Bloggutmaning - SSO historia - Dag 7

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur tror du att du kommer spela i framtiden? <-·´¯`·.
 
Jag kommer nog spela så länge jag känner att spelet är roligt. Visst, plockar man bort klubben så är sso sjukt tråkigt igentligen, har sagt det tidigare och kommer säga det igen men kommer klubben gå oaktiv så kommer jag nog inte spela aktivt som jag gör i dagens läge. Jag försöker komma in minst en gång om dagen och gå på eventen och hänga med klubben liksom men ja skulle klubben inte finnas så hade jag inte spelat. 

Så länge sso kommer med nya roliga uppdrag och spännande områden så kommer jag garanterat att spela :D
 

Stahp it!

Låter bilden tala lite för sig själv faktiskt.
 
Jag känner att det spelar ingen roll om man är " känd " eller inte via ett spel men att spamma någon konstant med gruppinbjudningar i 10 + minuter är inget man gör! 
Jag personligen blir sjukt trött på det. Fine man får inte upp en notis där det står att spelaren har nekat din grupp förfrågan men asså på riktigt, vänd på allt? 
Hur hade det kännts om en spelare spammar dig med gruppinbjudningar och du inte vill vara i grupp med främmande människor? 
 

Sneaky Dragons - Vecka 43 - Halloween Vecka

Måndag 24 Oktober - Spökrunda
Ett nästan bekant ansikte vill berätta någonting för oss,
vi måste hjälpa henne att få frid och kliva över till andra sidan.
Nemo hade planerat ihop en spännande och lite läskig story. Jag fick äran att spela Steve och blev hämtad av Drakarna innan mitt nästa öde väntade.
( Vill ni läsa en liten story om eventet så kika in HÄR. )
 
Tisdag 25 Oktober -Halloweenpyssel och maskerad
Vi skulle ha en maskerad, men sso lät oss inte komma in i spelet och när vi väl kom in så fick alla nätverksfel så det slutade med att vi hoppade över maskeraden och körde på vårt pyssel endast :3 
 Vi skulle göra en fladdermus, ett spöke och ett spindelnät. Vinnarbidragen ni ser tillhör Emma Shortroad (spindelnät) och vår nya drake Cornelia Darknight (Spöke och fladdermus).
 
Onsdag 26 Oktober - Läskig sammankomst i väktarnas dal
Tyvärr missade jag mötet och även fick höra att sso låg nere på kvällen så mötet fick ske via ts.

Torsdag 27 Oktober - Kalas dax
Hälften av oss var rediga och var på event medans hälften av oss var mindre rediga och packade och sånt skoj inför resan mot Haley :3 
Vi hade blivit bjudna på kalas och hade en trevligt stund :) 
 

Kallterna

Hittade denna gamla bild i min fraps mapp och fick mig att börja fundera på när vi ska få leka med dem igen och vad som gömmer sig bakom deras port. Jag är så nyfiken och jag vill veta mer! 
Jag vill kunna få på ett sätt tillbaka deras dagliga för att jag vill bli klar med deras rykte samt även vill jag ha dem för att ha något att göra iaf ett tag haha
Lite synd att fjordnigarna bara står där och ser allt för söta ut. Dem är lite bortglömda skulle jag nog vilja säga också. Det är inte så ofta man är i Dino dalen och när man väl är där så är iaf inte jag just uppe hos Kallterna. 

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 6

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur har din SSO resa varit hittils? <-·´¯`·.
Jag har haft en grymt bra resa hittils.
 
Har träffat många sjukt söta och vackra människor och ja, under dem senaste 3 åren har jag spenderat med många fina och underbara människor.
Så ja, min resa hittils har varit sjukt bra. 
Mycket skratt, många underbara stunder på ts och härliga möten irl. <3 
 
Jag hoppas att så länge jag spelar så kommer framtiden vara underbar och ljus :D 
 

Äventyr!

Jag är på äventyr igen! Woop Woop! :D Så taggad, för 3e året i rad har det äntligen blivit dags för en halloween träff / fest hemma hos Haley Rainstom.
Många drakar kommer och jag kommer få träffa dem underbara människorna igen! :'D 
Denna gången åker jag ner i bil med Jamie och Sofia och vi kommer ha party och kareoke i bilen ner hela vägen! Så peppad :D :D :D 
Kommer försöka uppdatera er om vad vi gjorde i helgen i ett annat inlägg. 
Annars kan ni följa mig på instagram där jag ska försöka uppdatera lite :3 
Evesilverknight heter jag där! :D

Lite chockade

Det är väldigt sällan man får chansen att se en Game master inloggad i spelet mer än i chatten men i tisdags så stog jag, Wilma och Ambra utanför stallet i Firgrove och bara hängde och snackade, ja sånt man gör på sso ibland liksom. Helt plötsligt kommer en spelare på en vit lipizzan och ställer sig jämte oss, vi tänker inte så mycket på det förrens vi ser vem det är haha 
 
Vi alla fick oss en liten chock 
Vi hälsade och utbytte några snabba ord innan GMZ var borta igen. 

Lite ballt som sagt att få se dem i spelet och inte bara i chatten :3 

Into Darkness

 

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 5

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur väljer du namn och hästnamn i SSO? <-·´¯`·.
 
Just ang namn till ens karaktärer väljer jag något som jag gillar och som låter bra tillsammans.
Medans hästnamn är lite mer speciellt. Evelina är den karaktären som har mest hästar. I skrivande stund har Evelina 60 hästar. Alla dem följer ett tema. Vilket jag har fått en del frågor på och även liksom varför. 
Varför jag har valt att döpa dem till Dragon som första namn är för att jag gillar det och sen är deras andra namn annat. 
Istället för att döpa den med två olika namn så skulle jag lätt ha flera olika hästar med samma namn så därför har jag detta temat för att jag ska lättare ha koll på dem haha.
 
Men annars försöker jag döpa dem till något som passa liksom till den hästen. Tänker ju inte ha en ljus häst med ett namn som är till en mörk häst. Det skulle inte gå ihop i mitt huvud. :3 
 

Mögligt hö?

 Igår hittade jag detta i mitt stall. Det känns inte så värst snällt att ge hästarna grönt hö asså :/ 
 
Mer av er där ute som har grönt hö till era hästar? :( 

Mer halloweenskoj och... Grodor?!

Hej allesammans! Välkomna till denna galna groduppdatering!

Husdjursgrodor! Köp Dina Husdjursgrodor Här!
Är det någon här som är sugen på fler vänner för sin sadelväska? Jaså det är du? Kalas! Hälsa då på Frida Frog. Möjligtvis så är hon en lite egensinnig och avlägsen släkting till Gunnar Grisöra, Frida verkligen älskar bedårande små grodor, och hon är väldigt glad över att få dela med sig av dessa sötnosar till dig!
 Gulliga grodvänner!

Du kan stöta på Frida någonstans i Spegelträsket och hon kommer att ha tre olika bedårande nya vänner för din sadelväska att välja mellan, en turkos för 29 Star Coins, en blå för 69 Star Coins, och en klassiskt grön för 199 Star Coins.

Vi är nästan säkra på att de inte är några faktiska prinsar, så det är inte någon idé att försöka kyssa dem, men vi har hört att grodslem minsann fungerar ypperligt som Halloween-läppglans!

Nja, det är inte riktigt sant, men grodorna är väldigt söta hur som helst!

Halloween fortsätter…
Allt vårt spöklikt spektakulära och läskiga Hallowenskoj fortsätter under denna veckan! Spökjakt, Äppelfiske, Halloweensmink och shopping, den läskiga flickan i Gyllenbladsskogen, den mystiska ryttaren som strövar omkring runtom Jorvik under natten… Om du råkat missa något av alla våra läskiga aktiviteter, så kolla in förra veckans nyhetspost för mer info! 
 Har du haft turen (eller oturen) att stöta på Galloper Thompson än?

Nya Kläder & Utrustning
Kolla in Gallerian denna vecka för fler helt nya prylar i sortimentet för kläder och utrustning!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har stängt ner och förflyttat sig till Jorvikstallets Arena där de förbereder sig för att öppna upp igen under nästa vecka!

The Star Stable Show
Glöm inte all kolla in denna veckans avsnitt av The Star Stable Show!

Hoppas ni får en underbar vecka, våra kusliga vänner!
Kramar från Star Stable-gänget

Npc uteritt?

Sorry att jag stör er i eran mysiga uteritt men jag ska bara tävla här haha 
 
Det var ungefär så jag kände när jag såg dessa två npcer. Brukar aldrig se dem tillsammans annars men just nu var dem nästan jämte varandra :3 

Northfire

Häst nummer 5 har nu blivit klar :3 
Denna häst döpte jag till guldsvansen haha för det var ungefär det ända jag kunde se när jag tittade på den och även när jag levlade den :D 

MyStable kommer snart!

Hej allesammans! Vi startar veckan med lite finfina nyheter! Vi kan äntligen avslöja vår första stora tjuvtitt av MyStable – ditt helt nya, uppdaterade och underbara hemstall!
 En första koll på designprocessen av MyStable!

Det finns massa saker som vi är jättespända över att få dela med oss av gällande MyStable, och kanske den viktigaste saken vi kan meddela er just nu, är att det kommer att släppas nu i November!

Slutet För Det Gamla Stallet…
MyStable kommer att ersätta ditt nuvarande stall som du har i spelet. Tänk på det som en av de mest episka uppgraderingarna någonsin! Just nu så kan du ha 9 hästar i ditt stall, utöver hästen som du rider på, men med MyStable så kommer du att få plats för ytterligare 2 hästar gratis! 11 hästar plus hästen som du rider på, vilket ger totalt tolv hästar i ditt hemstall!

Uppgradera Ditt Stall!
Om två extra hästplatser inte räcker, så kan du även använda Star Coins för att uppgradera ditt stall! Öka kapaciteten till 14, 16, eller till och med 18 hästar!
 Kolla in några av de vackra konceptskisserna på de vackra detaljerna i MyStable!

Vi tror nog att några av dina hästar åtminstone, älskar att få åka iväg på semester på Hästön ibland, men vi är desto mer säkra på att du hellre skulle föredra att ha dem lite närmre ditt hem...

Hästön
Som en del av MyStable-uppgraderingen, så tar vi bort Hästön och ersätter det med din alldeles egna hage! Nu kan du ha hur många hästar som du vill, och gissa vad? Tillgången till din hage kommer att vara helt gratis. Inga mer kostnader för att skicka hästarna till Hästön!

Din hage kommer att fungera precis likadant som Hästön, så när du skickar dina hästar till hagen, så kommer du inte att kunna se dem, men du kan flytta så många hästar som du vill, så ofta som du vill, helt gratis!

Spännande nya tider framöver med MyStable! Håll utkik för mer detaljer inom de kommande veckorna!

Kramar från hela Star Stable-gänget
 

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 4

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur många konton har du? <-·´¯`·. 
 .·´¯`·-> Om du har flera, har de olika stilar/syften? <-·´¯`·.
 
Yes, jag slog ihop två olika frågor till 1 inlägg. :D
 
Jag har faktiskt en del konton haha.
Dock är det endast Evelina som är LifeTime och Evelina är mitt mainkonto, alltså det första kontot jag skapade. 
Vi börjar väl med Evelina, Mitt första konto och som denna blogg ska handla om. 
Evelina Silverknight befinner sig på den första svenska servern AirStar. Där har hon funnits sen starten. 
LifeTime konto, kommer spela spelet för evigt haha nä men det känns bra att inte behöva tänka på StarRider. 
Hon är en vampyr och jag tror inte jag kommer ta bort hennes smink för jag gillar vampyrsminket väldigt mycktet.  
 
Johanna Dragonborn är mitt andra svenska konto. Hon ska hålla till på den andra svenska servern igentligen men är just nu och mellanlandar på AirStar. Skapade henne för att kunna träffa spelare som finns på den andra servern, Marsmallow Clouds men har flyttat henne fram och tillbaka ibland :3 
 
Sen har vi även Veronika Silverknight. Hon befinner sig på den Australiska servern, FireStar. Från början var hon på den Asiatiska servern, WaterStar, men dem flyttade kontot till den Australiska servern. Tror det hade med att det var såpass få spelare på bägge servrarna så dem slog ihop dem.
Hon skapades med syfte att ha ett konto på dem andra servrarna som finns runt om i världen. :D
Det var en kompis som besökte Kina som skapade en hel drös med konton när hon var där. Så vi är ett gäng från klubben som har konton där.  
 
Savannah Silentforce håller till på den engelska servern, CupcakeValley. Savannah kom till liv när en kompis var i England, så ja, det var samma story här. Kompis åkte till England och skapade en drös med konton där till folk i klubben :3 Hon skapades för att ja, ha ett konto där också haha :D 
 
Sist men inte minst har vi Vera Rainwatcher. Som ni kanske har sett en hel del här på bloggen. Vera håller till på den Holländska servern, MistyMountain. Hon ser nästan ut som Evelina fast utan vampyrsminket. Jag skapade henne för att ha en karaktär på en annan server och även en som var lik Evelina fast utan vampyrsminket. Och jag tycker jag har lyckas. :) 
 

Sneaky Dragons - Vecka 42

Denna vecka har jag hållt i alla event förutom mötet. Där fick jag sällskap av både Annie och Haley :3 
Men iaf, det var dags för min lek vecka typ, jag hade planerat denna i början av sommarn och fick nu först ha den i spelet haha så kan det se ut när vi är snabba med att fylla på med event :D 
 
Måndag 17 Oktober - Fågel, Fisk eller mitt i mellan?
Första eventet ut var lite spännande. Hade delat upp kartan i 3 olika områden, där jag sen valt ut 3 platser från varje område, fixat ledtrådar och sånt trevligt. Första gången vi körde just detta eventet men det är väldigt likt skattjakts event typ. Någon gömmer sig, andra ska leta liksom. Alla transportmedel var tillåtna och det började med att alla samlades, jag sprang iväg till ett ställe, gav dem området och efter 10 minuter fick dem första ledtråden som blev mer och mer inriktat på exakt vart jag var. Innan den första ledtråden kom ut fick dem självklat leta och det var rätt kul att sitta och lyssna på dem när dem letade efter mig haha 
Det hela avslutades med en picknik där dem fick reda på poängen dem tjänat ihop under eventet :) 
3e plats med 7 poäng - Felicia Nightlake
2a plats med 10 poäng - Natalie Skyforce
1a plats med 17 poäng - Jamie Winterbell 
 
 Tisdag 18 Oktober - Hitta Sture i Epona! 
Det var som en stor kurragömma :D 
Dem fick poäng beroende på hur många dem var och när dem hittade mig och det var lite kul att även då lyssna på dem när jag sprang iväg och gömde mig :3 
 
På 3e plats med 15 poäng kom Therese Fishgirl
På delad 2a plats med 16 poäng kom Cornelia Darknight och Emma Shortroad 
På 1a plats med 17 poäng kom Natalie Skyforce.

 
Onsdag 19 Oktober
Torsdag 20 Oktober - " Den långa resan "
Tre del moment och sen avslutade vi med en grillning. 
Första momentet skulle dem endast kortgaloppera från Hillcrest till Stein och endast på dem gula vägarna. Där var Cornelia snabbast. Andra momentet var en försten till tävling, från Stein till Dino tävlingen, där var Sasha snabbast och sista momentet var en långsamhetstävling. Där var Cornelia segast med tiden 14.44.37 och därför vann om det momentet också :D 
Mycket bra jobbat av alla och nu var min lilla event vecka över för nu :3 
 

Break Away

 

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 3

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Något isåfall som du har hittat i de spelen som du skulle vilja se i SSO? <-·´¯`·.
Jag försökte ju som sagt spela dem tidigare spelen utan någon lycka så jag kan inte svara på denna fråga tyvärr. 
 
Men ni som kanske har spelat, finns dte något ni skulle vilja se i SSO som fanns i dem andra spelen? 
 

Nightrunner

Även denna sötnosen har nu gått och blivit level 15 hos Fisky :3 
 

Spökeeeen :D

Äntligen är dem söta spökena tillbaka :,D 
Jag blir som besatt typ när det kommer till att samla saker. Jag vill göra klart allt på samma dag typ och jag har än så länge plockat 28 - 29 spöken runt om i jorvik :D 
Samma som när arkelogin kom till Epona, satt i 6 - 7 timmar och blev klar med alla seten under dem timmarna haha #nördSture

Heeeliiiikopter

Det var ett bra tag sen jag helikoptrade med någon häst och när jag höll på att levla Fisky´s islandshäst så råkade vi helikoptra haha :D 
Det var rätt kul faktiskt när man inte gjort det på ett bra tag haha
 
Brukar ni helikoptra med era hästar? :D

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 2

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Har du spelat andra Jorvik spel? <-·´¯`·.
 
Jag försökte spela dem tidigare StarStable spelen men dem har tyvärr inte funkat för mig så jag har inte spelat dem tidigare spelen.
Men jag kikade faktiskt på när Nemo spelade igenom dem och jag måste säga att dem såg sjukt roliga ut och jag får försöka lösa så att jag kan spela dem också :3 
 

Spöktakulärt halloweenskoj!

Hej hej Halloweenvänner! Välkomna till denna veckans uppdatering!

Gå Inte in i Skogen...
Det är inte längre säkert i Gyllenbladsskogen. Åtminstone inte när hon är där. Förra årets populära (och superläskiga) Halloween-uppdrag är tillbaka för er som inte hade möjlighet att göra detta förra året.
 Hon är tillbaka...

Rob och Bob har varit på ännu ett av deras sjöfartsäventyr och de har tagit med sig något tillbaka från deras resor, som inte verkar vara riktigt som det ska. Stick bort till dina piratpolare och se vad för fasansfullt som de har tagit med i lasten åt dig... 

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort färdigt uppdraget där du hjälper Bob upp ur vattnet som han har fallit ner i. Om du har gjort klart detta uppdraget förra året, så kommer du inte kunna göra det i år igen

Fruktansvärt fina Halloween-kläder!
Nu har du chansen att spöka ut dig för Halloween! En hel del fruktansvärt fina nya kläder finns att köpa i Gallerian. Glöm inte heller att kolla in alla pop up Halloween-butiker som dyker upp över hela Jorvik. De har några rysliga överraskningar på lager!
 Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!

Du kan också hitta lite nya kläder i Gallerian, så hoppa på bussen och ta en titt på vad som erbjuds.

Hårresande smink!
Kolla in våra salonger där du hittar en hel del otäckt smink som du kan matcha din Halloween-klädsel med för att se riktigt skrämmande ut!

Ruggigt roliga äppelbitartävlingar
Över hela Jorvik gör öborna sig redo för att fiska efter äpplen! På en rad olika ställen har du chansen att utöva denna traditionella Halloween-lek där du tar tag i ett äpple med dina tänder från en tunna full med vatten, och gissa vad? Det finns priser! Vi garanterar att dessa priser är skräckinjagande skoj!
 Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!

De speciella priserna kommer att vara på olika ställen varje dag, så börja leta runt i Jorvik för att hitta var du kan vinna de här Halloween-gåvorna!

Kusliga spökjakter
Tyvärr har Ghostbusters inget eget kontor i Jorvik så det är upp till dig att hitta de otäcka spökena som har tagit över ön. Du kommer att hitta de här fasansfulla vålnaderna på olika hemliga platser i Jorvik, och du kommer bara att kunna hitta dem genom att uppmärksamt lyssna efter deras kusliga ljud...

Träffa ett spöke!

Hör du deras ohyggliga ljud ska du försöka hitta dem! De förblir osynliga tills du kommer tillräckligt nära, och då BU! står de precis framför dig. När du väl har hittat spökena, så kan du sen stoltsera med en läcker belöning. Det här årets belöningar i Halloween-uppdragen är helt nya för i år!

För att sätta i gång med den här spöklika uppgiften, prata med Mrs Holdsworth - hon berättar för dig vad du ska göra!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för en vecka med hästmarknadsaction vid Västkobbens Fiskeby. Eddie sa till oss att hon hoppas att hästarna inte kommer att bli för rädda!

Vad Gömmer sig i Mörkret?
Legenden om Galloper Thompson är välkänd över hela Jorvik, och den har skrämt både barn och vuxna lika mycket varje Halloween, under många, många år. Olika versioner och rykten om vem – eller vad – Galloper Thompson egentligen är, sprids som en löpeld överallt runt denna tiden på året, och ingen vet egentligen vad som faktiskt är sant.

Dikter och historier om Thompson finns överallt, och dessa läskiga berättelser skrämmer öborna och deras hästar. Men ändå, de är ju endast fåniga spökhistorier, eller hur?Eller?

Varning för spelare: Denna Halloweenuppdateringen innehåller massvis med skoj, och det kan vara rätt spännande under vissa delar, men några delar av vissa uppdrag kan eventuellt vara riktigt otäcka för vissa av våra yngre spelare. Så om du tycker spökhistorier är obehagliga, så är det helt okej att be någon hemma att sitta med dig under tiden du spelar igenom vårt Halloweeninnehåll, och glöm inte att förbereda dig för något enstaka läskigt som man hoppar till av, lite då och då! Och kom ihåg, det är bara ett spel och inget är på riktigt. :)  

Ha tonvis med läskigt skoj allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Moonwalker

Ytterligare en av Fiskys vackra hästar klara :3 
 

Massor mer drakar <3

Två bilder från levlingseventet vi hade i tisdags förra veckan :3 
 

Adventure

 

Bloggutmaning - SSO historia - Dag 1

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hur hittade du till SSO och hur länge har du spelat? <-·´¯`·.
Jag hittade spelet för första gången via en liten reklam på Facebook. Jag kommer inte ihåg exakt när detta var. Men jag saknade ett hästspel som just handlade om hästar. Testade på själva spelet fram tills ens uppdrag var slut. Jag testade helt enkelt på själva gratis delen av spelet. 
 
Tyvärr fastnade jag inte för spelet under den tiden även fast jag gjorde klart allt. Jag förstog nog inte riktigt helt enkelt vad jag skulle göra haha. 

( Evelina och Nightdancer som han hette från början, tidigt 2013. )
 
Sen gick det dock några månader och sen sa min syster till mig att jag skulle testa ett spel hon hittade. Handlade om hästar och man kunde göra uppdrag och ja, jag testade och det visade sig då att det var just StarStable Online. Jag sa till henne att jag redan testat och att jag hade konto där och hon bad mig logga in. 
Vi spelade tillsammans ett litet tag, jag sprang typ runt med syrran när hon gjorde uppdragen och ja, det var det vi gjorde. Men då när jag spelade det med henne så fastnade jag för spelet. Så det var först då jag köpte StarRider och detta var alltså i Mars 2013

Så man kan säga att jag har spelat sen då. :3 

Sneaky Dragons - Medlemsvecka - Vecka 41

Denna veckan har medlemmarna fått hålla i det mesta som har med eventen att göra. Ni som följt bloggen ett tag lär ha koll på att vi kör detta lite då och då :) Skön liten avkoppling för oss ledare att kunna vara delaktiga också liksom på event och inte hålla i dem haha :D 
 
Måndag 10 Oktober - Distansritt med Fisky & Bambi
Måndagen började med en spännande Distansritt som Fisky och Bambi hade styrt upp. Vi skulle tänka på viss grejer, så som att inte galoppera full fräs hela tiden utan vi skulle anpassa oss efter underlaget för att våra pixelhästar skulle orka med denna långa ritt och inte få problem eller. Så i branta nedförsbackar kunde man tex inte köra full fräs för ja, då hade man blivit diskad ungefär haha. Ni förstår ^^
 
Vi fick även reda på att det fanns en tid vi skulle komma så nära som möjligt så det gick inte att bara springa på liksom, sen skulle vi även rida från Sydhovens fyr -> New Hillcrest -> Gröndal -> Cirkusen -> Valedale -> Bergspasset och sist Firgrove, där även mållinjen var. 

Tiden vi skulle komma nära var 30 minuter och jag tyckte jag red sjukt fort men fick en tid på 34 minuter. och plockade en fjärdeplacering haha. Missade pallen men äsch, det är inte viktigast att vinna utan att man har roligt och det hade jag :D 
 
Tisdag 11 Oktober - Levlingsevent med Sophia Eastbear
Det var faktiskt rätt mysigt att ha ett levlingsevent. Visst, jag hade ingen häst att levla men det hindrade inte mig till att springa med och samla lite pengar :3
 
 Onsdag 12 Oktober - Sammankomst i klubbhuset ​​med Ambra & Fisky
Kunde tyvärr inte medverka.
 
Torsdag 13 Oktober - Ponnyevent med Amanda och Fisky
Kunde tyvärr inte medverka. 

Bloggutmaning - Hästar - Dag 5

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Håller du på med hästar i verkligheten? <-·´¯`·.
 
Ja fast kanske inte lika mycket som jag vill. Min mor har 2 egna hästar som jag får rida på när jag vill och kan men hon bor en bit bort från mig och det är lite svårt att ta sig med buss till henne så jag är inte där så ofta som jag vill. Men jag försöker iaf att rida när jag väl är hos henne :) 
Här har ni en av min mammas hästar :) 

Stormkid

 
Ytterligare en häst klar åt söta Fisky. Denna gången blev Stormkid klar och ja, denna hästen är sjukt söt förutom sin tiggartass som jag hatar mer än spindlar haha! 

Teknikuppdatering från StarStable

Hej allesammans! Under de senaste dagarna så har en rad olika problem uppkommit för vissa grupper av spelare, och vi tänkte uppdatera er på vad som händer och vad vi jobbar med för få allt på rätt köl igen! 

Fortsätt att läsa för mer information och för att se om detta är något som påverkar dig.
Hur Star Stables grafik körs: bytet till OpenGL
Den 5 oktober, så slopades stödet för DirectX för Star Stable, med ett byte till OpenGL istället för att rendera grafiken av vårt spel på din dator.

DirectX var roten till mycket problem för många spelare, och den äldsta versionen av det som vårt spel stödde var DirectX 9, vilket släpptes 2002. Microsoft – som gör DirectX – har slutat med stödet för denna version, vilket innebär att det skulle vara omöjligt för oss att fortsätta att koda spelet med detta som grund. 

De spelare som inte kan spela spelet nu med OpenGL, hade inte heller kunna fortsätta spela, även om vi fortsatt med DirectX och uppgraderat till en nyare version. Den bakomliggande tekniken för dessa gamla versioner är nästan femton år gammal, och det skulle vara omöjligt för oss att fortsätta att ha stöd för och använda oss av dessa.

De flesta spel och teknik-företag slutar förr eller senare att stödja denna typ av väldigt gammal teknik, och vi har nu stöd för OpenGL från version 2.1 och senare, vilket innebär att vårt spel stödjer teknik som introducerades 2006. Detta är tillräckligt för att omfatta den absoluta majoriten av hemdatorer, och det är tyvärr inte möjligt för oss att kunna garantera stöd fullt ut för gammal teknik, för att kunna fungera till 100% av allas datorer.

Varför gör detta bytet att spelet inte kommer att fungera för några spelare?
Bara de äldsta och mest grundläggande hemdatorerna kommer att sluta stödja Star Stable från och med nu. Under senare år, så har grafiken för hemdatorer uppdaterats till den nivå att gamla datorer inte längre har möjlighet att kunna hantera den nyare tekniken.

För att kunna göra Star Stable-upplevelsen så fantastisk, uppslukande och underhållande som det bara går, så måste vi försöka hålla oss uppdaterade med dessa mer avancerade grafikmöjligheter, och det skulle vara omöjligt för oss att kunna erbjuda ett kvalitetsspel under 2016, med så gammal teknik.

Allt detta innebär att om din dator inte har möjlighet att hantera OpenGL 2.1 (som är tio år gammalt) eller senare, så kommer Star Stable inte längre att fungera på din dator.

Det kan vara så att allt du behöver göra är att byta till ett nyare grafikkort på din dator. Självklart, så kan vi inte rådgiva eller instruera er om att skaffa ny datorhårdvara, men till och med budget och de mest grundläggande grafikkorten stödjer i dag de senare versionerna av OpenGL.

Jag får ett felmeddelande som säger att min OpenGL-version är lägre än 3.0, vad ska jag göra?
Detta innebär inte nödvändigtvis att du inte kan spela längre! Vi har på senare tid informerat alla våra spelare att det är väldigt viktigt att du kollar så att drivrutinerna för ditt grafikkort är uppdaterade till de allra senaste. 

Star Stable är nu designat för att fungera på det bästa möjliga sätt med OpenGL version 3.0 eller senare, men du kommer fortfarande att kunna spela med version 2.1 eller högre, men i så fall utan alla de senaste grafikmöjligheterna.

Se till så att din dators grafikkort har de senaste drivrutinsuppdateringarna, för att ge dig själv bästa chansen möjligt att få spelet att fungera optimalt.

Om du är osäker på hur du ska göra detta, så finns det massvis med enkla steg-för-steg-guider på nätet, som förklarar för dig precis hur du ska göra!

Kolla in Star Stables uppdaterade minimum systemkrav om du är osäker
Här är en lista på de tekniska specifikationerna som din dator behöver uppnå för att kunna köra Star Stable. Den första listan beskriver det absoluta lägsta, mest grundläggande kraven som behövs. Den andra listan beskriver de rekommenderade systemkraven för att ha bästa möjliga chans för att spelet ska flyta på och fungera optimalt. Självklart så är det ännu bättre om du har en ännu nyare teknik än vad vi har listat här för dig.

Grundläggande (minimum) Systemkrav för PC
Operativsystem: Windows 7 (32- eller 64-bit), med de senaste versionerna av Service Pack 
Processor: Intel Pentium D eller AMD Athlon 64 (K8) 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Ledigt Hårddiskutrymme: 5 GB 
Grafikkort: Intel HD Graphics eller AMD/ATI Radeon HD Graphics med OpenGL 2.1
Ljudkort: Ja 
Internetuppkoppling: Ja

Rekommenderade Systemkrav för PC (minst)
Operativsystem: Windows 7 (32- eller 64-bit), med de senaste versionerna av Service Pack 
Processor: Intel Core i3 eller AMD Athlon II (K10) 2.8 GHz
RAM: 4 GB 
Ledigt Hårddiskutrymme: 5 GB 
Grafikkort: GeForce 2xx Series eller AMD Radeon HD 5xxx Series (Exkluderat Integrerade Chipsets) med OpenGL 3.3
Ljudkort: Ja 
Internetuppkoppling: Ja

Vårt Techgäng jobbar fortfarande på förbättringar för spelets prestanda och på att få bort orimligt lagg
Ett gäng olika saker har gett våra techninjor massor med huvudbry att tänka på just nu! En av dessa sakerna är att vissa av våra spelare upplever problem med massa lagg i spelet

Vi jobbar hårt på att få fram alternativ och lösningar för att hjälpa er att fixa detta, och vi kommer att fortsätta att uppdatera er kontinuerligt med mer information så snart vi vet mer.

En påminnelse om hur du kan ändra dina grafikinställningar
Det finns ett verktyg i spelets Grafikinställningar som ger dig möjlighet till att ändra kvaliteten och detaljerna för grafiken som du ser när du spelar Star Stable. Detta kan hjälpa dig och ditt spel när det kommer till problem med prestanda och lagg. Ju lägre grafikinställningar du använder, ju större är chansen att minska lagget.

Så här ändrar du grafiken:

1. Klicka på mobiltelefonen i det nedre hörnet till höger på din skärm;
2. Klicka på 'Alternativ’;
3. Klicka på 'Grafik';
4. Använd reglaget för att ändra din grafik.

Om ditt spel laggar...
Så kan du testa att ändra några av grafikinställningarna i spelet. Klicka bort de två funktionerna som heter ‘Vertical Sync’ och ‘Posteffekter’ genom att följa dessa steg:

1. Klicka på mobiltelefonen i det nedre hörnet till höger på din skärm;
2. Klicka på 'Alternativ’;
3. Klicka på 'Grafik';
4. Se till så att 'Vertical Sync' och ’Posteffekter' INTE är förkryssade

Allt gällande ‘Verifiera’
Denna veckan så uppdaterade vi mjukvaran i spelets launcher, för att förbättra stabiliteten och minska krascher för alla. Denna nya version undersöker om det saknas filer för att reducera chansen att något nedladdat innehåll saknas för spelet, för att om det saknas filer så kan detta göra så att spelet kraschar. 

Detta innebär att det är ett litet extra steg för launchern att genomföra efter uppdateringsdagar, och denna processen kallas ‘Verifiera’. Det bör inte ta mer än några minuter att slutföra, men om du upplever att det tar väldigt lång tid, så kontakta gärna vårt Supportgäng som kommer kunna hjälpa er att undersöka vad det är som hänt.

Vi hoppas att ni fått svar på några av era frågor i denna post, och glöm inte att vår Support och Sociala Medier-gäng finns tillgängliga för att hjälpa er så mycket de kan.

Vi hoppas att ni alla får en fantastisk helg!
Kramar från Star Stable-gänget 

Vackra underbara skäck

Denna islandshästen är lätt min favorit, så söt! 

Jag behöver bli miljonär...

 

Bloggutmaning - Hästar - Dag 4

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Föredrar du de gamla hästmodellerna eller de nya? <-·´¯`·.
 
Jag vet faktiskt inte. Det finns en liten charm med att rida runt på "starthästmodellen". Liksom det var så allt började. Det var så alla nya hästar såg ut när dem kom. Samma modell, samma animationer men endast annan färg och teckning. Jag gillar dem gamla på ett sätt.
 
Sen har vi ju dem nyare modellerna, bland annat Quarter, Islandshästen, Paint, Morgan och Engelska Fullblod.
 
Jag gillar att sso teamet gör om hästarnas modellen och kommer med nya liksom. Men om jag bara fick välja, så skulle jag nog välja dem gamla modellerna, just för att min svarta oldenburgare är med i det gänget <3 
 

Buggigt?

Det har varit väldigt mycket snack om lagg och att det varit buggigt ända sen dem släppte födelsedagsfirandet första vecka, jag har inte haft något jättestora problem, förutom när jag möter spelare i tävlingen vid Gådstallet. Jag lyckades få en bild på det men annars har jag inte råkat ut för något annat skumt. 
 

Vackra nya Hästvarianter!

Hej allesammans, välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Extra Tid för Födelsedagsuppdragen
Bara en liten påminnelse för vad vi informerade om förra veckan: på grund av de problem som uppkommit med spelet under de senaste dagarna, så förlänger vi födelsedagsveckan med en extra vecka, så att ni alla får chansen att kunna ta del av alla skoj födelsedagsaktiviteter runt om i Jorvik! Detta innebär att det fortfarande finns tid till att sätta i gång med tipsrundan, om du inte redan gjort detta!

Helt Nya Hästvarianter
Denna veckan så är vi glada över att få släppa ut några nya, vackra hästvarianter till er. Dessa ståtliga nya vänner ser verkligen fram emot att få träffa er alla!
Nya varianter på några av era favoritraser!

Du hittar en ny Islandshäst vid New Hillcrest för 969 Star Coins, en ny Morgan vid Firgrove för 790 Star Coins, och ett nytt Engelskt Fullblod vid Månskäreby för 890 Star Coins.

Vi hoppas att ni kommer att älska dessa lika mycket som vi gör!

Nya Kläder
Nu när Modeveckan är slut, så har det blivit rätt tyst i Gallerian – så varför inte pysa dit och kolla in de nya fina kläderna som precis har landat där denna veckan?

Hästmarknaden
Denna veckan så kommer Hästmarknaden att vara under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby.

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in denna veckans helt nya avsnitt! 
Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från hela Star Stable-gänget

Mer saker till min framtida gaderob

 

Bloggutmaning - Hästar - Dag 3

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Önskehästras? <-·´¯`·.
 
Tänk er Tinker modellen, helst omgjord. Men jag vill ha Clydesdale hästar.
Bilderna kommer från Google.
 
Men asså kolla på dem! Dem är så sjukt vackra! 
Vill haaaa! 

Ricolima

 
Jag hjälper Fisky med att levla upp sina hästar, 
Då det står rätt så tomt på Evelina kontot med inget förutom eventen att göra så känner jag att jag kan lika väl göra nytta hos någon annan så Fisky fick bli mitt offer haha eller så kanske det är tvärtom? Dont know, men jag gillar att levla och först ut att bli klar var denna lilla sötnosen Ricoloma :) 

Sneaky Dragons - Jorvik runt v4 - Vecka 40

Jorvik runt 2016 - vecka 4 av 4
Vi reser runt till olika stall på Jorvik. Förutom att vi bor på varje ställe så har vi även tävlingar, lekar och möten på platserna vi besöker. Förra året reste vi mellan Moorland, Valedale, Gyllenåsarnas dal och Jorvikstallet.
NU är det dags för helt nya utmaningar!
Att byta hemstall kostar 25 sc vilket betyder att denna månaden kommer kosta er totalt 100sc. Du har även chans att vinna gratis stallplats varje tisdag. Det är inte ett krav att byta stall men ju mer vi går in för detta desto roligare blir det.
Epona - En vecka i fantasins värld
Vi lämnar kusten och beger oss till det förtrollande landskapet Epona.

Måndag 3 Oktober - 19.00
On the road again
Vi packar ihop och lämnar kusten bakom oss, en båt tar oss över till sydhoven och därifrån fortsätter vår resa ner till hillcrest stallet. Denna gång blir det ingen tipspromenad utan en fotoutmaning på vägen!
Jag missade tyvärr själva flytten då jag hade fått för mig att vi började senare än vad Nemo hade bestämt haha så när jag kikade på schemat halv 8 på kvällen så var det redan försent :/ 
 
Tisdag 4 Oktober - 20.00
Orientering på sydhoven
Det var dags för Orientering. Vilket jag tyckte va jättekul, jag gillar att springa efter kordinater men nu hade Nemo ändå varit lite snäll och skrivit ut vart på kartan men för att få en mer exakt plats så fick man springa till kordinaterna :) 
Jag fick iaf 3 av 5 rätt och blev rätt stolt över min insats :3 
 
Onsdag 5 Oktober - 20:10
Vi samlades för vårt möte, där vi även bjöd in två nya medlemmar som ska påbörja sin provmånad och sen planerade vi även medlemsveckan som sker nästa vecka :3 
 
Torsdag 6 Oktober - 19.30
4 kamp och hemgång
Vi fick göra lite olika utmaningar innan det blev dags att bege sig "hem" till vingården. Asså ja, det är hem på ett sätt men inte för mig längre, jag bor i Firgrove tills det kommer bli fullt med folk här eller när alla i klubben har flyttat hit haha 
 

Bloggutmaning - Hästar - Dag 2

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Hästras du önskar skulle få en ny version? <-·´¯`·.
 
Det finns en hel del hästar jag skulle vilja ha uppdaterade. 
Först och främst skulle jag nog vilja ha araberna, sen oldenburgarna, sen andalusierna. 
 
Hittar dessvärre ingen bild på andalusiern just nu men den äldre modellen av Friesern har exakt samma kropp så ja, ni får en bild på Friesern istället haha 

Vilken häst skulle ni vilja se bli upptaderade? 

Tipspromenad

Jag gillade faktiskt dem tipspromenaderna vi fick göra i årets födelsedagsfirande! :D 
 
Jag gillar faktiskt hela konceptet med tipspromenader. Både i spel och irl. 
Gillar också att dem var olika svåra, som den i Fort Pinta tex, den var och är den svåraste. Vi googlade väldigt mycket i den kan jag säga er haha men jag har även sett många som vill ha hjälp och att dem misslyckas.

Vi var ett gäng som sprang och gjorde dessa rundor och vi klarade alla förutom den i Gåd konstigt nog. Så den kommer iaf jag få göra om haha 
 

Diggar att stolpen påminner om ett litet fågelhus också 

Så här kan det se ut...

... Precis innan vi ska gå på event. Vi är i området där vi ska vara men ja, vi alla står lite här och var på olika ställen haha 
 

Vackra filtar = I want it!

Dessa har jag på ett sätt plats med i gaderoben, det ända som gör att jag inte kan köpa det är för att det är så dyrt och jag vill kunna köpa mer saker för mina js och inte bara en grej. 
 

Bloggutmaning - Hästar - Dag 1

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Favorithästras i spelet? <-·´¯`·.
 
Jag älskar verkligen den svarta Oldenburgaren. Såå snygg! 
Jag red jämt runt på honom när han kom till spelet och ja, asså jag älskar honom fortfarande. Att en pixel häst kan ge en så mycket känslor och kärlek.

Det hade varit kul att se om sso teamet fick för sig att göra om Oldenburgaren, vilken kropp den skulle få och om det skulle bli lika snygg som den äldre modellen. 
 

Ytterligare samlar kläder

Har några få utvalda kläder eller klädmodeller eller vad man ska säga som jag vill samla på haha. 
Jag försöker samla på alla mössor, rockar och nu även dessa gamla skjortor :D
 

Jag är faktiskt lite arg...

.. på sso... 
 
Innan har ens muspekare försvunnit på bilderna när man har haft det i kryssat i Fraps att muspekaren inte ska synas, MEN nu har sso krånglat till det och gjort att den syns oavsett om man har det i kryssat eller inte. Så jag är inte så glad just nu.
 

Jag vill inte att muspekaren ska synas på bilderna eller på det jag filmar, hade jag velat det så hade jag inte haft alternativet i kryssat.
Gör om, gör rätt!  

Grattis på Födelsedagen StarStable

Hej allesammans, och välkomna till en väldigt speciell Onsdagsuppdatering: det är Star Stables FEMTE FÖDELSEDAG! Fortsätt läsa för att få reda på vad som sker under denna vilda vecka med födelsedagsskoj!

Följ med på Födelsedags-tipsrunda!
Med en helt ny uppsättning av superskoj födelsedagsaktiviteter i spelet, så får du haka på en tipspromenad som tar dig runt alla möjliga områden i Jorvik!
 Är du klipsk nog för att kunna lista ut svaren på alla födelsedagsfrågorna?

Nytt för 2016, så kommer vår födelsedags-tipsrunda att ta dig på en resa runt om till alla dina favoritplatser i Jorvik, jagandes rätt på alla frågor och (förhoppningsvis) sen svara rätt på dem för att få tillgång till de läckra födelsedagsbelöningarna!

Efter ett kort introduktionsuppdrag med karaktärerna listade här nedan, så kommer du att få pröva lyckan med frågorna, varje dag i ett av de följande områden:

 Moorland (prata med Jenna)
 Fort Pinta (prata med James)
 Månskäreby (prata med Pamela Moonriver)
 Valedale (prata med Claire)
 Gröndal (prata med Mrs Pike)
 Firgrove (prata med Felicity)
 Gyllenbladskogen (prata med Emma)

Du kan pröva lyckan med frågorna varje dag tills att du lyckats få alla svar rätt. Om du svarar rätt på alla frågor, så vinner du ett coolt pris, och tipsrundan försvinner sen för dig. Om du svarar fel på någon av frågorna, så kan du komma tillbaka nästa dag igen för att göra ett nytt försök! Lycka till!

Tävla för Födelsedagsära!
Våra episka födelsedagstävlingar är TILLBAKA för vår femte födelsedag. Om du vill roffa åt dig massvis med extra XP för din häst, passa då på att göra de dagliga tävlingsloppen som finns placerade lite här och där runt om i Jorvik under vår födelsedagsvecka!
 
Denna spontana födelsedagskvinna kommer att ge dig mer information

Besök ledaren av födelsedagsfirandet i Fort Pinta, och hon kommer att berätta för dig varje dag var någonstans du kan hitta födelsedagstävlingarna, så att vi kan gedig en födelsedagspresent i form av massor med extra XP för din häst! Woop woop! Födelsedag!

Födelsedags-Hästmarknad
Det är egentligen inte något som skiljer sig med Hästmarknaden för denna veckan som är öppen för affärer i Silverglade, men vi tänkte att det vore skoj att åtminstone ge en liten födelsedagskänsla ändå. Födelsedags-Hästmarknad! Wohooo!

Systemuppdatering
För denna veckan så har vi gjort en hel del arbete bakom kulisserna för mekaniken i spelet, för att förbättra hur Star Stable hanterar grafik. Det kommer inte att bli några synliga förbättringar i hur spelet ser ut, men vi tänkte att ni ändå vill veta att vi alltid letar efter nya sätt att förbättra och utveckla spelet ‘under huven’, så att vi kan göra spelet mer stabilt och smidigare för alla!

Några visuella förbättringar kommer att ske för Mac-användare med det nya systemet.

Nya Kläder!
En ny kollektion med kläder kommer att finnas tillgängliga i Gallerian denna veckan, så ta en tur dit för att kolla in dessa!

Episka Födelsedagskampanjer!
För att fira det femte året med Star Stable, så har vi några särskilda kampanjer som endast är tillgängliga på Star Stables hemsida, där du kan få 30% rabatt på våra olika paket! Detta innebär 30% rabatt på priset för Star Rider och 30% rabatt på priset för Star Coins
Vår födelsedagspresent för er: grymma Star Coins & Star Rider-rabatter!

Dessa kampanjer endast gäller för köp gjorda via hemsidan i samband med vårt femte födelsedagfirande, kampanjerna gäller däremot inte på köp gjorda via mobiltelefon eller via presentbutiken. 
Vi hoppas att du får en underbar födelsedagsvecka med Star Stable, och håll ögonen öppna för alla födelsedagsbelöningar, födelsedagsvärdekoder, och kampanjer, som vår present till er som tack för fem fantastiska år! Vi älskar er alla!

Stora födelsedagskramar från hela Star Stable-gänget

Want it! Need it!

Nu är vi här igen, jag har varit och fönstershoppat igen.. Såå sjukt snygga grejer som jag vill ha! 
 

Bloggutmaning - Stil - Dag 6

Vill du också göra denna bloggutmaning så kika in här
 
.·´¯`·-> Har du några speciella vanor när det gäller klädsel i spelet?
( tex rider bara med långärmade tröjor i Den gömda dinosauriens dal )  <-·´¯`·.
 
Ja, det skulle jag nog vilja sägga att jag har. Jag försöker alltid rida med hjälm. Om det inte gäller att vi ska ha klubboutfiten för då är det hatt som gäller men annars försöker jag alltid rida med hjälm. Känns lite konstigt och skumt att rida runt i mössa men ibland är det fint och ibland kan jag faktiskt göra det men jag försöker som sagt alltid rida med hjälm.
 

Hoppanimationer

Jag gillar dem nya hopp animationerna gubben har fått. Det känns mer riktigt typ haha
Ser inte lika bra ut dock på den äldre modellen av häst men det funkar ändå bra tycker jag :3 
 

Sneaky Dragons - Jorvik Runt v3 - Vecka 40

Jorvik runt 2016 - vecka 2 av 4
Vi reser runt till olika stall på Jorvik. Förutom att vi bor på varje ställe så har vi även tävlingar, lekar och möten på platserna vi besöker. Förra året reste vi mellan Moorland, Valedale, Gyllenåsarnas dal och Jorvikstallet.
NU är det dags för helt nya utmaningar! Att byta hemstall kostar 25 sc vilket betyder att denna månaden kommer kosta er totalt 100sc. Du har även chans att vinna gratis stallplats varje tisdag. Det är inte ett krav att byta stall men ju mer vi går in för detta desto roligare blir det.
Fort Pinta - Livet på en Ö.
 
Denna veckan har vi som sagt bott i Fort Pinta. Tyvärr har jag inte kunnat medverka så jättemycket men när jag väl var med var det fett kul :3 
 
Måndagen började med en tipspromenad till vårt nya hem. Vi sa hejdå till Firgrove och sa hej till Fort Pinta. 
Då jag var hemma hos Haley Rainstorm så var vi matchande kompisar :D 
 
Tisdagen stog The Game of Jorvik på schemat. 
Dem som kom på eventet fick bli klubbledare och alla fick samma uppdrag och tävlingar att göra innan den kunde ta över tronen i klubbhuset. Dem första 3 som kom och satte sig i stolarna vann, resterande dog och blev noviser tills veckans slut. 
Jag var helt inne i eventet och inte på min dator så tog tyvärr inga bilder. 
 
Onsdagen var det möte som vanligt.
Kunde ej medverka på detta då jag satt på en buss påväg hemåt från Haley. 
 
Torsdagen stog det vattengympa på schemat. 
Då vårat internet hemma hade blivit förvirrat av olika anlednignar och bestämde sig för att kasta ut folk hela tiden så gick det inte så bra för mig att spela. Kom in när eventet var slut, hann vara inne i 3 minuter sen blev jag utkastad och ja, det var så den kvällen fortsatte... 
 
" Vi värmde upp hästarna som vid en vanlig lektions uppvärmning på championatområdet. Sedan skulle drakarna värma upp (med emojis) och vi sträckte på händerna (vinka och lycklig), fingrarna (stanna) och nacken (buga). De fick följa mina rörelser i vattnet (höger och vänster snurr, backa, gå framåt och olika emojis). Sedan blev det även lite längdsim. Vi avslutade med en slags kull med tvist. Det fanns en hemlig haj som jagade i vattnet och en hemlig krabba som jagade på land, de fick även sola en snabbis, då var de trygga och fick chansen att gissa vilka som var de hemliga kullarna. "
 

Helikopter Kungen :D