Moorland update!

Jag gillar nya Moorland.
Ser faktiskt fram emot att dem fixar iordning dem andra stallen som finns överallt i spelet också.
Jag vill skriva och typ detta gillar jag och detta gillar jag inte men jag kommer inte orka det. Så ja, här är en bild på nya Josh och hästen som man skulle hämta. 
 

" Hur jag kom in i Sneaky Dragons "

Under en lång tid i mitt sso spelande kände jag till Sneaky Dragons och ville gärna gå med.
Inte för att de var kända utan för att jag hade fått höra hur underbara de var som personer.

Första gången jag mailade Evelina var väldigt längesen och jag fick då ett mail några veckor senare men då valde jag inte att svara eftersom jag inte kände mig aktiv i spelet, jag hade redan haft 2 stora pauser från spelet och kände på mig att en till var på väg.
Det tog ett antal månader till innan jag kände mig aktiv igen och bestämde mig för att prova söka till Sneaky Dragons. Det tog någon vecka innan jag fick höra från Evelina som sa att jag hade fått en plats i Sneaky Dragons efter att jag hade bevisat vara över 18 år.
Så den 5 november 2014 på ridhusets tak blev jag medlem i Sneaky Dragons och det var min lyckligaste dag under min tid på sso.

Nu nästan 6 månader senare måste jag säga att jag ångrar inte en sekund att jag gick med.
Jag kan säga att jag har hittat min sso familj, utspridd över hela Sverige men ändå min sso drakfamilj!
Jag vill alltid vara en drake och hoppas på att jag alltid får vara en.
Älskar er min drakfamilj <3 // Natalie Skyforce
 
 

Evil evil evil

 
Denna bilden diggar jag som fan!
Mohahaha >:D
 

Fina pållar

Krafsa bort glassplitter på fina hästar ^^
 

Sso mår bra?

Loggade in en natt och ja asså sso mådde så bra 
 
Jag och min häst var normal medans alla andra spelarna var väldigt vackra med mängder med kläder :3 
Alltid lika roligt när sso gör såhär :D 

Snabb pixelpålle

Med tanke på att jag inte har någon häst att levla så fick jag för mig att köra en runda med Bran. Vi sprang och gjorde en levlingsrunda bara för pengarnas skull.
Dagen efter så hittar jag detta i min brevlåda. Fick en lite chock då jag var inte med på att få behålla tiderna men det fick jag på vissa  tydligen ^^ 
Så det var ju lite kul :3 
 
 

Stark kvinna asså!

Ellie är stark, det fick vi bevis på i onsdags förra veckan. :3 
 

" Hur jag kom in i Sneaky Dragons "

Hej alla läsare, Sasha Duskgirl här som gästbloggar lite hos mother of dragons.
Jag tänkte berätta hur jag kom in i denna underbara gula familj- Sneaky dragons. 
 
Jag började spela Star stable i början på Augusti 2014 jag tyckte det var ett härligt spel och fick många klubbinbjudningar, jag accepterade alla inbjudningar jag fick och jag läste på deras klubb information, men för varje klubb kände jag att de inte hade vad jag sökte, då senaste klubbinbjudningen jag fick sa att de finns äldre spelare och den klubben heter Sneaky dragons jag blev väldigt nyfiken på dom så då googlade jag lite och hittade deras hemsida.
Jag läste allt på hemsidan och tyckte att det var en klubb som hade allt jag sökte. Jag hittade även deras bloggar när jag googlade på sneakydragons och jag tyckte det verkade vara ett härligt gäng med människor så jag skickade in en intresseanmälan till Sneaky dragons berättade lite om mig själv, visste inte om man skulle berätta om sig i spelet eller IRL så jag berättade vad jag var för person i verkliga livet.
 
I väntan på svar från klubben så skapade jag min egen med en tjej jag nyligen hade lärt känna i spelet,för att slippa klubbinbjudningar och bara för att umgås och ha de roligt. Ungefär 1-2 månader efter jag skickade in intresseanmälan så stod jag och fiskade i spelet när jag helt plötsligt fick post och det var från Annie som berättade att jag hade fått en plats i klubben, några timmar senare så skickade Evelina Silverknight en klubbinbjudan till mig så i snart 6 underbara månader så har jag varit en Gul Drake! Och det är det bästa som har hänt mig på länge, jag har mött så underbara människor! Visste inte ens att de kunde existera så gulliga och snälla personer.
Tack finaste Sture som har gett mig en Gul familj, ni är bäst! <3
 

Sia - Elastic Heart feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler

Måste dela med mig av detta lite snabbt bara men denna låten har växt lite på mig asså. När jag hörde den för första gången tänkte jag något i stil med " Vad fan är det här?! " men nu asså, jag vet inte riktigt men den är jädrigt god att lyssna på lite då och då.
 
 
Vad tycker du om låten?

Sneaky Dragons - Vecka 17

Denna vecka har vi lekt med våra vackra Araber, Engelska fullblod och även Starthästar.
Felicia Felle Nightlake (sombloggarHÄÄÄRRRR) bjöd på en spännande vecka fylld med fart ^^
 
 
Måndagens event fick dock en liten tråkig start, Felle kunde inte joina och jag hoppade in som lekledare med Felle som stöd via TS. Jag hoppades att jag skötte mig bra då det var ingen som skällde på mig efteråt iaf :3
Vi samlades vid galoppbanan och körde lite enkel galopptävling.
Det började med att jag delade in dem 2 och 2 i grupp där vinnaren gick vidare till nästa omgång.
Alla var super duktiga förutom Nemo som glömt både tävlings brallorna och hästskorna..
Så när ni ser henne i spelet nästa gång, fråga om hon har skorna på sig ;) Nä men skämtosido

Jag fick fram 5 vinnare som jag tryckte in i en grupp och där fick dem då grupptävla på banan i 3 omgångar. Bäst av 3 helt enkelt och Nina kammade hem vinsten 2 gånger med Ellie tätt i baken.
Stort grattis till Nina återigen!
 
 
Tisdagens event planerades faktiskt på kanske en kvart efter måndagens event och ja gud, jag älskade det :D
Sjukt kul! En Distans typish ritt med utmaningar på vägen.
Kopierat från schemat
" Du ska göra Pole Bending Apocalypse tävlingen, ge Sture eller Felle tiden i vänchatt, ( Om du har problem med din vänchatt så skriv ner tiden på ett papper ) sen springer du till Valedale och göra stallsysslorna och även lämnar in dem. Efter det springer du till Steve och gör hans tävling. ( Samma här med tiden! ) , sen till Moorlands Cavaletti, Här kommer Sture stå och du ska nu springa 1 varv i TRAV runt cavalettin, Sen vidare över bron till Skördebygden, till padockön där du ska göra padockönstävling, ( Samma här med tiden! ) Sen vidare till Gåd-stallet via färjan, Väl här ska du göra lilla hoppbanan ( Samma här med tiden!) , sen till Pi´s hus där Felle står, Du ska VINKA till Felle och sen springa vidare till Ridhuset och gör Baronessans Tredje Hoppbana ( Samma här med tiden! ) Efter tävlingen tar du linbana till Mario där du kommer att fika, Ett glas vatten ska du dricka här och du får ej rida iväg förens ditt vattenglas har försvunnit från bordet. När ditt glas är borta från bordet ska du springa till Swedenborg och göra Dinodalstävlingen ( Samma här med tiden! ) och sen raka vägen till mållinjen som är Isenport uppe vid Kallterna. "
 
Fruktansvärt lång text men man fick verkligen med allt och det jobbigasste för dem var nog just när dem alla fick vänta på färjan i skördebygden. Försprånget som vissa hade försvann väldigt fort och dem blev sjukt stressade och jag satt och skrattade åt dem ehehe :3
 
Nemo och Sasha låg väldigt nära varandra inför sista tävlingen men Nemo kammade hem vinsten.
 
 
Onsdag vare möte som vanligt :D 
 
Torsdagen körde vi en liten utsällning med tema Galopp. :) 
Nemo kammade hem vinsten med hela 9 poäng av 10 möjliga!
 
 

Minecraft bus :3

Lekte runt lite med Victoire på en minecraft server och vi byggde typ ett hus tillsammans och vi hade även lite kul.
Just på denna servern så kunde man tydligen sitta ner i trapporna så ja tihihh :3

Goa flickor :'3

 

2000 ynka poäng

Jag försöker att göra tävlingen varje dag men ibland så glömmer jag men jag har ändå kommit en bra bit på vägen. Det tycker jag iaf ^^
 
Hur mycket i rykte har du fått hos familjen Jarlasson?
 
 
 

" Hur jag kom in i Sneaky Dragons "

Hej mitt namn är Felicia Nightlake och har varit medlem i Sneaky Dragons sen början av November 2013.
Så hur hamnade jag här?

Det började med att jag var medlem i en Starstable grupp på Dayviews där vi delade med oss av bilder. Efter en viss tid började en massa bilder på gulklädda personer dyka upp. Under den tiden så var jag inte så intresserad av klubblivet och det jag fokuserade på när jag spelade var championat.
Men jag blev nyfiken på dessa gula figurer och när jag fick reda på att de var en klubb för personer över 18år så tänkte jag ge klubblivet en chans. Jag läste i kommentarerna på Dayviews att ägaren heter Evelina Silverknight. Jag kontaktade henne och sedan blev jag en medlem av Sneaky Dragons och jag ångrar mig inte ett dugg att jag tog kontakt med henne.
 
Älskar denna klubben!
 
 
Sture kapade denna bild på underbara Felle och hennes vackra häst :)

Sniff Sniff

Jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt... och lukta på blommorna.
 

Jordekorre

Titta vad jag hittade, eller ja Haley hittade den först ^^

Haley Underfall

Hej hopp folket!
Jag vill bara tipsa er om att Haley Underfall har öppnat upp sin blogg igen! Yaaay Så nu tycker jag att ni alla ska gå och börja läsa hennes blogg med :D
 Klicka på bilden eller hennes namn så kommer ni till hennes blogg :3

Hum...

På senare tid har jag sett spelare som flyger runt väldigt mycket i spelet. Eller så springer dem jämte hästen eller så är gubben i marken och hästen på marken. Asså jag förstår inte varför folket använder buggar. Buggar på ett spel är ju ett slags fel liksom... 
"Olagliga aktiviteter/Andra otillåtna aktiviteter - Användning av någon form av bugg i Star Stable."
 
Läser man användarvillkoren så står det klart och tydligt att man inte ska använda sig av buggar men ändå gör spelarna det.. :/ Riktigt tråkigt tycker jag.
 
Vad har hänt med att spela rättvist och alla på samma villkor?
 
Nyfiken på att läsa villkoren själva? 
Klicka då här

Tjabba Tjena Hallå?!

Oj oj oj, nu har jag varit på latsidan igen och jag ber om ursäkt, men vet ni hur skönt det har varit att inte behöva tänka på att jag måste skriva massa inlägg till bloggen?
Visst ja det har varit väldigt tråkigt också men vissa perioder kan jag skriva massor med inlägg och göra så att det är klart i 2 hela veckor framöver med 3 inlägg om dagen. Ehehe
 
Så lets skriva massa intressanta inlägg eller något. Jag har inte ens skrivit om min senaste häst, Dragonwarrior, ni har sett mig säkert i spelet på honom och ja han är färdig levlad och söt. ^^
Jag hoppas ni alla mår bra och jag har även märkt att kommentarerna börjar trilla in och jag blir sjukt glad med det och jag hoppas det fortsätter :3
Puss på er alla!
 
 

Woo!!

 
Asså denna bilden beskriver mig väldigt bra i vissa spel hahaha 

Svar till en Youtube kommentar

Tittade lite på min Youtube kanal häromdagen och upptäckte då denna kommentaren. Ja, jag är sämst med att kolla in där och se era fina ord.
 
Dock kunde jag inte svara på den där, så jag lägger upp den här och hoppas att du ser detta Frida :)
Först och främst vill jag tacka dig för dina fina ord! Det värmer och är sjukt kul att höra att det jag gör uppskattas! :D
 
Vissa scener har jag fått stå på samma ställe väldigt länge och inte rört på mig och filmat i några minuter för att kunna klippa bort om någon spelar kommer ivägen eller få ignorera just för stunden.

Just vi Gyllenbladstallet så är det filmat runt 4 eller 5 på morgonen ehehe. Jättebra tid att filma på igentligen då inte så många spelar men tyvärr är ljuset lite galet.
 
Om jag har ignorerat någon spelare just när jag har filmat så har jag självklart avignorerat dem när jag är klar :3
 
Jag hoppas att det var svar på din kommentar och några mer oklarheter så tveka inte att höra av dig igen! :D

Sneaky Dragons - Tantavecka - Vecka 16

Bästa veckan på länge faktiskt, Amanda och Nemo hade planerat denna veckan jättebra!
Jag kommer inte orka skriva så ni får bara bilder från dem olika dagarna, eller ja, bilder från Måndagen och Tisdagen. Då jag kunde inte vara med av personliga själ.
 Längst ner i inlägget slänger jag även med videon som Nemo har fixat under veckan :'D
 
Måndag
" Försvunna demenstanter!
När man kommer upp i åren kan man bli lite förvirrad i huvudet som ni kanske märkt. Rockmormor och Nemo är experter på att tappa bort både varandra och sig själva. Ert jobb är att hitta tanterna innan de slår ihjäl sig eller någonting annat hemskt. " - Kopierat från schemat.
 
Tisdag
" Tantagöra!
Tanter älskar fika, tanter älskar marianne karameller, tanter älskar att sticka och tanter älskar KORSORD. Vi kommer vid eventets start ladda upp ett tomt korsord på facebook gruppen som vi tillsammans ska fylla i. "
 
Bild kapad från Emma då jag missade totalt att fota när vi satt vi bordet.
 
 
 
Här var vårt vackra korsord och jag har vart så redig och fyllt i svaren på. :)
 Onsdag och Torsdag var jag ej delaktig i som sagt.
 

Minecraft grej

Efter kanske 9 avsnitt med Greys Anatomy ( avsnitten ligger på ca 42 - 43 minuter långa styck ) så har jag åstakommit detta i singelplayer.
 
Jag saknar något sjukt mycket en kreativ server, med trevliga människor och mycket fantasi till byggen.
Inte direkt klart, eller kanske så äre det jag vet inte riktigt.
 Humm..

Hello Hi!

Hello Hi! 
 
Gillade faktiskt påskdekorationerna.
Tråkigt att jag inte tog mer bilder när det var så fint pyntat överallt :3

"lsimhbiwfefmtalol"

Mihihih :3
 

Livlösa människor igen..

 
Patetiskt och pinsamt.

Vildhäst!

Testade Nemos quarter samma dag som dem kom och kan ju säga att när det blev lite fart så var vi inte kompisar...
 

Fanart :'D

Titta vad söta tiffcool på instagram har gjort :'D
 
Hon skriver detta ang bilden - 
" Hej, den här bilden är till dig och Nemo. Det är en fanart av Jorvik Vampyren. :) Nemo fram och du Sture bak. Hoppas ni gillar den. Puss och kram från tiffcool"

Asså jag gillar den som bara den! 
Jag är sjukt glad över att hon ville dela med sig av detta till mig :'''D 

Alicia Online - More pics :3

Alicia Online är fantastiskt vackert och så är Fjantis med ^^
 

Riding Club Championships

Om du har facebook och spelar detta spel så får du mer än gärna lägga till mig som vän i det spelet så kan vi spela med varandra :) 
Genom att klicka HÄR kommer ni till min SSO Facebook :) 

Skum skugga

Denna skumma skuggning har jag stött på väldigt många gånger runt omkring spelet och det är lite synd att den är såpass mörk för annars tror jag att gubbarna och hästarna skulle vara sjukt snygga jämt :D 
Då alltid blir såpass mjukt och lent typ :p 
 

ÄNDRA DIN STIL MED DEN HELT NYA FUNKTIONEN!

Hej och välkomna till veckans uppdatering!

En helt ny funktion!
Veckans uppdatering innehåller en helt ny funktion: förmågan att ändra din stil och ditt utseende! Med den nya funktionen har du mer kontroll över ditt utseende i spelet och du kan själv skapa den stil du vill ha.

Med tjänsten "Ändra utseende" kan du, mot en Star Coins-kostnad, ändra din spelkaraktärs utseende precis som om du skapade ditt utseende för första gången.

Du har samma valmöjligheter att anpassa din karaktärs utseende som om du skapade den från grunden. Du kan ändra ditt grundläggande utseende och ögonfärg samt välja smink, frisyr och hårfärg från ett begränsat basutbud. Om du bara vill ändra smink, frisyr eller hårfärg, besök någon av Jorviks alla skönhetssalonger eller frisörer istället.

Dina saker, hästar och allt du gjort i spelet påverkas såklart inte av att du ändrar utseende.

Ditt nuvarande smink, hårfärg och frisyr försvinner efter en avslutad utseendeförändring. Avbryter du "Ändra utseende"-tjänsten återfår du förstås det utseende du hade innan utan kostnad.

OBS: Din karaktärs namn kan inte ändras med denna tjänst.

Funktionen för att ändra utseende hittar du i ditt Hemstall.

Du får byta utseende en gång gratis! Kom ihåg att du inte kan återfå ditt tidigare utseende efter att du använt tjänsten.I fortsättningen måste du också betala för att använda tjänsten "Ändra utseende" så var helt säker på att du vill behålla de ändringar du gör första gången gratis!
 Tid för förändring?

Nya tävlingskläder!
En hel del nya tävlingskläder har blivit tillgängliga denna veckan. Nu blir det lättare att se riktigt snygg ut under tävlingarna! Sportiga lagtröjor med nummer från 1 – 5 kommer hjälpa dig att sticka ut i mängden när tävlingen hetter till!
 Coola tävlingskläder!

Miniuppdrag med Stein
Stein har tappat bort sina nycklar och behöver din hjälp att hitta dem. Han finns som vanligt vid Jorvikstallet så rid dit och se efter om du kan hjälpa honom!

För att kunna göra detta miniuppdrag måste du tidigare ha slutfört uppdraget då du hjälper Jack Goldspurs att dela ut valsedlar inför valet.

Dags att kolla in den nya funktionen för att ändra utseende. Ha en bra vecka!

Vänliga hälsningar, 
Star Stable-gänget

Jag kan om jag vill!

Jag kan om jag vill!
Även om jag kanske lägger in lite saker som är roliga så kan jag faktiskt vara ordentligt ibland :)
Som tex detta lilla söta brev jag skickade iväg en natt i mars till Nemo. 
 

Buggbro :3

 

Liten och Stor

Jag är väldigt väldigt osäker på om jag har visat er denna bild... 
Om jag har så ber jag om ursäkt för en repost men om jag inte har visat er denna så titta så vackra vi är :D 
 Denna bild är tagen samma kväll som jag och Haley köpte dem :) 

Alicia Online - vroom!

 

Ny pålle

Och nej, det är ingen quarter :3
 

Mycket vackra damer :D

Bild från vår vackra påskäggsjakt :) 

Reed Kessler

Varför inte se ut som fräsiga Reed Kessler?! 
Jag försökte efterlikna henne vid en maskerad i klubben, dock hade jag fel vantar men äsch, jag var snygg! 
 
Häst:
Träns - Fort Pinta
Sadel - Firgrove
Filt - Moorland
Benlindor - Fort Pinta
Svansrosett - Silvergladebyn

Ryttare:
Hjälm - Västkobbens Fiskeby
Jacka - Uppdrag
Vantar - Silvergladebyn
Byxor - Silvergladebyn
Stövlar - Silvergladebyn

Sneaky Dragons - Vecka 15

Denna vecka har vi kört påsktema i klubben och haft lite tävlingar och sånt annat skoj :) 
 
Måndagen började med Äggjakten.
Jag, Nemo, Haley och Annie var varsitt ägg värda starcoins. 

Eventet eller själva jakten gick ut på att vi gömde oss, en i taget och sen gav vi ledtrådar och den första personen som hittade ägget (personen som gömt sig) vann dem starcoinsen. Så totalt kunde man vinna 666 sc om man hittade alla äggen först! 
Annie var lite sen men vi kunde starta utan henne så fick ingen direkt bild på henne i början. 

Nemo var det gröna ägget och var värt 66 sc. Det hittades av Sofia Goldknight.
Annie var det blåa ägget och var värt 100 sc, som hittades av Amanda Wolfdaughter.
Haley var det rosa ägget och var värt 200 sc. Det hittades av Victoire Winterfall.
Jag var guld ägget och värt hela 300 sc och Amanda Youngweb hittade mig först. ^^
 
Här var våra vackra ledtrådar. 

Grönt ägg – Nemo (66sc) 
Ledtråd 1 – Jag är övervakad 
Ledtråd 2 – Det luktar sockervadd och popcorn
Ledtråd 3 – Det regnar konfetti och här finns ringar av eld
Ledtråd 4 – kcrius

Blått ägg - Annie (100sc) 
Ledtråd 1 - Undrar om man ska åka ut till sjöss då? 
Ledtråd 2 - Det ser ut som att det står en fiskare där borta? 
Ledtråd 3 - Här var de ingen modepolis i närheten, gröna rockar? Pfft!

Rosa ägg – Janne (200sc) 
Ledtråd 1 – Vatten, svamp, runsten och klippa.
Ledtråd 2 – G.E.D har varit här länge, men de verkar inte ha upptäckt den här platsen ännu.

Guldägg – Sture (300sc)
Ledtråd 1 - A path of fire who leads to the unknown

 
Tisdagen hade vi planerat en jättespännande tävlings event typ med 4 olika lag och stationer men tyvärr var det får få som hade anmält sig så vi valde att ställa in eventet.
Tråkigt när det blir så men ibland händer. :/ 
 
Oooonsdag vare möte som sagt :D 
Innan mötet började fick jag äran att testa Nemos quarter pålle. Och sen hängde jag kvar på hennes konto och hon på mitt. Efter mötet så red vi iväg och då började busheterna. Så det ni läste i onsdags kväll med mitt namn i globala kommer inte direkt från mig utan det var från nemo... Busungen!
 
Torsdagen vare lite prisutdelning och även lite lek ^^
Mycket trevligt och stort grattis igen till alla vinnarna! 
Vi körde lite prisutdelning med massa ärovarv och även lite under hökens vingar och även kurragömma. Mycket trevlig avslut på denna veckan.
 
Redan imorgon kör vi Tantvecka Tjoohoo! 

Ska köpas

Några skor som Sture mer än gärna vill ha i sin gaderob :3 
 

Vacker sång av Sasha :3

Detta ska läsas med Carola´s - Främlig låt i huvudet ehehee
 

Starka benmuskler...

Buggeli bugg :D 

"Finaste draken som på jorden funnits!"

 

Sso´s Launcher!

En bra grej har sso gjort, Syns lite dåligt men nu kan även ändra språket på sso när man har loggat in utan att tryckt på spela. :D

Alicia Online - Level 4

Inte spelat Alicia på ett tag nu men när jag väl gjorde några lopp så levlade jag visst upp. Tihih :D 
Sakta men säkert blir jag bättre och jag får försöka sätta mig mer med Alicia och bli bäst :D 
 

Underbara människor gör mig glad

 

Väderkvarns fint :3

Kanske dags att plocka ner / bort julkulorna snart Will? :p
 

Pixelpållar :3

Mina två senaste pållar, Bridon och Dreamy är färdiga och jag har nu tagit hjälp av StarStable Databasen kikat på hästarna som finns runt omkring Jorvik. 
Tänkte dela med mig av dem jag vill inom snar framtid äga. 
 
Denna gråa vackra springare ska få knoppar, Det är klart redan nu :D 
 
Lite osäker faktiskt men jag tycker den är så sjukt söt och ja, även denna ska få knoppar :) 
 
Palominoarben har jag ägt en gång tidigare och ångrar lite att jag sålde henne så hon ska köpas tillbaka helt enkelt :) 
 
På senaste tid har jag fått upp ögonen lite på denna bruna araben. Den ser väldigt mysig ut att rida så ja, den ska jag nog försöka köpa :) 
 
Sen har jag ögonen på 3 andra pållar men inte helt hundra ännu om jag vill äga dem. ^^
Vilken av dessa 4 araberna tycker du bäst om? :) 

Vad tror ni?

Vad tror ni, när kommer detta att ske och kommer det bli lika snyggt i spelet som bilderna visar? 
Jag gillar faktiskt iden att bygga om eller renovera om. 
 
Bilderna kommer från StarStable´s nyheter.

ÄNNU EN VECKA MED PÅSKSKOJ, PLUS EN HELT NY HÄST!

Hejsan och välkomna till veckans uppdatering!

Påsken fortsätter...
Idag börjar ytterligare en veckas påskskoj med massor av extra möjlighet att slutföra dagliga uppdrag och samla på sig mer XP och belöningar! Lycka till!

Quarterhäst
Väntan är över! Tre vackra nyanser av den nyaQuarterhästen finns nu att hitta i en del stall runtom Jorvik: en i varje färg finns i Fort Pinta, Firgrove och Marleys gård!
 
Den vackra Quarterhästen!

Helt ny utrustning!
En hel hög med ny utrustning till hästen har landat på hyllorna i Jorvik Citys galleria – hoppa på bussen dit och kolla in det stora utbudet!

Hoppas ni får skoj med de nya fina Quarterhästarna och ha en bra vecka!

Vänliga hälsningar, 
Star Stable-gänget
 

Eehhh....

 

Dem är klara :D

 

Vacker mörkröd / vit outfit

Lite halvkass bild igentligen men man ser iaf :3 
Väldigt vacker outfit enligt mig. 
 
Häst:
Träns - Valedale 
Sadel - Vingården
Filt - Moorland
Benlindor - Jarlaheim
Svansrosett - Silvergladebyn

Ryttare:
Hjälm - Västkobbens Fiskeby
Jacka - Firgrove
Vantar - Jarlaheim
Byxor - Silvergladebyn
Stövlar - Jarlaheim

Udda vinkel

Mihihi :3

Du har gått upp i level!

Juste, Annie påpekade häromdagen att man kunde få några gratis dagars starrider. Detta gäller nog inte längre men iaf, jag var inne på mitt server 2 konto Johanna och gjorde lite uppdrag vilket resulterade i att jag blev level 17 där med :3 
Har även jagat alla ägg och så där så har fått den påskoutfiten där med, hoppas jag..... Anyway, firar detta inlägget med en vacker bild när jag levlade upp Johanna :D 
 

Sååå prettyyyyy *.*

Asså jag älskar 1a April kaninerna :'3

Sneaky Dragons - Vecka 14

Denna veckan har söta Sofia Goldknight aka Sanna vart ledare för oss. 
Hennes vecka började med en liten teorilektion i måndags, jag hjälpte Sanna med hennes nerver då detta var hennes första event ever och var relativt nervös men eventet gick kanoners och alla var nöjda :D
 
Tisdagen blev det lite mer fart och fläkt. Vi tränade lite jogg, simning och uthållighet/fullfrästillenpunktfrånenannan/Jag vet inte vad Sanna kallade det. :( 
Anyway. jag hjälpte till även här och fick stå som en vacker pelare vid simningen. Det var en rätt maffig syn att se när dem simmade så fint i vattnet, tihihi
 
 
Onsdag = möte :D 
 
Torsdagen var den stora tävlingen och jag var så spänd och taggad så ville starta direkt men det var tvungen att dras igenom lite regler och massa andra saker och ja det var ju tråkigt. :( Men efter ett tag startade vi dem :D 
 
Eventet gick relativt fort och var rätt så kul när jag fick jaga den lite på min fräser eheh :D
Resultatet för tävlingen blev följande
1. Sasha Duskgirl, hon vann även 500sc
2. Stina Bravestone, hon vann även 300sc
3. Violet Crazypaw, hon vann även 100sc
Stort grattis till vinnarna igen :D 

Busschaffören

Sorry för att det är en nattbild men ändå, ehm asså han är inte klar på ena armen och ser sjukt glad ut och hur har han matchat den skjortan med dem glasögonen?!
Livet är inte lätt ibland asså.. :/ 
 

Asså folk...

Seriöst, vad tror du om oss i klubben? 
Då din epost inte stämmer kommer du få ditt svar publicerat på bloggen så att alla kan läsa det både du har skrivit och det jag kommer skriva till dig. 
 
Det är väldigt omoget av dig att skriva såhär, det bevisar väldigt tydligt att du är max 10 år och tycker att kiss och bajs är skoj. Varför man helst ska skriva med sin epost adress är för att vi lättare ska kunna komma i kontakt med personerna som skickar in. Vi skulle aldrig få för oss att hacka någon annan spelare. Vi är vuxna och kan bete oss. Och det är lite svårt att plocka bort dig från listan när vi inte har ditt sso namn. 
Jag ser din "ansökan" som väldigt pinsam och patetisk.

SvampSvampSvamp

Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp! 
 Tihihih :3

Häst uppdatering :3

Har nu suttit i några timmar och skrivit massa info om mina hästar. ^^
Bara 3 hästar kvar som saknar info, Dragonshout, Dragonbrother och Dragondream. 
Men det får jag ta en annan dag helt enkelt när jag känner mig kreativ.
 
Kastar in denna fina bild för att liva upp detta korta inlägg lite! 

*.*

Nemo har målat min framtida häst, asså den är så vacker så jag smälter som varm glass i solsken *.*
 

Haley Haley Haley...

Haley Rainstorm är nog den busigaste personerna jag stött på. 
För det första, så när jag loggade in vaknade jag upp uppe i bergen i fg? Liksom jaha tänkte jag och ringde hem. 
När jag sen kommer innanför dörren till mitt stall får jag en hjärtatack. 
Hon vet att jag inte tycker om kaos i stallet och jag försöker alltid ha ordning och reda med hästarna i sina boxar men nejdå... 
 

Gosig orange / svart outfit

Jag gillar outfiten jättemycket och ni lär säkert se mig rida runt i detta ett bra tag eller väldigt ofta ^^
Häst:
Träns - Gallerian
Sadel - Gallerian
Filt - Gallerian
Benlindor - Uppdrag
Svansrosett - Fort Pinta
 
Ryttare:
Hjälm - Valedale
Jacka - Marley´s Gård
Vantar - Uppdrag
Byxor - Firgrove
Stövlar - Silvergladebyn

Sötnosar :)

 
 
Såhär kan det gå när man ska fota lite pållar :) 

Busigheter pågår!

Saker Sture gör när hon är uttråkad och istället för att stå still och vänta på bussen så kan man springa runt och fota tillsammans med hästar :D 
 

Tihihih

Jag var tvungen! :D  Men gud vad kul det har varit att läsa era reaktioner på mitt "server" byte hehee. 
Nej jag kommer aldrig att byta server. Ni kommer alltid att hitta Evelina Silverknight på server 1. 
 
 
 

Påskskoj och en tjuvkik inför våren!

Hejsan! Välkomna till veckans uppdatering som är fylld med skojiga och påskinspirerande saker plus en särskild tjuvkik på en hel del kul som kommer till spelet under de kommande månaderna!

Påsken kommer till Jorvik!
Nu är det vår! Dagarna är ljusare, gräset är grönare och det är självklart dags att komma i påskstämning! En del jorvikbor behöver din hjälp för att hitta sina gömda påskägg, och det finns även en hemlig äggjakt för dig själv! För att få tillgång till uppdragen med påskäggsjakten måste man tidigare ha slutfört uppdragen då man hjälper Thomas Moorland att få tillbaka dokumenten från den 'maskerade ryttaren'.
 
Dags för påskskoj på Jorvik!

Första april-överraskning!
Precis som tidigare år kommer du kunna förvandla din starthäst till helgalna färger genom att besöka Påskharen på onsdag! Skoja med dina vänner med detta superroliga trick. Detta är endast möjligt att göra under onsdagen på sin starthäst! 

Jorviks påskbutiker
Kläder och andra godsaker med påsktema, som behövs för att fira påsken, kan du hitta i de olika påskbutikerna som dykt upp på ön!

Energisparingsåtgärder
För att spara pengar och ge en bättre spelupplevelse för alla, har Star Stable bestämt att införa en rad olika nya energisparingsåtgärder i spelet. När du loggar in i spelet idag kommer du får mer information om hur vi planerar att spara energi som dels inkluderar att minska på ljuset i spelet vilket i sin tur resulterar i lägre kostnader.

Star Stables presentbutik med påsktema
Erbjudandena i påskbutiken kommer att upp höra den 6:e april.

TJUVKIK inför våren!

Medan våra tekniker jobbar hårt med att stabilisera och förstärka spelet, har våra speldesigners och utvecklare planerat för en massa, massa kul under våren. Vi tycker ni förtjänar en förhandstitt på vad som är på gång på Jorvik de kommande månaderna...

Helt ny häst, Helt nya animationer!
Snart kommer den helt nya Quearterhästen! Inte bara en helt ny hästras utan den har även helt nya animationer där man kan se hästens öron reagera på olika rörelser samt faktiskt se hur de tuggar med munnen emellanåt. Vi har redan fattat stort tycke för dessa amerkanska skönheter och tror att du kommer göra detsamma! Kolla in videon vi har skapat för att visa upp detta stiliga tillägg till Star Stable-familjen:
 
De nya animationerna gäller endast för Quarterhästen.

Ändra utseende
Vi tycker det är jättekul att höra från er och vad ni vill ska komma till spelet. Bit för bit försöker vi lägga till de idéer och önskemål ni har men ibland tar det tid för utvecklarna att skapa något verkligt utifrån era förslag, men vi tror att vi har något på gång som ni kommer bli riktigt glada över!

Snart kommer förmågan att gå tillbaka till början och ändra en hel del utseende-inställningar på din karaktär. Från hårfärg och ansiktsform till ögonfärg och allt däremellan. Du kommer kunna betala lite Star Coins för att skräddarsy ditt utseende!

Inge mer nagelfel!
En fantastisk manikyr-funktion kommer snart till Star Stable! Ett helt nytt sätt att ta hand om dina naglar och din stil! Mer information kommer snart...

Moorland Makeover!
Byggnadsställningar har omgett Moorlandstallet i en evighet nu. De bra nyheterna är att stallet snart kommer genomgå en renovering! Det är dags att fräsha upp grafiken och lägga till lite vackra detaljer till den plats där hela äventyret börjar. Ta en titt på hur det kommer se ut efter att jobbet är slutfört!
 
 
Moorlands makeover!

Det där var massa information om vad som kommer snart till Star Stable. Vi hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör!

Ha en bra vecka!
önskar Star Stable-gänget :)

Serverbyte - Hallå Server 3 :D

Idag tog jag ett jobbigt steget och bytte server men efter ha spelat i över 2 år på samma server,
med samma människor, samma namn så det dags för förändring. 
Dags att hitta nya vänner på server 3! :D
Ses vi på server 3? :D