Madisons Jorvik City-Äventyr!

Hej allihop!
De senaste veckorna har varit fyllda av roligheter, och vi är långt ifrån klara! Välkommen till denna veckas uppdatering, med härlig snö och nya uppdrag.

Madisons äventy fortsätter!
Förra veckan begav sig Madison till Jorvik City för att lista ut vad som hänt med hennes älskade Welshponny Nightdust, och den här veckan är hon ett steg närmare lösningen på mysteriet! Möt upp Erik och Madison vid Aideen’s Plaza för att hjälpa dem vidare.

För att kunna spela de nya uppdragen måste du ha avslutat uppdraget där Carl lämnar Aideen’s Plaza i sin bil.
 Hjälp Madison och Erik att lämna tillbaka Carls väska!

Julandan lever vidare!
Inte nog med att Rådsman i Silvergladebyn behöver din hjälp med ännu mer uppdrag den här veckan - snön har kommit till Jorvik! Jultomten är fortfarande i Jarlaheim, så se till att besöka honom med dina Julönskningar och ha roligt i snön!

Mer av det senaste modet!
Ingen kan designa ridkläder som Madam Asp i Jorvik City, så bege dig till hennes butik i Governor’s Fall för att se hennes allra senaste kollektiion! Jollister har också ett par nya outfits åt dig, om du är ute efter något med lite mer riv.
 Ursnygga nya ridkläder! 

Hästmarknaden
Den här veckan kan du besöka Eddie och Ferdinand i Västkobbens Fiskeby. Rid förbi och säg hej!

Star Stables Högtidskalender!
Julhelgen är inte långt bort och här på Star Stable känner vi redan av julandan. Det är dags för vår Högtidskalender, med 12 dagar av presenter för alla hela vägen fram till jul! Vi kan knappt vänta på att få dela årets härligheter med er!
 
Star Stables Högtidskalender - Klicka här!

Star Stables spelnyheter
Game Master Ylva och Matilda har en ny rolig video med veckans nyheter, så se till att se den för att inte missa något skoj!

Tack så mycket till er alla för ert stöd och uppmuntrande kommentarer, och vi hoppas att ni fortsätter ha det kul i Jorvik City!
Kramar från Star Stable-gänget
 
Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:Trackback