Gott Nytt År!

Hej allihopa och välkomna till den sista uppdateringen för år 2016!

Dags att fira nyår!
Medan det förbereds för det nya året har några butiker som säljer både snygga nyårsklänningar och häftiga fyrverkerier öppnat i Silvergladebyn, Fort Pinta, Västkobbens Fiskeby, Jarlaheim och vid Jorvikstallet. Förutom de årliga klänningarna och raketerna så finns det en helt ny klänning och ett helt nytt fyrverkeri! Ta dig en titt på dem och testa att fyra av raketerna vid de speciella fyrverkeriplatserna runt om Jorvik - och de ser extra coola ut om ni är flera som fyrar av dem samtidigt!
 Gott nytt år!

Snygg ny hästutrustning!
Helt ny utrustning för din häst har anlänt till gallerian! Hoppa på bussen och kika på de nya grejerna för att se om det finns något du vill ta med dig tillbaka till ditt stall!
Helt nya stilar för din kompis!

Julen lever vidare
Jultomten finns fortfarande i Jarlaheim och väntar på att du ska komma förbi och lämna in dina Julönskningar, och om du inte har avslutat dina juluppdrag med Rådsmannen så väntar han på dig i Silvergladebyn!
Ingen har vågat berätta för Raptor att julen är över, så han glider fortfarande runt i Governor’s Fall i sin släde och sjunger julversionen av hiten Jorvik City. Missa inte att ta en titt på förra veckans nyheter om du vill hjälpa Raptor med hans nästa låt på Spotify!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp sin marknad vid Jorvikstallets Arena! De har bett om lite försiktighet med fyrverkerierna i området, så att hästarna inte blir rädda.

Star Stables spelnyheter
Game Master Ylva och Matilda har fått ett välförtjänt jullov och kommer tillbaka igen under början av 2017.

Tack till er alla för det här fantastiska året som har skapat så många härliga minnen. Vi är så tacksamma för vårt underbara community och vi hoppas på ett strålande 2017 tillsammans med er!

Kramar från Star Stable-gänget 
Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback