Sneaky Dragons - Vecka 4 - Preggovecka!

Denna vecka har vi gått och blivit gravida, haft kravings och även förlöst vårt barn. Fett intressant och en sjukt rolig vecka :3 

Måndagen började med att vi fick ledtrådar till våra nya killar och vissa var lätta medans andra var sjukt svåra. Om jag som verkligen inte gillar skattjakts liknande event blev inte så värst glad men jag överlevde och var sjukt stressad irl efteråt. Men men, man gör allt för att vara med på event. Jag klädde mig i rosa för att förhoppningsvis tjäna lite poäng på kläderna men fick inte någon kommentar alls :/ 

Vi fick totalt träffa 6 herrar och jag valde sista herren för det var han jag kom ihåg, Jupiter Peaceflower. Tror ja han hette.

Tisdagens event bestod av mer ledtrådar men till denna gånger olika kravings som gravida får tydligen. 
Dock fick endast dem 3 första personerna på plats poäng och det kändes många gånger som om jag kom på 4e plats jämt haha. 

Onsdag var det sammankomst och även här bjöd vi in två nya medlemmar, Jasmine och Sophia. Tyvärr kunde jag inte vara på plats. Men jag kom in senare på kvällen och fick hälsa lite snabbt på Jasmine iaf :) 

 

Torsdag var det dags för förlossning. Kunde tyvärr ej medverka här så jag antar att jag är förevigt gravid, om jag inte kan boka en privat förlossning med Natta och Nina.. 

 Fredagen fick jag inbokat en privat förlossning med Natta och det gick fort och sjukt bra! :D 
Jag puschade på bra och plopp sare och sen var Ragnar ute! 
Jag blev även en bra mamma så jag får behålla mitt barn! :D 

Söndag är idag och då senare ikväll blir det födelsedagskalas för drakbebis, Nina även för Jasmine som fyller år! Så bilder på detta kommer ni få under veckan :) 


Drinkmästaren?

Att blanda drinkar är svårt asså.
Men med massor med träning kan jag nog våga bjuda medlemmarna på godheter :D 
Hayden hjälper mig men han är inte så värst intresserad eller så gör jag fel då han ofta tittar ner i marken när jag är där och blandar.. hum..

Ehh.. Fina bilder ohså..

Försökte fota lite fina hoppbilder men det gick inget vidare asså.... 
Vet ni hur svårt det är att fota fina hoppbilder?! Fett svårt... 
 

But why?

Jag har fått lite brev och även kommentarer utanför sso om att spelare för det första säger att dem varit med i Sneaky Dragons och deras namn känner jag inte igen alls = Nej den spelaren har inte varit med i Sneaky Dragons och för det andra att personer låtsas vara jag på andra sociala sidor. Asså whut?
Man tjänar inget positivt på att låtsas vara mig + att det är olagligt att låtsas vara en helt annnan person på internet. 
Ja personer som gör detta får min uppmärksamhet, vilket dem vill ha men det är inte den bra uppmärksamheten. 
 
Vem du nu än är eller vilka, Lägg bara ner och var DIG själv på internet och håll dig till sanningen. 

Vänligt inställd

Det var ingen som hade berättat för mig att man skulle göra Rickys dagliga för att få upp ryktet med honom och med Hillcrest som det var tidigare. Det har inte stått någonstans på nyhetssidan heller när dem släppt uppdatering och jag fick reda på detta via en spelare på den minecraft servern jag spelar på. 
Anyway, ligger några dagar efter  men vad gör det, har ändå inget direkt att göra förutoms dagliga med Hayden och nu då Ricky ^^ 
 
 
Ligger fruktansvärt efter med inlägg här vilket jag ber om ursäkt för, men jag är nog mer aktivare på instagram just för stunden och sen är det lite svårt att vara sjukt aktiv både på bloggen och på sso när ens dator har åkt till tyskland... </3 

Sneaky Dragons - Vecka 3

Denna veckan har våra kära medlemmar fått stå för eventen och det är alltid lika kul.

Måndagens event skulle Sasha ha höllt i men tyvärr dök det inte upp tillräckligt med folk så hon hittade på något annat istället. Jag var inte med då jag hade fått för mig att det var söndag... Bra där Sture !
 
Tisdagens event var jag med på och även en hel del av folket i klubben. 
Nerd Off hette eventet. Vi skulle klä ut oss till en fiktiv karaktär från ex bok eller film.
Jag fick blackout när jag skulle försöka komma på något att klä mig till så jag valde Kalle Anka haha
Men några minuter innan eventet kom jag på att vem jag hade kunnat klä ut mig till, men tragiskt nog fick jag inte byta. 
Vi fick visa upp oss och sen skulle vi försöka komma på från vilken film,bok eller serie som ett visst citat kom ifrån och jag är sämst på sånt så jag kammade hem 0 poäng :D 
 
Onsdagen var det möte och så bjöd vi även in nya medlemmar till klubben. Varmt välkomna! :D 

Hästens Väg

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering, där berättelsen i Epona fortsätter...

Helt nya Epona-uppdrag!
Ricky Winterwell, Jorviks inte direkt främsta Jor-jitsu-expert, behöver din hjälp igen. Senast vi hängde med honom i Epona lärde vi oss allt om hans planer på att vinna championatet och rädda stallen. Nu behöver han din hjälp med att ta några till steg på vägen till att göra den drömmen verklighet!
 
Ricky behöver lära sig mer om hästar?!

Du behöver ta fram dina bästa hästkunskaper för att kunna hjälpa Ricky att komma ihåg 'hästens väg', och du kommer också vara tvungen att hantera att Ivan Drake är jobbig igen. Sorry.

Du behöver vara minst 'Vänligt inställd' med New Hillcrest, och ha lämnat Rickys brev i brevlådan för att få börja med de här nya uppdragen. Ha det så roligt!

Nya grejer i Gallerian
Helt nya kläder och ny utrustning finns nu i Gallerian, så gå och kolla in vad som finns och se om du hittar en ny cool stil för 2016!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har varit ute på vägarna ett tag, men nu håller de på att bygga upp sin marknad vid Jorvikstallets Arena. Nästa vecka öppnar de marknaden där.

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Arbetar på här! :D

Har under två dagar spelat in mig själv och suttit och redigerat som bara den men nu börjar jag se slutet på videon :3 
Inte långt kvar nu folket och jag kanske får klart den innan jag skickar iväg datorn! :D 
 

Julsaker jag fått

Har sparat allt jag fått av tomten denna gången mest för att verkligen se vad man får och hur många grejer man får som är samma. Jag kommer även att skicka in detta till supporten och se vad jag får för svar, om jag får svar vill också säga. 
Jag har gjort juldagliga nästintill varje dag så har haft en hel den önskningar att lämna in. 
 
RYTTAREN 
Vita tumvantar med rött hjärta - 5
Vita tumvantar, lila hjärta - 8
Gröna tumvantar, gult hjärta - 3 
Tomteluva - 6
Tomterocken - 4
Tomtemask - 5
Grön Stadskjol - 7 
Röd Vintertrenchcoat - 6 
Gula Stjärnhandskar - 4
Blå stjärnhandskar - 1
Grön Vintermössa - 4
Gul Vintermössa - 3
Blå Vintermössa - 3
Gröna Boots - 2
Vita boots - 3
Polkagrisglasögon - 6 
Röda stora runda glasögon - 2 
Monokel - 3
Polkagris glasögon, smala - 6 
Röda vinterbyxor -  3
Blåa vinterbyxor - 4
Gula Vinterbyxor - 4
Röd vintertröja - 3
Blå jockeytröja - 5
Röd Ryttarhjälm - 1
Grön klassisk kavaj - 4 
Mörk turkosa ryttarhandskar - 4 
Rosa ballerina skor - 8
Grön juniorkeps - 5
Gröna terrängboots - 1 
Blå Stickad bommulströja - 4 
Blå skördebyxor - 4
 

 HÄSTEN
Lila äventyrsträns - 8
Lila äventyrssadel - 2
Lila äventyrsfilt - 5
Lila standardträns - 3 
Julmistel - 5
Blå man rosett - 5 
Röd man rosett - 3
Julsadel - 4
Grön man rosett - 2 
Rosa blått träns - 5
Pepparkaksträns - 5
Polka träns - 3
Lila snöflingssadel - 4 
Vit röd polka sadel -  2
Röd Vintersadel - 2
Grönsvarta Benlindor - 1
 
Och självklart en hel del äpplen, morötter och apelsiner...

Problem, igen. :/


Ehm så ja. Allt kanse försvinner på datorn, det vet jag inget om ännu. Men om det gör det så kommer tex Frågevideon inte dyka upp på ett bra tag. ehm. vet inte direkt vad jag ska säga eller göra. 
Har tur att sambons dator funkar dock är han sjukskriven och hemma med en bruten hand och sitter väldigt mycket vid den så jag kommer väl inte sitta där heller. 
Yaaayyy..

Sneaky Dragons - Vecka 1

Hej hopp! 
Vi är tillbaka och gud vad jag har saknat eventen. Helt sjukt hur tomt det har varit på dagarna utan drakarna och jag är så glad över att vi har börjat igen! :'D 

Måndagen var det dags för det årliga fyspasset med Nemo i spetsen och pixelfettet skulle trimmas bort. Jag medverkade ej på eventet så har tyvärr inget att skriva om här. Ehm haha jag tror det gick bra för dem? 
 
Tisdagen körde Karin ett sent event med oss i Hollow Woods skogen. 
Vi skulle ha med oss två olika outfits och även två olika masker. Vi samlades vid Steve som tomtar och där vi fick en del info. Vi red sen vidare till huset i Hollow Woods som sagt och fick massor med info om kvällens event här. Vi skulle springa för livet och försöka undvika döden. Dog vi var vi ute ur leken och det var lite skrämmande men jag klarade mig rätt så bra i första ronden tyckte jag själv. Sen skulle jag ut på jakt och blev mördad hahah 
Vi körde lite omgångar innan vi tackade för oss och kramades :3 

Onsdagens möte var jag inte med på då jag råkade somna i soffan haha ehm men Annie och Janni skötte mötet galant och ja, det var årets första möte så inte så värst mycket att ta upp. ^^
 
Torsdagens event höll jag och Nemo i. Simpelt levlingsevent då det kom vackra färger med islänningar på onsdagens uppdatering. 
Lite roligt då att alla förutom Sofie dök upp på islandshäst haha :D
 

Trallala

Det är dags för en liten uppdate igen ang Frågevideon! :D 
Jag jobbar så mycket jag bara kan för att få det fint och snyggt och bra och även upptäckt att jag säger " asså och ehm " väldigt mycket. Försöker klippa bort det mesta av dem så det inte ska bli så uttjatat ehehe. 

Sen även det att det tar längre tid ju mer frågor jag får och jag jobbar som sagt för fullt med den och tänker att den 15 Januari så är det stopp med att skicka in frågor. Änså länge har jag klippt ihop drygt 2 minuter färdigt annars är allt utspritt och nästan färdig klippt.. ehehe. Jag jobbar på bra jag. Mjaråå 
 
 

Dragoncookieeeeee

Titta så söt han är :'D 
 

Uppdatering ang Frågevideon

Nuuså har jag allt börjat lite med Frågevideon. 
Kommer ta ett tag men jag ska allt försöka göra lite varje dag och vips så kommer den vara klar :) 
 

Vackra nya islandshästar!

Gott nytt år och välkommen till den första uppdateringen 2016!

Fler julaktiga rackartyg!
Det är nytt år, men folk över hela Jorvik har bestämt sig för att hålla kvar julstämningen så länge de kan! Det betyder att i Silverglade, Gallerian och Jarlaheim har du ytterligare en vecka av julkul så att du kan få alla julgåvor du vill ha!

Nya färger på islandshästar
I New Hillcrest finns nu islandshästar i tre helt nya färger, redo att följa med dig hem till ditt stall!
 Tre nya färger på islandshästar

Rid över till New Hillcrest för att spana in de nya islänningarna!

Ny utrustning
För att fira att islandshästarna finns i nya färger har utrustningsaffären i Gallerian en hel del nya grejer för dig att spana in. Hoppa på bussen och se om det är något som skulle passa!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att bygga Hästmarknaden i Fiskebyn.

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Star Stable-gänget