Lippizzanern har landat!

Hej alla, och välkomna till denna veckans uppdatering!

En Vacker Ny Ras Släppt I DAG!
De är redan här! Väntan var minsann inte lång mellan vår käcka lilla smygkik och dagen när du äntligen kan ta med dig en av våra nya, fläckfria och eleganta Lipizzanerhästar hem! Från och med i dag, så kan du hitta dessa kända och extra eleganta hästar till salu i Jorvik.
 Lipizzanerlivet börjar nu!

Så, vad behöver du egentligen veta om de underbara Lipizzanerhästarna? Kolla in all viktig information i det nya informationsbladet:

INFORMATIONSBLAD FÖR DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den vackra och eleganta Lipizzanerhästen!!
 Var kan jag köpa dem?
Två finns att köpa vid New Hillcrest, och en vid Fort Pinta.
 Hur mycket kostar de?
949 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
Du kan börja köpa dessa skönheter från level 9!
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
 Vilka färger kan jag välja mellan?
Skimmel, apelkastad och svart.

Sugen på att höra något riktigt coolt? Lipizzanerhästarna har sin alldeles egna unika animation där den kan göra sin kända stegring, levad... Bara de bästa och mest väldresserade hästarna kan göra detta, och din nya Lipizzanervän kan utföra denna graciösa lilla stegring när du står stilla och trycker på mellanslagtangenten.
 Wingardium Levad-iosa!

Varför inte passa på att visa upp din allra första levad på Instagram? Dela med dig av din bild och använd hashtaggen #LipiLevade! Stiligt värre!

Säsong 3 av The Star Stable Show ÄR HÄR!
Om du missade söndagens avsnitt av The Star Stable Show, vad gjorde du då egentligen? Matilda är tillbaka med en helt ny säsong av allas favoritpaket med Youtubegodis, och nu så kommer det dessutom att bli två rykande färska avsnitt, varje vecka! En frågor & svar-session på söndagar och en episkt kul stund med Matilda på onsdagar, The Star Stable Show är större och bättre än någonsin!

Kolla in dagens avsnitt här, och se när Matilda möter Therése och hennes underbara Lipizzaner-hästar!
Glöm inte att titta över på vår officiella YouTube-kanal sen och kolla in alla avsnitt från alla säsonger med The Star Stable Show!

Nya Kläder!
Varför inte matcha din nya Lipi med lite nya och läckra kläder? Nya kläder är nu tillgängliga i Gallerian, så ta en tur dit och kika på allt nytt!

Hästmarknaden
Eddie and Ferdinand har öppnat marknaden vid Fort Pinta för denna veckan, så glöm inte att hälsa på alla andra hästar och visa dem lite kärlek och omsorg också! Vi vill ju inte att några andra hästar ska bli avundsjuka på de nya Lipizzanerna liksom!

Ha en fantastisk vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Sigrid Winterdotter

Awesome uppdatering!

2016-09-21 15:05:08
URL: http://sigewi.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback