Sätt segel för sälar!

Hej allihopa och välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Dags för Isberg!
Det har blivit ovanligt kyligt i vattnet kring Jorvik under den senaste tiden, och det har även skymtats isberg som driver omkring längs stranden. Detta kan endast betyda en sak: sälar!
 
Våra hjärtan och själar brinner för sälar!

Missa inte chansen att plocka upp en ny, gosig sälkompis - vi vet ju alla att dessa isberg sällan stannar kvar under någon längre stund, och varför skulle du vilja vänta oavsett? Dessa sälungar är ju liksom bara för bedårande!

Nya Kläder!
I fall söta små sälungarna inte vore nog, så finns det också ett gäng med nya och coola kläder för dig att köpa i butiken på isberget! I fall du missade detta senast, så kommer du fortfarande kunna köpa alla de saker som fanns där förra gången isberget var här, plus alla nya saker som tillkommit från denna veckas uppdatering!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är under uppbyggnad i Silverglade under denna veckan.

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in denna veckas helt nya avsnitt av The Star Stable Show. Vi är rätt säkra på att du inte vill missa detta avsnitt, för det innehåller en STOR överraskning!

Ha en alldeles underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget! <3




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback