MyStable i lite mer bilder

Då AirStar inte lät mig komma in på mitt main konto så loggade jag in på mitt konto jag har i Australien, Veronika Silverknight. 
Där är det natt när det är dag i Sverige så bilderna kan vara lite mörka pga det. Men annars har vi lite mer bilder på hur det såg ut när man kommer in i sitt nya hemstall för första gången.
 
Det har kommit en ny söt bild när man går in och även ut ur stallet. 
 
Sen kom dessa informationsrutor upp. 
Mycket bra information kom upp här tycker jag och det var väldigt lätt att förstå. :3 
 
Informationen som kom upp när man trycker på namnskylten och då Veronika endast har 4 hästar hemma så kan jag inte visa så mycket mer, hade kunnat skickat iväg till Hagen men det tänkte jag inte på då. 
 
För att uppgradera sitt stall går man ut och pratar med John som står utanför ens hemstall. 
När man godkänt det han har sagt kommer denna rutan upp och där man även ser en skiss över stallet och även vart dem nya boxarna kommer att hamna. Då jag inte har så många hästar på Veronika tycker jag inte det var värt att köpa fullt stall så att säga. 
 
 
Personlingen så gillar jag förändringen, jag gillar att det är såpass stort, hästarna står inte och trängs i en öppen box/spilta, det ser fräsht ut och relativt ljust. 
Men det jag verkligen inte gillar är att gaderoben inte har ändrats eller att det fortfarande är samma dunka ljus inne i stallet när man ska göra en outfit. Det är för mörkt och jag hade verkligen hoppats på att ljuset skulle bli som det är i gallerian. Det var det ända jag hade hoppats på och det slog inte in så jag vet inte om jag är ledsen eller besviken, haha. 

Mystable är här!

Hej allesammans! Den stora dagen är här: MyStable har kommit till Jorvik!
 Nyrenoverat stall, endast för dig!

INFORMATIONSBLAD FÖR DE NYA HEMSTALLEN:

 Hur får jag mitt nya stall?
De gamla stallen kommer att ersättas av de nya automatiskt, i det nya stallet har du sen plats för upp till 12 hästar på direkten. När du går in i ditt stall, så är den första boxen till höger reserverad för den häst som du rider på för tillfället! 

 Vilka uppgraderingar finns för de nya stallen?
Uppgradering 1 - 14 boxar (13+1 för hästen som du rider på) 
Uppgradering 2 - 16 boxar (15+1 för hästen som du rider på) 
Uppgradering 3 - 18 boxar (17+1 för hästen som du rider på) 

 Vilken nivå måste jag vara i för att kunna uppgradera stallen?
Både gratisspelare och Star Riders kan uppgradera sina stall från level 5.

 Hur mycket kostar en uppgradering? 
Varje uppgradering har en engångskostnad på 249 Star Coins styck! 

 Hur gör jag för att uppgradera mitt stall? 
Om du vill uppgradera ditt stall, så behöver du prata med vår nya vän John, som står utanför alla stall, han hjälper dig gärna med din uppgradering!
 John finns här för att hjälpa dig med att bygga ut ditt stall!

Välkomna dina hästar hem från Hästön!
Vi säger adjö till Hästön när vi istället nu kan ha våra fyrhovade vänner ännu mer nära till hands, nämligen i deras alldeles egna hage. Du kan inte besöka din hage, men du kan flytta dina hästar mellan hagen och ditt stall hur många gånger du vill helt gratis via din hästlista!

För att flytta din häst från hagen till ditt stall, så behöver du bara öppna upp hästlistan. För att öppna upp hästlistan, så klickar du på namnskylten på valfri hästbox. Klicka på hästen som du vill flytta och dra den till den tomma, gröna rutan i mitten på skärmen. Klart!Om du skulle vilja sälja en av dina hästar, så öppna upp din hästlista och dubbelklicka på ikonen för den häst som du vill sälja, varpå en ruta för just den hästen kommer upp. Sen klickar du bara på “Sälj denna häst” och din vackra häst kommer att hitta ett nytt, kärleksfullt hem någon annanstans!

Det är dags för jul i Jorvik!
Då var det dags igen, och Rådsmannen har som vanligt fullt upp! Än en gång så har han tagit sig vatten(snö?) över huvudet, i all sin upphetsning inför julförberedelserna – det är nog bäst om du tar och hjälper honom en aning!

Juluppdragen startar med Steve, så rid över till hans gård i Silverglade för ett snack med honom, innan du börjar hjälpa Rådsmannen att få rätt på allt julbestyr!

Julbutiker
Julbutikerna har dykt upp lite här och där i Jorvik! Kvinnan som är ansvarig för julbutikerna kan hjälpa dig med både gamla och nya saker, medan den lille tomten bredvid henne är ansvarig för vintagemode! Säsongsbutikerna är också stolta över att för detta året, ha kunnat utöka sin verksamhet med en helt ny butik i New Hillcrest!

Tomten är tillbaka i stan!
Farbror Tomten har tagit över Jarlaheim i hans uppdrag med att se till så att vi alla får en alldeles utomordentlig tid på året! Några av juluppgifterna och uppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med “julönskningar”, som du sen kan ta till Tomten och byta mot presenter. En del av belöningarna från juluppdragen kommer att ge dig “julfragment” och du behöver tre stycken av dessa för att kunna byta dig till en julönskan istället.

Presenterna som du får av Tomten i utbyte mot julönskningar består av en mix av helt nya presenter och presenter från tidigare år. Varje gåva är helt slumpmässigt utvald från Tomtens säck, så det finns en möjlighet att du kan få samma present mer än en gång. För att få tillgång till juluppdragen och presenterna, så behöver du vara Star Rider och ha nått åtminstone level 5.

Så här fungerar det:
 Tre julfragment kan bytas ut mot en julönskning
 En julönskning kan bytas ut hos Tomten mot en slumpmässigt utvald julklapp.
 För att kunna byta fragment mot önskningar, eller önskningar mot presenter, så måste du ha fragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
 Du måste vara Star rider och ha spelat genom tillräckligt av spelet för att kunna ta dig till Jarlaheim

Ny hästutrustning!
Gallerian har bunkrat upp med helt ny hästutrustning! Ta bussen från Fort Pinta för att svida om din häst med helt ny hästutrustning!
 Ny, läcker hästutrustning!

Hästmarknaden
Denna veckan så har Eddie och Ferdinand byggt upp sin Hästmarknad i Silverglade, varför inte passa på att ta en tur dit och hälsa på!

Star Stables spelnyheter
Glöm inte att kolla in denna veckans spelnyheter med Game Master Ylva och Matilda!
Ha en alldeles fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Eveningstar

Den söta painten har nu tyvärr gått och blivit klar hos Fisky. 
Den är så sjukt söt och det har varit ett rent nöje att levla denna sötnosen :3 
 

Omgång nummer 2 med svar

Från Daniela Silvergarden,
Hej! Jag vill först lyfta på hatten för bloggen och din klubb :) för det andra undrar jag: när ni har klubbkläderna och utrustningen på er, vad får ni för värden?? alltså i rida och snabbhet och det där ;)
 
Men tack! När vi har vår outfit på oss så har vi dessa stats, ( om man är level 19 och har en level 15 häst ) 
 
 
Från Wilma Moonside
Kommer den gröna hatten med blomma någonsin bli en del av klubboutfiten?
Bästa klubbägaren och bästa du Love u <3 
Nej Wilma, den kommer inte vara med i våran klubboutfit. Det är du och Tant Vivvi som gillar den hatten. <3 
 
 
Från Anne Zebrayard
Katt eller hund? - Katt
Glass eller godis? - Glass
Kakor eller chips? - Chips
Gula eller svarta kläder? - Svarta, lättare att matcha
Har du en häst irl? - Nej men min mor har två jag får låna när jag vill rida :) 
Matcha tröjan eller byxorna till schabraket? - Byxorna 

Mustang pålle på video :3

Ni har väl inte missat att jag efter många långa dagar, har lagt upp en video igen? haha 
Jag är sämst på att lägga upp något när det är det jag vill göra så sjukt mycket. 
 

Sneaky Dragons - Vecka 47

Måndag 21 November - Sneaky Crew VS. Sneaky Members
För ett bra tag sen körde vi detta eventet och där medlemmarna fick utmana oss i ledningen på olika tävlingar och tyvärr då vann medlemmarna, men nu fick vi i ledningen vår revansch :D Sjukt nervöst, pirrigt och fett skoj! 
 
Kunde tyvärr inte medverka mer än på mötet (som jag glömde fota något från) på hela veckan. :/ 
 

Första omgången med frågor

Från Renee Eveningknight .
Har du något drömresmål? 
Jag har faktiskt bara varit i Tyskland och i Danmark... Så jag hade väldigt gärna åkt iväg och utforskat massor med länder och städer. Jag har hört att Kroatien ska vara vackert så det är väl mitt drömresemål. 
 
Hade du några favoritböcker eller filmer som barn? Vilka var det isåfall? 
 Jag hade inga direkta böcker utan jag hade Min Häst tidningen att läsa haha. Men jag gillade faktiskt att läsa dem novellerna som var med i dem tidningarna. Sen vet jag att min syster fick hem Pollux böcker som jag ibland lånade och läste. 
Film däremot, älskade filmen Sherdil. Kunde se den om och om igen haha 
 
Behöva upplösa Sneaky Dragons men få spela sso när som helst eller ha kvar Sneaky Dragons men bara få spela en dag i veckan. Vad väljer du? 
Oh, Sneaky Dragons är min andra familj ju! Men sen tänker jag lite såhär, det är människorna i klubben som gör det till min andra familj. Så jag hade nog upplöst Sneaky och skapat ny klubb och hoppats på att medlemmarna hade följt med. Sen hade jag löst så att själva namnet fanns kvar i min ägo. 
 
Från Haley Rainstorm
Förstår du på riktigt hur underbar du är? Både som klubbägare och som person och vän? Du är helt fantastisk! Men min fråga är som sagt, förstår du det själv? ❤
Men söta du! :') Du är fantastisk och underbar! För att svara på din fråga, nej jar tror inte jag förstår detta ännu. Men en dag kommer jag säkert förstå.
 

Pumpkinpie

Söta morganen har nu sprungit och blivit klar. Sen tror jag även att Fisky har varit lite inblandad i levlingsprocessen men äsch, en häst mindre att levla :D 
 

Det är minsann inget murket med mustanger!

Hej och välkomna till denna veckans vilda uppdatering!

Äntligen, den efterlängtade mustangen är här!
Dessa livliga hästar har varit på tapeten under de senaste veckorna och väntan är nu äntligen över! Marley har visat sig att vara en riktig hästviskare, och du kan nu adoptera din alldeles egna mustang från hans gård i Silverglade!
 Den perfekta vännen för pole bending!
 #MustangMadness har bara börjat!

INFORMATIONSBLAD FÖR DEN NYA RASEN:

 Vilken är den nya rasen?
Den vildsinta mustangen!
 Var kan jag köpa dem?
Du kan köpa dem på Marleys gård i Silverglade
 Hur mycket kostar de?
969 Star Coins.
 Vilken level måste jag vara?
Du kan köpa dessa ståtliga hästar från level 7!
 Behöver jag bygga något särskilt rykte?
Nepp, du behöver inte något särskilt rykte!
 Vilka färger kan jag välja mellan?
Svart, brun och en brunskäck.

 Hur får jag hästen att bocka?
Precis som med lipizzanern, så har mustangen ett eget rörelsemönster! Sitt upp på din mustang, stå still och tryck på mellanslagstangenten på ditt tangentbord för att få din annars lugna kompanjon till att bli en riktig vildhäst!

Nya kläder
Innan du gladeligen börjar bocka runt i Jorvik, så varför inte ta en tur till gallerian för att kolla in denna veckans nya saker, och se till så att dina kläder håller för all action!
 Tänk att få möta ditt livsöde i dessa coola kläder!

Hästmarknaden
Denna veckan så håller Eddie och Ferdinand på att bygga upp hästmarknaden i Silverglade!

Nya animationer!
Det har kommit helt nya animationer för din karaktär denna veckan, håll koll på din karaktär när du står stilla, för att se hennes nya rörelser!

Nytt språk!
Star Stable har gått från totalt elva språk tidigare, till hela tolv språk nu! Vi är jätteglada över att få välkomna portugisiska till spelet, vi ser även fram emot att kunna lägga till ännu fler språk i framtiden!
 Star Stables spelnyheter
Glöm inte att kolla in det helt nya avsnittet av spelnyheter med Game Master Ylva, på vår YouTube-kanal!

Ha en fantastisk vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Sneaky Dragons - Medlemsvecka - Vecka 46

Medlemsveckan är över för denna gång och jag har verkligen legat på latsidan. Måndagen och tisdagens event var jag inte med på alls. Mötet på onsdagen var jag med på.
 
Och även eventet som skedde på torsdagen. Dock hade Sofia planerat något annat men vi var för få för att kunna genomföra så vi fick göra något annat, nämligen Slenderman i gådskogen :D 
Jag gick in hårt och tänkte vinna hela altet men Sofia tog mig först haha så jag fick hjälpa till och döda folk efter ett tag :3 
 

Wolfsong

Nu har denna söta islänningen gått och blivit klar hos Fisky :3 
 

En skuggig uppdatering!

Hej allesammans och välkomna till denna veckans uppdatering!

Helt nya skuggor: en intervju med spelutvecklaren Rasmus!
Denna veckan så har vi hängt med Rasmus från vårt spelutvecklargäng, och han har berättat allt för oss om de helt nya skuggorna som lagts till i spelet.

Hej Rasmus, tack för att du har tid att snacka lite med oss!
Det är lugnt, det är bara roligt!

Du har lagt till skuggor i Star Stable? Vad innebär det egentligen?
Alltså, från och med denna veckan så kommer du att kunna se en ny funktion i spelets inställningar, som kommer att lägga till skuggor i grafiken, på vissa saker åtminstone.

Coolt! Några av våra spelare har upplevt lite problem med grafiken under den senaste tiden, kan du berätta lite mer för oss om planerna för denna uppdateringen?
För de flesta datorer så kommer denna uppdateringen att flyta på smidigt och du kommer sen kunna se en ordentlig förbättring för det visuella och ett generellt upplyft för kvalitetskänslan för spelet. Du kan verkligen se skillnaden och det gör upplevelsen i Jorvik mycket vackrare. Det finns däremot också möjligheten att stänga av denna funktionen om du känner att din FPS i spelet skulle bli sämre. De nya skuggorna kommer att flyta på som vanligt för de flesta hemdatorer som stödjer OpenGL 3.0 eller senare.

Okej, det låter fantastiskt! Men på vad och var någonstans kommer jag att kunna se skuggorna?
Just nu åtminstone, så kommer du att kunna se skuggor på allt i spelet som hade haft ett skelett i sig i verkliga livet. Det vill säga, din spelkaraktär och de andra invånarna i Jorvik, men även dina husdjur och dina hästar. Skuggorna kommer du att se överallt i Jorvik, förutom inomhus, så som i ditt stall eller i Gallerian.

Finns det något mer annars om grafikuppdateringar som du kan berätta om för oss?
Jodå, vi jobbar ständigt på att förbättra allt möjligt, och ibland så innebär det att vi behöver göra saker i bakgrunden för att se till så att saker i spelet flyter på som det ska, vilket även innebär, till exempel förbättringar och uppdateringar för spelare som upplever problem med grafiken.
Vi jobbar ständigt för att kunna ge er massa nya och spännande saker, det enda du behöver göra är att hålla ögonen öppna för fler nyheter som kommer i framtiden!


Rasmus, du är bäst! Tack för att du tog dig tid och berätta allt detta för oss! Kan vi få se lite bilder på hur det ser ut kanske?
Ja, men självklart! Kolla in dessa bilder här, så får vi snacka mer igen snart!
 
 Helt nya skuggeffekter!Nya kläder
En samling med nya kläder har kommit till Gallerian, så kolla in dem, om du skulle känna sugen på lite shopping!
 Helt nya kläder för dig!

En uppdatering om snabbhetsbuggen
Som en del av dagens uppdatering, så släpper vi korrigeringar som vi tror äntligen kommer att fixa buggen som gjort det möjligt för spelare att fuska sig till extremt snabba hästar i tävlingar. Vi hoppas verkligen att detta nu till slut, kommer att lösa detta problemet för er alla. 

Vi återställer även resultatslistorna så att ni alla kan få börja tävla under samma, rättvisa villkor igen!

Hink full med vatten!
Att endast kunna ge din häst vatten tre gånger innan du måste fylla din hink igen, är inte så vidare praktiskt, eller hur? På grund av detta så kan den jorvikiska hinken helt plötsligt nu få plats med hela tolv portioner med vatten! Inte ens den törstigaste hästen någonsin, kommer kunna tömma din hink på en och samma gång längre!

Hästmarknaden
Denna veckan, så kan du hitta Eddie och Ferdinand med deras hästmarknad öppen för affärer vid Fort Pinta

Star Stables spelnyheter
Vi delar även med oss av våra nyheter på vår YouTube-kanal! Så glöm inte att kolla in denna veckans video med den fantastiska Game Master Ylva, både för att få se nyheterna i ett nytt format, men även också för en superspännande smygtitt!
Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Frågestunds update.

Ni har väl inte missat detta? :3 
Tar endast emot frågorna på det inlägget som ni hittar om ni klickar på bilden. 

Sen avlsutar jag den när jag känner fört, så leta upp inlägget och skriv in era frågor :3 

Wildfire

Jag har faktiskt tittat på denna Araben till Evelina men inte varit helt hundra. Och efter ha levlat den åt Fisky så måste jag faktiskt säga att den är sjukt snygg, vacker men tyvärr lite mjäää. Asså, jag vet inte om det är den formen på den som gör att jag inte riktigt fastnat för den. 
Men kan tänka mig att om araberna får en uppdatering och dem släpper i liknande färg så kan det hända att den kommer hem till Evelina. 
Iaf, häst nummer 10 är nu klar åt Fisky :3 
 

Snowpeak

Efter ha räknat lite så har jag kommit fram till att jag har levlat klart totalt 9 hästar nu hos underbara Fisky :3 
Nu blev ytterligare en Lipizzan klar, denna var väldigt söt och lite sugen på själv men den är lite för skarp i själva skuggningen och sen gillar jag inte riktigt fullfräs galoppen men den är fruktansvärt fin på bild :3 

Lipizzaner, Frisiska Sporthästar och Welshponnyer!

Hej allesammans och välkomna till denna veckans uppdatering med nya hästvarianter!

Helt nya hästvarianter!
Denna veckan så är det dags för ännu en tillökning hos några av våra fyrhovade favoriter! Det är nu dags att bekanta sig med våra nya vänner: en urgullig, mörkbrun welshponny, en elegant och coolt skimmelfärgad frisisk sporthäst och en galet söt, brun lipizzaner.
 Vackra nya hästvarianter!

Pys över till New Hillcrest och bekanta dig med den ljuvliga lipizzanern, och skulle du sen vilja ha en alldeles egen, så kostar den 949 Star Coins, trava bort till Eremiten vid Sydhoven kolla in den nya welshponnyn för 790 Star Coins, och upptäck den fabulösa frisiska sporthästen, som kan bli din för 890 Star Coins.

Vi hoppas att du kommer att älska våra vackra nya vänner, precis lika mycket som vi gör!

Nya kläder
Ta en tur till Gallerian denna veckan och kolla in den söta nya kollektionen av kläder som väntar på dig! Vem vet, det kanske är precis rätt tid för en uppdatering av din garderob? Hämta din bussbiljett och ta en tur till Gallerian om du är nyfiken på allt nytt på butikshyllorna!
Helt nya kläder!

Ny uppdatering om MyStable
Det har varit jätteroligt att se hur glada och entusiastiska ni alla varit om våra smygtittar på MyStable, som vi postat för er under den senaste tiden. Vi jobbar stenhårt på att finjustera och polera upp de sista detaljerna just nu, så håll ögonen öppna för fler uppdateringar och info under de närmsta veckorna!

Hästmarknaden
Denna veckan så har Eddie och Ferdinand förflyttat sig till Fort Pinta, där Hästmarknaden just nu är under uppbyggnad inför nästa vecka. 

Ha en alldeles underbar vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Frågestund?

Yes, som bilden säger. Jag har noll inspo på inlägg och känner mig själv såpass bra att jag kommer inte kunna sitta en kväll och komma på massor att skriva så därför kör vi en Frågestund. 
Så kika in HÄR först för att se vad för frågor jag har fått tidigare så du inte ställer samma och sen kommer jag svara på alla era frågor :3 

Dragoncandy

Så i torsdags förra veckan fick jag för mig att köpa denna söta islänningen :3 
Ni som följer mig på instagram har redan sett bilden men det skadar inte att visa den igen för just islänningarna i spelet är så söta :D 
 

Silverbullet

Häst nummer 7 (?) har gått och blivit klar hos Fisky. Denna gången var det söta Silverbullet som fick röra på fläsket och bli klar :D 
 

Sneaky Dragons - Rehabvecka - Vecka 44

Rehab vecka med Nemo
När tjugo drakar bor under samma tak en helg så händer en hel del knasigheter och rehab är välbehövligt.
Ni som inte deltog under helgen är såklart välkomna endå!

Måndag 31 Oktober - MAT
Vi återställer salt och mineralbalanserna i kroppen.
Ni är väldigt illamående och trötta så solglasögon och mjukisklädsel gäller.
Idag går vi inte en meter i onödan så ladda plånboken för taxiresor!
 Missade tyvärr måndagens event! :( 
 
Tisdag 1 November - TVÄTT
Illamåendet börjar lägga sig och det är dags att tvätta era illaluktande kroppar.
Ni är fortfarande inte redo för offentligheten så på med solglasögon och badkläder.
 
Onsdag 2 November - Sammankomst i klubbhuset ​
 
 Torsdag 3 November - TRÄNING
Illamåendet har lagt sig och vi har börjat vakna till.
Dags att göra sig av med alla kalorier från alkoholen!
Träningskläder och solglasögon gäller.
Vi samlades och fick gå på ett litet yoga pass innan vi tog vår powerwalk med hästarna. Från Vd stallet upp till Vd sjön, det var lite kämpigt att leda dem såpass långt men det var lite kul faktiskt. :3 
Sen fick vi rida tävlingen på ett litet annorlunda sätt och tyvärr var jag så sämst så jag vann inte. :( Men jag hade kul :3 
 
Fredag 4 November - PÅT igen
Vi lämnar fosterställningen och kastar solglasögonen och slår klackarna i taket en gång till.
Ingen närvaro

Sims :D

Bloggen har tyvärr fått lida lite men jag har hittat tillbaka lite till sims 3 nämligen :,) 
Jag satte mig häromdagen och laddade ner såååå sjukt mycket custom cntent och la in till spelet och skapade dessa två karaktärer. :3 
Det var bara en skoj grej först men känner nu att jag ska försöka spela lite seriöst på dem. 
 
Ser ni vilka dessa är? :D 

Ny snygg tshirt

Alla ni som är Lifetime kanske redan har hittat denna tröjan men om inte, så spring till LT shoppen i Moorland och hämta ut denna snygga tröja :D 
Vi har tidigare fått en vit svart likadan tröja och nu kom det en svart gul! Så lycklig över färgkombinationen. Det hade kunnat bli värre haha 
 

Smokewings

Nya modellen av Fräsern är speciell asså haha
Dem rör sig lite konstigt i fullfräs men dem är ändå snygga. Det var ett lite nöje att levla upp denna :3 
 

Klubbfirande

För ett tag sen hade Nemo kontakt med ägaren till klubben Fire Mules, för att vi skulle dyka upp när dem firade 1 månad tillsammans. Så sagt och gjort, vi var några tappra drakar som ploppade upp och ställde upp på lite bilder och även några frågor :3 
Dessvärre tog jag endast dessa tre bilder men det är bättre än inget eller hur :D 
 

Kringresande Marknad, Redo!

Hej allesammans, och välkomna till denna veckans nyheter, med en liten extra smygtitt på något cooooolt! 

Pånyttfödda Spelnyheter
Något episkt är på väg, från och med nästa veckan på vår YouTube-kanal… Var det någon som sa Spelnyheter?!
Game Master Ylva med nyheter om nyheterna!

Håll er uppdaterade för mer info nästa vecka!

Kringresande Marknad
Vi känner ju alla till, och älskar Hästmarknaden med Eddie och Ferdinand, eller hur? Så. Nu är det dags för ännu en kringresande marknad att slå sig ner på Jorvik, denna gång med siktet inställt på stil!
 Den Kringresande Marknaden, helt ny från och med denna veckan!

Den Kringresande Marknaden kommer att dyka upp under olika tidpunkter i Jorviks modekalender, med helt nya och exklusiva stilar att köpa för dig och din häst, saker som du inte kommer att kunna hitta någon annanstans, inte ens i Gallerian!

Kläder, hästdekorationer och mat kommer att finnas till försäljning på marknaden var och när den dyker upp! Det kommer alltid att bli en överraskning!

Rid ut till Silverglade och kolla in denna veckans premiäröppning av den helt nya Kringresande Marknaden!

Hästmarknaden
Du kan under denna veckan hitta Hästmarknaden öppen för affärer vid Jorvikstallets Arena!

Hoppas att ni alla får en alldeles fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Emberspark

Häst nummer sex är nu avklarad. :3 
Lite roligt att levla ett fullblod igen och minnas varför man inte rider dem i full fräs längre haha 
 

Hel neutral?

Bjussar på denna lilla söta bild som jag tog innan jag och Nemo körde Story eventet förra måndagen :3 
 
Helt sjukt asså, jag känner inte igen min karaktär haha 
Är så van vid att se min karaktär med vampyrsminket liksom och nu här, helt neutral. 
Helt sjukt haha