AirStar

Vera fick sig en ny häst. Och jag kände att den skulle få heta AirStar som en liten hyllning till svenska servern som Evelina finns på. :3 
Köpte som sagt en Morgan häst då jag gillar dem sjukt mycket och dem är söta :3 

Dock har jag inte den snyggaste outfiten ännu men den är snabb iaf haha :D 
Samlar ihop så jag kan köpa ett svart träns för 8000 js... FETT DYRT!
Sen måste jag även köpa ett par svarta rida 4 stövlar. Dem är säkert också jättedyra men ja, dem jag kör på nu får funka. 
 

Vera update!

Mjes, jag kämpar på med Vera på dagliga och det ger både mer rykte och även vissa uppdrag. :3 

Sen har vi även ställt upp i ytterligare ett championat och vi vann det också :3 
 
Sen har jag även fått börja med trädgården så lite roligare dagliga :3 
 
Så nu är Vera i början av level 14 och vi väntar in massa sc för att köpa en ny häst och det jag har bestämt är att det ska vara en Morgan men jag vet inte vilken färg eller namn ännu haha :D 
 

Sneaky Dragons - Vecka 21 - Medlemsvecka

Måndag 23 Maj - Emma Shortroad - Kurragömma baklänges
Baklänges Kurragömma är något jag tror jag har missat förut. Men i måndags kunde jag vara med och det var faktiskt lite kul. En person sprang och gömde sig och när personen var klar fick resternade av personerna leta upp den gömde parsonen, men när man hittade personen så gömde man sig tillsammans med personen. Första personen som hittade den gömde personen fick springa och gömma sig i nästa omgång :3 
 
Tisdag 24 Maj - Hopplektion med Karin och finalisterna!
Denna lektion är lite annorlunda då vi kommer ha fem nya ansikten med oss som vunnit vår instagram tävling.
Yes, vi hade med oss våra vinnare från instagram tävlingen. Vi tränade mycket på snäva svängar innan och efter hinder och fick även göra en liten bana där vi hoppade både inne i paddocken och ute på stranden. Väldigt lärorikt som vanligt och man är i full fokus heeeela lektionen asså. Helt sjuk så fick endast två bilder... Känns lite konstigt då jag brukar fota på som bara den under eventen men just lektioner är jag sämst på att fota haha
 
Onsdag 25 Maj - Sammankomst i klubbhuset med Phoebe Mcwright och Sofia Pinewood
 
Torsdag 26 Maj - Svarta riddarnas återkomst, Sofia Pinewood
Detta eventet var nog ett av dem ballaste jag varit med om än så länge år 2016 i event väg. Wow! 
Så sjukt imopnerad av Sofia´s event och det kommer nog bli svårt att slå. Dayum!
Det hela började med att vi fick en story i vår fb grupp, den skulle läsas innan och även i starten av eventet. 
"Introduktion till eventet "svarta riddarnas återkomst"

För länge länge sedan, långt innan Dark Cores mörka rörelse hade tagit fart, var Jorvik en lugn och harmonisk plats där mörk magi inte existerade över huvud taget, trodde man. Alla jorvikbor levde i fred och samstämighet och arbetade tillsammans för att driva öns verksamhet framåt.

En stormig kväll i maj månad höll öborna på att utfodra sina sista djur innan de skulle göra sig redo för natten. Träden vajde i vinden och det knakade i husens väggar. Invånarna skyndade sig lite extra med sina sysslor den kvällen då det hade varnats för kraftfulla vindar hela dagen. Ingen ville vara ute när blåsten var som värst och de hade vidtagit många åtgärder för att säkra både sina egna och djurens tillhåll från vinden. Några minuter före midnatt började det åska riktigt ordentligt vilket gjorde att de flesta invånarna vaknade ur sin överlag inte så stadiga sömn. Plötsligt sken det upp och blixten slog ner med dunder och brak i ett berg högt uppe i Gyllenåsarnas dal. Detta skrämde många människor men efter en liten stund mojnade vinden och alla återgick till att sova igen. När de vaknade morgonen därpå sken solen och det var strålande väder ute.

Veckorna efter denna händelse flöt på som vanligt. Till en början tycktes ingen märka av att något hade förändrats, men efter ett tag började folk lägga märke till att fler och fler mörkt klädda ryttre på svarta hästar hade anlänt till Jorvik, mer bestämt till Gyllenåsarnas dal. Det var någonting som var speciellt med dessa ryttare, ingen kunde riktigt sätta fingret vad vad det var, men det fanns ett par grejer som kännetecknade dem. De klädde sig alltid likadant, de kunde dyka upp vid de mest otippade tillfällen för att sedan försvinna lika fort igen, de sågs ofta hålla till i närheten av eller uppe i de höga bergen och de verkade vara mest aktiva om kvällarna och nätterna efter att solen hade gått ner. Mer än detta så ansågs de som helt vanliga invånare, det fanns inget som direkt pekade på att de inte hörde hit så därför var det aldrig någon som ifrågesatte det hela.

Idag vet både du och jag vilka dessa varelser vad, de var de svarta riddarna. Och ja, jag väljer att kalla dem varelser då de hade krafter utöver det vanliga som gjorde att de kunde transportera sig obehindrat från en plats till en annan på en sekund, utan att någon lade märke till dem. Allt eftersom mängden av svarta riddare ökade så började mystiska försvinnanden att ske. Saker från gårdarna försvann utan att någon visste vart de tog vägen. Det kunde vara både redskap, livsmedel och ibland t.o.m. djur, och dessa återfanns aldrig igen. Dessa försvinnanden pågick under en tid, men även fast antalet svarta riddare ökade så ökade även antalet jorvikbor då hela öns verksamhet expanderade. Man tror därför att de svarta riddarna inte längre kunde konkurrera med den vanliga befolkningen och hålla uppe sin fasad, och att de därför drog sig undan.

Det är fortfarande ingen som vet vad som hände med de svara riddarna. Vissa säger att de fortfarande kan finnas kvar på ön medan andra tror att de har försvunnit helt. Vart de har tagit vägen är hur som helst oklart, men vi alla vet vad det började med den där stormiga natten..."

Efter den var läst fick vi följa med Sofia till stallet där vi skulle gå och lägga oss för natten. Vi hade med oss vår kompis Eden Queenvalley men när vi närmade oss slutet av bron stog dem svarta ryttarna där. Satan i gatan vad jag blev rädd och jag var inte den ändå så vi alla gömde oss i Furby och hennes shire. Eden blev tagen och vårt mål för hela eventet var att rädda henne. Vi fick olika små uppdrag med ledtrådar till nästa plats och när vi sen skulle rädda Eden körde jag lite yolo moment och hoppade över den ena svarta ryttaren och hittade Eden. Medans jag riskerade mitt liv berättade dem andra det hemliga ordet och den svarta ryttaren försvann spårlåst och vi alla kunde komma och hämta hem vår kompis igen. 

Detta eventet var nästan 2 timmar långt och sååå sjukt bra, jag är i skrivande stund fortfarande smått chockad över hur bra inlevelse just jag fick till eventet. Det var flertalet gånger jag var rädd för att bli tagen av dessa svarta ryttare eller ivrig på att få hämta hem vår kompis igen. 
Slutet gott, allting gott. 

 

Nu är det inte långt kvar innan vi i Sneaky Dragons går på sommarlov, ENDAST 8 event dagar kvar. :( 


Härliga människor :')

Härliga människor man kan hitta när man spelar tidigt på morgonen asså :) 

I onsdags morse vad jag inne från halv 7 till strax efter 9 och hängde med sjukt härliga människor :D 
Det är inte så jätteofta jag är jättesocial i globala chatten men just i onsdags morse var jag det. Jag hade iaf kul och hoppas att ni som var på plats alternativt läste vår vackra berättelse också hade kul haha :D 
 
Vi hade även Kungen party! :D Asså kolla in vilka skönheter *.*
 

Animation

Om nu animationen finns, varför finns den då inte på alla stall? 
Det är väl bara till att kopiera över filen så att det funkar i alla stall? 
Sen att spaden inte är i bajset gör mig inget utan det är just själva animationen som gör det roligare eller vad man ska säga att just mocka. 
Jag hade mer än gärna sett att detta finns i alla stall.

Firade!

Efter har fått upp Obbe till level 13 så firade vi lite med att ställa upp i deras första championat. Och sen var jag allt lite nyfiken på hur det ser ut med laggare och annat trevligt folk just på champen. Dock hamnade jag inte i grupp 1 som jag önskade men vi var nöjda ändå. 
 
Det gick sjukt bra faktikskt, failade inte en ända gång utan allt flöt på felfritt, tror jag även lärde dem lägre levlade spelarna en del genvägar just på detta champet haha :'3 
 

Livestreams?

Yes som rubriken lyder så ska vi snacka lite om Livestreams. 
Det var sjukt längesen jag hade en livestream så i onsdags när servern hade öppnat igen körde jag igång en stream med lite härligt folk från klubben. Fett skönt så slapp jag sitta heelt själv haha

Jag fixade iordning lite med grafiken under tiden servern var nere och då fick jag bara mer sug på att streama så därför streamade jag mitt på en onsdag för middag mellan typ 11 till 15 tiden haha. Kanske inte bästa tiden men det funkade för mig. Jag tror att jag även har löst så att man ska kunna se framtida livestreams efterhand. :3 
 
Så vill ni följa mig när jag kör lite livestreams så klicka på bilden nedan så kommer ni till mig twitch kanal och väljer ni att följa min kanal kommer ni även få ett mail när jag är live :) 

WOOP WOOP! WELSHPONNYER!

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, som är lite sötare än vanligt!
Nya Welshponnyer!
Varför skulle denna veckas uppdatering vara sötare än vanligt? Ja men kanske för att det har kommit tre nya, helt galet förtjusande Welshponnyer för dig att välja mellan!
Underbara Welshponnyer!

Precis som med de andra Welshponnyerna, så kan du åka och spana in dessa helt nya skönheter hos Eremiten i Sydhoven. Så skynda dig dit och skaffa dig en ny vän!

Nya kläder & ny utrustning
Alla nya saker finns tillgängliga i Gallerians respektive butiker! Så greppa din bussbiljett, åk till affärerna och påbörja din shoppingrunda!

Hästmarknaden
Eddie and Ferdinand är i Fort Pinta just nu och håller på att sätta upp sin fantastiska resande hästmarknad, så att den är redo att öppnas till nästa vecka.

The Star Stable Show
Kolla in denna veckas episka avsnitt, där Matilda och gänget ger dig spelnyheter och massvis med mer skoj!
 

Ha en underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

I want more!

Gick igenom min fraps mapp och hittade några få bilder på några av mina morgan hästar och jag vill faktiskt bara ha mer av dem, Jag gillar deras kropp, animatornerna och deras typ lekfullhet. Helt sjukt att en pixelhäst kan ge en människa så mycket känslor. I dagsläget äger jag alla morgan hästarna som finns i spelet med dem nyaste animatonerna. Men jag vill ha mer. Struntar i om färgen är ful eller inte en " Sture häst " men jag vill ha mer. 
 
 

Kunde inte hålla mig

Vera är ju så söt och jag kunde inte hålla mig så jag köpte iaf en månads StarRider till henne och har kämpat på med uppdrag och dagliga som bara den! 
Och det ger resultat :3 

Sen har jag även levlat en heeel del haha 
 

Sneaky Dragons - Vecka 20 - Gott & Blandat

Denna veckan har vi fått köra event som igentligen var planerade för några veckor sen. Pga lågt antal på eventen valde vi att köra dem nu igen, därav att vi körde Godiskapmen igen då förra blev inställd.
 
Måndag 16 Maj - Rikemans event
Vi levlar och gör dagliga tillsammans för att tjäna lite jorvik shillings.
Det kommer finnas möjlighet att springa tillsammans men även enskilt.
 
Gänget som gjorde klart kartan tjänade väl ihop drygt 3000 js. Så yes det tar tid att göra allt men det var kul och mysigt :) 
 
Tisdag 17 Maj - Grillkväll med Annie
Här hade vi i ledningen kommit fram med 10 olika påstående om oss själva som medlemmarna fick gissa på vem som det stämde in på. Fett rolig grej och medlemmarna får reda på saker som vi kanske inte sagt tidigare ^^
 
 Onsdag 18 Maj - Sammankomst i klubbhuset
Det planerades medlemsvecka och var nog vårt snabbaste möte haha. Nemo var den ända av oss som kunde hålla i det och körde ett sjukt snabbt möte på typ 20 mintuer. :D

Torsdag - Godiskampen!
Det blev dags att kämpa efter lite godisar :3 
Hade totalt 10 godisar att dela ut via 10 olika små utmaningar. Tex, Steves dagliga, osten, mata jordekorrarna hungriga fåglar + stallet,Tävlingen i hillcrest, personen med långsammast tid vinner godis och sista var att jag gömde mig på vingården och dem fick springa från Hillcrest till Vingården och sen hitta mig. 
Fett kul faktiskt och jag hade skoj :) 
Som vanligt när man håller i ett event är det lite svårt att fota samtidigt men jag fick iaf det viktigaste :') 

Höhöh

Yes, jag tyckte detta var lite roligt med tanke på att jag gjorde uppdraget mitt i natten haha
 

Dayum!

 Ni vet när man är ny på sso och ska få lära sig allt och även få lära sig alla dagliga och ja allt helt enkelt? 
Jag la märke till detta när jag hade hämtat hem hästarna från vinfälten och fick mig en liten chock
Ser ni det jag fick en chock över? 
Man fick 300 i xp till gubben :o 
HEEELT SJUKT!

Vera rör sig sakta framåt :)

Jag kämpade på bra tyckte jag under några timmar med få uppdrag med en level 6 häst och utan någon som helst snabb utrustning eller snabba kläder. Men lite saker fick vi gjort iaf :3 
Vi har fugit i moorland, vi har reparerat bron till skördebygden och även hittat dit + börjat med uppdrag där, köpt ponny och gjort ponnyloppet och även tagit oss till Sydhoven och klättrat på stenar med Holly! :3 

Samt även funderat på en grej som kommer innehålla Vera och Obbe i framtiden men då måste jag gå och bli i högre level....... Ehh.. Ge mig mer gratis sr koder sso? :D 

Mängder av potatisar!

Hej allihopa! Välkomna till veckans fantastiska onsdagsuppdatering!

Vårfestival!
Varje år i Jorvik firar vi att all frost är borta från marken. Frosten tar över hela ön under vintern, och inget kan planteras eller växa i den frusna marken, vilket betyder att alla är jättesugna på att plantera när jorden inte är fastfrusen längre!

Vill du vara med och fira? Klart du vill!
Marley har en passion för potatis!

Allt med denna festival verkar involvera potatisar. Vi vet att det är lite konstigt, men fråga oss inte. Marley kommer att behöva din hjälp med att samla ihop potatisar, plantera potatisar, baka potatisar och äta potatisar! Gå och prata med honom i Silverglade så får du veta hur du kan hjälpa till.

Nya kläder och ny utrustning
Borta i Gallerian den här veckan kommer du hitta en hel del nya grejer i klädaffärerna och i utrustningsaffärerna. Gå och kolla in alla nya grejer och se om något av det faller dig i smaken!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har flyttat sin resande hästmarknad till Jorvikstallets Arena den här veckan. Gå dit och klappa på pållarna de har till salu!

Ha en fantastisk vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget 

One day

 

Ändrat?

Sso teamet måste ha ändra gubbens animationer när man hoppar, för att denan bilden är tagen precis när hästen blivit normal efter hoppet eller vad man ska säga, men gubben står fortfarande upp? Jag får inte ihop det och det ser fruktansvärt konstigt ut :/ 
 

Flisor i baken?

