Ett Vildhästmysterium!

Hej allesammans, och välkomna till denna veckas mysteriefyllda uppdatering, med ännu mer skumma händelser och fula fiskar än det var med ostronfisket med Jonas!

Eremiten Undersöker...
Eh… Eremiten, umm… Har kanske ett lite lustigt sätt att, eh… Prata på, men han är minsann väldigt klipsk när det kommer till att hålla koll på sina älskade vildhästar på Sydhoven.
 
Eremiten misstänker att det är något lurt i görningen.

Sydhovens vildhästbestånd håller på att att bli mindre och mindre för varje dag som går, och Eremiten är inte så vidare nöjd över detta. Någon håller minsann på med något lurt, och du måste först bevisa för honom att du inte är skyldig till något, innan han låter dig hjälpa till med sin utredning.

Rid ner till Sydhoven på en gång och slå följe med Madison för att tillsammans gå till botten med denna veckas spännande mysterium!

För att kunna börja hjälpa Eremiten, så måste du först ha gjort klart uppdraget där du hjälper Madison att hämta sina skolböcker från gården, och uppdraget där Baronessan tackar dig för att du hjälpt henne att lösa mysteriet med Butterfly...

Nya Saker i Överflöd!
När du väl är färdig med ditt äventyr hos Eremiten på Sydhoven, så hämta din bussbiljett och ta en tur till Gallerian där du kan kolla in allt nytt som kommit in, både för klädes OCH utrustnings-butikerna för denna veckan! Ett sant nöje, för både dig och din häst! Tjohoo!

Hästmarknaden
För denna veckan så kommer du att hitta Hästmarknaden under uppbyggnad vid Jorvikstallets Arena.

Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Bloggutmaning - Personligt - Dag 3

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Är du utseendemässigt lik din karaktär i StarStable Online? <-·´¯`·.
Ehm ehehe, njaaa.
Ett tag kanske jag var det? 
Men Evelina som är min main karaktär är vampyr och det är jag inte irl. Evelina har även blont hår för stunden som är mellanlångt i tofs och det har jag inte heller irl. Irl är det rött och rätt så långt. 
Men om jag skulle bli av med vampyrsminket på något magiskt sätt så hade jag nog försökt iaf få Evelina att efterlikna mig själv irl. 
Något jag försöker med i spelet iaf är att alltid rida med hjälm :3 
 
Äldre bild på Evelina som skulle efterlikna Reed Kessler :3 

Fikapaus!

Mysig, härlig, rolig, underbar, bäst, söt, ja det finns sjukt många olika saker jag kan dra upp för att beskriva Haley men hon är så bäst bara. 
Medans Sasha levlade ( jag tvingade henne ) så passade jag och Haley på att fika haha :D 
 

Bloggutmaning - Personligt - Dag 2

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vilken är din favoritfärg, Favoritmat, Film, Bok, Serie? <-·´¯`·.
 
Oj! 
Ehm, okej vi börjar lätt.
Favoritfärgen är svart, iaf om man kikar in i min gaderob.... Svarta kläder överallt och nästan bara svarta strumpor. Äger två olika par strumpor som är gråa, thats it. Men svart kan man matcha till allt så det är nog därför jag känner att jag gillar det.
Favoritmat, oh tacos är sjukt gott. Kebab är sjukt gott också. Pizza är också sjuuukt gott. Sen är även potatis sjukt gott. Och mammas mat. Jag kan inte välja, sorry :/
Favoritfilm, The Hunger Games filmerna är rätt bra, samma med The Maze Runner. Det är iaf dem som jag kommer ihåg som jag senast såg. Ehm så ja det måste ju vara dem.
Favoritserie, True Blood, Prison Break, South Park, The 100. Eh som jag sa tidigare att jag kollar/kollat på så många olika serier så jag kan inte bara peka ut 1. ( Hittade ett inlägg där jag har skrivit lite om serier, tänk på att inlägget är gammalt så jag har sett några mer serie än dem jag skrivit upp, iaf läs HÄÄR! )
Favoritbok, ehm. Läser väldigt sällan böcker så sorry, har ingen jag kan komma på just nu.
 
Evelina och Dragonsuprise

Runstenar :3

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så styr jag Haleys extra konto när hon filmar till Onyx, men jag har även fått fria tyglar på kontot och ja liksom, får levla hästarna, göra uppdragen och även ryktes dagliga. 
Och jag har inget att göra på Evelina kontot så kan lika väl sitta och nörda lite inne på det kontot :3 
Startade nyss dessa trevliga stenar och jag nördade lite för mycket så redan klar med dem också haha

Önskeinlägg?

 
Hittade en kommentar som ville att jag skulle skriva lite om klubbledarna i Sneaky Dragons. 
So here we gooo :D 

Dem tre tappra klubbledarna som är i Sneaky Dragons är
Haley Rainstorm, Annie Lightningheart och Courtney Silverhill

Asså jag och mitt minne är sämst, så jag kommer inte ihåg exakt varför och när jag valde dessa. Vet iaf med Nemo. Hon hade länge stått som Ridlärare men ändå gjorde hon jobbet som klubbledare så valet var simpelt att dra med henne i ledar rollen. 
Haley och Annie var redan klubbledare, Annie blev som en typ liten överraskning eller så, tror ja. 

Det är faktiskt dem ända klubbledarna jag har haft och vad jag vet just nu så tror jag inte vi behöver en till. Vi är alltså fyra olika personer som driver klubben framåt och vi har gjort det i mer än 2,5 år så jaa vi lyckas ju bra :D 

Dem är underbara alla tre, dem har samma driv och vilja att få klubben att vara där vi är idag, Dem är påhittiga med event och bara helt underbara människor utanför spelet <3 
 
Jag hoppas att det var svar på din kommentar, du som kommenterade :)  

Three years <3

Åååhh, jag kan knappt fatta det! 
Jag har ägt en klubb i ett spel i över tre år. Det är helt magiskt samtidigt som det är lite tragiskt haha
Magiska är att jag har träffat så många sjukt härliga olika människor under loppets gång och då samtidigt har jag spenderat 3 år på ett spel. Det är lite deprimerande när man tänker på det djupare haha
Liksom jag hade säkert kunnat göra något heeelt annat under dessa tre år men hade jag inte gjort det hade jag inte fått träffa underbara människor och även fått prata och vara social med er! Det är helt sjukt! :,D
 
3 bilder från vår privata fest när vi fyllde år <3

En helt ny app från StarStable!

Hej allihopa! Det är inte vilken torsdag som helst, det är en alldeles särskild torsdag där du kan få lägga vantarna på en helt ny Star Stable Vän-app för din smartphone!

Star Stable My Friends & Horses är från och med i dag tillgänglig att ladda ner i App Store för iPhone, en version för Android kommer att släppas nästa vecka!
 Nu kan du hålla kontakten med dina SSO-vänner i vår helt nya app!

Håll kontakten med dina vänner!
Star Stable My Friends & Horses låter dig hålla kontakten med dina spelbästisar, och ger dig via din telefon tillgång till alla dina Star Stable-brev direkt från Jorviks Postkontor!

Läs om alla de senaste nyheterna!
Alla nyheter och uppdateringar som du kan se via Star Stables officiella Nyhetssida är nu också tillgängliga direkt i din smartphone. Nu kan du hålla dig uppdaterad med alla våra senaste nyheter, släpp, smygtittar och kampanjer var som helst, när som helst!

Håll reda på din aktivitetskalender!
Kalendern för aktiviteter i spelet är också med på ett hörn i Star Stable My Friends & Horses! Missa aldrig ett klubbmöte igen!
 Star Stable My Friends & Horses: nu tillgänglig för iPhone!

Klicka in dig på App Store nu och roffa tag i Star Stables första smartphone-app någonsin! Det är bara att klicka här!

Ha så skoj nu när ni kan vara uppkopplade var som helst, när som helst med Star Stable My Friends & Horses för iPhone!

Stora kramar från Star Stable-gänget

Bloggutmaning - Personligt - Dag 1

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vilka intressen har du förutom StarStableOnline? <-·´¯`·.
 
Jadu, jag gillar att kolla på en hel del serier. Iaf när jag inte spelar sso. Sen kan jag även sitta och spela andra spel, då jag gillar spel :3 Har sett än hel del serier iaf och en hel del filmer. 
Sen sover jag väldigt mycket eller jag gillar att göra det så man kan väl se det som ett intresse? :s Hahah
Nä men jag gillar djur, mest hästar och katter. Gillar att fota, umgås med vänner och familj och ibland när jag har riktigt tråkigt så kan jag få för mig att gå ut och gå bara för att det är skönt typ :3 
 
En drake från spelet Skyrim 

Vackra nya Frisiska Sporthästar!

Välkomna till denna veckans uppdatering! Gör er redo för en extra sportig uppdatering med våra färskt uppdaterade Frisiska Sporthästar!

Nya Frisiska Sporthästar
Tre helt nya, uppdaterade varianter av den klassiska Frisiska Sporthästen finns från och med denna veckan tillgängliga vid Nya Hillcrest! Rid dit och ta en titt på dessa mycket stiliga hästar!
 Uppdaterade Frisiska Sporthästar, till salu nu för 890SC!

Låt oss kolla in de nya detaljerna på informationsbladet för den Frisiska Sporthästen!

INFORMATIONSBLAD FÖR DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den vackert uppdaterade Premium Frisiska Sporthästen!
 Var kan jag köpa dem?
De finns till salu vid Nya Hillcrest.
 Hur mycket kostar de?
890 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
Du behöver vara åtminstone level 15 för att kunna ta dig till Nya Hillcrest för att köpa dem!
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
 Vilka färger kan jag välja mellan?
Kolla in bilderna här ovan för att se de 3 urläckra färgvariationerna som erbjuds!

Hästmarknaden
Ta en tur till Västkobbens Fiskeby där du kommer hitta Eddie och Ferdinand och deras Hästmarknad öppen för affärer!

Nya Kläder
När du väl har besökt Eddie och Ferdinand och varit i Nya Hillcrest och hälsat på de fina nya Frisiska Sporthästarna, så passar det även bra med en tur till Gallerian för att kolla in de nya kläderna som finns till salu från och med denna veckan!

Ha en fantastisk vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget!

Ryktes ökning med Vera

Fixade även lite med Vera´s rykte när jag hade sr där på. Det kändes lite bra iaf :3

Har hört att man kan få 7 dagar sr av tidningen Min Häst men den kostar typ lika mycket som en månad sr sååå ja, men har inget direkt viktigt att göra på Vera förutom alla dessa rykten så kan lika väl vara utan sr ett tag där :) 

Kontostyraren

Jag och Ellie var super rediga och hjälpte Haley med sin serie Onyx. Vi styrde två olika konton var samtidigt, som tur så var det endast skritt och trav men ändå, det var lite klurigt men fett kul :D 

Som ni kan se av dessa bilder så styrde jag skäcken och den silvriga hästen :) 
Fett kul iaf! :D 

Galleria tripp :3

Vera hade gått och blivit lite miljonär så vi tog en tripp till gallerian och köpte det blåa setet som jag typ dyrkar just för stunden, det är sjukt snyggt och även tävlingsbart. Me like! 
 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 9

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Har du några bra bloggtips? <-·´¯`·.

Bloggtips... Ehm jadu... 
Jag är sjukt glad över att det är några som kikar in här och vill läsa det jag skriver och se det jag lägger upp helt enkelt. 
Jag försöker köra lite så att jag lägger upp inlägg jag själv skulle vilja läsa/se. 
Men lägg upp det du vill lägga upp själv och se din blogg lite som ett stort arkiv för dig själv liksom. :D 
Jag är inte ute efter att ha den mest aktivaste bloggen eller den mest lästa bloggen utan jag är glad över att dem som kikar in här vill kika in här :3 
Evelina och Dragonwish.

Jorviks Museum

När jag gjorde uppdraget med den Sovande Änkan och hela den biten ( på mitt Vera konto ) så åkte man ju till ett museum för att hämta en Harpa. 
Tänkte lite på det som han säger, 
Just det " är alltid välkomna till museet, oavsett om det är öppet eller stängt" 

Varför får vi inte åka dit?
Inte för att det finns så mycket att göra där inne men ändå, varför får vi inte åka dit när han säger att vi alltid är välkomna? 

Extremt vackert

Eheheh, jag lovar jag är snäll mot mina hästar. 
Men ibland kan man få väldigt fula bilder när man tänker ta fina haha 
 

Chiron...

Jag är arg på Chiron och Starstable. Dem har gjort så man bara kan lämna in 1 gång. 
Fett tråkigt och jag hoppas att dem verkligen fixar så man kan lämna in mer gånger och ja, får samma grejer. För Jura funkar så, varför kan då inte Chiron funka så?
 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 8

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur ofta och vilka andra bloggar läser du? <-·´¯`·.
 
Dem bloggarna jag läser är en del människor från klubben och sen är det nog bara Esme´s blogg jag kikar in på. Hade en hel del drös med bloggar jag läste innan men allt efter tiden gick så har dem försvunnit bort från bloggvärlden liksom, antigen tagit en paus eller slutat helt. 
Jag försöker att kika in på dem aktiva bloggarna när jag sitter vid datorn men ibland hinner man inte eller så glömmer man av det. Ni vet hur det, ena stunden har man inget alls att göra och andra stunden har man miljoners saker att göra. 
Evelina och Dragonprince. 

Snygga tröjor + en keps

 
Detta ska också in till min gaderob någongång :D

Hellooo :D

Hellooo :D 

Vi är Jesus!

Yes ni läste rätt! Jag och Lisa är Jesus, vi kan nämligen gå på vatten.
Det är dock inget vi skryter om utan gör det bara när ingen ser på :3 
Undra när vi kommer få träffa Anne och Concorde... 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 7

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Brukar du läsa andra bloggar? <-·´¯`·.
 
Yes, jag läser andra bloggar. Dock inte lika aktivt längre som jag gjorde för ett år sen ungefär.
Det känns som om mer och mer bloggare har gått över till Instagram istället för att sätta sig vid sin blogg och skriva. 
Jag gillar både att läsa inlägg via någons blogg eller att läsa en mindre text på en spelares instagram. :) 
Evelina gillar detta! :D

Oerhört ointagliga ostron osar otroligt!

Hej hej allihopa! Välkomna till denna veckans Ostronosande Onsdagsuppdatering! Denna veckan är lite extra speciell, för att vi har nått en rätt häftig milstolpe: det är nämligen Star Stables 250e Onsdagsuppdatering!

Håll ögonen öppna på alla våra sociala medie-kanaler för att kamma hem värdekoder på 5 x 50SC, vilket alltså innebär totalt 250 GRATIS Star Coins för vår 250e uppdatering! Yay!

Fiske med Jonas
Kräftburar och ostronjakt är på menyn under denna veckan, då Jonas nere vid Sydhoven börjat inse att hans familj inte har fått nöjet att avnjuta havets läckerheter sedan deras båt sjönk.
 Jonas planerar att kröna dig till Sydhovens Ostronmästare!

Det var ett tag sedan han hade möjligheten att fiska, vilket kanske kan vara förklaringen till varför han har så svårt att hitta rätt på all sin fiskeutrustning. Rid ut till Sydhoven och ge den stackaren en hjälpande hand! Hans fru Sigrid har frågat honom efter ostron under flera veckor nu, och han håller på att bli het tokig!

För att kunna ta del av denna sensationella Sydhovshistoria, så måste du ha gjort klart uppdraget där du hjälper James att få tillbaka sin båt igen, efter att du lånat den för din resa till Sydhoven.

Nya Kläder!
Denna veckans uppdatering innebär även en del nya kläder som du kan finna i Jorvik Citys Galleria! Om du är klar med Jonas och hans fiskeäventyr, så varför inte ta en tur till Gallerian och kolla in den senaste modetrenden?

Fortsatt Öppet Husskoj med Johanna!
Detta är den sista veckan för dig att ta del av allt Öppet Husskoj med Johanna vid Jorvikstallet!

Hästmarknaden
Under denna veckan så är Hästmarknaden under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby.

Ha en fantastisk vecka alla ni, och vi hoppas att ni kommer ha kul med era gratis Star Coins!
Massa kramar från Star Stable-gänget
Koderna är
SSOONE, SSOTWO, SSOTHREE, SSOFOUR, SSOFIVE

Söta schabrak

 

Gå på vatten?

Vi är ett steg närmare att kunna röra oss över vatten. :3 
Vi försöker vara lika stiliga som Lisa och Linda men njaaa, vi lyckas inte riktigt. 

Kärlek i luften?

Verkar som Airstar flörtar med alla Soulrider hästarna.

Bloggutmaning - Blogg - Dag 6

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vad får dig att sluta följa en blogg? <-·´¯`·.

Om jag slutar följa en blogg så är det nog för att jag har tappat intresset helt enkelt för bloggen eller så har den inte uppdaterats på ett tag. Eller så har bloggaren slutat blogga helt enkelt. :3 

Detta inlägget blev väldigt litet men det är inte mycket faktorer som gör att jag kanske slutar följa en blogg haha
Fjantis som min häst heter i spelet Alicia Online 

Dyrt dyrt dyrt

 
Varför ska allt vara så dyrt nu förtiden? :/

Sovande Änkan

Vera och Airstar har räddat Lisa! 
Vi är typ bästa kompisar nu ;D Haha
 

Ändra kameravinkeln?

Varför kan man inte få möjligheten att tex i en by, ställa sig vid en stolpe eller något som låter en flyga iväg med kameran så man kan få en snygg överblick bild över byn? 
Så som i ett uppdrag i Fiskebyn där man ska leta efter något och man får ta hjälp av fyren.
 
 Om jag fick ändra något med just kameran i spelet så hade jag gjort så man kan lossa den från sin karaktär och fästa den på andra saker tex ett staket om man rider i en paddock, eller ha den mer utzoomad eller inzoomad på ens karaktär. Just möjligheten att ändra sin kamera hade varit såå najs, kanske för att jag både fotar och filmar när jag spelar så hade det iaf vart sjukt najs :3 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 5

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vad för dig intresserad av att följa en blogg? <-·´¯`·.

För att jag ska börja följa en blogg så vill jag ha välskrivna inlägg utan stavfel och för många förkortningar och en bra uppdatering med det tänker jag på att kanske kommer upp minst 1 inlägg om dagen och varierande inlägg och inte bara samma / liknande inlägg dagligen. 
Det kan vara ett inlägg om ett viss speciellt spel, eller något som intresserar just mig :3
 
Evelina och Dragonsong är redo för en promenad :3 

Underbara vänner

Fick en fråga för några dagar sen om jag fortfarande hade SR på Vera vilket jag svarade nej tyvärr, och så snackade vi lite om det och sen vips fick jag en SR kod. :') 
Dessvärre bara 7 dagars kod men ändå, helt sjukt snällt, visst hon behövde inte den själv och visste om mitt Vera konto :'3
 
Vi började med att lämna in lite sprickor och gick upp till vänligt inställd, yes, jag jobbar snabbt haha. 

Sen gick vi på lite huvudstory uppdrag. Vi hämtade och lämnade lite böcker, låste upp ett valv och snackade med Starshine *.* Visst han var lite ledsen ett tag tills jag visade honom sprickan som Lisa gömmer sig i, men då blev han glad, så snart ska vi väcka den Svarta Änkan och rädda Lisa :3 
Men det blir i ett annat inlägg. 
 

Utrustning som kanske ska köpas :3

Dragonknight kommer få stå som modell för all utrustning som jag vill köpa som ni hittar i gallerian :3 
 

Extra Intressant?

Något jag har märkt efter x antal varv med stenletning i Epona så äre att dem extra intressanta stenarna är sjukt svåra att få tag i. 
Tog ett varv in till Dino för omväxlingsskull och första stenen var extra intressant och totalt under den rundan fick jag 5 stycken. 
Det är MER än vad jag har någonsin fått i Epona... 
Sen är jag fortarande lite sner på sso för att man inte kan lämna in mer delar till Chiron.

Give me more space!

 

Varför hittar jag dessa snygga och söta tröjor när jag har fullt i gaderoben?! 
Inte okej! 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 4

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vilka inlägg tycker du minst om? <-·´¯`·.
 
Dem inläggen jag tycker minst om är championat vinst/fail inlägg. Sen är jag inte så intresserad av rollspelsinlägg, asså det kanske kan vara kul men inget jag tycker verkar kul just nu. Men om jag kanske hittar en blogg som endast har rollspel / story inlägg , liksom en tema blogg. Då kanske jag fastnar för det. 
Vera och Airstar får bidra med en bild

Det årliga öppet hus är tillbaka!

Hej allihopa, och välkomna till denna veckans uppdatering! Det är dags för ännu ett av det årliga Öppet Hus med Johanna vid Jorvikstallet!

Öppet Hus!
Johanna vid Jorvikstallet har fått en toppenidé nu när sommaren är här och Jorvik är som allra vackrast. Hon vill se till att alla turisterna känner till Jorvikstallet! Hur då? Genom att ha ett Öppet Hus såklart! Hon planerar att öppna upp stalldörrarna för alla med massa roliga aktiviteter för hennes besökare!

Dessa roliga event är där din roll börjar! Rid ut till Jorvikstallet och hjälp Johanna med förberedelserna inför att visa alla runt! Förresten, har du någonsin funderat på att bli en ridlärare...? Då är det här uppdraget för dig!
 Johanna slänger upp dörrarna vid Jorvik stallen!

För att delta i det roliga öppna huset måste du vara en Star Rider och ha slutfört uppdragen där du mjölkar korna och matar hästarna vid Jorvikstallet.

Helt Ny Utrustning!
När du sen är färdig med att ha hjälpt Johanna, varför inte kolla in den nya hästutrustningen som kommit till Gallerian!

Hästmarknaden
Under denna veckan så är Hästmarknaden öppen för affärer i Silverglade! I framtiden så kommer Eddie och Ferdinand att ha med sig de gamla Frieserhästmodellerna till Hästmarknaden, men just nu så finns det inte något bestämt datum för när de kommer tillbaka. Vi kommer däremot att informera er om när de väl gör sin comeback! 

Vi önskar er alla en ypperlig vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Bloggutmaning - Blogg - Dag 3

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här

 
.·´¯`·-> Vilka inlägg tycker du är intressantast att läsa?  <-·´¯`·.

Oh, jag gillar att läsa det mesta faktiskt. Allt från vad en spelare har gjort under sin dag på sso eller till olika synpunkter eller teorier spelare har. :3 
Det är så olika från dag till dag haha 
För ena dagen kan jag tycka att det är jätteintressant att läsa om ett outfit inlägg medans andra dagen kanske jag verkligen inte vill läsa om en outfit. Som sagt, det är så olika från dag till dag helt enkelt :3 
En vackerbild på Welsh ponnyerna

Livestream ! :D

Fredag kl 20:00 kommer vi att livestreama med klubben och svara på era frågor och ta kort, if så mycket vi hinner och kan se och ja helt enkelt chilla med er! 
Vi kommer att träffas i Äppellunden och ALLA får komma ! :D

Kan man inte komma och träffa oss i spelet kan du alltid kika in HÄR för att kolla. Det kostar inget att kolla på oss via twitch, man behöver inte heller något konto för att kolla :3 
 

- Sneaky Dragons -

För tre år sedan tog jag beslutet att lämna min dåvarande klubb och rollen som klubbledare. 
Jag gick och skapade mig en egen klubb vid namn Sneaky Dragons som har växt något så otroligt mycket på 3 år. 
Vi har gått igenom väldigt mycket och vi har kämpat för att vara där vi är idag.
Jag är så sjukt stolt över alla som har Sneaky Dragons under sitt ingame namn. 
Äldre bild på oss men vad spelar det för roll, kärlek då och kärlek nu!

Jag vill tacka alla personer som har hjälpt oss att komma dit vi är idag, en stor underbar famlij. 
Gamla som nya medlemmar, ni är underbara! <3 

Vi kommer att ha en privat fest för oss medlemmar och sen kommer vi även fixa en livestream och en liten fanträff typ. Den kommer att ske i helgen så håll ögonen öppna ! :D 

Dragonfaith

Jag var lite lat med att levla upp mitt senaste tillskott men jag kämpade på in i det sista och fick klart henne igår. 
Dock, så hade jag tröttnat jättemycket på henne så hon fick åka på semester och jag tror jag snart kommer börja sakna henne och plocka hem henne igen, haha :D 
Men vacker är hon allt :') 

Date night

Då Nemo är en redig människa med ett liv utanför datorn så fick jag äntligen spela med min underbara fisk. Vi hade en dejtkväll där vi levlade, gjorde uppdraget i Epona och sen självklart snackade vi om privata saker och vi hade det så mysigt.
Mitt i allt blev jag bjuden på trerätters middag, dayum Nemo är grym på att laga mat asså.
Liksom kolla in menyn, 
Förrätt
Räksmörgås med kattmjölk
 
Huvudrätt
Ostronsoppa med Rosémartini
  
Efterrätt
Tårta med champange grädde och pinacolada milkshake med riktigt mycket sprit
 
Missade helt att fota alla rätterna men här har ni iaf förrätten :3 

Det var så mysigt och skönt och jag tror vi spelade tillsammans i typ 3 eller 4 timmar :'D 

Liten redigering

Med lite hjälp av photoshop kan man nästan få till mors häst :3 
Jag är inte den bästa på att redigera bilder men detta var ändå lite roligt :3 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 2

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Vad bloggar du om? <-·´¯`·.
 
Jag försöker lägga main fokuset på at blogga om spelet StarStableOnline, sen kan jag även blogga lite om privata saker, andra spel så som Minecraft eller Skyrim och ibland kanske det kommer upp lite musikvideos eller annat skoj jag kan ha hittat runt om på nätet :3 

Jag kan blogga om en viss bild som jag bara vill visa upp eller så bloggar om klubben Sneaky Dragons som jag driver tillsammans med Annie, Haley och Courtney. 

Nä men jag bloggar om det jag själv vill blogga om liksom, det jag tycker är intressant att både skriva och läsa :) 
Evelina och Dragonshadow får visa upp Sneaky Dragons klubboutfit :)

Önskedröm?

Något jag blev lite ledsen över var att sso lägger energi på att dixa en roterande mini karta in till spelet än att fixa tidsstämplade meddelanden i chatten. Asså på riktigt sso, jag tror inte det är någon som kommer använda den roterande mini kartan då den har varit still i typ 5 år. Nej, jag gillade inte så min är avstängd men ändå asså jag vill sååå har tidsstämplade meddelanden till chatten. 
 
Redigerade iordning en kass bild men ni ser iaf hur jag tänker.

Det hade underlättat sååå mycket om man tex varit borta från datorn och ser att någon har loggat ut, så kanske man skriver hejdå eller så men det kommer den personen inte att se för att ja, personen har redan loggat ut, eller att det kanske kommit in en person under tiden man varit borta och på så sätt kan man se exakt när personen skrev tex Hej. 

Arkelogi i Epona

Så ja, många suckade säkert över att det kommit arkelogi i Epona, men jag blev iaf lite glad. För att jag har inget att göra på Eve kontot för stunden och Vera kontot är utan sr, så jaaa.
Jag har farmat en hel del, och blivit klar med Chiron (eller vad hans namn nu var), dock är jag fett besviken på att man inte kan lämna in mer. FETT DÅLIGT! Jag hoppas verkligen att det fixar sig under nästa uppdatering för just i Dino brukar jag springa ibland och samla och sen lämna in liksom, jag vill kunna göra det i Epona också. Men iaf, här har ni en bild på hela setet.
Så jag har som sagt en hel del skelett från Dino som kan lämnas in eller så.
Inom svart är Dino och inom rött är från Epona.
Jag hoppas verkligen att det kommer fixas som sagt så jag kan lämna in dem igen och igen. 
Sen äre lite sämst också då jag har endast hittat 5 extra intressanta stenar på 3 dagars spelande.... Liksom det är typ den turen man har när man letar i Dino. 

Jag gillar uppdateringen som var men den behövs jobbas på! 

Bortsprungen katt?

En dag när jag skulle logga in så var katten borta och hade blivit ersatt av en vit ruta. 


Dock dagen efter var katten tillbaka. :3 

Bloggutmaning - Blogg - Dag 1

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> När började du att blogga och varför? <-·´¯`·.

Jag la upp mitt första inlägg här den 7 April 2013, fett längesen känns det som iaf.
Varför jag började var för att jag alltid har gillat att fota och filma från spel jag har spelat och just att ha en blogg var mit sätt att både spara vissa grejer och även visa upp det för andra personer med samma intresse :) 
 

Inspelning

För några timmar sen avslutades en video inspelning av Haley och inom några timmar kommer ett speciellt videoklipp upp på Haley´s youtube kanal :3 
 

Bloggutmaning?

Något jag är väldigt dålig på är att komma på egna ideer och inlägg eller så till bloggen, men när jag kikade in på Esme´s blogg såg jag att hon hade börjat med en bloggutmaning och jag tänkte det kanske jag också kan göra, inte för att jag bråkar vara särkilt redig på att slutföra dem man jag ska försöka if är min tanke. 
Den/dem utmaningarna jag har tänkt mig försöka göra är dessa som Cecilia har knåpat ihop.
Är du också sugen på att göra dessa eller att läsa Cecilia´s blogg så kika in här
 
 Kan säkert hända att jag hoppar över vissa kategorier eller punkter då jag kanske anser att dem blir för kluriga att skriva om eller blir allt för korta inlägg eller ja, vi får helt enkelt se vad som händer :3 

Fyll ut garderoben!

 
Det är lite tråkigt att alla snygga grejer ska vara dyra :( Men ni ska in i min gaderob också :D

Nämen... Hej! Vem har vi hittat här tro? Hawaii!

Halloj allesammans! Välkomna till ännu en fantastisk Onsdag! Vem är möjligtvis sugen på att gå ut och gräva med vår nya vän Hawaii Jones? Fortsätt i så fall att läsa om vårt helt nya arkeologiska äventyr!

Arkeologi i Epona
Hälsa på Hawaii Jones, hon är ny här, även om familjen Jones har varit rätt välbekanta med denna delen av världen under en rääääätt lång tid.
Hawaii är redo att lära dig allt hon kan!

Om du har gillat att gräva efter gömda skatter i Dinodalen, så kommer du att älska att få smutsa ner händerna ordentligt igen, med dessa helt nya arkeologiska äventyren i Epona! Om nya arkeologiska belöningar inte skulle vara nog, så finns det även en hemlig liten bit för fortsättningen av huvuduppdragen, mitt bland dessa uråldriga och mystiska händelser. Så se till att hålla ögonen öppna... 

För att kunna göra dessa nya arkeologiuppdrag, så måste du vara åtminstone ‘Gillad’ med A.A.E:s arkeologiska avdelning, och ha gjort färdigt uppdragen där du hittar ett komplett dinosaurieskelett i Dinodalen och blivit introducerad för Professor Jura.

Sista Veckan med Super Hooper!
Tim kommer att packa ihop sina galenskaper och lämna stranden nästa vecka, så varför inte ta en minut eller två och umgås med tokstollen Tim Hooper en sista gång nu under denna veckan.
 
 Tjena mittbena, snart dags att skena...

Ny Utrustning
Åk till Gallerian i veckan för att checka in den nya kollektionen av prylar i Utrustningsbutiken! För det är din häst värd, eller hur?

Hästmarknaden
Denna veckan så håller Eddie och Ferdinand på att bygga upp sin marknad vid Silverglade.

Snurra Mini-Karta, Snurra!
Vi har uppdaterat mini-kartan nere i hörnet så att den nu kan rotera automatiskt. Den kommer att ha uppdaterats när du loggar in i spelet efter Onsdagsuppdateringen, men om du skulle bli sjösjuk och yr av den nya funktionen, så kan du stänga av snurrandet under Alternativ i Huvudmenyn om du vill, genom att klicka ur rutan för ‘Roterande Mini-karta’.

Ha en alldeles underbar vecka full av skoj!
Massa kramar från hela Star Stable-gänget

Fluffiga Dragoncharm


Jag gillar faktiskt islänningarna, dem ser så fluffiga och gosiga ut.
Litet minus är att dem står väldigt bredbent med frambenen men annars är dem sjukt gosiga :D 

Lite fail är alltid kul :3

För ett tag sen tog jag och Felle en mysig uteritt från Firgrove till Månskärebyn för att endast kika på den Morganen som stå där haha. 
Under resans gång fick jag iaf dessa små failbilder :3 
 
Den sista är ju dock ingen direkt failbild, men pga hur ryttaren ser ut så skulle jag vilja säga att det är lite av en failbild. 

Något jag vill ha...

...in till StarStable är Clydesdale hästar. 
Liksom kolla så snygga dem är! 
 
Om dem skulle komma till sso så tror jag att dem kommer få Shire kroppen och ja, det kan väl funka. Men just den breda bläsen, höga vita fluffiga strumpor asså jag är sååå kär i dem! 

Vackra Dinodalen!