Hästar på rymmen!

Hej allihopa! Välkomna till veckans onsdagsuppdatering där vi har en försvunnen flicka med läxor att göra, och chansen att träffa en väldigt speciell vildhäst...

Var är Madison?
Borta i Sydhoven försöker Sigrid, Holly och de andra att gå tillbaka sitt vanliga liv efter mardrömsresan till Sorgeskär då du kom till deras räddning. Men lugnet varar inte länge i Jorvik, där händer det alltid oväntade händelser, så nu blir det din uppgift att hitta Madison eftersom hon försvann precis när hon skulle ha sin hemundervisning.
 Här är Madison, men var är Madison?

Hon har, som du kommer att märka, livlig fantasi, men hon är inte borta länge. När ni har hittat varandra kommer hon att övertyga dig om att ni har massa roliga saker ni måste hitta på innan hon sätter igång med de tråkiga läxorna!

Rid ut till Sydhoven för att sätta igång med det här uppdraget. Och vem vet, kanske kan du som en del av det här uppdraget få springa tillsammans med vildhästarna och hjälpa Madison att välja en favorit?

Nya kläder och ny utrustning
Efter att ha byggt upp de nya affärerna i Sydhoven med sina gulliga små insamlingsbössor för betalning, kommer du att märka att det den här veckan finns en hel del nya plagg och grejer för dig att köpa! Alla nya kläder och all ny utrustning kommer självklart också att vara tillgänglig i Gallerian.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är upptagna den här veckan med att sätta upp Hästmarknaden i Fiskebyn.

The Star Stable Show
Kolla in veckans helt nya avsnitt av The Star Stable Show för massor av roligheter med Matilda och gänget!
Vi hoppas att du får en underbar vecka, och hälsa Madison från oss när du hittar henne!
Kramar från Star Stable-gänget
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback