Buggeliii Bugg :3

Nästan varje gång jag rider till Fort Pinta så laddas inte allt i super duper snabbt och ibland ser det lite skoj ut :3
 
 

Välkommen till Jorvik, Spirit!

Hej StarFam, och välkomna till denna veckas vilda uppdatering!

DreamWorks Spirit Riding Free™ kommer till Star Stable!
Vi är väldigt glada över att släppa Spirit DreamWorks Spirit Riding Free till Star Stable! Han finns i spelet från och med idag!
Då du loggar in i spelet kommer du kunna hitta Spirit någonstans på Jorvik varje heltimme - det finns inget sätt att veta exakt var han kommer dyka upp, så samla alla dina vänner och höll ögonen öppna efter honom!
Spirit är en vild mustang med en själ så fri att han inte kan tämjas. Men, om du hjälper honom och behandlar honom väl kan du bygga rykte nog för att bli hans vän! Varje gång Spirit dyker upp på Jorvik kommer han ha ett uppdrag till dig. Varje gång du hjälper Spirit med något av hans uppdrag kommer du kunna bygga rykte med honom, och ju högre din ryktesnivå är desto mer föremål kommer du kunna köpa från den helt nya Spiritbutiken i Fort Pinta som ägs av superfansen Tori och Sally! Här kan du bland annat hitta det speciella Miraderoäpplet. Legenden säger att dessa äpplen enbart växer i området där Spirit föddes, och du kan bara köpa äpplet om Spirit verkligen litar på dig.
Vem vet? Om du ger Spirit äpplet kanske han beslutar sig för att flytta till ditt stall...
  Hur kan jag få Spirit till mitt stall?
När du har slutfört nog med uppdrag med Spirit för att nå ryktesnivån Beundrad kommer du kunna köpa det speciella Miraderoäpplet från den nya Spiritbutiken i Fort Pinta. När du matar Spirit med äpplet kommer han flytta in i ditt stall som din häst.

 Vad skiljer Spirit från andra hästar på Jorvik?
Eftersom Spirit är en vildhäst kommer han inte gå med på att ha på sig någon utrustning. Då han flyttar in i ditt stall kommer han direkt vara på level 15!
OBS: Du kan inte ändra Spirits namn eller hans man och svans..
 Hjälp Marley med vårfestivalen!
Det är återigen dags för Jorviks årliga vårfestival och Marley behöver din hjälp för att laga den godaste bakade potatisen någonsin! Ta dig till Marleys bondgård för att hjälpa honom med potatisarna.

Detta uppdrag är tillgängligt enbart under denna vecka.
 Hjälp Marley!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har flyttat sina hästar bort till Silvergladebyn, men nu behöver de en veckas hårt jobb innan de kan öppna marknaden för besökare igen.

Star Stable Game News
Missa inte allt skoj med Matilda och Game Master Ylva idag!
Vi hoppas att ni får en riktigt vild vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Raaaaiiinnnbbboooow

Jag tror att Evelina saknar regnbågen lite....
 

Levlingsrundan

Heeeej på er!
Fick en kommentar häromdagen ( av denna tjej ) på om inte jag kunde dela med mig av min levlingsrunda och självklart! 
Bilden/kartan kan se rörig ut så jag kommer även skriva den i text unden bilden. Men iaf här har ni den! :D 

Starten är i Firgrove -> Valedalesjön -> Valedale -> Mario -> Galoppbanan -> Marley -> Kaninloppet -> Will -> Steves -> Moorland -> Fort Pinta -> FÄRJA TILL SYDHOVEN -> Eremiten -> New Hillcrest -> Månskärebyn -> Gröndal -> Jarlaheims hamntävling -> Paddocköns loppen -> Jorvikstallet -> FÄRJA TILL GÅD -> Gåd stallet -> Håkan/Äppletävlingen -> Gåd skogen -> Jasper -> Ridhuset -> Vingårdsträdgården -> Vingården

Då jag sällan gör Dino tävlingen fick den inte följa med nu men om man vill göra den kan man alltid göra den mellan Valedalesjön och Valedale. 
Sen kör jag ingen taxi mellan ställena utan jag springer, samt gör stallen där man kan göra stallen. Helt upp till en själv hur man vill göra. 
Men här har ni iaf min runda, ha nu så roligt med levlingen! :D 

Tre fantastiska hästar!

Hej där StarFam, och välkomna till ännu en strålande onsdag!

Tre nya hästar!
Idag har tre nya hästar anlänt till Jorvik! I New Hillcrest kan du hitta en superfluffig silversvart Islandshäst med glittrande blå ögon, i Månskäreby finns en tigrerad Frisisk Sporthäst och i Firgrove finns en fantastisk fuxfärgad Morganhäst.
Det kan hända att ni känner igen den Frisiska Sporthästen och Morganhästen eftersom de båda har liknande färgvarianter i spelet på sina äldre kusiner. Vi har märkt att många av er har önskat färger på våra nyare hästar som påminner om de på era äldre, så vi skulle gärna vilja höra vad ni tycker om dessa nya fyrbenta kompisar!
 Tre vackra nya vänner!
 Våra äldre hästar intill deras nyare kusiner!

Morganhästen i Firgrove kan köpas för 790 Star Coins, den Frisiska Sporthästen i Månskäreby kan köpas för 890 Star Coins och Islandshästen i New Hillcrest kan köpas för 969 Star Coins.

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen i Fort Pinta, så missa inte att springa förbi för att säga hej!

Star Stable Game News
Missa inte denna veckas avsnitt av Star Stable Game News!

Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