Mycket trevliga bänkar i gallerian asså. 
 

Heeemsk pålle :/

Asså Veronika´s pålle är ju en hemsk häst innerst inne?
Står och tittar på när stackars Isabell ligger under vagnen 
( Min karaktär på Fire Star ) 

Sneaky Dragons - Vecka 19 - My Little Pony

Måndag 9 Maj - Lär känna varandra
Vi kom utklädda till våra MLP Ponnyer och där vi fick presentera oss helt enkelt. Min lilla MLP Ponny är Thunder, han kan ser till så att det åskar och regnar.
Försökta hitta en ponny som var lik honom i spelet och bland dem jag äger och Spöket var närmast tyckte jag :) 
 
 Tisdag 10 Maj - Fall of the Leaf
Det var dags för en tävling igenom Gåd och dess daglia, fiske och tävlingar. Jag har plockat hem min ponny försent så han var inte grön glad men äsch jag var med ändå och kämpade på bra. Tyvärr räckte det inte till seger utan jag kom på en andra plats efter Nemo :3  
 
 
 Onsdag 11 Maj 20.10 - Sammankomst i klubbhuset 
 

Torsdag 12 Maj - Den där Derpy alltså!
Missade detta eventet tyvärr.

Det saknas något?

( Ja, jag spelade mitt i natten men man ser ändå ) 
( Från mitt holländska konto ) 
Vingården känns så tom och naken utan sina vackra blommor och buskar. Men förhoppningsvis kommer det komma mer gratis sr koder och då kan jag säkert få fortsätta och bygga upp rykte med trädgården och få plantera vackra blommer och buskar på vingården :) 

Vera och Obbe

Låt mig presentera Vera och hennes häst Obsidianstar. 
Det är lite oklart här men Obbe tror att det är okej att fastna i saker, vilket det inte är men vad ska mna göra när man är liten och söt ? 
 
Självklart rockar vi även på den holländska servern dem gula benlindorna *.* 


Brev (':

Efter några månader med söta sparade brev i min brevlåda fick jag tömma den. Det gjorde lite ont att behöva kasta dem men som tur är så har jag fotat dem så jag kommer iaf ha kvar dem på bild men inget i lådan på sso. 
Hittade detta söta brev i lådan och personen som har skickat detta är så underbar. Alla ni där ute i sso världen bör ha minst en vän som skickar dessa söta brev till er :') <3
 

Sen hittade jag även detta brev. Asså det låter kanske själviskt av att lägga upp dessa två olika brev från två olika människor men jag blir så glad och ler jättemycket när jag läser dessa brev. Detta är något jag har kikat tillbaka på när jag haft dåliga stunder. 
 
 

Dem är klara Woop woop

Yes, dem är nersparade och även publicerade så att alla kan se dem. 
Nu ska jag ta en liten break i allt tanke med Vegas och även radera över 450 gb material så min hårddisk kommer bli lite glad också :3 


Så söta haha

Hittade denna snygga lilla bild när från i lördags när vi köpte nya pållar jag och Ella :) 
 

Juste, ni missar väl inte detta?

Det är en tävling som pågår just nu via klubbens instagram! :D 

Genom att klicka på bilden kommer ni till klubbens instagramkonto där ni kan läsa mer om tävlingen! 

Är det någon av er fem läsare jag kommer se på våran lektion?

Videon om mina hästar, update!

Äntligen är alla mina hästar filmade! :D Nu väntar bara det mer tidskrävande och mest fokuserande jobbet med att få allt ungefär så som jag har byggt upp det i huvudet :3 
Det kommer bli 2 delar med 27 hästar i varje klipp ehehe. Jag kommer inte tvinga er att se igenom dem alls, utan detta har jag gjort för min skull, samt ja jo, man kan se det som en liten outfit video också då det ska vara nästintill olika outfits på varje häst. Det var kämpigt med dem sista hästarna men ack så kul ändå! :D 

Här får ni en vacker bild på vart hästarna är filmade men inte vilken häst som är filmad vart så det kommer fortfarande kanske bli en överraskning för er :3 
Det ser ut som om kartan har fått massa irriterande finnar hahah 

Gillad hos Eremiten!

Fett skönt att sso höjde upp ryktes hos Eremiten i förra uppdateringen. Det hade tagit för evigt att gå och bli beundrad hos honom om dem ej hade höjt. Yes, jag är en galen människa och vill bli beundrad överallt. 

 
Har iaf gått och blivit gillad och det känns bra :D Bara några poäng kvar tills beundrad haha
 
Hur är ni med ryktesuppdragen?
Är ni beundrade där man kan vara beundrad eller har ni massor med rykte att fortfarande bygga? 

Savannah!

Utnyttjade gratis sr koden man fick av sso till alla mina extra konton ehehe. Så nu har jag lite att göra om dagarna iaf i 2 och en halv dag till typ. Kanske. 
Först ut är Savannah , mitt engelska konto. Det firades med att göra två tävlingar och hästen gick och blev klar. :D 
Samlar även ihop dem sista pengarna till att kunna köpa rida 5 brallorna, bara 300 js kvar typ men det kommer gå fort att få tag i dem med tanke på dem uppdragen jag har :) 

Jag ska försöka fota så mycket som möjligt för att kunna uppdatera er här också om levelprocessen på mina olika konton :3 

Sneaky Dragons - Vecka 18 - Godisvecka!

Denna vecka har gått i söta/sura tankar, vi har nämligen haft Godisvecka.
 
Måndag 2 Maj - Utställning + möte med flourtanten.
Vi möttes upp vid Dews farm i Epona där vi hade en liten utställning där dem fick presentera sina outfits och sedan fick dem ställa sig i varsitt hörn bakom oss där vi sen valde ut en finalist från vardera hörn. 
Sen fick medlemmarna själva rösta på den personen som dem gillade bäst. Vinnaren från eventet blev Victoire Winterfall som var utklädd till en Bubbliz. 
Efter det lekte vi Mötet med Flourtanten. Jag fick äran att vara Flourtanten och Haley R var Karies och jättesöt på sin lilla ponny. 
Jag gruppade dem och dem var tvunga att ta på sig vita kläder och Haley R räddade dem genom att gruppa dem igen och sen fick dem springa igen. :) 
 
Tisdag 3 Maj - Kuckelimuck medicin, lagtävling!
Kuckelimuck medicin var något jag aldrig hört talas om tidigare och fick det förklarat för mig att det kommer från Karlsson på taket, något jag inte tittat på ehehe.. Iaf, Där var det så att vi hade 4 olika godisar som varit utspridda på Jorvik och som medlemmarna skulle leta reda på. Tre olika ledtrådar ledde dem rätt och det var ändå en jämn kamp mellan Sasha och Phoebe ( lag vit ) och Emma och Malin ( Lag röd ) 
Lag vit tog hem vinsten med hela 8 poäng och lag röd låg nära dem med sina 7 poäng! 
Bra kämpat trots det korta fallet av medlemmar... 
( bara för att man har en stor och " känd " klubb kommer det inte alltid så många på ens event som vissa kanske tror ) 
 
Onsdag 4 Maj Sammankomst i klubbhuset 
Mötet var väldigt mysigt faktiskt. Jag höll i det själv och hade en väldigt öppen och härlig lång diskussion med dem medlemmarna som närvarade. Vi satt kanske i 1 timme och 30 min och snackade om det jag tog upp. Sen kikade jag på deras outfits också och sen kramades vi :3 
 
Torsdag 5 Maj - Godiskampen
Den blev inställd och kommer att köras om två veckor istället :) 

Dragonflash

Yes, efter nästan en månads tid utan häst att levla så hjälpte jag söta Ella med att köpa två nya hästar till henne och det slutade med att jag köpte en till mig också haha 

Dragonflash blev hans namn och han är sjukt söt :D 
 

Mina hästar video :3

Jag vet att jag bara spånade lite om att filma alla mina hästar i ett inlägg förra veckan tror jag att det var. Anyway, jag vill bara uppdatera och säga att jag är i full fokus på att göra klart detta :D
Jag har kommit en väldigt bra bit på vägen, har dock snart suttit med allt i en vecka haha. 
Men tror jag räknade att det är 21 hästar kvar av totalt 53 stycken så jag jobbar på det!

Det jobbigaste är att jag måste ha massa js för att kunna skicka iväg hästarna jag hämtar hem. Så jag har typ 3 mode just nu på sso,
1. Filma dem hästarna jag har hemma.
2. Samla js genom att rensa kartan. ( göra alla tävlingar, dagliga, stall och ibland fisket )
3. Vara på eventen. 
 
Men yes, så ser ni mig och jag bara springer iväg så är det för att jag är i fullt mode för att göra klart detta haha

Då klippet ligger på 27 minuter långt så kommer jag dela upp det i två delar. För helt ärligt, vem kommer orka kolla igenom en 27 minuters lång video klipp? Hahah jag hade nog tröttnat, men jag ska försöka att göra det intressant för oss allas skull :) 

Welshponny dags!

Ny gullig hästras!
Välkomna till veckans uppdatering där vi välkomnar en helt ny hästras till Jorvik!

Welshponnyerna är här!
Några av er har redan listat ut att det är vilda Welshponnyer som springer fritt ute på Sydhoven. Från och med den här veckan kan du få en helt egen Welshponny att adoptera och ta med dig hem!
Nu kan du adoptera en alldeles egen Welshponny!

Nu när du har träffat Eremiten och vunnit hans tillit, kan du övertala honom att få adoptera en av 3 vackra vilda Welshponnyer. Besök honom och prata om saken, och du kan återvända till ditt hemstall och träffa en ny vacker vän!

Här kommer ett nytt inslag i onsdagsnyheterna som vi kallar för Hästrasfakta, där vi ger er en lista med det viktigaste ni behöver veta om den nya Welshponnyn!

HÄSTRASFAKTA:

 Vilken hästras är det?
Nya gulliga Welshponnyer!
 Var kan jag köpa dem?
Hos Eremiten i Sydhoven.
 Hur mycket kostar de?
790 Star Coins.
 Vilken level behöver jag vara?
Welshponnyerna är tillgängliga från level 1, men du behöver
vara level 7 för att komma till Sydhoven.
 Behöver jag något speciellt rykte?
Du behöver vara åtminstone 'vänligt inställd' med Eremiten.
 Är Welshponnyn lika snabb som de andra ponnyerna?
Japp, dessa små rackare är inte lika snabba som större hästraser.
 Vilka färger kan jag välja på?
De första 3 Welshponnyerna finns i svart, isabell och brun.

Vi hoppas att ni kommer att bli lika förtjusta i dessa gulliga små Welshponnyer som vi är!
 
Nya kläder & ny utrustning
För att fira vår vackra nya hästras släpper vi nya gulliga kläder och bra utrustning som finns att köpa i Sydhoven. Detta kommer också att vara tillgängligt för alla i Gallerian.

Hästmarknaden
Den här veckan har Eddie och Ferdinand tagit sin resande hästmarknad till Västkobbens Fiskeby.

The Star Stable Show
Klicka på videon nedan för att vara med Matilda och gänget för ett till underbart avsnitt av The Star Stable Show!
Ha en fantastisk vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Här har det ekat...

Yes, som rubriken säger, har här det ekat tomt några dagar.
Jag har helt enkelt inte orkat fixa bilder eller inlägg. Haft andra saker för mig helt enkelt. 

Håller på att filma och redigera en video om alla mina hästar så det tar upp rätt så mycket tid också. 
Upptäckte dock igår att Donald är lite stel och osynlig i vissa lägen? 
Håller sso teamet på och pillar med honom i spelfilerna tro? Kommer vi få uppdrag med honom?