Mängder av potatisar!

Hej allihopa! Välkomna till veckans fantastiska onsdagsuppdatering!

Vårfestival!
Varje år i Jorvik firar vi att all frost är borta från marken. Frosten tar över hela ön under vintern, och inget kan planteras eller växa i den frusna marken, vilket betyder att alla är jättesugna på att plantera när jorden inte är fastfrusen längre!

Vill du vara med och fira? Klart du vill!
Marley har en passion för potatis!

Allt med denna festival verkar involvera potatisar. Vi vet att det är lite konstigt, men fråga oss inte. Marley kommer att behöva din hjälp med att samla ihop potatisar, plantera potatisar, baka potatisar och äta potatisar! Gå och prata med honom i Silverglade så får du veta hur du kan hjälpa till.

Nya kläder och ny utrustning
Borta i Gallerian den här veckan kommer du hitta en hel del nya grejer i klädaffärerna och i utrustningsaffärerna. Gå och kolla in alla nya grejer och se om något av det faller dig i smaken!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har flyttat sin resande hästmarknad till Jorvikstallets Arena den här veckan. Gå dit och klappa på pållarna de har till salu!

Ha en fantastisk vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback