Oldie but goldie

Förra året sprang jag runt med sockervaddshåret och hamnade på olika och konstiga ställen :3 Det var tider det haha :D 

Lite tankar om Vintersetet

Jag gillade faktiskt det setet vi fick i Julklapp av sso. Det mörkblåa var riktigt snyggt! Det ända som jag kan påpeka är väl att man inte fick några byxor eller skor/stövlar till. :/ 
Osäker på om koderna fortfarande funkar men här är dem iaf
MössanW1NT3RH0H0HAT
TröjanW1NT3RSW3ATER
TränsetW1NT3R8RIDL33
SadelnW0WS4DDL3
SchabraketWINT3RP4D16
BenlindornaH0L3GWR4PS
 
+ en julig klänningPR37TYDR35S
 

Gott Nytt År!

Hej allihopa och välkomna till den sista uppdateringen för år 2016!

Dags att fira nyår!
Medan det förbereds för det nya året har några butiker som säljer både snygga nyårsklänningar och häftiga fyrverkerier öppnat i Silvergladebyn, Fort Pinta, Västkobbens Fiskeby, Jarlaheim och vid Jorvikstallet. Förutom de årliga klänningarna och raketerna så finns det en helt ny klänning och ett helt nytt fyrverkeri! Ta dig en titt på dem och testa att fyra av raketerna vid de speciella fyrverkeriplatserna runt om Jorvik - och de ser extra coola ut om ni är flera som fyrar av dem samtidigt!
 Gott nytt år!

Snygg ny hästutrustning!
Helt ny utrustning för din häst har anlänt till gallerian! Hoppa på bussen och kika på de nya grejerna för att se om det finns något du vill ta med dig tillbaka till ditt stall!
Helt nya stilar för din kompis!

Julen lever vidare
Jultomten finns fortfarande i Jarlaheim och väntar på att du ska komma förbi och lämna in dina Julönskningar, och om du inte har avslutat dina juluppdrag med Rådsmannen så väntar han på dig i Silvergladebyn!
Ingen har vågat berätta för Raptor att julen är över, så han glider fortfarande runt i Governor’s Fall i sin släde och sjunger julversionen av hiten Jorvik City. Missa inte att ta en titt på förra veckans nyheter om du vill hjälpa Raptor med hans nästa låt på Spotify!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp sin marknad vid Jorvikstallets Arena! De har bett om lite försiktighet med fyrverkerierna i området, så att hästarna inte blir rädda.

Star Stables spelnyheter
Game Master Ylva och Matilda har fått ett välförtjänt jullov och kommer tillbaka igen under början av 2017.

Tack till er alla för det här fantastiska året som har skapat så många härliga minnen. Vi är så tacksamma för vårt underbara community och vi hoppas på ett strålande 2017 tillsammans med er!

Kramar från Star Stable-gänget 

Sneaky Dragons - Tantajulen - Vecka 51

Måndag 19 December - Julklappsleken!
Tre riktiga julklappar står på spel i årets julklappslek.
Nemo hade planerat ihop ett mycket spännande event där som sagt 3 riktiga julklappar stog på spel.
För att vinna första paketet skulle man hitta Nemo. Hon hade gömt sig vid cafet i Jorvik City. 
Där vi även reda på att vi skulle dansa runt granen, Det var faktiskt ett event lånat från Jasmine och vi körde alltså hela havet stormar runt granen haha. Personen som blev sist kvar vann även här ett paket och det vann faktiskt jag :D Sen drog vi vidare till cirkusen och där vi skulle gissa vad som innehöll i paketen som Nemo hade. Där blev det även ett till paket som utdelades :3 
 
Tisdag 20 December - Juldressyr
Det hade blivit dags för Dressyr tävling med jultema som klädkrav. Fett kul och alla var sjukt söta :,) 
Vi i ledningen bedömde hela tävlingen och resultatet berättade vi på torsdagens event. 
 
Onsdag 21 December - Årets sista sammankomst i klubbhuset ​
​Det hade blivit dags för årets sita möte och vi var några få drakar på plats :) 
 
Torsdag 22 December - Mini julafton
Eftersom vi inte firar tillsammans på riktigt så får vi fira på teamspeak.
Vi möts i spelet för prisutdelning från dressyren, därefter sätter vi oss på ett fik
och julpysslar, dricker julmust och öppnar våra secret santa paket.
Ta med dig: Ditt paket, sax, penna, papper, toarulle, snöre och tejp.
Valfritt: Färgat papper, färgade pennor, paljetter, klister istället för tejp.
Vi samlades i ridhuset där det delades ut resultatet från dressyren.
 8:e plats - Sofia Pinewood
7:e plats - Malin Bunnylee
6:e plats - Cornelia Darknight
5:e plats - Therese Fishgirl
4:e plats - Jamie Winterbell
3:e plats - Alyssa Northdaughter
2:a plats - Ellie Northfall
1:a plats - Elise Archmountain 
 
Sen drog vi vidare till ett fik där folket öppnade sina secret santa paket. Jag öppnade även mitt vinstpaket :D 
 Jag vann som sagt ett paket från i måndags. Och det innehöll faktikst 3 olika badbomber. Fett gott luktar dem och jag ska testa dem så fort jag ska bada nästa gång :D 

Nu har Sneaky Dragons jullov fram tills den 9 Januari och jag kommer sakna dem under tiden men tiden kommer bara flyga förbi och sen har vi event igen :3 

Heeej på er!

 Ville bara kika in och säga att jag lever. Har inte haft orken eller lusten till att uppdatera men jag får mina stunder ibland jag känner för att göra det men så kommer jag på andra saker att göra innan jag sätter mig ner och kan blogga men då har jag oftast glömt av det också. Ehm, Men ja... 

Mitt jobb hos Fisky är klart, totalt levlade jag upp 20 - 22 hästar åt henne. Fett bra jobbat enligt mig själv, höll på i drygt 2 månader. Fick en slags betalning för det och ni som följer mig på Instagram kan ha redan sett bilden men den är så vacker för att inte visas igen, Jag fick alltså en målning av Fisky. Fisky har alltså målat den från grunden, jag gav en ide och sen började hon jobba. Fick se lite process av bilden under Halloween helgen och sen dess har jag inte fått sett mer förrens den blev klar och man dör ju lite för den är så snygg! 
 Kan stirra på den hur länge som helt, Helt magisk! <3
 
Vad har annarst hänt i sso världen? 
Joo, Evelina har gått upp i level och är numera level 20. Köpte en ny häst häromdagen ocskå som ni kanske sett mig rida runt på. Det gråa engelska fullblodet fick följa med hem efter några veckors tittande på den haha. 
En liten tidig julklapp till Evelina kanske man kan säga att det blev :3 
 

Raptor´s första Jullåt!

Ho ho ho StarFam!
Julen är nästan här och Jorviks invånare jobbar fortfarande som myror medan de förbereder det stora firandet.

Välkommen du härliga juletid!
Den vänlige Rådsmannen i SIlvergladebyn är nästan färdig med alla sina förberedelser inför julen, men han behöver fortfarande din hjälp. Kila över till honom och hjälp honom med det bästa julfirandet någonsin! När ni är klara med förberedelserna har han kanske också en speciell gåva till dig, så se till att ta med dig din allra första häst ut på vägarna för lite Jorvikisk julmagi!
Jultomten är förstås fortfarande i Jarlaheim, så fortsätt att ge honom alla julönskningar du samlat ihop runt om Jorvik.

På grund av julfirandet har Jorviks lokaltrafik sett till att fortsatt utöka sina turer, så fram till nästa onsdag kommer det finnas fyra olika bussar från Fort Pinta till Jorvik City innan bussarna återgår till sina vanliga tidtabeller.

Raptor raskar över isen!
Vi vet att ni har väntat så länge på att Raptor ska släppa en jullåt, och nu är han här med en julversion av superhiten Jorvik City! Raptor tycker han är lite för cool för den lilla scenen inne i Leonardo’s, så istället glider han runt Governor’s Fall och sjunger sin nya låt från sin helt egen släde. Eftersom han håller sig upptagen med sitt nya PR-trick så kommer han inte spela i Gallerian förrän julsäsongen är över.
 Raptor glider runt i Governor’s Fall under julen!

Du kanske också har märkt den helt nya butiken med hästutrustning i Governor’s Fall? Den ser ut att erbjuda varor av toppkvalité, men ägaren verkar inte ha öppnat upp den riktigt än...

Designa Raptors nya albumcover!
Nu när Raptor har släppt sin jullåt måste han ha ett albumomslag för den innan han kan släppa den på Spotify. Dags för er att skina, StarFam! Raptor vill ha DIN hjälp med att designa omslaget!
Designa ett kvadratiskt omslag för Raptors låt som han kan använda på Spotify och dela det på Instagram med #XMASRAP för din chans att hjälpa till med låtens Spotifyrelease! Du kan delta med hur många olika omslag du vill och sista anmälningsdag är 5 januari. För att ditt bidrag ska gällas måste du följa @starstableonline på Instagram, och ditt konto kan inte vara privat om vi ska kunna se ditt bidrag.

För att hjälpa er lite på vägen har vi förberett några bilder ni får använda om ni vill. Om ni vill använda dem kan ni ladda ner dem här!

Vinnaren kommer få sitt albumcover publicerat som Raptors officiella julsingel-artwork på Spotify och kommer dessutom få en hemlig Star Stable Goodie Bag. Vi kommer avslöja vinnaren på vår officiella Instagram @starstableonline några dagar efter att tävlingen är avslutad. 
 En modemedveten jul!
Som om Raptor själv inte är anledning nog att besöka Jorvik City för så har Gallerian fått in helt nya ridkläder. Glöm inte att ta en titt på dem!
 Kanske några tidiga julklappar till dig själv?

Hästmarknanden
Eddie och Ferdinand har tagit några dagar ledigt nu i juletiderna, men de har förberett att flytta sin marknad till Jorvikstallets Arena. De öppnar upp igen nästa vecka!

Star Stables spelnyheter
På tal om julledigt så har Game Master Ylva och Matilda fått sig en lång och härlig ledighet för att komma tillbaka igen i januari, bättre än någonsin! Ta en titt på det sista avsnittet av spelnyheterna innan jul!
God jul!
Vi hoppas verkligen att ni alla har tyckt om alla roligheter vi planerat för er så här långt den här vintern! Även fast det är julafton om bara några dagar och många av er kanske har väldigt mycket att göra i denna hektiska period hoppas vi att ni inte glömmer att hålla koll på vår högtidskalender dagligen för era gratis gåvor.

Med massor av värme och kramar från oss alla på Star Stable-kontoret, tack till er alla för att ni är så fantastiska, och vi önskar er alla en riktigt God Jul <3

Blueriver

Yes, jag har kanske gjort en grönotfit till hästen men jag tyckte det matchade om man inte tänker på hästens namn :3 
 

Sneaky Dragons - Vecka 50

Måndag 12 December - Lucia träning
Detaljplanering av luciatåget stog på schemat, vi snackade om vart vi skulle gå, hur vi skulle gå och ja men finslipade helt enkelt vårt Lucia tåg :) 
 

Tisdag 13 December - L U C I A T Å G
 Var helt inne i tåget så glömde fota haha
Som tur fotade Haley denna söta bilden efter åt. 
 
Onsdag 14 December - Sammankomst i klubbhuset ​
Kunde ej medverka på mötet men jag vet att dem sköter sig utan mig också :3 ​

Torsdag 15 December - INSTÄLLT
Eventet som skulle ske med Walking Eagles blev tyvärr inställt pga ostabila servrar. :/ 
 
Fredag 16 December - Bakvänd kurragömma
Haley körde ett lite event på fredagskvällen, tyvärr kunde jag inte medverka.

Copperwings

 
Denna sötnosen är nu klar hos fröken Fisky :3 

Madisons Jorvik City-Äventyr!

Hej allihop!
De senaste veckorna har varit fyllda av roligheter, och vi är långt ifrån klara! Välkommen till denna veckas uppdatering, med härlig snö och nya uppdrag.

Madisons äventy fortsätter!
Förra veckan begav sig Madison till Jorvik City för att lista ut vad som hänt med hennes älskade Welshponny Nightdust, och den här veckan är hon ett steg närmare lösningen på mysteriet! Möt upp Erik och Madison vid Aideen’s Plaza för att hjälpa dem vidare.

För att kunna spela de nya uppdragen måste du ha avslutat uppdraget där Carl lämnar Aideen’s Plaza i sin bil.
 Hjälp Madison och Erik att lämna tillbaka Carls väska!

Julandan lever vidare!
Inte nog med att Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp med ännu mer uppdrag den här veckan - snön har kommit till Jorvik! Jultomten är fortfarande i Jarlaheim, så se till att besöka honom med dina Julönskningar och ha roligt i snön!

Mer av det senaste modet!
Ingen kan designa ridkläder som Madam Asp i Jorvik City, så bege dig till hennes butik i Governor’s Fall för att se hennes allra senaste kollektiion! Jollister har också ett par nya outfits åt dig, om du är ute efter något med lite mer riv.
 Ursnygga nya ridkläder! 

Hästmarknaden
Den här veckan kan du besöka Eddie och Ferdinand i Västkobbens Fiskeby. Rid förbi och säg hej!

Star Stables Högtidskalender!
Julhelgen är inte långt bort och här på Star Stable känner vi redan av julandan. Det är dags för vår Högtidskalender, med 12 dagar av presenter för alla hela vägen fram till jul! Vi kan knappt vänta på att få dela årets härligheter med er!
 
Star Stables Högtidskalender - Klicka här!

Star Stables spelnyheter
Game Master Ylva och Matilda har en ny rolig video med veckans nyheter, så se till att se den för att inte missa något skoj!

Tack så mycket till er alla för ert stöd och uppmuntrande kommentarer, och vi hoppas att ni fortsätter ha det kul i Jorvik City!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Wolfspirit

Ytterligare en söt pålle klar hos Fisky :3 


Sneaky Dragons - Vecka 49

Måndag 5 December - 19.30
Hundleken från Norra Länken till Hillcrest där det även kördes bakvänd kurragömma. Tyvärr missade jag detta event. 
 
Tisdag 6 December - 20.00
I tisdags körde vi Lucia träning, vi gick igenom hur ledet skulle se ut, vilka exakta kläder man skulle ha och lite annat skoj :) 
 
Onsdag 7 December - 20.10
Möte som vanligt. Efter mötet tog jag en liten tur med drakarna och så kramades vi inne i Silon :3 
 
Torsdag 8 December - 19.00
Torsdagens event hjälpte jag till med. Annie höll i det och jag typ släppte iväg drakarna och sen bara observerade dem och mötte upp dem när eventet var slut :) 
Deras uppgift var att hitta Annie som var på rymmen haha
Dem fick ledtrådar och ja till slut så hittades Annie och hon gick med på att vara Lucia på tisdag :) 
 

SSO Headquarter

Har ni hittat denna byggnad i Jorvik City? :D 
Det var faktiskt en kommentar på en bild från min instagram som gjorde mig nyfiken och letade upp denna byggnad :D 

Walrusdrop

Denna urhästen är fin när den inte är färgad. Den är lite söt när den är färgad men jag personligen tycker den är snyggare när den inte är lila :3 
Men den är iaf färdiglevlad hos Fisky tha Fisk och nu börjar listan bli mindre och mindre :3 
 

Höloftet?

 Jag la upp denna bild på min instagram och fick sjukt många kommentarer på hur jag kom upp hit. Det var inte min mening med att skapa värsta kommentars grejen över det så timmar senare när jag upptäckte att det blev såpass många kommerntarer la jag upp en till bild med en cirkel omringat ena boxdörren där nere och skrev att här har ni svaret, för att ja, boxdörren är svaret till hur jag kom upp på höloftet.
 
Du öppnar dörren sittandes på din häst, stannar i mitten, alltså typ frambenen i boxen och bakbenen utanför i stallgången och sen när boxdörren stängs kan du flyga iväg. Svårare än så är det inte.
Men man får testa massor med gånger och hoppas på att man får flyga upp på loftet :3

Omgång 4 med svar

Från Sigrid Winterdotter,
 Vilken är din favoritsmak på Loka?
Jag dricker väldigt sällan Loka faktiskt, men när jag vill dricker Loka så är det antingen Päron smaken eller Blåbär/Hallon. :D 
 
Från Tilda Diamondfield,
1. Hur gammal känner du dig mentalt? - Jadu, inte som den åldern det står på papper iaf haha. Ibland känner jag mig som en gammal tant och ibland känner jag mig som ett litet barn haha :D 
2. Om du hade blivit en chipspåse och blivit jagad vart i Jorvik skulle du gömma dig? - Oj! Sjukt oväntad fråga och fett rolig fråga! Men jag skulle nog gömma mig hos björnen i björngrottan i Firgrove. 
3. Vem känner du att du har bäst kontakt med i klubben? - Bäst kontakt med, ehm. En hel del faktiskt. Vissa kommer man närmare och vissa inte. :3 
4. Hade ni kunnat ha ett liknande event som ni hade på er 3 års dag, eller tävling (som jag såg på instagram)? - Vem vet vad som händer i framtiden ;)  
5. Vad hände med MC servern? #efter - Den dog för några år sen. Kommer inte exakt ihåg vad som hände eller vad som behöveds göras och sånt, men servern finns iaf inte kvar. 
6. Svarar du på all post du får? - Jag försöker svara på all post jag får :) 
7. Skulle du kunna göra en SSO/MC gameplay där du, och ev andra från Sneaky Dragons (?), spelar? Saknar alla dina och Nemos MC videor <3. - Aw, ja du är inte den ända som saknar det. Men tyvärr räcker inte tiden oftast till , till det man vill göra. Men jag får försöka trycka lite mer på det och så kanske något dyker upp :) 
8. Varför tror du Sneaky Dragons har blivit så igenkänt? - Jag vet faktiskt inte riktigt. Kan vara allt från namnet sticker ut, kläderna som sticker ut, människorna eller eventen liksom. Jag vet ärligt talat inte varför Sneaky har blivit så igenkänt. 
9. Varför började du blogga och spela i videor till Youtube? - Jag började just blogga för att jag har alltid gillat att fota i spelen jag spelar och ville dela med mig så därför skapade jag bloggen. Youtube skapade jag för ungefär samma anledning, dock senare. Gillar att dela med mig av saker liksom, oavsett om personer gillar det jag gör eller inte. :) 
10. Hur mår du? - Jag mår sjukt bra just nu faktiskt, i skrivande stund har jag käkat en härlig god kebabtallrik och är härligt mätt just nu haha :D Hur mår du själv? :) 
 
" Kommer ej på mer frågor, men vill bara att du ska veta att du lyser upp min dag och varje gång jag hör din röst så dör jag lite. Jag har träffat dig i spelet några gånger och du verkar så snäll och trevlig <3
-De säger att änglar bara finns i himlen, men vad gör du här nere då?-
Kram <3 " - Tack för dina söta ord Tilda! :')
 Bild från när vi firade 3årsdagen :) 

Välkommen till Jorvik City!

Hej allesammans! Välkomna till denna veckans uppdatering, där det är dags att få upptäcka ett helt nytt område… Välkomna till Jorviks huvudstad!

Jorvik City!
Jorvik City är Jorviks huvudstad, och nu har du chansen att kunna upptäcka staden utanför Jorvik Citys gallerias butiker och väggar! I dag så släpper vi tre nya områden i Jorviks största stad.

När du väl har gjort klart uppdragen där du hjälper James med en leverans från gallerian, och du har nått level 9, så kommer du att få ett nytt uppdrag av vaktmästaren, som ger dig möjligheten att få upptäcka mer av den vackra staden. För att besöka Jorvik City, så måste du också vara Star Rider.

Aideen's Plaza
Aideen's Plaza är den äldsta stadsdelen i Jorvik City och legenden säger att harpan som Aideen spelade på när hon först kom till Jorvik, hittades i mitten av torget. Torget är en populär mötesplats för många av invånarna i Jorvik City och vem vet, du kanske träffar på några nya vänner under tiden du promenerar runt och kollar in det senaste modet och alla de nya fruktstånden, som har en del exotiskt godis att erbjuda för din häst!

På Aideen's Plaza så kommer du också att få träffa på en äldre dam som heter Yvonne, men även det unga paret Adam och Johanna. De kan alla behöva din hjälp, så glöm inte att kika förbi och hälsa på dem!
 Aideen’s Plaza – själva hjärtat av stadens äldsta stadsdel

Governor's Fall
Governor's Fall är Jorvik Citys exklusiva modedistrikt, där du bland annat kan hitta den legendariska glassbaren Leonardos, och en del riktigt exklusivt mode som du inte kan hitta någon annanstans i Jorvik.

Utanför Leonardos, så hittar du hälsoinspektören Harry. Hon verkligen avskyr alla typer av bakterier, så var lite försiktig när du närmar dig henne!
 Leonardos – Jorviks bästa glass!

Pir 13
Pir 13 är en del av Jorvik Citys hamn. Några skumma typer har setts hålla hus i området kring piren, men det är också Mr T. Crays hem, och han behöver din hjälp med lite krabbfiske. Se till så att du tar en tur till piren för att kunna hjälpa den knasiga krabbfiskaren!
 En knasig krabba

Kollektivtrafiken i Jorvik City
Då väldigt många av er kommer att vilja åka till Jorvik City samtidigt, så har Jorviks länstrafik (JLT) bestämt sig för att förstärka kollektivtrafiken med fler turer från Fort Pinta. Under en begränsad period, så kommer du att se tre extra bussar i Fort Pinta, alla redo för att hjälpa dig att ta dig vidare mot nya äventyr, dessutom så kommer det att finnas spårvagnar som väntar på dig i Jorvik City hela tiden. Inom några få veckor så kommer trafiken sen att återgå till det normala igen! 

Madison och de försvunna welshponnyerna!
När du väl har träffat Iris vid Aideen’s Plaza, så kommer Erik att behöva din hjälp nere på Sydhoven! Han är en väldigt upptagen person och han har inte riktigt tid till att lyssna på Madison, som försöker berätta för honom om de stulna welshponnyerna. Madison som tycker att hon inte lyckas få sin pappa att lyssna på henne, har istället kommit fram till sin alldeles egna plan för att hjälpa hästarna, och det är upp till dig och Erik att lyckas hitta henne, innan hon hamnar i trubbel!

För att kunna göra dessa uppdragen, så måste du ha gjort följande:

- Pratat med Iris vid Aideen's Plaza
- Tagit emot en belöning från eremiten efter att du räddat Madison från Mr Anwir
- Hjälpt Jonas med sina ostron

Nytt mode!
Du kommer hitta några helt nya stilar vid Aideen's Plaza och i Governor's fall, och glöm inte att besöka den nyöppnade skönhetssalongen Prima Donna i Governor's Fall! Det finns också en ny butik med sadelväskor vid Aideen's Plaza, så om du alltid brukar ha med dig dina husdjur på dina äventyr, så vet du var du ska åka!
 Kolla in de nya butikerna!

Allt julkul fortsätter!
Allt julståhej som dök upp förra veckan är fortfarande i full gång, och rådsmannen har dessutom några nya uppdrag till dig, om du har gjort klart alla hans ärenden från förra veckan. Hälsa på hos honom i Silvergladebyn och fortsätt hjälpa honom med att den upprätthålla den fina jorvikiska julstämningen! Jultomten behöver fortfarande din hjälp också, så fortsätt att hälsa på hos honom i Jarlaheim, så att du inte går miste om några av hans fantastiska presenter.

Denna veckan så kommer du också att hitta en ny butik i Fort Pinta, där det kommer att finnas en liten överraskning som du kan skaffa för din sadelväska! 

Hästmarknaden
Ferdinand och Eddie håller på att bygga upp hästmarknaden i Gyllenåsarnas dal under denna veckan.

Star Stables spelnyheter
Vi är inte färdiga än! Kolla in denna veckans avsnitt av Star Stables spelnyheter med Game Master Ylva och Matilda!
Vi håller på att gå genom all den fantastiska feedback vi fått från er gällande MyStable, för att se vad ni gillade och vad som kan förbättras framöver. Vi är så himla glada att ni gillade stallet så mycket, vi har verkligen de absolut bästa och finaste spelarna i världen!

Kramar från Star Stable-gänget

Applepie

Ytterligare en av Fisky´s pållar är klara. :3 
Nu är det inte många kvar om jag minns rätt att levla :3 

Crimsonpeak

Det var ett bra tag sen jag red fjording i spelet och jag gillade faktiskt det. Det var roligt att levla denna pålle :3 
Sen var den även sjukt söt också med sin caramel svans och man :'D 
 

Sneaky Dragons - Vecka 48

Måndag 28 November - Adventsmys med Nemo
Missade tyvärr detta event. 
 
Tisdag 29 November - Filming med Nemo! 
Missade tyvärr detta event också. 

Onsdag 30 November - Möte.
Tyvärr var servern för ostabil pga hemstallen så vi fick ha vårt möte i vår grupp på fb.  .
 
Torsdag 1 December - Grill N' chill med Annie och Sture 
Detta eventet var inte så välplanerat och det ställdes inga direkta krav på medlemmarna utan det var bara ett riktigt gosigt event. Iaf så tyckte jag :3 
Vi samlades innan vi begav oss till vår grillplats där vi sen grillade och snackade lite och sen körde vi en liten spontan utsällning där Malin polckade hem vinsten på sin söta påwnie :3 
Perfekt avslutning på veckan :3 

Omgång nummer 3 med svar

Från Hedda Snowfire
På vilka positiva och negativa sätt har sso förändrats sen du började spela?
Detta är vad som ploppar upp direkt i mitt huvud när jag läste din fråga. 
Vi börjar med det negativa, det är väl att det tar tid innan saker händer och det är väldigt många lösa trådar som bara " försvinner" bort i mängden av kläder, nya hästar och annat små pill som kommer ivägen. Det är väldigt tråkigt. Med lösa trådar tänker jag på uppdrag som väldigt sällan kommer. 

Det positiva är att man ändå trots det negativa ser en framtid, spelet utveckals för varje onsdag som kommer. Oavsett om vi får reda på det eller inte så är det nog väldigt mycket bakgrundsjobb som görs som inte syns i spelet. SSO Teamet är ett bra team innest inne, det är tyvärr vi spelare som har andra meningar ibland haha. Men när jag var med i klubbar i början tex så fanns inte klubbhuset, som just nu för mig är en självklarhet att ha. Så det är bra grejer :D 
 
 
Från Lucy Starchild
Vad för hästraser, vill du ska komma till spelet?
Och vad har du för förväntningar på framtida områden ( de vi fått sneak peaks på) ? 
En ras jag vill ha in i spelet är Clydesdale hästar. Dem är sjukt vackra och maffiga. Jag hade blivit så glad om det kom en riktigt fin chokladbrun Clydesdale med höga vita strumpor, bred vit bläs och svart man och svans. 
Framtida områden, ehm jadu, vackra städer, liknande Jarlaheim med massor med butiker hade varit sjukt najs. Och inte stängda butiker, denna gången ska dem vara öppna och fyllda med saker till ens gubbe och hästar. 
 Bild från Google.

Färgbyte

Yes, vi har ju trillat in i December månad nu och därmed även vintermånad. Och jag ändrade färgerna lite snabbt och blev rätt nöjd ändå :3 
Lite för och efterbild och det är väl lite småpill med saker som bör fixas men äsch, jag orkar inte för jag är så sjukt trött just nu så ska ta och sova. 
Puss på er ! 

Buggade hästar :3

Jag tror att Fiskys hästar gillar att bli buggade. Ena dagen är dem fine och nästa dag ser dem ut såhär.. 
 

Ashboy

Denna lilla sötnosen började jag med när födelsedags tävlingarna kom till spelet. Ehm det har gått sjukt långsamt att levla denna pålle men den kom iaf upp till level 13 och sen har jag glömt bort den.
 
Men när jag kikade i listan så var den helt plötsligt levle 15 haha. 
Jag gav den smeknamnet Oboy för jag tyckte det passade :3 
 

Buggande grafik är den bästa grafiken?