Ett valentinrace!

Hej allihopa och välkomna till denna veckas hjärtliga Valentinuppdatering där vi också har gjort några ändringar vid spelets start!

En tävling för vänner!
Vid Jorvikstallet hittar du Lowe Westberg, och hon tror verkligen på vänskapens starka band under Jorviks Alla Hjärtans Dag-firande. Lowe har byggt upp ett roligt race till dig - men hon kommer inte låta dig prova det om du inte gör det med en vän! Så grabba tag i upp till fyra vänner i en grupp, eller hitta en helt ny kompis, och gör tillsammans ert bästa i Lowes roliga grupptävling!
När du har avslutat denna hjärtliga tävling kommer du få ett vänskapshjärta som du kan byta mot coola belöningar från Lowes hjärtekorg. Det finns flera olika belöningar som slumpmässigt kommer delas ut, så prova racet flera gånger för att se till att samla allihop!
 Tävla tillsammans i Lowes race!

Catherine behöver din hjälp!
Catherine nere vid Stablebucks utanför Jarlaheim är den som har koll på alla bakelser kring Alla Hjärtans Dag, men hon är inte säker på vad hon ska baka, eller hur det ska smaka, eller vad hon faktiskt skulle göra till att börja med… Du borde nog ta en sväng förbi henne och hjälpa till så att hon får lite jobb gjort!
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha fått nyckeln till träkojan i Gröndal.
 Hjälp Catherine med hennes Valentinförberedelser!

Hinner Donald med sina beställningar?
Ingenting kan göra skräddaren Donald så nöjd som att förutse exakt allt som kan gå fel under en enda dag, men det här är en högtid för kärlek och glädje och han behöver muntras upp lite! Ta och hjälp honom i Silvergladebyn så att han hinner klart med sina beställningar fram till högtidsfirandet.
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha träffat fåraherden Landon och gett ull till Donald, och du måste ha berättat för Baronessan att GED förgiftar hennes druvfält.
 Var en sann vän och hjälp Donald!

Fullt upp med shopping!
Lagom till Alla Hjärtans Dag-firandet har några mindre butiker dykt upp kring Jorviks byar, och vid Moorland, Fort Pinta och New Hillcrest kan du nu köpa kramgoa teddybjörnar till din sadelväska, tillgängliga enbart under högtiden!

Bra saker blir ännu bättre!
Vi arbetar alltid med förbättringar och i år tar vi oss en närmare titt på saker som vi kan göra ännu bättre runt spelets början för att göra det lättare för nya spelare att känna sig som hemma på Jorvik. Den här veckan har vi bland annat tagit bort några tunnor och hinder kring ridbanorna runt Moorland, och vi har också ändrat Bobcats Vildmarkslopp så det är kortare och enklare.

Fler lediga klubbnamn!
Vi vet att det har varit svårt att hitta lediga klubbnamn på sistone, men nu kommer det bli lättare än förr! Om du vill skapa en klubb kan du besöka Ridklubbsförmedlaren i Silverglade, Moorland, Jarlaheim eller New Hillcrest och se vilka namn hon har tillgängliga för dig!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallet.

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas nyheter med Matilda och Game Master Ylva!

Ha en superfin vecka fylld med vänskap!
Kramar från ert Star Stable-team ♥




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback