Hästar på rymmen!

Hej allihopa! Välkomna till veckans onsdagsuppdatering där vi har en försvunnen flicka med läxor att göra, och chansen att träffa en väldigt speciell vildhäst...

Var är Madison?
Borta i Sydhoven försöker Sigrid, Holly och de andra att gå tillbaka sitt vanliga liv efter mardrömsresan till Sorgeskär då du kom till deras räddning. Men lugnet varar inte länge i Jorvik, där händer det alltid oväntade händelser, så nu blir det din uppgift att hitta Madison eftersom hon försvann precis när hon skulle ha sin hemundervisning.
 Här är Madison, men var är Madison?

Hon har, som du kommer att märka, livlig fantasi, men hon är inte borta länge. När ni har hittat varandra kommer hon att övertyga dig om att ni har massa roliga saker ni måste hitta på innan hon sätter igång med de tråkiga läxorna!

Rid ut till Sydhoven för att sätta igång med det här uppdraget. Och vem vet, kanske kan du som en del av det här uppdraget få springa tillsammans med vildhästarna och hjälpa Madison att välja en favorit?

Nya kläder och ny utrustning
Efter att ha byggt upp de nya affärerna i Sydhoven med sina gulliga små insamlingsbössor för betalning, kommer du att märka att det den här veckan finns en hel del nya plagg och grejer för dig att köpa! Alla nya kläder och all ny utrustning kommer självklart också att vara tillgänglig i Gallerian.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är upptagna den här veckan med att sätta upp Hästmarknaden i Fiskebyn.

The Star Stable Show
Kolla in veckans helt nya avsnitt av The Star Stable Show för massor av roligheter med Matilda och gänget!
Vi hoppas att du får en underbar vecka, och hälsa Madison från oss när du hittar henne!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Amazing horse!

Mihihi :3 

Tiden är viktig

Detta är något jag har tänkt på ett tag. Visst det gäller inte bara en serie eller film utan detta gäller på ett sätt även dem som målar en bild från start eller dem som redigerar bilder, det tar sån tid. Det kan ta enormt mycket tid och inte något man gör på en kvart. Ju mer tid man lägger ner desto bättre blir resultatet. Flera timmar, flera dagar, veckor ibland kanske tilloch med en månad.
En/ett enkelt klipp på kanske 4 minuter kan alltså ta flera timmar att få till bra / så man vill ha det.
Det känns som om inte vissa förstår detta och tror att man kan mata ut avsnitt efter avsnitt eller bild efter bild men nejdå, man sitter i många timmar och pillar med det man gillar för att sprida vidare och få positiv feedbak (ibland kommer negativ). 

Vet att jag har lagt upp en hel del random klipp från när jag spelat sso på min youtube kanal och första kommentarer är i stil med " Mer! " . Det var nog även några sånna kommentarer när jag höll på med min första serie Melanie & Maskot nu när jag tänker efter. 
Visst ja, jag vill självklart ge alla mer klipp MEN
  • Jag ska ha tiden att spela
  • Jag ska ha tiden att filma 
  • Jag ska ha tiden till att redigera det
  • Jag ska ha tid till att spara ner klippet
  • Jag ska ha tiden till att lägga upp det på youtube
  • och jag ska även ha tid till att leva mitt liv utanför datorn.
Vilket blir fruktansvärt svårt om jag ska sitta och bara kasta ut klipp efter klipp som jag själv i slutändan inte blir nöjd med för att endast göra andra glada.  

Det jag vill iaf påpeka i just detta inlägget är att Ja, jag håller på med en serie eller något i den stilen. Jag har inte kommit fram till om det kommer bli serier eller typ en film? Osäker på det men något är iaf på väg upp. När detta kommer det vågar jag inte svara på, för att återigen, det tar tid! Kommer ni tjata / fråga om det kommer jag inte svara då jag kommer känna mig tvingad till att sitta med det, utan jag vill sitta med det när jag känner mig kreativ till att sitta med det helt enkelt för att annars blir det inte bra. 

