No more SR

Jag gick in på Vera i helgen och upptäckte att mitt StarRIder var slut sååå nu får vi se när jag kommer orka köpa ny månad. Då jag mest hade ryktesdagliga att göra och inga speciella uppdrag att göra så är jag inte direkt sugen på att köpa ny SR nu. 
 

I miss it!


Plockade på mig " Evelina kläderna " som jag jämt hade i Jorvik Vampyren och guuud vad jag saknar den serien asså, sååå grymt bra jobbat av Nemo!

En dag ska jag ha köpt er :3


En dag ska jag har tillräckligt med js så jag kan köpa det jag vill köpa. :3 
Försöker endast köpa hästar och vissa benlindor med sc :3 

Fräser fräser fräser

Lite osäker på om jag har skrivit något om dem nya animationerna till fräsrarna... Om jag har gjort det får ni läsa det igen haha

Men iaf, dem är lite fina det är dem. Den jag köpte är den matta, mer gråare fräsern. Det jag inte gillar med någon av dem är att dem är så sjuuukt glansiga i manen och svansen och att dem står och hänger / tigger med ena frambenet som en hund.

När dem står still med alla fyra hovarna på marken är dem väldigt fina trots sin glansiga man och svans.

Jag gillar kroppsformen, jag gillar deras rörelse förutom traven, den tycker jag påminner om Tennessee Walking Horse. Den ser sjukt dum ut både som låglevlad och höglevlad häst.Nää det är inget jag gillar.
Sen är jag så velig om jag verkligen vill byta ut den gamla modellen till den ny, jag gillar den nog den gamla modellen mer faktiskt. Men fråga mig igen om någon vecka så kanske jag gillar den nya modellen mer. 
"Stela" gamla modellen är fruktansvärt vacker. 

Liten blev stor

Gjorde klart uppdraget med Ydris och hans mini transport. Den har nu iaf växt upp och blivit en stor transport :3 
 

Vackra Skyrim

Dem dagarna när jag verkligen inte har haft lusten till att göra dagliga med Vera eller bara stå still med Evelina så har jag fastnat för Skyrim (igen) 
Helt sjukt hur många gånger jag har startat om och bara spelat och spelat, men nu har jag kommit lite längre och fått lära mig ett shout som gör att jag kan rida på drakarna istället för att dem ska försöka äta upp mig. 

Har även försökt filma lite saker från spelet förutom den vackra himlen hela tiden så vi får se när jag har tid till att sitta och redigera det.
Känns lite fel att sitta inne hela dagarna framför datorn när det är 25+ grader ute och strålande sol haha

Jag gör mitt bästa för att uppdatera er här inne iaf :3 

Söta Airstar

Jag tror att Airstar vill vara som Meteor :3 
Han ser typ kär ut haha 
 

Laddningsbild

Ni som spelar Alicia ser alltid denna vackra bild, men till er som inte spelar det, Kolla in denna otroligt vackra laddningsbild *.*
 

Missat?

Ingen har väl missat detta? Jag är sjukt efter med att lägga upp saker här men här får ni om ni kanske har missat :3 
Hej allesammans! Hoppas ni mår toppen under denna fina Fredag!

Onsdagar kommer och Onsdagar går, och att jobba på ett enormt datorspel som Star Stable kräver eeeenormt mycket arbete! Att göra uppdateringar med saker, eller uppdrag, eller hästraser, eller nya funktioner, varje vecka är ett väldigt stort berg att bestiga, och vi släpper dessa uppdateringar frivilligt varje vecka för att vi tycker så mycket om det, och för att vi tycker så himla mycket om er!

Allt vi jobbar med är inte helt dedikerat åt Onsdagsuppdateringar däremot, så under vissa veckor så kommer det att vara lite färre saker att göra, att köpa eller uppleva, och under andra veckor så kommer det att finnas massvis med nytt kul! Vissa veckor så är det lite mindre innehåll under uppdateringen, detta för att vi då jobbar hårt på andra, större planer för saker som kommer att komma i en nära framtid.

Så under vissa veckor så kan det vara lite mindre uppdateringar. Vissa veckor så är det desto mer. Men varje vecka så jobbar vi stenhårt för att ge er ännu mer coola prylar till spelet som vi och ni älskar så. Så som de nya hemstallen som kommer att komma mot slutet på 2016… Så, vem är sugen på en liten tjuvkik nu månntro?

Massa kramar från oss på SSOHQ
 
Jag ser fram emot att få en uppdatering av hemstallen, jag vill inte ha för höga förhoppningar för jag vill inte bli besviken när det kommer till spelet liksom, men det ser sjukt vackert ut och jag hoppas verkligen att man kan ha mer än 10 hästar hemma .
 

Nya härliga hästfärger & helt nya kläder!

Hej allesammans, välkomna till denna veckas uppdatering! Har den fina smygtitten från förra veckan sjunkit in helt än? Vi har blivit helt tagna av alla era fantastiska och positiva kommentarer kring vår första kik på de nya, kommande Hemstallen! Ni är verkligen de absolut bästa fansen av alla!

Nya Färger i Nya Hillcrest!
Om du tar en tur till Nya Hillcrest denna veckan, så kommer du att finna inte en, inte två, utan tre helt nya färger för tre av dina favorithästraser! Detta innebär unika och härliga nya färgvariationer för de Engelska Fullbloden och Quarterhästarna tillsammans med en alldeles urläcker, chokladmörk Shirehäst!
 Vackra nya älsklingar!

De Engelska Fullbloden och Quarterhästarna kostar 890SC stycket, och du kan ta med dig den underbara Shiren hem för 949SC. Så ta en tur till stallen i Nya Hillcrest och kolla in dessa nya och stiliga läckerbitarna!

Helt Nya Kläder
I Gallerian så kan du hitta denna veckans tillskott av helt nya kläder. Så varför inte planera in en tur dit och se om du kanske kan slå till på ännu en ny stil för din sommargarderob!

Glada Hooper är Minsann Ingen Glädjedödare!
Tim Hooper hänger fortfarande kvar på Fort Pintas Strand och gör allt han kan för att få ut så mycket kul det bara går ur denna sommarens aktiviteter. Rid dit och häng med honom, så att han inte börjar att prata med sig själv igen... 

Hästmarknaden
När du ändå är på väg för ett besök hos Tim, så ta en liten avstickare och hälsa på hos Eddie och Ferdinand som har öppnat Hästmarknaden för denna veckan bredvid Fort Pintas Strand.

Ha en alldeles underbar vecka alla ni! Kramar från Star Stable-gänget!

Sture funkar inte med kaos

Hjälpte söta Wilma med att kolla om hennes hästar hade fått mat och råkade komma åt gaderoben... Det var något jag inte skulle ha gjort om jag säger så.. 
Det hela slutade med att jag fixade iordning hennes gaderob :D 
Glömde dock att fota det men hennes gaderob blev underbart vackert :D

Den är såå söt!

Hade lätt kunnat nöja mig med en mini transport hos Ydris asså. 
Man hade kunnat stå jämte den för att få åka med liksom, kolla bara hur söt den är! 
 
 

Födelsedagsbarnet Sture

Ytterligare ett år äldre.. Woop Woop!
Bjussar på denna kassa selfie :3 

Kämpandet ger resultat

Jag har verkligen inte haft orken till att bli Beundrad med stranden så just nu nöjer jag mig med att vara Poppis hos honom. Om jag spelar nästa sommar och han kommer tillbaka då, då kanske jag går in på Vera och försöker göra klart. 
 
Jag har annars lagt krutet här och några dagars kämpande med Solens Cirkel blev jag äntligen Populär och fick äntligen lite mer uppdrag :3 
Och nu har jag fått en ny grej att fixa dagligen och jaaa, vi får väl se hur det går med det haha 

Fjantis är vacker

 

Ballongen

Nu har även Vera lyckats bygga ihop ballongen mellan Dino och Everwind fältet :3 
Inte för att jag kommer använda den särkilt ofta.... haha 
Men även Vera var händig ;D 
Just nu har jag inga mer uppdrag i Dino så endast som är kvar där nu är att bli beundrad med Nic och Arkelogin... Vilket inte kommer vara min första prio haha 

Rockar hit och Rockar dit

Dessa plagg finns i gallerian att köpa, finns säkert också i andra butiker men jag hittat dem i gallerian och känner att jag måste samla massa pengar om jag vill ha dessa. 
Vissa av dem vill jag ha för att dem är snygga och sen är det mesta desta dels för att jag "samlar" på dessa rockar typ. :3 
 

Storstädning!

Yes, efter några dagars plågandes igenom med marios dagliga har jag fått hans uppdrag. Vi fick hjälpa till och städa och påbörja lite käk uppe på hans balkong (?) .
Mihihi alltid lika kul att kasta ner hajen :'D 

Sega jag

Något jag har varit sämst på att göra är att försöka ens levla lite på Alicia Online. Det som gör mig mindre motiverad är att det tar sån sjukt lång tid att levla upp liksom. 
Jag har varit fast på level 7 ett sjukt bra tag men en kväll bestämde jag mig för att levla upp dem sista 30 + % som saknades och efter drygt 3 timmar hade jag lyckats. Meeen det tog sån sjukt lång tid och jag hoppas att det kommer ändras eller om ni kanske vet något sätt det går fortare att levla på? 

Jag spelar just nu mest speed tävlingarna tillsammans med 3 andra i samma lag och så möter man 4 andra. Den är enligt mig roligast men som sagt, vet ni något annat tips så hör av er! :D 
 
 

Ännu mer roliga dagliga

Med just Solens Cirkel. 
Jag vet att jag kan sakna dessa dagliga ibland och vissa dagar vill jag inte göra dem men ändå gör jag dem haha
Det är väldigt tråkigt att man inte kan gå och bli beundrad med dem, jag har någon slags grej som gör att jag vill bli beundrad så fort som möjligt och helst på alla ställen. Så när man inte kan bli mer är populär med Kalleterna och med Solens Cirkel gråter jag lite inombords när jag kollar på dem ryktena.
 
Men men, det kanske kommer en dag när vi kan bli beundrade. Iaf, Vera och Airstar kämpar på för fullt med dem och jag tror jag räknade snabbt på det och jag gör dem varje dag så är jag klar med dem om 21 mer dagliga eller vad man ska säga.  
Men sen vet jag själv att vissa dagar gör jag dem inte för jag orkar inte ta mig till Valedale.... 
 

Mer Sommarskoj!

Hej allihopa och välkomna till denna veckas uppdatering, med fortsatt sommarskoj och ett gäng med helt nya saker!

Midsommaruppdatering!
Vi gav er lite aningen fel info under förra veckan: Midsommarskattjakten är nu över, och denna veckan kommer att vara den sista veckan som du kan spela genom Steves Midsommarförberedelser. Vi ber om ursäkt för förvirringen!
Steve verkligen älskar Midsommar!

Häng med Herr Hooper
Tim kommer att hänga nere på Fort Pintas Strand fram tills den 10 augusti. Stick dit och hjälp honom med hans sommaruppdrag och se om du kan lyckas luska ut vad han egentligen babblar om!

Nya Saker!
Du kan hitta helt nya kläder och utrustning i lager, i Gallerian denna vecka. Så greppa tag i din bussbiljett och ta en tur dit för att kolla in allt nytt!

Hoppas att ni får en fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Sova över?

Ehm, jag känner att detta inte riktigt är okej.. 
Sov över i vackra Valedale med Vera och Airstar och ville vakna upp och se vackra stallplanen liksom men nejdå. 
Vi vaknade upp i en buske... 

Jag funderar på att skriva ner saker som är störande men ändå inte är en bugg och skriva in det till supporten. För ibland känns det som om dem inte spelar spelet och upptäcker desas grejer. 

- - -

 

Extremt vackra bilder....

När jag inte har något att göra inne på Evelina kontot och inte orkar sitta med dagliga på Vera så kan jag springa runt i olika outfits på olika hästar och fota :3
Allt för att bara spara, lägga upp här eller lägga upp till instagram och när jag väl fotar så hittar jag alltid lite fail bilder eller lite roligare bilder :D
Så ni kommer få se en del bilder som inte kommer att få komma upp på instagram tex haha 

Sprickdags?

Jag har tagit tag i Vera lite och gjort både lite uppdrag och lite ryktes dagliga. 
Mario och tanten i dino lär jag öka med snart och få uppdrag så känns lite bra. 
Påbörjat nu iaf att hämta sprickor tror ja. Iaf gjort uppdraget och just nu har jag bokstavligen inga uppdrag jag kan göra om jag inte ökar upp rykte... Tråkigt men så gåre ibland haha 
 

Ytterligare en video

Behövde rensa min fraps mapp lite igen och klippte ihop denna lilla video :3 

Ohh noo. :(

Och dagen har kommit som jag har börjat att frukta, min gaderob börjar bli full.

Kanske inte har den bästa ordningen eller så men jag vet ändå vart saker ligger men ja, nu börjar det bli för fullt.... :( 

Solens cirkel övning woop woop

Märkte det att när jag hade ökat rykte med Solens cirkel att denna är en övning också :D Jag kanske glömde av namnet på den så jaa... Ehehehe Laaatiiisss

Legat på latsidan verkligen med Vera på senaste tid asså. 
Men ni vet väl själva hur det kan vara ibland. Vissa dagar spelar man i flera timmar och vissa dagar loggar man in, matar hästen/hästarna och sen loggar man ut. 
Det sista alternativet är så som jag har gjort med Vera iaf. 
Har 1 uppdrag där som jag inte har börjat med ännu, Det regnar stenar. Så kommer väl börja med sprickorna där snart. Annars är det massa ryktes ökning jag måste göra men jag orkar verkligen inte med dem för stunden. 

Gjort lite med stranden och med Ricky iaf. Så lite redig har jag varit.
 

Nytt utseende

Det kom ut en sc kod för ett tag sedan, vet inte om den fortfarande funkar men ni kan ju iaf testa om ni inte skrev in den när den kom. SUMMER är/var koden iaf och då fick man 200 sc. Med dem så shoppade jag ett nytt smink och ny frilla till Vera. Inte för att det igentligen behövdes men kände ändå för det :3 
 
Har fastnat för den blonda tofsen så ja, Vera fick den också och jag tror att om jag inte hade haft vampyrsminket på Evelina så hade nog Evelina också sett ut som Vera. 

Din lille spammare

Ska anmäla dig.... 
Nemo är alltis så bråkig när man ignorerar henne i mer än tio sekunder på ts och i spelet.... -_- 

Dubbellevel ökning :3

Vera gick upp till level 17 med lite snack med Hayden och då insåg jag också hur nära AirStar var till att levla upp så efter några tävlingar så blev han också klar :3 
Snyggt AirStar, snyggt... -_-

Imse vimse spindelskoj med Professor Hayden

Hej alla Star Stable-vänner! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, där vi har lite trubbel på åtta ben i Epona!

Spindelskräck?
Det är inte rätt tillfälle att låta din rädsla få övertaget, för Professor Hayden behöver din hjälp med hans kära husdjur, spindeln Alberta. Hon har på senare tid inte riktigt varit sig själv, det är riktigt förbryllande för Professor Hayden och han har ingen aning om varför hon beter sig på detta viset!
 Professorn grubblar över husdjursproblem...

Krossar glas och rymmer hemifrån? Irriterar och stör alla andra och har till och med försökt att BITA dig?! Alberta har verkligen blivit helt tokig och det är upp till dig att hjälpa Hayden att få sin söta lilla prinsessa tillbaka på rätt spår igen. Ta en tur till hans campingplats i Epona för att ta del av detta helt nya uppdrag!

Midsommarglädje!
Glöm inte att Steves Midsommarförberedelser är tillgängliga på hans gård fram tills den 20e juli, och Midsommarskattjakten finns att spela hela perioden fram tills den 10e augusti!

Strandskoj med Tim Hooper
Tim kommer att hänga på Fort Pintas Strand tills den 10e augusti.

Hästmarknaden
Denna veckan så är Hästmarknaden öppen för affärer vid Jorvikstallets Arena

Nya Kläder & Utrustning
Både modebutiken och utrustningsbutiken har fått in nya saker i sitt sortiment för denna veckan, så se till att planera in en tur till Gallerian för att kolla in butikerna!

Ha en riktigt bra vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Blivande uppdrag?

I uppdateringen förra veckan upptäckte jag att May har fått flytta lite på sig. Hon står numera på lådor och är det bara jag som får känslan av uppdrag? Känner typ doften av det haha. Kanske kommer snart, vem vet :3 
 

Carrotdreamer?

Det rullar fram sakta med uppdragen på Vera så jag har små levlat lilla ponnyn ett tag. Han är level 3 och är fett arg och ledsen. Carrotdreamer har jag för mig jag döpte honom till också haha 

Vi ska iaf hjälpa James med sina mardrömmar så jag har hämtat Linda vid biblioteket och brummat ner med henne till tanten i ml :3 
 

Event med Acero Dragons

I Fredags kväll hade vi blivit inbjudna till ett event med ridklubben Acero Dragons. 
Även ifall vi är mitt uppe i vårt sommarlov så dök det ändå upp några drakar och vi tävlade, lekte och gick en tipspromenad tillsammans.
Inget som vi i Sneaky dragons hade planerat utan detta har endast Acero Dragons planerat. 
Det var väldigt kul att gå på event och jag har saknat det lite faktiskt. Men tiden kommer gå sjukt fort och snart är vi igång med våra egna event :) 
 

Nya dagliga

Woop woop, Vera har gått upp en ryktesnivå med Solens Cirkel :D 
Och nu har jag fått min älskade Hinderkarusell och även Fånga Fjärilar :'D
 

Vackra hääst *.*

Tror att Ricky var lite intresserad av AirStar när jag hjälpte honom att träna inför sitt tjofräs. Han bad mig visa lite olika gångarter och AirStar visade ju upp sin finaste sida :3 
 

Arkeologiiiiiii

Mjaaarååå Nu kan jag leta stenar i Dino också med Vera... Njaa, jag tror inte det... Kommer väl bli som med fisket, kanske kör en runda när man har extremt tråkigt...
 

Dragonsinger

I onsdag kom det nya fräsrar. Det är fortfarande en fräser men med helt ny kropp och animationer. 
Jag var väldigt negativ till den i början men den var söt så jag köpte en och nu är jag fäst typ. Efter 3 dagars små levlande är jag fäst. 
Vissa hästar tar ett tag innan man fastnar för och vissa hästar fastnar man för direkt. 
 
Hon är fruktansvärt söt och vacker i klubbens outfit och på tal om det.
Det är sjuuukt många som undrar om vi nu har bytt klubbhäst eller om vi kommer att göra det. 
Jag säger det här så ni kan läsa det återigen ( det börjar bli lite tröttsamt att svara på samma fråga hela tiden. ) 
Det är något vi inom klubben kommer att diskutera / rösta fram när vi börjar våra event igen. Det är inget som är bestämt efter några dagar utan vi vill låta alla medlemmarna i klubben få säga sitt om hästen liksom. Det finns säkert dem personerna som vill ha den och det finns säkert dem personerna som inte vill ha den. Och det är sånt man får respektera och sen ser jag det lite såhär också att Fräser som Fräser

Vera + Epona = SANT

Äntligen har jag kommit in i Epona med Vera också :'D 
Jag är så glad haha, för att jag kan äntligen filma klart det jag behövde för att fortsätta släppa mina videos :3 
 

Everwinds Fältets stjärnor


Poppis hos Kallterna :D

Blev populär med Kallterna på Vera häromdagen och fick upp den trevliga " Fortsättning Följer " rutan och tänkte att fick man upp den även när man gjorde Kallterna första gången? 

Känns lite konstigt isånnafall då vi fick Epona och massa uppdrag där men jag har ännu inte låst upp Epona med Vera. Men men, det är något man märker när jag kommer längre fram :3 
 

Ballllllllloooooonnnggggeeeenn

Yes, ska bli skönt på ett sätt att få färdigt ballongen mellan Landon/marley till Dino. Inte för att jag kommer använda den så ofta tror ja iaf inte men ändå haha :D 
 

U fine AirStar? :s

 

Frankeeeee

Med lite framgång i Dino har jag lett Franke och Igor till Dino så nu har jag även fått ett fik eller en resturang där :3 
Snart kommer jag väl få börja med arkelogin och även bygga ballongen :3 
 

Oohh

Fick massa notiser på ig om detta och jag är lite glad faktiskt haha :D 
För att man skulle visas på deras sida där så skulle man tagga något med det har jag inte gjort men jag har ändå blivit med på deras sida :3 
 

Frieserfest!

Hej allihopa, och välkomna till denna veckas uppdatering där det är dags för oss att avslöja de urläckra nya Premium Frieserhästarna!

Helt nya Frieserhästar
Star Stables designgäng har jobbat hårt med att designa om och uppdatera Jorviks Frieserhästar, och i dag är dagen som du kan ta med dig en hem!
 Fabulösa Frieser!

Med sin helt nya design och animationer, så är de nya Frieserhästarna oerhört förtjusande! De gamla versionerna av Frieserhästarna kommer att flyttas till Hästmarknaden där de kommer att säljas för 790SC.

INFORMATIONSBLAD FÖR DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den vackert uppdaterade Premium Frieserhästen!
 Var kan jag köpa dem?
De finns till salu på Steves Gård
 Hur mycket kostar de?
990 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
Premium Frieserhästarna kommer att vara tillgängliga från och med level 12!
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp!
 Vilka färger kan jag välja mellan?
Det finns tre underbara variationer på mörka färger att välja mellan!

Midsommarglädje!
Allt Midsommarskoj som Jorvik har att erbjuda, finns att spela genom under denna veckan också! Steves Midsommarförberedelser är tillgängliga på hans gård fram tills den 20e juli, och Midsommarskattjakten finns att åtnjuta hela perioden fram tills den 10e augusti! Så se till att insupa Midsommarstämningen och greppa tag i alla belöningar medan det fortfarande finns tid kvar...

Strandskoj med Tim
Tim kommer att hänga på Fort Pintas Strand tills den 10e augusti, så det finns gott om tid kvar till att försöka lista ut vad tusan det är han babblar om för något!

Hästmarknaden
Denna veckan, så håller Eddie och Ferdinand på att bygga upp Hästmarknaden vid Jorvikstallets Arena.

Nya Kläder & Utrustning
Både modebutiken och utrustningsbutiken har fått in helt nya saker i sitt sortiment för denna veckan, så varför inte ta en tur till Gallerian för att kolla in butikerna, så att du inte missar något!

Det var allt vi hade att rapportera för denna veckan!
Kramar från hela Star Stable-gänget

Dragonchip

He is dooooone :3 
Jag har försökt dra ut på det såå länge men jag har på ett sätt inte kunnat hålla mig, Jag har typ levlat varje dag. Vissa dagar har jag gjort allt och vissa dagar har jag fått stoppa mig själv efter kanske 6 tävlingar och bara nej, inte levla mer haha 

Så nu får iv se vad jag ska hitta på inne på Eve... 
Springa runt och vara döden kanske?
Vem vet :3 

Solens Cirkel

Vera har äntligen fått börjat med dessa underbara dagliga :') Som jag längtat.
 
Dessa dagliga är faktiskt nåågot jag har saknat och jag önskar och hoppas att dem snart kommer låsa upp dem igen så man kan gå och bli beundrad, just för stunden så kan man bara bli gillad tror jag det är? Ska iaf upp till Gillad med Vera för att låsa upp ett uppdrag. 
 

Level 16

När Vera kom in i gåd ploppade uppdragan fram och med lite kämpande har vi nu kommit upp i level 16 :D 
Självklart har vi gjort andra uppdrag också som jag kanske missat att fota för att skriva om eller så kommer dem kanske i ett annat inlägg, jag har inte koll längre :'D 
 

Underbart collage <3

<3
Ett litet vackert collage jag kan titta tillbaka på när jag har en dålig dag. 
Dessa brev är från en och samma person och jag är sjuuukt glad över att jag stalkade henne och var en av henens livvakter på sso en natt och sen bjöd in dig till min familj och mitt hjärta <3 

DarkCore

Vera har fått lite mer spännande uppdrag nu och även ifall jag har gjort dem tidigare så är det alltid lika kul att få springa runt på DarkCore´s plattform och " gömma " sig bakom lådor så vakterna inte ser en haha 
 

Ny Frilla?

Jag har funderat på lite saker ang mitt projekt som jag har inte pillat på länge. Eh, känner mig själv väldigt förvirrad så jag kastar bara upp bilderna. 
Hästen jag har använt mig av änsålänge har iaf haft knoppar, men jag har nu börjat fundera på om han ska få lite längre man.
Han är lite söt i denna manen som verkar vara deras standard man. 
Såå får fundera lite till och sen bestämma mig. 

Måste även börja pilla med det. Men jag har ingen kreativitet just för stunden så därför har just det projektet stått still... 

Spionen Vera!

 

Everwind Fältets Stjärnor


Mästersmidaren!

Eller det kanske inte ens heter så?  Mästersmidaren, mästersmedjaren? Anyway. Vera håller på att göra snabba och tåliga hästskor till Airstar. Lite trist att det tar hela 7 dagar att göra dem och man får så lite i xp men men. Det är bara att le och se glad ut :3