PÅSKÄGGSJAKT OCH NYA HÄSTAR!

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering som har påsktema!

Viktig information
Denna vecka och nästa kommer ni lägga märka till att uppdateringen börjar tidigare och slutar lite senare än vanligt. Det finns alltid massor av grejer som behöver fixas bakom kulisserna av våra tekniker, och de vet att ni väntar på att få komma in och spela så de försöker hålla spelet nere under så kort tid som möjligt! Håll koll på vår Facebook-sida, det är där vi postar när ni kan logga in och spela igen. Kundtjänst kan tyvärr inte svara på några frågor kring när servrarna är uppe igen, så det är på Facebook du bör hålla koll.

Nya hästar!
En vacker islandshäst och två fantastiska nya engelska fullblod har kommit till Jorvik! Om du vill hälsa på dem och kanske ge dem ett nytt hem kan du besöka islandshästen i Nya Hillcrest (tillgänglig att köpa från level 16), och de engelska fullbloden i Månskärebyn (denna kan du köpa från level 1). 
 Vackra nya hästar!

Se till att kolla in dessa nya skönheter!

Alla har gömt sina påskägg!
Det pågår total påskyra i Jorvik och alla verkar ha en egen äggjakt på gång. Öborna har gömt sina påskägg, och det finns helt nya belöningar för påsken 2016! Gå först till Felix i Silvergladebyn för att sätta i gång med årets spännande påskäggsjakt. Ha det så roligt när du letar efter alla ägg!

Hemliga påskägg
Du kan också leta efter hemliga ägg. Påskkaninen har hoppat runt över hela Jorvik och lämnat hemliga ägg på speciella platser! Det finns 15 sådana här ägg du kan hitta. Lycka till!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden öppen i Jorvikstallets Arena. Kom dit och önska Eddie och Ferdinand glad påsk!

Ny utrustning
Varför inte ge din älskade häst en liten påskpresent i år? Ta dig till utrustningsaffären i Gallerian för att kolla in deras nya grejer.

Star Stable Show
Kolla in veckans avsnitt av The Star Stable Show där Mathilda besöker några engelska fullblod i verkligheten! The Star Stable Show finns textat på 12 olika språk. Du kan välja textning på engelska, kroatiska, holländska, franska, tyska, ungerska, italienska, norska, polska, ryska, spanska och svenska! För att ändra språk, klicka på “Settings” (kugghjulet bredvid fyrkanten), tryck på "Subtitles" och välj det språk du vill ha klippet textat i (svenska finns längst ner i listan).
 
Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback