Välkommen till Jorvik, Spirit!

Hej StarFam, och välkomna till denna veckas vilda uppdatering!

DreamWorks Spirit Riding Free™ kommer till Star Stable!
Vi är väldigt glada över att släppa Spirit DreamWorks Spirit Riding Free till Star Stable! Han finns i spelet från och med idag!
Då du loggar in i spelet kommer du kunna hitta Spirit någonstans på Jorvik varje heltimme - det finns inget sätt att veta exakt var han kommer dyka upp, så samla alla dina vänner och höll ögonen öppna efter honom!
Spirit är en vild mustang med en själ så fri att han inte kan tämjas. Men, om du hjälper honom och behandlar honom väl kan du bygga rykte nog för att bli hans vän! Varje gång Spirit dyker upp på Jorvik kommer han ha ett uppdrag till dig. Varje gång du hjälper Spirit med något av hans uppdrag kommer du kunna bygga rykte med honom, och ju högre din ryktesnivå är desto mer föremål kommer du kunna köpa från den helt nya Spiritbutiken i Fort Pinta som ägs av superfansen Tori och Sally! Här kan du bland annat hitta det speciella Miraderoäpplet. Legenden säger att dessa äpplen enbart växer i området där Spirit föddes, och du kan bara köpa äpplet om Spirit verkligen litar på dig.
Vem vet? Om du ger Spirit äpplet kanske han beslutar sig för att flytta till ditt stall...
  Hur kan jag få Spirit till mitt stall?
När du har slutfört nog med uppdrag med Spirit för att nå ryktesnivån Beundrad kommer du kunna köpa det speciella Miraderoäpplet från den nya Spiritbutiken i Fort Pinta. När du matar Spirit med äpplet kommer han flytta in i ditt stall som din häst.

 Vad skiljer Spirit från andra hästar på Jorvik?
Eftersom Spirit är en vildhäst kommer han inte gå med på att ha på sig någon utrustning. Då han flyttar in i ditt stall kommer han direkt vara på level 15!
OBS: Du kan inte ändra Spirits namn eller hans man och svans..
 Hjälp Marley med vårfestivalen!
Det är återigen dags för Jorviks årliga vårfestival och Marley behöver din hjälp för att laga den godaste bakade potatisen någonsin! Ta dig till Marleys bondgård för att hjälpa honom med potatisarna.

Detta uppdrag är tillgängligt enbart under denna vecka.
 Hjälp Marley!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har flyttat sina hästar bort till Silvergladebyn, men nu behöver de en veckas hårt jobb innan de kan öppna marknaden för besökare igen.

Star Stable Game News
Missa inte allt skoj med Matilda och Game Master Ylva idag!
Vi hoppas att ni får en riktigt vild vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Eva Bunnyland

Hej Sture! Vi träffades på SSO för ett tag sedan, vet inte om du kommer ihåg mig men vi träffades i Nilmers Högland, vi var med ett gäng andra och så drog vi till New Hillcrest för vi skulle leta efter Spirit :)
Förresten du är jättesnäll och bäst älskar dig Sture <3

Svar: Det kommer jag ihåg! :DGlöm inte att du är bäst!
silverknight.blogg.se

2017-05-18 16:58:53
URL: http://evab.blogg.se
Eva Bunnyland

Aw tack fina du :3 Men du är bäst hihi!

2017-05-20 13:58:06
URL: http://evab.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback