Välkomna till Firgrove

Hej StarFam, och välkomna till denna uppdatering där våra Jorvikiska snickare med stor stolthet äntligen kan presentera sitt senaste arbete!

Välkommen till Firgrove!
Ni känner alla till Firgrove - den gamla byn i bergen där många av Jorviks invånare drömmer om att bo på ålderns höst. Vi är nu väldigt glada och stolta över att ge Firgrove det utseende byn förtjänar, då den grundades av de första vikingarna som anlände till Jorvik. Allt från stallet till Mrs Packards lilla stuga har renoverats för att matcha denna fantastiska stil och vi hoppas att ni alla gillar det lika mycket som vi gör!
 Om ni vill se mer från processen som pågått under denna renovering kan ni ta er en titt på videon vi delade med oss av under förra veckan!
Hästmarknaden
Hästmarknaden byggs denna vecka upp utanför Fort Pinta, och Eddie och Ferdinand kommer öppna upp för affärer igen nästa onsdag.

Star Stable Game News
Vad gör Matilda och Game Master Ylva idag? Kika på denna veckas avsnitt av Star Stable Game News för att se vad som händer! 

Ha en fin vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback