Sommar! Strand! Skoj!

Wooohooo, det är sommartider i Jorvik!, och om du sticker ner till Fort Pintas Strand i dag, så kommer du att stöta på en smörcool överraskning!

Tim Hooper är Tillbaka!
...och han är precis lika korkad som han var förra året. Det verkar inte riktigt som att han kan tänka helt klart alla gånger, men vi älskar honom ändå. Som en groda under en sten, eller hur?
Tim Hooper: vilken hjälte.

Han är de skoj sommaraktiviteternas mästare vid Fort Pintas Strand, och du kommer att känna igen dessa roliga uppdrag från förra året, men det är ändå värt att spela igenom dessa igen, om inget annat så åtminstone för att få höra på allt skräp som kommer ut ur hans mun, eller hur? Om du inte har har gjort detta sedan tidigare, så finns det massvis med skoj att göra för att hjälpa honom med hans strandsysslor och helt enkelt bara lyckas tyda vad tusan det är han babblar om under halva tiden. Ha det så kul!

Midsommarskattjakt
Under veckan som varit så har du haft möjligheten att hjälpa Steve med hans Midsommarplanering (och om du inte har hunnit göra detta än, så är det ingen fara, du kommer att kunna fortsätta med dessa uppdrag fram till och med den 20 juli!), så om du gjort detta så är det nu dags för dig att ta del av den årliga Midsommarskattjakten!

Ta och besök Felix för att få din första ledtråd för att påbörja skattjakten!

Belöningarna från Midsommaruppdragen ges ut slumpmässigt, så det kan hända att du får samma sak mer än en gång. Du måste vara Star Rider för att kunna ta del av Midsommaruppdragen.

Ny Utrustning!
Ta en tur till Gallerian för att kolla in de nya kollektionerna som finns tillgängliga från och med denna veckan! Ny utrustning finns att köpa, så ta en tur dit och skaffa något fint till dina hästar!

Hästmarknaden
I Västkobbens Fiskeby så har Eddie och Ferdinand nu öppnat upp sin Hästmarknad! Rid dit och hälsa på dem!

Fått fallenhet för Friesern?
Under denna veckan så har vi sänkt Star Coins-priset för Frieserhästarna i spelet! Vi vill se till så att ni har möjligheten att kunna skaffa en av de nuvarande Frieserhästarna, innan vi utannonserar en alldeles speciell Frieseröverraskning som kommer snart! Så vad kommer du att göra? Skaffa en Frieserhäst nu för förmånligt pris, eller spara dina Star Coins och vänta på överraskningen? Så spännande tid nu att vara ett Frieserfan just nu!

Ha en alldeles underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback