Nytt år, nya hästar!

Hej StarFam, och välkomna till ett strålande nytt år som vi kickar igång med några superfina nya hästar!

Nya Mustangfärger!
Marley älskar hästar som passar bra för Westernridning, och han kan inte låta bli att leta upp fler och fler till sin gård! Den här veckan har han hittat tre fantastiska Mustanger som du nu kan köpa vid Marleys Gård. Ta dig dit för att ta en titt på två stickelhåriga pållar samt en charmigt tigererad häst! Precis som de andra Mustangerna kostar var och en av dessa skönheter 969 Star Coins.
 #MustangMadness tar aldrig slut!

Nya kläder och ny utrustning!
I Jorvik Citys Galleria finns nya kläder för dig och ny utrustning till din häst, så att ni kan matcha varandra! Glöm inte att ta dig en titt på de nya fina grejerna.
 Helt nya stilar!

Sista chansen för julkul!
Det här är den sista veckan med firandet av jul och nyår på Jorvik. Om du inte har hämtat ut dina gåvor från jultomten, gjort klart dina uppdrag med Rådsmannen i Silvergladebyn eller tagit dig en titt på nyårsbutikerna med klänningar och fyrverkerier så är det dags att göra det nu innan allt återgår till det normala - eller ja, så normalt som det nu kan bli på Jorvik!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har flyttat till Fort Pinta, där de bygger upp marknaden så att den är redo för besök till nästa vecka.

Star Stable Game News
Game Master Ylva och Matilda har under julledigheten förberett för en ny säsong med härliga spelnyheter, men vi är inte helt säkra på vad de har hittat på… Vi hoppas att de kommer tillbaka snart med nya roliga videor till er!

Hoppas att ni alla har en riktigt bra start på 2017!
Kramar från SSO-teamet ♥
Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback