable!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback