Sneaky Dragons - Medlemsvecka - Vecka 8

Medlemsvecka
Medlemmarna i Sneaky Dragons tar över eventen
Måndag 20 Februari - Utklädnadstävling!
Samling vid garderoberna på andra våningen i gallerian.
Inga krav men tips är att ha några slantar JS och SC i plånboken.
Eventledare: Alyssa Norhtdaughter
Missade tyvärr detta eventet.
 
Tisdag 21 Februari - Repris av sagan om ringen eventet
 Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
 
Nemo och Annie körde en repris av deras event för att när dem skulle köra det första gången så krashade servern så det gick inte att genomföra. Missade detta event också :/
 
Onsdag 22 Februari -Sammankomst i klubbhuset med Sasha och Bambi
 
​Onsdag 22 Februari - Tant Vivvi kör ett nattevent med oss.
Missade dett eventet men jag vet att Haley filmade det så varsegoda

Torsdag 23 Februari - So you think you are a gamer
Bambi hade planerat ihop ett musikquiz med en hel del låtar som kom från olika spel. Våran uppgift var att sätta rätt spel på rätt låt. Det var sjukt svårt men jag fixade iaf ihop 9 poäng av 27 hahah. Jag var så dålig men jag hade roligt iaf :D
 

 Fredag 24 Februari - Hunger Games med Mira!
Hade sett fram emot att vara med på detta event men jag blev bortbjuden på mat och god dricka istället. 

Nya westernträns!

Hej StarFam! Vi hoppas att ni alla har haft en grym Valentinvecka på Jorvik, och nu är det dags för ännu mer kul! Om ni inte redan har gjort det, se till att hälsa på Lowe vid Jorvikstallet för att prova hennes roliga race innan firandet avslutas nästa vecka.

Den resande klädmarknaden är tillbaka!
Minns ni den resande klädmarknaden från förra året? Den är tillbaka - och försäljarna verkar ha hört något om att ni gillar westernträns, för de har med sig MASSOR av ursnygga westernträns till er! Marknaden är öppen enbart den här veckan utanför SIlvergladebyn.
Helt nya westernträns!

Brevleverans!
Valentinsfirandet från förra veckan fortsätter, och nu behöver brevbäraren Derek i SIlvergladebyn din hjälp för att dela ut Alla Hjärtans Dag-brev runt om Jorvik.

Efter att du har hjälp Derek kommer du hitta borttappade brev utspridda på ön. Om du levererar breven till rätt mottagare kanske du får en cool belöning! 
Du kommer kunna hitta de borttappade breven vid följande platser:
 Silvergladeslottet
 Doyles kapell
 Moorlands södra strand
 Västkobbens Fiskeby
 Goldspurs gård
 Östgläntan i Gyllenåsarnas Dal
 Valedalebyn
 Fort Pinta
 Nilmers högland

Dessa uppdrag kommer vara tillgängliga fram tills nästa onsdag och kommer inte synas i din uppdragslogg - men varje gång du är nära ett brev kommer du få upp ett meddelande på din skärm som berättar det!
Hjälp Derek den här veckan!

Nytt plagg i Lifetime-shopen!
Det finns ett helt nytt plagg att hämta ut i Lifetime-shopen i Moorland, så se till att hämta ut månadens plagg!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har några spännande nyheter att dela med sig av! Från och med denna vecka kommer de erbjuda dig olika hästar beroende på var någonstans på Jorvik de är! När de är i SIlverglade och vid Jorvikstallets Arena kommer de ha med sig andra hästar än de har då de är vid Fort Pinta och Västkobbens Fiskeby. Den här veckan är det dags att öppna upp för affärer vid Jorvikstallet och en leverans från vår gamla Hästö har fört med sig tre av våra äldre Frieserhästar åt er! 
Nya tider på Hästmarknaden!

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva är förstås tillbaka med nya spelnyheter! 
Ha en härlig vecka!
Kramar från Star Stable-teamet ♥

Morrlands nya saker :3

När ssoteamet lägger in saker utan att nämna det blir jag alltid nyfiken på varför typ haha nä men asså ni har säkert märkt detta nya i Moorland som jag snackar om. Men jag gillar det! Och jag är alltid fett efter med att orka skriva om det.
Men ja, nu har dem även kortat ner Vildmarksloppet och jag förstår faktiskt inte varför. Man kom runt där galant som nybörjare med en seg häst eller ponny så jag förstår faktiskt inte varför dem kortade ner det :/ 
Innan red man mot den röda pilen och runt berget medans den nya vägen är mot den gröna pilen och man springer innan berget. 
 

Färdiglevlade :3

Mina kära 3 mustang pållar är nu klara. Jag impulsköpte den gråa och svarta en natt och sen dess har jag små levlat dem varannan dag för att dem skulle ha samma level hela tiden. Sen när man kunde köpa in sitt mustangföl från appen så blev det en 3dje häst att levla. Och ja, det har faktiskt varit roligt att levla dessa påller. Jag gillar deras kroppsform, deras sätt att röra på sig både i fart och stillastående :)
Och bara för någon dag sen blev dem klara så nu har jag noll grejer att göra igen på sso.... 

Vad tycker du om mustangerna? :)  

Hindertyper?

Tänkte ni på det när ni gjorde vänskapstävlingen? Men det finns två annorlunda hinder. Jag reagerade iaf på dem och jag gillar dem! 
Det är inte bara enkla rättuppstående hinder utan det var ett kryss och även något som skulle likna en oxer/trippelbarr. 

Jag gillar dem! 
Och skulle vilja se mer av dem faktiskt i tex Ridhuset. :) 

Ett valentinrace!

Hej allihopa och välkomna till denna veckas hjärtliga Valentinuppdatering där vi också har gjort några ändringar vid spelets start!

En tävling för vänner!
Vid Jorvikstallet hittar du Lowe Westberg, och hon tror verkligen på vänskapens starka band under Jorviks Alla Hjärtans Dag-firande. Lowe har byggt upp ett roligt race till dig - men hon kommer inte låta dig prova det om du inte gör det med en vän! Så grabba tag i upp till fyra vänner i en grupp, eller hitta en helt ny kompis, och gör tillsammans ert bästa i Lowes roliga grupptävling!
När du har avslutat denna hjärtliga tävling kommer du få ett vänskapshjärta som du kan byta mot coola belöningar från Lowes hjärtekorg. Det finns flera olika belöningar som slumpmässigt kommer delas ut, så prova racet flera gånger för att se till att samla allihop!
 Tävla tillsammans i Lowes race!

Catherine behöver din hjälp!
Catherine nere vid Stablebucks utanför Jarlaheim är den som har koll på alla bakelser kring Alla Hjärtans Dag, men hon är inte säker på vad hon ska baka, eller hur det ska smaka, eller vad hon faktiskt skulle göra till att börja med… Du borde nog ta en sväng förbi henne och hjälpa till så att hon får lite jobb gjort!
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha fått nyckeln till träkojan i Gröndal.
 Hjälp Catherine med hennes Valentinförberedelser!

Hinner Donald med sina beställningar?
Ingenting kan göra skräddaren Donald så nöjd som att förutse exakt allt som kan gå fel under en enda dag, men det här är en högtid för kärlek och glädje och han behöver muntras upp lite! Ta och hjälp honom i Silvergladebyn så att han hinner klart med sina beställningar fram till högtidsfirandet.
För att kunna göra dessa uppdrag måste du ha träffat fåraherden Landon och gett ull till Donald, och du måste ha berättat för Baronessan att GED förgiftar hennes druvfält.
 Var en sann vän och hjälp Donald!

Fullt upp med shopping!
Lagom till Alla Hjärtans Dag-firandet har några mindre butiker dykt upp kring Jorviks byar, och vid Moorland, Fort Pinta och New Hillcrest kan du nu köpa kramgoa teddybjörnar till din sadelväska, tillgängliga enbart under högtiden!

Bra saker blir ännu bättre!
Vi arbetar alltid med förbättringar och i år tar vi oss en närmare titt på saker som vi kan göra ännu bättre runt spelets början för att göra det lättare för nya spelare att känna sig som hemma på Jorvik. Den här veckan har vi bland annat tagit bort några tunnor och hinder kring ridbanorna runt Moorland, och vi har också ändrat Bobcats Vildmarkslopp så det är kortare och enklare.

Fler lediga klubbnamn!
Vi vet att det har varit svårt att hitta lediga klubbnamn på sistone, men nu kommer det bli lättare än förr! Om du vill skapa en klubb kan du besöka Ridklubbsförmedlaren i Silverglade, Moorland, Jarlaheim eller New Hillcrest och se vilka namn hon har tillgängliga för dig!

Hästmarknaden
Den här veckan byggs Hästmarknaden upp vid Jorvikstallet.

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas nyheter med Matilda och Game Master Ylva!

Ha en superfin vecka fylld med vänskap!
Kramar från ert Star Stable-team ♥

Sneaky Dragons - Vecka 6

​Måndag 6 Februari - " Älgjakten "
Det var meningen att jag skulle hålla i Älgjakten men fick lite förhinder så underbara Nemo hoppades in och höll eventet. 
 
​Tisdag 7 Februari - Dressyrlektion 
Tisdagen bjöds det äntligen på en efterlängtad lektion med Karin i spetsen. Vi började med teori först och sen fick vi lite småövningar på det vi tittade på och sen sa vi adjö. Mycket mysigt faktiskt :) 
Det var även min kära lillebror som hade valt både häst och outfit enligt kraven och jag måste ju säga att han lyckades väldigt bra :D
 
Onsdag 8 Februari - Sammankomst i klubbhuset.
Möte som vanligt, vi tog upp lite saker och sen kramades vi :3 
 
Torsdag 9 Februari - Vem är den bästa Paparazzin?
Drakarna fick en lista på 25 olika fotouppgifter dem skulle fota under 40 minuter. Jag satt och lyssnade på deras kaos och skrattade sjult mycket flera gånger åt dem haha. 
Dem fick nämligen inte prata med någon utan skulle klara dessa uppgifter helt själva. Hann bara med att fota innan jag släppte iväg dem. 
Wilma M var iaf sjukt snabb och lyckades fota hela 21 av 25 uppgifter. :D 
Dem skulle bland annat fota någon som red på en fjording, en vit islandshäst, någon som grillade, någon som borstade sin häst, någon som väntade på färjan och mycket mer. Fett kul! :D 

Ändrade färger igen

Skrev för ett tag sen att sso teamet hade ändrat färgerna på pilarna i tävlingarna. Ni vet dem som går längst vägen typ som visar åt vilket håll man ska springa? 
Iaf, dem har fått ny färg igen. 
 
Dem är ny gula och jag måste faktiskt säga att jag gillar det mycket bättre än när dem var mörk gröna. Dem var rätt svåra att se innan enligt mig, men nu syns dessa pilar hur bra som helst förutom i gåd. Däääär är det lite svårare att se dem haha

Men men, jag har levlat en hel del hästar så jag kan banorna ändå så för min del behöver jag inte pilarna men ändå lite kul att det uppdateras :3 

Update, Sso teamet har själva gått ut med det i uppdateringen att dem ändrade färgerna, jag är nöjd ändå :3
"Nya skyltar i tävlingarna!
Som ni vet jobbar vi alltid på att förbättra Star Stable och förra veckan ändrade vi på skyltarna som pekar er i rätt riktning medan ni rider de olika tävlingarna på Jorvik. Från och med nu kommer pilarna vara gula, så att de blir lättare att få syn på och följa."

Nya små griskultingar!

Hej allesammans och välkomna till denna veckas uppdatering där Gunnar Grisöra har återvänt!

Nya supersöta grisar!
Den här veckan kan du träffa Gunnar Grisöra borta i Valedale, och han har med sig tre helt nya griskultingar utöver de han haft med sig tidigare! Spring förbi honom och ta dig en titt på kultingarna!
 Nya kultingar från Gunnar!

Glöm inte bort Gary!
Gary Goldtooth reser tillbaka till bortom Jorbergen nästa vecka, så missa inte att hälsa på honom vid hans campingplats utanför Firgrove om du vill köpa dig en av hans Jorvikiska Urhästar. 
 Sista chansen att skaffa dig Garys hästar!

Nya skyltar i tävlingarna!
Som ni vet jobbar vi alltid på att förbättra Star Stable och förra veckan ändrade vi på skyltarna som pekar er i rätt riktning medan ni rider de olika tävlingarna på Jorvik. Från och med nu kommer pilarna vara gula, så att de blir lättare att få syn på och följa.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp borta i Västkobbens Fiskeby den här veckan! 

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas avsnitt av Star Stable Game News med Matilda och Game Master Ylva! 

Ha en härlig vecka!
Kramar från Star Stable-teamet ♥

Blivande hästis

Blivande pålle! 
Yes, sso har ju släppt en app där man kan föda upp 3 olika mustang föl just nu.
Jag såg gråskäcken direkt och blev kär. Älskar skäckar och blev ännu gladare när det nu äntligen har kommit en gråskäck till spelet. 
Men tänkte på en grej, när hästen är föl har den bruna ögon och nu när den snart är färdigvuxen har den fått blåa ögon...

Men men, vad vet jag, färgen kanske kan ändras från när dem är föl tills dem blivit vuxna :3 
Jag ser fram emot att få köpa in denna sötnosen till Evelina
 

Jorvikiska Urhästar!

Hej StarFam, och välkomna till denna veckas onsdagsuppdatering som bjuder på besök från en gammal vän!

Urhästen är tillbaka!
Den Jorvikiska Urhästen, en ras som är så mystisk att väldigt få känner till den, är en ras vars hästar kan komma i alla former, storlekar och färger. De är också extra speciella eftersom de ändrar färg beroende på var de är i Jorvik!
Gary Goldtooth kommer från långt bortom Jorbergen och varje gång han besöker oss tar han med sig hästar från de vilda flockarna. Den här gången har han hittat tre magnifika och enorma hästar som skulle älska att få träffa dig! 

Dessa hästar kommer vara tillgängliga under endast två veckor innan Gary beger sig tillbaka över de dimmiga bergen, så missa inte att springa förbi Firgrove så fort som du får chansen!
 Fantastiska Urhästar att köpa från Gary!

Snabbfakta om den Jorvikiska Urhästen:

 Jorvikiska Urhästar?
Japp! Det här är Jorviks äldsta hästras och hästarna finns i många olika former, storlekar och färger. Dessa hästar är långsammare än andra hästar runt ön, men inte riktigt lika långsamma som ponnyer.

 Var kan jag köpa dem??
Gary Goldtooth campar ute i Firgroves skogar! Om du mötte honom förra året vet du redan exakt var du ska leta. Kom ihåg att Gary bara kommer stanna under två veckor!

 Hur mycket kostar de?
Dessa tre skönheter säljs alla för 599 Star Coins var.

 När kan jag skaffa mig dem?
Du kan skaffa dig en Urhäst så fort som du kan nå Firgrove, vilket är då du är en Star Rider och har besökt Silvergladebyn för första gången! 

 Vilka färger kan jag välja mellan?
Det här är det bästa! Eftersom dessa hästar skapades i symbios med Pandoriska energiflöden så ändrar de färg! Då du beger dig ut i den Jorvikiska naturen kommer Urhästens inre magi sprudla fram och den får urcoola färger! De mer neutrala färgerna kommer tillbaka då du är i närheten av stall och byar. Ta dig en titt på bilderna här nere för att se hur de ser ut!
 När du är i närheten av en by ser de ut såhär...
 ...och när du är ute i skog och mark ser de ut såhär!

Hästmarknaden
Den här veckan sätter Eddie och Ferdinand upp sin verksamhet borta i Fiskebyn. 

Star Stable Game News
Den här veckan har Matilda och Game Master Ylva en speciell häst - och nej, det är inte Kontorshunden Koda. Ni vill inte missa den här veckans avsnitt! 

Ha det så kul ute i ridspåren med era hästar!
Kramar från SSO-teamet ♥