Randomness #7

 

That tail tho

Känns som om något har gått fel här men jag kan inte riktigt säga vad det är hahah
 

Välkomna till Firgrove

Hej StarFam, och välkomna till denna uppdatering där våra Jorvikiska snickare med stor stolthet äntligen kan presentera sitt senaste arbete!

Välkommen till Firgrove!
Ni känner alla till Firgrove - den gamla byn i bergen där många av Jorviks invånare drömmer om att bo på ålderns höst. Vi är nu väldigt glada och stolta över att ge Firgrove det utseende byn förtjänar, då den grundades av de första vikingarna som anlände till Jorvik. Allt från stallet till Mrs Packards lilla stuga har renoverats för att matcha denna fantastiska stil och vi hoppas att ni alla gillar det lika mycket som vi gör!
 Om ni vill se mer från processen som pågått under denna renovering kan ni ta er en titt på videon vi delade med oss av under förra veckan!
Hästmarknaden
Hästmarknaden byggs denna vecka upp utanför Fort Pinta, och Eddie och Ferdinand kommer öppna upp för affärer igen nästa onsdag.

Star Stable Game News
Vad gör Matilda och Game Master Ylva idag? Kika på denna veckas avsnitt av Star Stable Game News för att se vad som händer! 

Ha en fin vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Mitt älskade Firgrove

Imorgon kommer du bli ompysslad och vacker. 
Jag har bott i Firgrove i snart 1 års tid och jag föll pladask för det redan från första inflyttningsdag. Så lugnt och skönt, så nära till skogen och naturen. Inte så hemskt mycket folk faktiskt, så himla mysigt helt enkelt.
Men imorgon kommer det bli en uppdaterad by och av bilderna att se kommer det bli sjukt mysigt! 
Kolla bara ! 

Koncept bilderna är sjukt snygga också och jag måste faktsikt säga att dem har verkligen lyckas få det sjukt snyggt och mysigt till spelet från bilderna. 
Bilderna kommer från DENNA videon.
 
Jag ser verkligen fram emot att få logga in i morgon och mötas av nya Firgrove. 

Lifetime schabrak

Detta stiliga schabrak kom till spelet en onsdag i LifeTime butiken och jag blev så kär direkt! 
 
Det är så vackert i formen, älskar att man ser materialet på själva tyget på schabraket och deras logga passar sjukt bra på den också. Det sägs vara Rött men jag skulle vilja mer säga rostfärgat faktiskt. Kolla så snyggt det är! 
 

Spontan ridlektion med Annie!

 Ni har väl inte missat denna underbara spontana lektionen med Annie? :D 

Saknade regnbåge

Du är så vacker och jag saknar dig!
 

Dem är ju så vackra :')

 

Sista tröjan är ju sååå söt!

 

Helllllloooo

 

Skoooor

Elaka muspekare som sso fortfarande inte har tagit bort.... HATAR att den syns. Blir så fult och oproffsigt :( Vissa bilder hade jag tur med men det är en och det stör mig jättemycket! :(
 

Påskskoj på Jorvik!

Hej allihopa, och välkomna till vår påskuppdatering!

Den årliga äggjakten!
På Jorvik är vi ägg-stra seriösa då det kommer till ägg, särskilt då det är påsk och dags för äggjakter! Varje gång du avslutar en äggjakt får du också en fin belöning. Felix i SIlvergladebyn är killen att snacka med för att komma igång, och när du har hjälpt honom kommer du kunna hitta ägg runt om hela Jorvik!

Följande personer kommer erbjuda dig äggjakter då du avslutat letandet med Felix:
 Harold i Silvergladebyn
 Barney vid Silvergladefälten
 Landon vid Silvergladefälten
 Mrs Holdsworth i Moorland
 Säkerhetsvakten i Fort Pinta
 Carney vid Vingården
 Felicity i Firgrove
 Avalon i Valedale
 Jasper i Gyllenåsarnas Dal
 Klaus i Västkobbens Fiskeby
 Ewa vid stallet Gyllenbladet
 Iris vid Aideen’s Plaza
 Leonardo i Governor’s Fall
 Kommer du hitta alla ägg?

Äggjakterna är tillgängliga under en vecka, så missa inte allt det roliga!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara Star Rider och ha nått Silvergladebyn.

Ägg-stra ägg!
Japp, vi har ännu mer ägg till er! Förutom äggjakterna finns det också gömda gyllene ägg runt om Jorvik, som du kommer kunna hitta efter att du avslutat din äggjakt med Felix. Dessa ägg kommer ge dig belöningar om du hittar dem, så håll ögonen öppna! Du kommer få upp en text på din skärm då ett ägg är i närheten, så att du alltid vet om det finns något att leta efter. Det finns 15 gömda ägg - kan du hitta alla?

Påskmode!
Om du har missat våra tidigare påskevent kommer du kunna hitta både kläder och masker i våra påskbutiker som du kan hitta i de flesta byar runt om på Jorvik. Det finns också något väldigt speciellt i maskbutiken, vilket är...

Två nya husdjur!
Ett väldigt speciellt påskhusdjur! Det finns bara tillgängligt under vårt påskfirande, så skynda att skaffa dig ett! Den här veckan har också Freja vid Sunfieldgården fått in en till gullig kattunge att hitta ett nytt hem - men ingen stress, Frejas katter finns alltid tillgängliga om du vill titta på den vid ett annat tillfälle.
 Besök Freja Sunfield om du vill se hennes nya kattunge!

Nya föl Star Stable Horses!
Förra veckan anlände våra nya Haflingers till Jorvik, och vi kan inte få nog av dessa fluffiga hästar! I vår app Star Stable Horses, som du kan ladda ner gratis till iPhone och Android, kan du nu föda upp ett helt eget Haflingerföl som du sedan kan föra över till Star Stable Online när det når level 10! Du kan spela appen gratis, men det kostar 810 Star Coins att föra över din Haflinger till Star Stable Online. Den kommer dock anlända till ditt stall som level 10!
Vi har också en helt ny funktion i appen för att göra det lättare för er som spelar på mer än ett Star Stable-konto och skulle vilja ha samma häst till flera konton. När din häst når level 10 kommer du nu få valet att föra över den till fler än ett konto, så att du inte behöver spela appen flera gånger för att få samma häst.
Utöver våra nya Haflingers kan du också välja mellan tre olika Mustanger, vilka har varit valbara i appen sedan tidigare.
 Spela vår gratisapp Star Stable Horses för att föda upp ett av de här bedårande fölen!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att leta efter ägg, men de är tillbaka igen nästa vecka vid Jorvikstallets Arena!

Star Stable Game News
Häng med Matilda och Game Master Ylva i veckans avsnitt!
Ha en fin äggjakt!
Kramar från SSO-teamet ♥

Här kan man va :3

 
 

Mera kläder!

Förr eller senare äger jag dessa snygga klädesplagg.
 
 

Muspekaren

Denna frågan ställde jag till Game Master Eleanor i oktober 2016, än idag är problem ännu ej löst. 
 
Jag tror att dem skiter i att fixa det.
Jag tror inte dem orkar inte bry sig/lyssnar inte på sina kunder påpekar en negativ grej.
Vilket är sjukt tragiskt enligt mig.

Födelsedag :3

Ohh idag fyller faktist min blogg hela 4 år :D 
Så hipp hipp Hurra! :D 
 
 Satt och letade lite i arkivet och hittade några gamla header bilder som jag har haft :')
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Massor med snyggt!

Den dagen sso får tummen ur och släpper större gaderob ligger mina starcoins väldigt väldigt illa till. Har hittar en hel del kläder som jag vill kunna äga och ha på mig MEN gaderoben är så fylld att jag inte har plats till att handla något. :( 
LIksom kolla bara på hur snygga dessa är! 
 

Här är Haflingern!

Hej StarFam, och välkomna till denna gyllene uppdatering! Idag är det dags för oss att välkomna en ny och speciell häst till Jorvik!

Den gyllene Haflingern!
Haflingern är en liten, stadig och väldigt snäll häst, och Jorviks invånare har redan fallit pladask för de här fluffiga kompisarna. En av de speciella sakerna med Haflingern är att den alltid har en härligt gyllene brun färg med tonvis med ljus man! Stallet i Valedale har gjort plats för tre av dessa strålande fina hästar, så skynda dig dit för att kika på dem!
 Här är Haflingern!

 Vad är det för ny ras?
Den vänliga Haflingerhästen!

 Var kan jag köpa den?
Alla tre hästarna finns i Valedale.

 Hur mycket kostar de?
De här fina kompisarna kostar alla 810 Star Coins styck.

 Vilken level måste jag vara på?
Du måste ha nått level 5.

 Behöver jag ha något speciellt rykte?
Inget alls!

 Vilka färger kan jag välja mellan?
Haflingern är alltid linfux, vilket betyder att den är gyllene eller brunaktig med ljus man och svans! 

 Behöver jag veta något annat om Haflingern?
Japp! Eftersom Haflingern avlats fram nära alperna kan denna häst klara av kylan i Den Gömda Dinosauriens Dal lika väl som Islandshästarna, Fjordingarna och Nordsvenskarna!
 Vilken blir din favorit?

Vi skulle älska att se vilka outfits ni väljer till era nya Haflingers när ni beger er ut på äventyr i Jorvik, så se till att dela era bilder på er och era nya vänner med #HeroicHaflingers!

Höhöhö, bort med höet!
Ibland har man buggar som slinker in på oväntade ställen, och en av dem har gjort så att ni inte har kunnat kasta era höbalar om ni har velat. Nu är buggen borta och ni kan göra er av med oönskat hö!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller öppet i Västkobbens Fiskeby denna vecka!

Star Stable Game News
Det är äntligen dags att avslöja Game Master Ylvas nya hatt! Ni vill verkligen inte missa det här avsnittet!
Ha en grym vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Ehm...

När jag skulle in i mitt hemstall häromdagen blev jag utknuffad till en svart värld. Jag blev lite rädd men ändå lite nyfiken haha. Filmade lite så det kommer väl upp när jag orkar fixa en randomness video igen men tog iaf 2 bilder. Det var lite läskigt att se sso så mörkt. 
Har detta hänt er någon gång när ni vill gå in till era andra hästar i stallet? 

Hästskorna, ni vet.

Tänkte uppdatera lite snabbt bara ang hästskorna. 
Jag äger totalt 70 hästar ( just nu ) och mitt mål är att alla dem ska ha ett par hästskor. 
Skrev ett inlägg om det för ett tag sen men nu tänkte jag dela med mig lite mer av det. Tack vare regnbågen gick det sjukt fort och jag kunda köpa 1 par hästskor om dagen. Dem dagarna jag låg i och gjorde tog många regnbågar, lite stallsysslor och även lite dagliga kunde jag köpa 2 par skor om dagen. 

Så nu när regnbågen är över är jag sjukt ledsen och saknar den men den kommer tillbaka om ett år antagligen och under tiden får jag längta och vänta och fortsätta slava ihop js den långsamma vägen. 
Men iaf så har 36 av 70 hästar skor så jag har kommit mer än halvvägs så det är bra :) 


1:a April

Hittade detta " roliga " skämtet från sso´s sida när jag skulle hjälpa bubben med att plocka hem lite hästar då hon blir utkastad hela tiden så fort hon ska hämta hästar.