Detta kanske låter helt galet men jag är trött och jag virrar omkring med tankarna, jag har så mycket som vill ut men så lite som verkligen kommer ut. 

Jag hoppas ni alla kommer ha detta i åtanke när ni ser någons klipp eller serie/film eller målning/redigering. 
 

Jag vill också :3

Såg Renee´s klipp häromdagen och blev själv sugen på att göra något liknande.
 
Halvvägs in kommer jag säkert inte vara lika sugen på det men asså igentligen, det är kul att redigera och ibland behöver man en liten break från ett seriöst arbete och sätta sig med ett annat seriöst arbete. Förstår ni hur jag tänker? :3 
 
Och jag brukar även ha många bollar i luften dock har jag en förmåga att glömma av dem eller sluta göra dem haha
#sämststure

Hejdå och Hej!

Yes, igår sa vi Hejdå till dem lånade drakarna och hämtade hem 3 av 5 drakar från Walking Eagles. Dem har varit så underbara och så grymt trevliga att hänga med dem stunderna jag har spelat. Jag kommer sakna dem och det är sån jäkla tur att vi spelar på samma server asså. Om vi inte hade gjort det hade jag blivit ledsen på riktigt. 
Det tog emot att behöva säga hejdå och jag körde plåster versionen typ, gjorde det snabbt och förhoppningsvist inte så smärtsamt för oss alla. Det gjorde ont i hjärtat att behöva avlägsna dem :( 
 
Tog även denna fina bild på dem innan vi sa hejdå :'3

Sneaky Dragons - Vecka 16 - Studiebesöks Vecka 2 - Medlemsvecka

​Studiebesöket fortsätter + Medlemsvecka!
En medlemsvecka innebär att klubbens medlemmar sköter ledningens jobb, iallafall på fronten att hålla i event och möten. Denna vecka är alltså ledningen med och leker på eventen och observerar hur det kan se ut när andra håller event. Vi lär oss massor med nytt under dessa veckor, bland annat hur det skiljer sig i hur man förklarar saker, genomför och avslutar event samt hur man på olika sätt kan tänkas hålla i klubbmöten. Vi misstänker att även våra medlemmar lär sig väldigt mycket genom att de får prova på att styra och ställa lite grann.

Måndag 18 April - " Evighets stafett "
Vi delades in i två olika lag och sen gick Phoebe och Eden igenom banan och hur vi skulle göra och sen började vi springa. Var man inte koncentrerad så kunde man krocka och även missa sin start. Vi kämpade på i lite mindre än 2 timmar, helt sjukt haha. 
 
 
Tisdag 19 April - Uteritt och hoppning i terrängen med Karin
Äntligen var det dags för lektion med bästa Karin igen. Helt sjukt, älskar dessa lektioner. Vi gick igenom lite miljöträning och intervallträning för både häst och ryttare. Fett kul! Efter lektionen gick vi och hade en mysig picknik :) 
 
Onsdag 20 April - Sammankomst i klubbhuset med Therese och Emma i spetsen.
Dessvärre hade jag fått sån jobbigt huvudvärk under dagen så kunde ej medverka. 

Torsdag 21 April - Wilma och Frida körde ett event som hete " Cowboys vs Indianer ".
Vi blev indelade i två lag, Cowboys och Indiander. 
Indianernas uppgift var att försöka döda Cowboys under deras resa på väg till Firgrove. Och Cowboysen fick även döda Indianerna om dem såg dem liksom. 
Fett spännande och vi var så sneaky som vanligt så vi lyckades gömma oss bra och döda dem alla, sen när vi bytte lag så var dem ännu mer sneaky och dödade oss precis när vi kom utanför byn på väg tillbaka till där vi samlades. Hahaha 
 
Söndag 24 April
Dagen är kommen, ikväll kommer vi säga hejdå till dem lånade Örnarna och hämta hem våra drakar. 
Dessa två veckor har varit så underbara och så roliga. :'3
Det kommer göra ont när vi säger hejdå men jag vet om att vi kommer ses runt omkring på Jorvik igen :'D 
Detta kommer ni få se av imorgon tror jag :) 

Jag kan inte få nog!

Jag kan verkligen inte få nog av dessa skönheter! 
Jag ber inte om ursäkt för jag tror att ni gillar dem lika mycket som jag gör :'D 
 

Ledarfunktionen

Yes, jag har börjat planera och filma lite saker och det fick mig till att köpa ledarfunktionen. Fruktansvärt dyrt för en sån simpel grej som även bör vara självklar i min värld. 
Jag förstår inte varför man ska betala 135 sc för en liten grej. På riktigt? Det gör mig mer eller mindre arg. 

Man lär sig att hoppa när man är i level 6 och även där bör man lära sig att kunna leda sin häst om inte innan dess. Kanske när man lär sig att ta hand om sin häst, så som att borsta den, ge den mat / vatten eller krafsa hovarna. 
Inte ska man behöva vara minst level 10 eller slänga ut 135 onödiga sc. #argsture

Men för att göra mitt framtida projekt mer verklighetstroget var jag mer eller mindre tvungen att köpa funktionen. :| 

Sture wants!

Jag vill ha dem alla, nu!
Så söta och fina och knubbiga och söta och deras gångarter verkar vara helt underbara!
 

Välkomna till Sydhoven!

Idag bjuder vi på en stor överraskning! Vi släpper ett helt nytt område i dagens uppdatering!

Resan till Sydhoven!
Nu har du ett helt nytt område i Jorvik att utforska! Med fantastiska nya uppdrag, fina miljöer, nya karaktärer att träffa och flockar med majestätiska och vackra vildhästar, tror vi att du kommer att gilla Sydhoven!
 Bara en av många vackra vyer över Sydhoven.

För att komma in i området behöver du hitta delarna för att kunna bygga din egen båt. Du behöver inte oroa dig ifall det här känns svårt, för en vänlig flicka vid namn Elin kommer att hjälpa dig!
 Elin är här för att hjälpa till.

James har panik, för fyren som lyser upp vägen till Fort Pinta har slutat fungera. Någonting borta i Sydhoven verkar inte vara som det ska, och det kan till och med vara så att folk är i fara! James är såklart bara orolig för utgången av ekvationen inget fyrtorn = inga båtar = inga turister = inga pengar, men du är redo att hjälpa människorna i Sydhoven!

Vi vill gärna höra vad du tycker om det nya området, så posta din #SouthHoofSelfiepå Instagram eller Facebook och berätta vad du tycker!

För att påbörja de första uppdragen med Sydhoven behöver du vara level 7. Du kommer att få ett ganska maniskt textmeddelande från James när du kan sätta igång.

Träffa Eremiten!
En av de första nya vännerna du får i Sydhoven är den underbara men fantasifulla Madison. Hon har aldrig varit utan sitt favoritspel – GEMO – men nu är det trasigt! Det är en lång historia, men det har någonting att göra med kycklingar.
 Madison behöver din hjälp med att reparera sitt älskade GEMO!

En av Madisons vänner vet precis hur man kan laga det, men den här teknikern litarinte på främlingar. Han är också eremit, så han är ganska svår att hitta redan från början. Leta reda på honom och vinn hans förtroende så att han kan hjälpa dig med Madisons GEMO.
 Den här mannen är hjälpsam. Eventuellt. Ibland.

Efter att du hjälpt till med några uppgifter och efter lite övertalning kan du kanske få honom att hjälpa till. Eventuellt.

Nya kläder och ny utrustning!
För att fira det nya området har du chansen att hjälpa till med att bygga upp några nya affärer! När de alla är uppbyggda har du möjlighet att lägga vantarna på en del helt nya Sydhoven-kläder och utrustning. Dessa nya grejer kommer också att vara tillgängliga i Gallerian.

Hästmarknaden
Denna veckan hittar du Eddie och Ferdinand i Silverglade där de har satt upp Hästmarknaden!

The Star Stable Show
Kolla in alla nyheter och mycket mer med Matilda och gänget i veckans nya avsnitt av The Star Stable Show!

Vi hoppas att du kommer att gilla det nya området och ha en toppenvecka!
Kramar från Star Stable-gänget :)

Tulpaner tulpaner och vacker häst :)

 

Sture tipsar igen!

Yes, nu tipsar jag igenom om dessa 3 bra serier. Dem är spännande och avslutar på sånna oväntade sätt och lämnar sånna jobbiga cliffhangers som bara gör att man måste se nästa avsnitt. Helt sjukt! 

Vet att Chicago Fire gick på tv3 för ett tag sen, tror 2 säsonger gick om inte mer kanske. 

Sneaky Dragons - Vecka 15 - Studiebesök Vecka 1

Favorit i repris - Två studiebesöksveckor!
Det har återigen blivit dags att välkomna fem örnar till klubben under en kort period. Under dessa veckor vill vi att de ska få uppleva så mycket av oss som det går och vi hoppas att samtliga medlemmar vill vara med och visa hur det fungerar i vår klubb genom att vara delaktiga och öppna för att hjälpa till!

Måndag 11 April - Sneaky kampen (4 kamp i lag) 
Vi började veckan med en spännande 4 kamp. Vi i ledningen hade varsin station och delade upp dem i olika lag och sen fick dem kämpa för sitt lag på 4 olika stationer :3 
Nemo körde en gissningslek, Annie körde Boule, Janni körde Försten till tävlingar och jag körde en långsamhetstävling nere hos Josh i Moorland. :) 
Lag gul vann med hela 6 poäng och lag, röd, blå och vit hamnade på en delad 2 plats med 5 poäng :D 
Det var jättekul och jag hoppas att vi kan göra om detta vid ett annat tillfälle :3 
 
 
Tisdag 12 April - Disney maskerad med Nemo & Annie
Då jag är sämst på att komma på saker och speciellt att komma på en svår och snygg maskerad outfit så kom jag utklädd som Olaf. Hahah :D Han är ju söt okej? 
Vi fick visa upp våra outfits och sen körde vi en liten wordscramble med disney filmer. Jag tror jag fick iaf 1 poäng haha 
Sen fastnade jag även i grillen... Eehh inte meningen men jag smälte för dem jag gillar mest <3 
 
Onsdag 13 April - Sammankomst i klubbhuset
Mötet gick kanoners, vi tog upp lite saker och sen planerade vi även medlemsveckan som sker nästa vecka. Där även våra medlemmar och dem lånade Örnarna kommer att hålla i egna event :D 

Torsdag 14 April - Ponnyevent med Haley och Sture ​
Äntligen var det dags för ett underbart ponnyevent igen :D 
Vi samlade upp dem och började med att ha picknink, sen red vi runt lite på fältet och esn gick vi upp för att bedömma deras outfit och även leka Under Hökens Vingar. Sen grillade vi och även där var det hopp och lek :) 
 
Asså jag förstår inte varför vi inte kör detta mer. Jag ska allt försöka planera in en ponnymånad. Asså tänk er, varje event är det ponny som gäller :D Fett kul!  

Lets do this!

Nu äre försent för att ångra sig.
Nu ska det börja planeras, skriva manus, filma, redigera och sen får vi se vad som dyker upp på min yt kanal :) 
 

Dagens skötsel!

När man är fattig för att köpa stallhjälp får man slava och göra stallhjälpens sysslor. 
 
En dag kommer jag köpa tillbaka min stallhjälp asså haha
 

Savannah´s framgång :3

Mjarå, jag har jobbat på som bara den under några dagar med mitt engelska konto så nu börjar det löna sig eller vad man ska säga. Har fortfarande en hel del rykten att göra för att få mer uppdrag men jag kämpar på :D
 

Dubbletter :3

Hjälpte Haley med sin serie Onyx häromdagen och fotade denna söta bild på våra Onyxhästar :3 
 

Ponny dags!

Då jag endast har levt med starthästen på mitt engelska konto tog jag beslutet igår med att köpa en ponny... 
Fett seg men fett söt och den kommer få stå i stallet som level 2 då den endast användes för att göra ponnyuppdraget i Fort Pinta haha :D 
Dragonmelody blev namnet på denna skönhet :3 

Skydd liknande lindor?

Undra om vi kommer få mer färger i dessa skyddliknande lindor. 
Tex ett par mörka och ljusa blåa hade varit fint att ha. Eller ett par rosa? 
 

Sätt segel för sälar!

Hej allihopa och välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Dags för Isberg!
Det har blivit ovanligt kyligt i vattnet kring Jorvik under den senaste tiden, och det har även skymtats isberg som driver omkring längs stranden. Detta kan endast betyda en sak: sälar!
 
Våra hjärtan och själar brinner för sälar!

Missa inte chansen att plocka upp en ny, gosig sälkompis - vi vet ju alla att dessa isberg sällan stannar kvar under någon längre stund, och varför skulle du vilja vänta oavsett? Dessa sälungar är ju liksom bara för bedårande!

Nya Kläder!
I fall söta små sälungarna inte vore nog, så finns det också ett gäng med nya och coola kläder för dig att köpa i butiken på isberget! I fall du missade detta senast, så kommer du fortfarande kunna köpa alla de saker som fanns där förra gången isberget var här, plus alla nya saker som tillkommit från denna veckas uppdatering!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är under uppbyggnad i Silverglade under denna veckan.

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in denna veckas helt nya avsnitt av The Star Stable Show. Vi är rätt säkra på att du inte vill missa detta avsnitt, för det innehåller en STOR överraskning!

Ha en alldeles underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget! <3

Kan du ta min tid? ;)

Gick och gjorde Moorlands pole bending i söndags. Bara för att jag hade tråkigt okej? Dont judge me...
Men iaf, kan du slå min tid? 
Du får inte stå still utan det långsammaste gångarten som du får ha är skritt. Alla andra gångarter är välkomna också men ni får inte stå still. 

När jag försökte hade jag även tävlingskläder och en level 15 häst så det bör du också ha om du vill testa på detta :3 
 

Försvunna buskar?

Är det något jag har fått för mig men har det inte varit buskar i det gröna området där bakom Ginny? 
 

Dragonpower är klar !

Woop woop!
 
Den blandande känslan när ens senaste häst är klar och man har inget mer att göra på spelet.... 

Jag har även varit sämst med att visa honom på bloggen också, sorrrryyyy.

Byte av medlemmar

Med tanke på att vi samarbetar med Walking Eagles så började vi med förra året i september/oktober med en studiebesöksvecka, där vi helt enekelt byter 5 av våra drakar mot 5 av deras örnar, helt enkelt byte av medlemmar. 

Det gick såpass bra förra gången och folket ville göra igen så nu kör vi i hela två veckor :D 
Fett taggad för att lära känna flera örnar så ser fram emot dessa två veckor :D 

Så söndagen den 24 April kommer vi säga adjö till dem lånade örnarna och även ta hem våra drakar igen. :3  

Att fånga en kanin

Inte för att vara den som är den MEN detta är lite för att bevisa att man inte behöver en full levlad karaktär eller häst för att få dagens bästa. Eller så är det bara för att ingen vill göra denna tävling. Dont know haha

Kanin tävlingen på mitt engelska konto gick jättebra på att få dagens bästa  en dag :D 

Sneaky Dragons - Vecka 14 - Klubbvecka

Klubbvecka med Nemo i spetsen!
Under hela veckan ska ni ha klubbhäst och klubbklädsel om inget annat anges.
 
Måndag 4 April - Klättringsmaraton
Nemo ville plåga oss med att komma upp på saker som både var svåra och kluriga. Vi började med att komma upp på försäljningsstallet på Vingården och där tog jag dö på min stackars fräser 3 gånger. :/ 
Men sen bytte vi ställe och då gick det bättre :3 
 
Tisdag 5 April - Lektion med Karin
Det var dags för en underbar lektion med Karin igen och vi var väldigt få på lektionen men vi hade mysigt ändå. Vi övade lite på tempoväxlingar och sånt fint stuff. ( Jag är sämst på detta med lektioner men jag gör mitt bästa :3 ) 
Vi hade även vår första utomhus lektion vilket jag blev superglad över :D Inte inramad i något Ridhus eller paddock utan utomhus :D :D 
 
Onsdag 6 April - Sammankomst i klubbhuset
Torsdag 7 April - Klubbfotografering/filmning
 
Söndag 10 April
Byte av medlemmar inför studiebesök

Det går bra nu? :D

Upptäckte detta efter uppdateringen senast.
Såå, vad håller sso på med tro? 
 

Savannah Silentforce

Fick en StarRider kod av Linnea från klubben och gav koden till mitt engelska konto. Så har nu 8 dagar kvar på mig att komma upp till level 19, tror ni jag kommer att lyckas? Hahah 
Just i skrivande stund är kontot i slutet av level 11. Levlade dock upp det redan igår så det har gått fort asså. Men snart hoppas jag på att få massa mer spännande uppdrag :3 
Fotade lite medans jag höll på med vissa uppdrag och känner att det är sjukt kul att vara såpass låglevlad igen, man har ungefär 8 - 10 uppdrag att göra. Det är en stor skillnad jämfört med kontot på AirStar där man får 1 uppdrag var 4 månad typ ( om man inte räknar med marknaden... ) 
 

Uppfräschning av Silverglades Vingård!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering där vi har gjort en skinande ny grafisk uppdatering av Silverglades Vingård!

Vingården har fått en uppfräschning
Silverglades Vingård har fått en grafisk uppdatering. Baronessan kommer att bli förtjust när hon får se dess nya fina utseende!
 Silverglades Vingård har fått en uppfräschning!

Rid dit och säg hej till Baronessan och beröm hennes fina nypolerade trakter!

Nya jeansplagg
För att fira Vingårdens nya utseende introducerar vi en rad nya jeanskläder i Vintagebutiken och i Vinkällarbutiken på Vingården. Det finns 9 nya plagg totalt, och de kommer också att vara tillgängliga att köpa i Jorvik Citys Galleria för er som inte kan ta er till Silverglade.

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen för affärer i Fort Pinta. Gå dit och säg hej till Eddie och Ferdinand, de blir alltid glada över att se dig!

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in veckans nya avsnitt av The Star Stable Show där Mathilda har spelnyheter, svar på era frågor och mycket mer!
Ha en fin vecka nu! Kramar från Star Stable-gänget

Rysningar!!

Hästmänniskor, ni har förmodligen sett filmen Mannen som kunde tala med hästar. Om inte, har ni missat en bra film som är även väldigt skrämmande typ. Jag kan erkänna att det var ett bra tag sen jag såg filmen men så fort jag fick ihop allt i huvudet började jag rysa. 
 
När vi lekte häromdagen så skulle vi komma upp på bussen. Jag lyckades och Nemo tyvärr dog framför bussen och jag fick bild på det. Här har ni bilden 

Just då tänkte jag inte så mycket på det men när jag kikade igenom fraps mappen såg jag bilden igen och bara OMG

Känsliga tittare varnas för klippet nedan
 
Men ser ni kopplingen jag gjorde i mitt huvud?! 

Berättade detta för Nemo också och Ja, hon insåg inte först men sen så :/ 

 

Jag måste bli miljonär

Kunde inte somna natten till idag så loggade in på spelet och drog till gallerian och det skulle jag inte ha gjort. 
Hittade hur mycket som helst som jag vill köpa och äga bokstavligen nu men så fattig asså. Den dagen jag har miljonär sc ska jag köpa allt. 
 

One day I will buy it all <3
One day... 

Sneaky Dragons - Vecka 13

Måndagens event höll jag i och det hade jag döpt till " Kan du överleva".
Detta eventet var även planerat i början av februari men inte kunnat köra tidigare pga full bokat schema :3 
Eventet gick iaf ut på att försöka överleva från White Walkers ( Eventidén fick jag när jag började kolla om serien Game of Thrones
Det var en som började och jagade, blev man inbjuden till grupp hade man blivit tagen och fick också jaga tills det endast var en överlevare kvar, den personen vann omgången och man körde igen. Vi körde tre omgångar och sen fick dem tre tävla utan häst på ett lopp. Vinnaren av eventet blev Annie som var snabbast i benen under loppet :) 


Tisdagens event fick jag vara med och hålla i också tillsammans med Haley R och Simone. 
Haley hade kastat om bokstäverna på olika saker, bland annat ställen i sso, maträtter och hästsaker. Hon hade även vart så finurlig och blandat ihop dem platserna där vi alal stog på. Först skulle dem hitta Simone, där han körde sin kategori, sen skickade han dem vidare till mig och jag körde maträtter och sen skickade jag iväg dem till Haley. När allt vart klart så samlades vi bakom bibblan där poängen räknades och sen kramades vi med en styck Simone i marken :3
 

Onsdagen var det dags för mitt mästarnas mästare event där den lilla skaran som dök upp fick tävla om vem som kunde vara långsammast på Valedalesjön loppet. Dem fick träna först och sen hade dem endast ett försök på sig att få den längsta tiden. Det gick jättebra för dem under träningen och alla kände sig självsäkra och hade is i magen och sen när dem började så försvann allt och endast två var kvar i tävlingen. Malin och Nina var kvar och kämpade men Malin var långsammast med tiden 6 minuter 29 sekunder 45 hundradelar och därmed vann hon Mästarnas Mästare eventet.  
Den ni! :D 
Vi kramades efter det och sen gick jag och la mig så missade mötet. /: 

Torsdagen höll Annie i eventet " Med Andra Ord " där vi fick ett ord av henne i gruppchatt och sen skulle förklara utan att använda själva ordet. Fett klurigt och gud vad smarta alla är förutom jag hahah. Jag var såå sämst men jag hade kul :D Veckan är nu över och nu väntar en spännande klubbvecka med Nemo i spetsen :D 
Det kommer både filmas och fotas en del under denna veckan om jag har förstått allt rätt och sen kommer iv även ha en lektion med Karin igen, woohoo! :D 

Puss :*

Dekorationer + Benlindor

Tänkte på det när jag besökte dekorationsbutiken i gallerian mitt i natten. Varför kan inte vi få se våra benlindor antigen i rullar på hyllor eller på skyltben? 
Ser ni dem blå/svarta lindorna i hyllan bakom Yuna? 
Dem finns längst till höger, till höger om Yuna och även snett ovanför Yuna. 
Vart finns dem att köpa? Och varför har vi inte fått chansen att köpa dem? Lite tråkigt att sso inte ger oss möjligheten att köpa det som visas. Samma med dessa rosetter, dem längst till vänster. Dem finns inte heller att köpa i spelet? 
 

Det går bra nu? :3

Min stallhjälp är lite speciell enligt mig själv. 
Asså hon måste ju ha världens huvudvärk?! 
 

Matcha din verkliga StarStable-Tröja med en virtuell tröja till din karaktär!

Hej allihopa!

Roliga nyheter för alla er som gillar Star Stables officiella kläder: när du köper en tröja i vår officiella presentbutik får du en virtuell version av tröjan som din karaktär kan bära i spelet! Detta är så klart en gratis bonus.
 En gratis virtuell tröja som matchar den du köpt i verkligheten!

Låt din karaktär se lika häftig ut i den officiella Star Stable-tröjan som du själv gör i verkligheten! Den virtuella tröjan är en present till dig som medföljer vid köp av en riktig tröja i vår presentbutik.

Har du tidigare köpt en tröja från vår officiella presentbutik? Oroa dig inte! Vi kommer att ordna virtuella tröjor till er också. Alla som någon gång har köpt en tröja kommer att få ett e-postmeddelande med en unik värdekod som gör att du också kommer att få din virtuella tröja.

Nu kan din karaktär se lika fantastisk ut i Jorvik som du gör i verkligheten!
Kramar från Star Stable-gänget