Frågevideo?

Jag är lite sugen på att göra en frågestund eller liknande här på bloggen för att sen försöka svara på frågorna i en video, samtidigt som ni kan få se lite saker från sso, minecraft och kanske Skyrim? 
 
Dock vill jag ha udda frågor och liknande " Häst eller ponny, Kebab eller Pizza "
Ja ni förstår ^^ 
För att se vad för frågor jag svarat tidigare på så kan ni kika in bland denna kategori ( Frågor & Svar ) och se vad jag har fått svara på tidigare. 
 

Skicka på era frågor både här i kommentarerna eller brev på sso! :D 
Hör av mig när jag börjar sitta med detta och när ni kan sluta skicka frågor. 
Deal? :D 

Håll Julstämningen fortsatt vid liv!

Hej allihop! Gänget här på huvudkontoret har haft en fantastisk Jul, och vi hoppas att ni också har haft det grymt bra under helgen! Här är allt ni behöver veta om denna veckas uppdatering:

Julen Fortsätter...
Vi håller kvar julstämningen i Silverglade med ytterligare en vecka med Julkul hos Rådsmannen. Förutom julgetterna, polkagriskäpparna och att fixa med granen, så finns det massvis med saker att göra och många belöningar att hämta!

Bege dig till Rådsmannen i Silvergladebyn och ta reda på hur du kan hjälpa till.
 Silverglade kring Jul!

Glöm inte bort att Jultomten fortfarande väntar i Jarlaheim på er att ni ska byta in era fragment och önskningar!

Festiviteter i Gallerian!
Uppdragen hos Vaktmästaren i gallerian fortsätter också, så det är extra festligt skoj för alla! Nu är det det din chans att hjälpa till och få lite söta gratisgrejor, om du inte redan har gjort detta!

Nya Kläder & Utrustning
Gallerians affärer har utökat sina sortiment av kläder och hästutrustning med några nya saker för dig att kolla in! Bege dig till Jorvik Citys Galleria för lite mellandags-shopping; vem vet, kanske så hittar du något perfekt att ha på dig inför Nyårsafton?!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand hittar du under denna vecka på plats i Silverglade, med deras hästmarknad öppen för affärer!

Gott Nytt År!
Det har varit ett fantastiskt 2015 i Jorvik, och detta är helt och hållet tack vare er spelare! Tack så himla mycket för att ni helt enkelt är bäst, vi hoppas att ni kommer att gilla allt som Star Stable har planerat för er under 2016!

Glöm inte att samla dina vänner i spelet på Nyårsafton, ta på dig din favoritklänning (det finns nya Nyårskläder tillgängliga i Gallerian under den här veckan!), och gå loss med nyårsraketerna! Har din klubb planerat något Nyårskalas kanske? Skicka in era screenshots på Facebook och Instagram, för vi vill verkligen se hur ni alla firar in det nya året i spelet, med stil!
Gott Nytt År från Star Stables huvudkontor!

Ha en fantastisk vecka allihop!
Kramar från Star Stable-gänget x 

Den eller den?

Hittade denna bilden när jag kikade runt lite på nätet och tänkte ja, "denna kan man spara och blogga om" haha

Så yes, nu kör vi! 
Jag vet att det står på engelska på bilden men tänker svara på svenska :) 
 
Alternativ nummer 2. - I sömnen, smärtfritt? 
 
 
 
Alternativ nummer 2 - Sture Universitet. Fett najs! :D 
 
 
 
Alternativ nummer 2. - Kom igen, vem vill inte ha gratis nät jämt och överallt 
 
 
Alternativ nummer 1 - Lite svårt då jag inte riktigt vet vad min största önskan är ännu. :/ 
 
 
Alternativ nummer 2. - Om jag äger mitt egna jetplan så kan jag flyga vart jag vill, när jag vill och till vem jag vill :3 
 
Alternativ nummer 1 - Om jag hade kunnat "slå av det" när jag vill hade detta vart mitt alternativ.
 
 
Alternativ nummer 2 - Gillar inte presentkort. Tar hellre pengarna och sätter in på ett sparkonto :) 
 
 
Alternativ nummer 1 - Lätt! 2 år går sjukt fort. 
 
 
 
Alternativ nummer 2 - Dock har jag inget körkort ännu men äsch, jag kan väl få äga en bil ändå? :3 
 
 
Alternativ nummer 1 - Ninja, alla dar i veckan! 
 
 
 
Alternativ nummer bägge? - Finns både för och nackdelar med båda alternativen.
 
 
Alternativ nummer 1 - Inte intresserad av Harry Potter, sorry HP fans.
 
 
Alternativ nummer 1 - Samma svar på denna. Om den går att " slå av " ^^
 
 
Jag gillar sånna här den eller den frågor :3 
Man får tänka lite och sen blir svaren oftast korta bra :D 

Han är för vacker 🐎

 

🐎 


Buggande släde

Flertalet gånger har jag råkat ut för detta när jag åker släden. Ni vet den när man flyger runt i Jarlaheim och delar ut julklappar? 
Antigen så får jag ingen snö på taken, eller så sticker halva jag ut under släden eller så är jag inte där alls.
 
Känner lite sådär att ssoteamet inte kollar igenom saker innan dem släpper dem. :/ 

Helt nya huvuduppdrag är här!

Hej alla, hoppas att ni har det bra bland förberedelserna inför den kommande helgen! Det är dags att se vad denna veckans uppdatering har att erbjuda! 

Vad händer i Pandoria?
Alla våra källor pekar på en enorm ökning av aktivitet mellan vår verklighet i Jorvik och overklighetens Pandoria. Fripp och resten av Aideens Beskyddare vet inte hur de ska kunna hantera all denna Pandoriska aktivitet, och de behöver DIN hjälp för att säkerställa att allt är korrekt mätt så att de kan planera sitt nästa steg. 
 Runstenarna visar att aktiviteten ökar!

Ditt åtagande att hjälpa Fripp och Aideens Beskyddare att mäta detta Pandoriska pandemonium kommer att ge dig tillträde till några väldigt intressanta, nya cirklar, såväl som riktigt riskabla uppdrag hos Dark Core!

På annat håll, så kämpar Alex med att hjälpa sin mamma att komma till rätta med sitt svåra förflutna. Nu är det din chans att få lära dig mer om en väldigt personlig historia som definitivt kommer att förbereda dig för den spännande fortsättningen av huvuduppdragen i Star Stable, men även för ännu fler intressanta familjehistorier som kommer att komma under 2016!
 Alex hjälper sin mamma att komma till rätta med sitt förflutna

Som vi har berättat om under tidigare veckor, så måste du vara “beundrad” med Åskviggens Cirkel, du måste också ha stängt alla de Pandoriska sprickorna och gjort klart uppdraget där du hjälper den Sovande änkan att hela sina rötter, för att kunna kunna sätta igång med denna veckans helt nya huvuduppdrag. 

Vi hoppas verkligen att du kommer att uppskatta denna fortsättning av Star Stables huvuduppdrag!

Nya kläder & träns!
Hyllorna i Gallerian har fått sin sista leverans inför Julen! Helt nya utgåvor av kläder till dig, och utrustning till din häst, ligger på hyllorna och bara väntar på att du ska åka och kolla in dem i Jorvik Citys Galleria!

Julkul!
Under de senaste veckorna så har hela Jorvik blivit komplett julgalna med alla dekorationer i Gallerian och alla förberedelser inför helgen i Silverglade. Till och med Jultomten har varit i full gång i Jarlaheim! Alla roliga juluppdrag och aktiviteter finns fortfarande tillgängliga för dig under denna veckan, med alla de uppdaterade belöningarna för 2015 till hands för dig att plocka upp hos Jultomten och Rådsman i Silverglade. 
 En massa helgskoj med Star Stable

Hästmarknad
Eddie och Ferdinand håller stängt över Julen, de är just nu i Silverglade och förbereder marknaden inför nästa vecka.

Trevlig helg!
Vi hoppas alla att ni haft det roligt med allt skoj som vi har haft planerat för er alla inför julhelgen. Det är så kul att se att vår speciella nedräkning med adventskalendern har varit så uppskattad av er alla, och att ni har gillat våra roliga gratispresenter.

Även om det det är Julafton i morgon och ni kanske är fullt upptagna med allt galet julskoj, så glöm inte bort att kika på den sista luckan i adventskalendern för gratispresenten som ni alla utan tvekan har väntat på!

Massor av kärlek och en massa kramar från oss alla på Star Stables huvudkontor, tack för att ni alla är så fantastiska, och vi önskar er alla en riktigt God Jul! <3

Sneaky Dragons - Vecka 51 - Tantajulen!

Jag och mitt minne. Ehm jag har glömt av vilken dag vi gjorde vad på och jag var endast med på 2 av 4 event denna vecka och det suger lite men mitt huvud och jag är verkligen inte kompisar. Jag har haft konstant huvudvärk sen början av september och det är inget fel enligt läkare men ändå hjälper inga tabletter så ja.. 
 
som sagt, mitt minne sviker mig så jag slänger upp bilderna på dem eventen jag var med på och mötet och så skriver jag lite. 
Ehehe
Detta var även vår sista vecka för iår! Vi har nu gått på jullov :3 
Upptäckte att Emma har skrivit ett jättebra inlägg om vad vi gjorde så in och läs hennes inlägg och så kan ni komma tillbaka hit sen och kolla mina bilder eheheh :p 
Vi skulle alltså helt enkelt göra små uppdrag och dagliga som Nemo och Amanda hade hittat på och den som kom först fick poäng. 
På delad tredje plats hade vi: Evelina Silverknight och Haley Rainstorm
På andra plats hade vi: Nina Bunnystorm
och på första plats hade vi: Emma Shortroad
 
Onsdagen var det årets sista möte. Vi tog upp en hel del viktiga saker och sen önskade vi alla en god jul och sånt dära skoj. Vi kommer självklart spela under vårat jullov men vi har inga bestämda event utan vi har lov helt enkelt. :) 
 
Nu blickar vi framåt och så återkommer dessa inlägg den 10 januari :3 

Jag orkar inte.

Jag har kämpat med dem juldagliga på mitt main konto Evelina varje dag för att få dem grön svarta randiga benlindorna. Vart jag än rider runt omkring Jorvik ser jag spelare som har dessa lindor. 
Lämnar in 1 önskning på mitt asiatiska konto ( FireStar kontot ) och vad tror ni jag får? 
Jo dessa.... 

JAG ORKAR INTE! -_-

Ryktesökning, yaaay

Efter en liten paus eller vad man ska säga ang mitt asiatiska konot. Nej det är inte på WaterStar servern längre utan på någon server i Australien men jag kommer fortsätta säga mitt asiatiska konto. Anyway, tog tag i två dagliga där och det gav en liten belöning :3 
 

Leda hästen!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering!

Leda hästen
Det vi alla har väntat på så länge är äntligen här: funktionen för att leda hästen har kommit!
 Hästtränarna kan nu lära dig hur du leder din häst!

Star Riders som är level 10 och mer kan nu gå till hästtränare runtom i Jorvik och lära sig att leda hästen för en avgift av 135 Star Coins. När du har köpt leda häst-träningen är allt du behöver göra att hoppa av din häst, stå framför hästen och klicka på 'leda'-knappen som poppar upp nere till höger på din skärm nere vid hästskomenyn!

Julfirandet i Silverglade
Del fyra av Rådmannens juluppdrag är här! Efter förra veckans roligheter med julgetterna är det nu dags att fokusera på Rådsmannens julstrumpor och även att fixa lite mer med julgranen. Rid över till Silverglade för att hjälpa till!

Nya kläder
Ta dig till Jorvik Citys Galleria och kolla in de helt nya kläderna på rea! Om du inte får nog av shopping så finns det en hel del nya utstyrslar i julbutikerna också!

Och medan du ändå är i Gallerian...
…kan du hjälpa Vaktmästaren med ett roligt juluppdrag! Ta dig dit för att få reda på hur du kan hjälpa honom!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för affärer i Fort Pinta!

Nästa vecka kommer nya huvuduppdrag!
Helt nya historieuppdrag kommer nästa vecka, och vi har en liten påminnelse för vilka ryktes- och uppdragskrav du behöver ha uppfyllt för att kunna sätta igång. Du behöver ha gjort följande:

- Du behöver ha den högsta ryktesnivån med Åskviggens Cirkel, det vill säga vara beundrad
- Du behöver ha gjort klart uppdraget där du hjälper den Sovande änkan att hela sina rötter
- Du behöver ha stängt ALLA de Pandoriska sprickorna

Nu när du vet vad som krävs har du möjlighet att arbeta på detta fram till nästa vecka då de nya berättelseuppdragen kommer!

Vi ser fram emot att se alla era bilder och videos på när ni leder era hästar!
Hoppas du får roligt med den här fantastiska nya funktionen!

Kramar från Star Stable-gänget

Mästervärk! :D

Rensade mappen lite och klippte ihop detta mästervärk :3

Sneaky Dragons - Vecka 50 - Tantajul

Denan vecka har vi i Sneaky Dragons gått och blivit tanter. Vi är fett farliga ute på vägarna och vi är fett gamla. :D 
Måndagen började med lite fika och korsords. Jag är sämst på korsord men jag satt med och försökte iaf :3

Tisdagens event och även onsdagens möte var jag inte med på då min huvudvärk jag har stått ut med i över 2 månader ville leka. Så jag låg och sov ungefär hela dagen och kvällen. :/

Torsdagens event var ett hemligt event iaf enligt schemat. Jag trotsade min huvudvärk och lekte med mina kompisar och jag hade sjukt kul :D
Vi samlades bakom bibblan och sen fick vi 5 minuter på oss att skapa en outfit inom en viss kategori, klarade man inte tiden åkte man ut och sen skulle Rockmormor och Nemo bedömma en och så var det tyvärr en som åkte ut efter varje kategori. Stressigt och ändå väldigt kul :D 

Första veckan med tantajulen är över. Men jag är inte ledsen för vi har en vecka till som startar redan imorgon :D Woop woop! 

Uppdaterat lite här inne

Min morfar häst har fått hamna på bakgrunden och header bilden har fått sig ett litet lyft nu när snön har trillat in på Jorvik :3 
 

Winter is here


Äntligen har vinten kommit till Jorvik. Jag är fett glad :3 

Islandshästarna är här!

 Islandshästarna är här!
Vi är så stolta och glada här på Star Stables högkvarter över att kunna ge er den helt nya islandshästen! Vårt fantastiska team av animatörer, designers och programmerare har jobbat dag och natt för att göra den här vackra hästen med sin magiska personlighet och unika gångart. Nu har dagen kommit då den äntligen är här och du kan bli en stolt ägare av en av dessa skönheter!
 Bara lite större än en ponny, men med ett stort hjärta!

Från och med idag finns islandshästarna att köpa i tre vackra färger i New Hillcrest i Epona. Det finns mycket att lära om våra nya nordiska vänner, men låt oss börja med att ta reda på mer om deras unika gångart!

Varför trava när du kan tölta?!
Islandshästarna har ett helt unikt sätt att gå på: en speciell gångart som kallas 'tölt'. Det kanske inte är det vackraste ordet, men det är det vackraste sättet att röra sig framåt på!

Kolla in videon ovanför den här artikeln för att få se den bedårande tölten! Den här gångstilen är unik för islandshästen, och vi hoppas att du gillar vad våra animatörer har skapat för att få den här speciella gångarten att komma till liv på denna fantastiska häst.
 3 färger på islandshästar att välja mellan

Islandshästarna är lite större än ponnyhästarna som finns i Star Stable, du hittar dem i New Hillcrest och de kostar 969 Star Coins. Vi hoppas att du gillar dem lika mycket som vi gör!
 
En väldigt Silvergladisk jul
Rådsmannen i Silverglade behöver din hjälp med sin planering inför jul, och den här gången behöver han en hjälpande hand med sina speciella julbockar. I norra Europa är dessa speciella getter gjorda av halm en traditionell symbol för jul, och människor över hela Jorvik älskar att se sina städer och byar dekorerade med dessa speciella små filurer.
Julbockarna är en traditionell juldekoration i Jorvik

Några av er spelare kanske kommer ihåg den här uppgiften från tidigare år, men med helt nya belöningar för 2015 kan du återuppleva det här roliga! Du har också fortfarande möjlighet att göra juluppdragen i Silverglade från tidigare veckor om du inte redan har gjort dessa.

Ny utrustning
Det finns en hel del ny hästutrustning att köpa i Gallerian från och med idag, så hoppa på bussen och kolla in vad som finns!

Lucia-firande!
Lucia-firandet är en speciell tradition innan jul som firas i vissa delar av Europa, och även i Jorvik! Kolla in alla gulliga Lucia-saker som finns att köpa i julbutikerna från och med idag.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är upptagna med att göra Hästmarknaden redo för affärer i Fort Pinta.

Hoppas du får en fantastisk vecka i Jorvik, och vi ser fram emot att få se alla era bilder och videoklipp av er tillsammans med era islandshästar på våra sociala medier!

Kramar från Star Stable-gänget 

Buuu!

Bloggen kommer att stå lite tom ett tag då jag har ingen inspiration till inlägg, sorry. 

Gör endast dagliga i Epona och sen event med klubben om dagarna så ja. Lite tråkigt att kasta upp dåliga inlägg bara för att fylla ut bloggen. 

Jag läser hellre en blogg med intressanta inlägg än halvkassa inlägg. 
Puss 
 

Sneaky Dragons - Vecka 49

Nu är det inte långt kvar innan Sneaky Dragons går på jullov. Det är både roligt och tråkigt när det är dags för lov men jag kommer ju ändå träffa dem varje dag :3 

Iaf denna veckan har varit en lugn vecka för oss enligt mig. 
Måndagen började med en lektion med vår ridlärare Karin. Alltid lika kul med lektioner så vi var en hel del på plats :3 
Vi började med liten genomgång av olika sadlar innan vi begav oss ut på fältet.

Tisdagen höll jag i ett eget event och jag hade lite kul åt dem stackarna som kom på eventet. Söta Ella från Walking Eagles stog och tittade på oss i början och jag bjöd in henne till eventet och hon tackade ja :3 Hon är så jävla underbar den människan asså <3  
Dem skulle nämligen få räkna kossor. Då jag inte hade utforskat hela Epona, eller mer gått på kossjakt där så fick dem iaf inte leta där inne. Men dem som dök upp var iaf väldigt duktiga och tyvärr var det ingen som kammande hem vinsten men Nemo var närmast med 2 kossor fel så hon vann mitt event :) 

Onsdagen var det möte som vanligt där vi bland annat tog upp Lucia röstningen vi har haft i klubben. Stort grattis igen till Bambi Deerhill som blir årets lucia :3 Sen fick vi även en ny medlem till vår gula familj, Saga Goldfall tillhör nu oss, mohahah ^^
 
Torsdagen körde vi ett litet levlingsevent / ta personligtbästa. Miranda och Lennart i spetsen visade oss vägen genom Jorviks alla banor :) 
Var lite sen och hade på ett sätt ingen häst att levla så sprang lite med Kungen. Tog lite lugnt och fick ihop en hel del js. 
 Fredagen lekta jag och Lennart lite med medlemmarna. Vi körde lite Under Hökens Vingar, kurragömma och bakvänd kurragömma. Jag har kul och det var skönt att leka liksom. Inte behöva tänka på massa eventregler utan ja bara chilla runt :3 
 

Gillad med Månskärebyn :D

Det går frammåt :D 
 

Upplyst och fint

Hjälpte Moni häromkvällen med hennes dagliga och julbestyr och upptäckte att Hillcrest stallet lös upp väldigt fint höhöh
 
 

Julpyntat

Jag har varit fett duktig och julpyntat i Gallerian. 
Tänkte att jag kunde göra det så slipper ni göra det, så vad säger ni? Blev det vackert? :D 
 

Jag känner att...

... det behövs mer namn till hästarna.
Dem som är överstrykna med grönt är alltså hästar jag äger med det namnet. 
Och med tanke på att alla mina hästar heter Dragon i första namn så finns det inte så värst många valbara namn kvar för min del. :/
Både första och andra namnet ska passa ihop och även låta bra i tal och text. Sen ska dem även passa in lite på vad det är för slags häst, hur den ser ut, om det är en ponny eller stor stor häst. 

Döper ni era hästar till något speciellt eller bara helt random? :) 

Nu är det jul i Jorvik!

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering som går i jultema!

... Men först lite viktig information
Den här veckans uppdatering kommer att ta lite längre tid än vanligt. Detta är för att vår teknikeravdelning planerar att göra lite extra bakom kulisserna-arbete för att se till att våra system är stabila inför julhelgerna. Tidigare år har vi märkt att vi får många nya spelare under julen, så vi gör våra servrar redo för att rymma massa nya vänner! Det här betyder att:

Den här veckans onsdagsuppdatering kommer att ta lite längre tid än vanligt. Vi kommer att meddela er på Facebook så fort spelet är uppe igen!

Tack för ditt tålamod. Om vi har någon ny information kring detta, kommer vi att posta den på vår Facebook-sida.

Juluppdrag i Silverglade
Rådsmannen i Silvergladebyn har fortfarande problem med att dekorera inför julen, och behöver din hjälp med den andra delen av förberedelserna för festligheterna. Rid över till Silverglade så att du kan höra Rådsmannen fråga dig den välkända frågan som involverar en snögubbe, ifall du är intresserad av att vara med och göra en.
 Skulle du vilja tillverka en mänsklig figur gjord av snö?

Några spelare kommer att komma ihåg de här juluppdragen från tidigare år, men genomför du dem i år kommer du att få några helt nya belöningar!

Nollställning av resultatlistorna
Det var ett tag sedan vi nollställde de bästa resultaten för alla Jorviks tävlingar, så den här veckan är det dags för nollställning! Nu har alla chansen att toppa resultatlistorna. Ha så kul med tävlandet!

Julförberedelser i Gallerian
Vaktmästaren kanske inte är den skarpaste kniven i lådan, men precis som alla andra i Jorvik behöver han din hjälp då och då. I det här helt nya juluppdraget får du hjälpa vaktmästaren med att dekorera Gallerian inför julhögtiderna och ge honom ett hjälpande handtag med att dela ut julleveranserna till butikerna.
 
 
Juletider i Gallerian

Kom bara ihåg att inte smutsa ner hans golv.

Nya kläder
Eftersom du ändå kommer att vara i Gallerian för att hjälpa till med lite olika saker, kanske du också vill kolla in lite nya kläder som nu finns på hyllorna.

Jultomten är fortfarande i Jarlaheim
Han väntar på att du ska komma förbi och hämta några julgåvor!

Här kommer en påminnelse om hur det går till, ifall du missade att börja med det här förra veckan:

Några av juluppgifterna och juluppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med "Julönskningar", vilka du kan ta med till Jultomten och byta mot presenter. Några belöningar kommer i form av "Julfragment", och du behöver tre sådana för att byta till dig en Julönskning.

Kom ihåg att:

- Tre Julfragment kan bytas mot en Julönskning
- En Julönskning kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässigt utvald julklapp
- För att byta Julfragment till Julönskningar, eller Julönskningar mot julklappar, behöver du ha Julfragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
- Du måste vara Star Rider och ha spelat tillräckligt länge för att ha möjligheten att ta dig till Jarlaheim

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat för affärer på Jorvikstallens Arena. Kom förbi och säg hej!

Star Stables Adventskalender
Du har förmodligen redan lagt märke till Star Stables kalendernedräkning inför julen. Varför vänta ända till julafton med att öppna presenter? Tidiga presenter och överraskningar väntar under 12 dagars nedräkning inför julafton i Star Stables egen Adventskalender! Vi kan knappt vänta!

Ha en finfin vecka!
Kramar från Star Stable-gänget