Släpp Ormarna fria!

Vi vet att ni undrat kring de små ormarna som dykt upp lite här och var i spelet, och nu är det äntligen dags för oss att släppa dem lösa. Välkommen till denna veckans uppdatering!

Freja Sunfields djurstudie
Freja kämpar med att göra klart alla sina läxor i tid innan det nya skolåret börjar. Här kan du hjälpa till! Hon har fått i uppgift att studera djuren som lever i Jorvik i sina naturliga miljöer, och hon bestämmer sig för att undersöka ormarna närmare.

I sann Jorvikanda är inget vad det verkar vara, och en enkel undersökning blir snart till katastrof. För att rädda situationen måste du handla snabbt! Rid över till Sunfieldgården för att sätta igång.

För att kunna göra detta uppdrag behöver du vara Star Rider och ha gjort klart uppdraget där du hjälper Filip Sunfield med att plocka blommor till Martinas födelsedag.

Rädda ormar och nyfikna barn är ingen bra kombination!

Septembershopping
Åk till Jorvik Citys Galleria om du vill kolla in alla nya kläder som finns på hyllorna. Kanske är det dags för en shoppingrunda till höstgarderoben?

Hästmarknaden
Hästmarknaden håller nu på att byggas upp i Silverglade. Välkommen dit!

En ny väg till att spela
Snart kommer en ny, ännu bättre version av Launchern. Detta kommer snart att vara det enda sättet att spela Star Stable, och vår uppdatering av denna kommer att ske automatiskt för alla Windows-spelare som redan spelar via launchern. För er som inte spelat via launchern förut eller spelar ifrån en Mac-dator, är det bara att ladda ner den nya launchern när den finns tillgänglig.

Varför inte vara förberedd och ladda ner den nuvarande launchern redan nu så att du är redo när övergången sker? Kolla in vår YouTube-video nedan där du får en enkel genomgång av hur du laddar ner Launchern till ditt skrivbord. Håll utkik efter fler uppdateringar kring detta på våra nyheter och på vår Facebook-sida! 

Ha nu en fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback