En skuggig uppdatering!

Hej allesammans och välkomna till denna veckans uppdatering!

Helt nya skuggor: en intervju med spelutvecklaren Rasmus!
Denna veckan så har vi hängt med Rasmus från vårt spelutvecklargäng, och han har berättat allt för oss om de helt nya skuggorna som lagts till i spelet.

Hej Rasmus, tack för att du har tid att snacka lite med oss!
Det är lugnt, det är bara roligt!

Du har lagt till skuggor i Star Stable? Vad innebär det egentligen?
Alltså, från och med denna veckan så kommer du att kunna se en ny funktion i spelets inställningar, som kommer att lägga till skuggor i grafiken, på vissa saker åtminstone.

Coolt! Några av våra spelare har upplevt lite problem med grafiken under den senaste tiden, kan du berätta lite mer för oss om planerna för denna uppdateringen?
För de flesta datorer så kommer denna uppdateringen att flyta på smidigt och du kommer sen kunna se en ordentlig förbättring för det visuella och ett generellt upplyft för kvalitetskänslan för spelet. Du kan verkligen se skillnaden och det gör upplevelsen i Jorvik mycket vackrare. Det finns däremot också möjligheten att stänga av denna funktionen om du känner att din FPS i spelet skulle bli sämre. De nya skuggorna kommer att flyta på som vanligt för de flesta hemdatorer som stödjer OpenGL 3.0 eller senare.

Okej, det låter fantastiskt! Men på vad och var någonstans kommer jag att kunna se skuggorna?
Just nu åtminstone, så kommer du att kunna se skuggor på allt i spelet som hade haft ett skelett i sig i verkliga livet. Det vill säga, din spelkaraktär och de andra invånarna i Jorvik, men även dina husdjur och dina hästar. Skuggorna kommer du att se överallt i Jorvik, förutom inomhus, så som i ditt stall eller i Gallerian.

Finns det något mer annars om grafikuppdateringar som du kan berätta om för oss?
Jodå, vi jobbar ständigt på att förbättra allt möjligt, och ibland så innebär det att vi behöver göra saker i bakgrunden för att se till så att saker i spelet flyter på som det ska, vilket även innebär, till exempel förbättringar och uppdateringar för spelare som upplever problem med grafiken.
Vi jobbar ständigt för att kunna ge er massa nya och spännande saker, det enda du behöver göra är att hålla ögonen öppna för fler nyheter som kommer i framtiden!


Rasmus, du är bäst! Tack för att du tog dig tid och berätta allt detta för oss! Kan vi få se lite bilder på hur det ser ut kanske?
Ja, men självklart! Kolla in dessa bilder här, så får vi snacka mer igen snart!
 
 Helt nya skuggeffekter!



Nya kläder
En samling med nya kläder har kommit till Gallerian, så kolla in dem, om du skulle känna sugen på lite shopping!
 Helt nya kläder för dig!

En uppdatering om snabbhetsbuggen
Som en del av dagens uppdatering, så släpper vi korrigeringar som vi tror äntligen kommer att fixa buggen som gjort det möjligt för spelare att fuska sig till extremt snabba hästar i tävlingar. Vi hoppas verkligen att detta nu till slut, kommer att lösa detta problemet för er alla. 

Vi återställer även resultatslistorna så att ni alla kan få börja tävla under samma, rättvisa villkor igen!

Hink full med vatten!
Att endast kunna ge din häst vatten tre gånger innan du måste fylla din hink igen, är inte så vidare praktiskt, eller hur? På grund av detta så kan den jorvikiska hinken helt plötsligt nu få plats med hela tolv portioner med vatten! Inte ens den törstigaste hästen någonsin, kommer kunna tömma din hink på en och samma gång längre!

Hästmarknaden
Denna veckan, så kan du hitta Eddie och Ferdinand med deras hästmarknad öppen för affärer vid Fort Pinta

Star Stables spelnyheter
Vi delar även med oss av våra nyheter på vår YouTube-kanal! Så glöm inte att kolla in denna veckans video med den fantastiska Game Master Ylva, både för att få se nyheterna i ett nytt format, men även också för en superspännande smygtitt!
Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback