Lipizzaner, Frisiska Sporthästar och Welshponnyer!

Hej allesammans och välkomna till denna veckans uppdatering med nya hästvarianter!

Helt nya hästvarianter!
Denna veckan så är det dags för ännu en tillökning hos några av våra fyrhovade favoriter! Det är nu dags att bekanta sig med våra nya vänner: en urgullig, mörkbrun welshponny, en elegant och coolt skimmelfärgad frisisk sporthäst och en galet söt, brun lipizzaner.
 Vackra nya hästvarianter!

Pys över till New Hillcrest och bekanta dig med den ljuvliga lipizzanern, och skulle du sen vilja ha en alldeles egen, så kostar den 949 Star Coins, trava bort till Eremiten vid Sydhoven kolla in den nya welshponnyn för 790 Star Coins, och upptäck den fabulösa frisiska sporthästen, som kan bli din för 890 Star Coins.

Vi hoppas att du kommer att älska våra vackra nya vänner, precis lika mycket som vi gör!

Nya kläder
Ta en tur till Gallerian denna veckan och kolla in den söta nya kollektionen av kläder som väntar på dig! Vem vet, det kanske är precis rätt tid för en uppdatering av din garderob? Hämta din bussbiljett och ta en tur till Gallerian om du är nyfiken på allt nytt på butikshyllorna!
Helt nya kläder!

Ny uppdatering om MyStable
Det har varit jätteroligt att se hur glada och entusiastiska ni alla varit om våra smygtittar på MyStable, som vi postat för er under den senaste tiden. Vi jobbar stenhårt på att finjustera och polera upp de sista detaljerna just nu, så håll ögonen öppna för fler uppdateringar och info under de närmsta veckorna!

Hästmarknaden
Denna veckan så har Eddie och Ferdinand förflyttat sig till Fort Pinta, där Hästmarknaden just nu är under uppbyggnad inför nästa vecka. 

Ha en alldeles underbar vecka!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback