Sneaky Dragons - vecka 8 - Hogwarts vecka 1

Hogwartsveckorna
Eventledare - Amanda Youngweb

Måndag 22 Februari
Sorteringscermemoni, introduktion och första lektionen i trolldryckskonst.
 
Missade måndagens sorteringscermoni. :( 

Tisdag 23 Februari 
Är du inte indelad i något elevhem? Kom i svart klädsel!
Tisdagens event bestod av Lektion i försvar mot svartkonster
 
 
Onsdag 24 Februari 
Innan mötet kördes det ett litet Harry Potter quiz :3
 
Och sen körde vi möte som vanligt :3  
 
Torsdag 25 Februari
Enhörningspopulationen i den förbjudna skogen är hotad av mörka krafter,
det gäller för er att skydda enhörningarna men akta er så ni inte blir upptäckta!. 
Jag fick äran att vara enhörningen till detta event och kom in väldigt sent i eventet. Dem skulle rädda mig men dem var tvungen att akta sig för Annie som kunde fänga dem. 
Jag och Annie fick inte vara med och kramas med dem andra när eventet var över så vi kramades själva mitt i skogen :3 
 
Detta dök även upp i vår grupp på fredagen :3 
Spännande! 

"Första Hogwartsveckan är avklarad! Nu får ni vila upp er över helgen och samla krafter in för nästa vecka som kommer bli betydligt mer intensiv.

Efter första veckan har vi nu beslutat vilka som kommer bli prefekter i varje elevhem. Som prefekt har du ansvar för allas trivsel i elevhemmet samt bör föra dig med gott exempel under lektioner och andra aktiviteter. Som prefekt har du även makten att dra av elevhemspoäng ifall någon skulle missköta sig! Detta får dock inte missbrukas då blir du av med din titel och förlorar elevhemspoäng själv.
Prefekt för Gryffindor är: Katelyn Southbell
Prefekt för Slytherin är: Haley Underfall
Prefekt för Ravenclaw är: Ellie Northfall
Prefekt för Hufflepuff är: Amanda Wolfdaughter

Och ni tilldelas 20 poäng vardera.

Ställningen för kampen om Elevhemspokalen ser ut som följande:

Ravenclaw leder med 180 poäng
Slytherin 160 poäng
Hufflepuff 95 poäng
Gryffindor 75 poäng

Men inget är avgjort ännu utan det finns många möjligheter att samla fler poäng!
Ha en fin helg så tar vi nya tag nästa vecka"


Gullig Outfit

Mitt under min runda med att samla Jorvik Shillings hittade jag denna söta spelare och hennes underbart söta outfit! Jag blev helt till mig och kollade med henne om det var okej att fotas och läggas upp här och det fick jag :3
Tack igen Olympia! 
Detta har söta Olympia och hennes Coolchild på sig 

Ryttare 
Hjälm -  Brun cowboyhatt
Tröja -  Blå Citytröja
Byxor -  Beigemönstrade ridbyxor
Vantar -  Svarta Hopphandskar
Skor - Tans Gamla Ridskor
 
Häst
Träns - Glänsande westernträns
Sadel -  Bergssätet
Filt -  Blå Proffsfilt
Benlindor - Bruna benlindor

Raptor är tillbaka!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering där vi kan uppleva Modeveckan och Raptors återvändande!

Jorviks Modevecka
Människorna i Jorvik älskar sina traditioner. Nu när jul, nyår och Alla Hjärtans Dag har passerat ser öborna fram emot våren och det fantastiska firandet av allt färgglatt och modernt de kan skåda under Jorviks Modevecka! 
 Passion för mode under Jorviks Modevecka!

Åk över till Gallerian för att ta del av spektaklet! Ni som inte spelade uppdragen under tidigare modeveckor har nu en chans, och alla ni andra kan passa på att hänga i Gallerian och se fabulösa ut!

Raptors återvändande!
Som en del av det roliga under Modeveckan kommer Raptor att göra ett exklusivt framförande på scenen där modevisningarna hålls på övervåningen i Gallerian. Kolla in hans uppträdande för att få se och höra Raptor framföra sin nya fantastiska låt! Du kan också kolla in en hel del coola nya kläder på modevisningarna som du kommer att kunna köpa direkt från klädaffärerna i Gallerian.
 Raptor är tillbaka med en ny låt!

Glöm inte vår fantastiska musikvideotävling på YouTube! Raptor gav sin producent en budget på 10 miljoner Jorvik Shillings för att göra en megacool musikvideo, men det visade sig sedan att han enbart gjort ett töntigt bildspel på sin laptop och behållit pengarna. Det här betyder att Raptor behöver din hjälp för att göra en musikvideo, så dags att vara kreativ! Ladda upp din färdiga video till YouTube med hashtaggen #SSORaptor och vår favoritvideo kommer att laddas upp till Star Stables YouTube-kanal som den officiella musikvideon för Raptors nya hitlåt!

Hästmarknaden
Silverglade är värd för Hästmarknaden denna veckan. Där står Eddie och Ferdinand redo att göra affärer!

Rösta på Star Stable Show i Guldtuben
Vi behöver era röster! Den svenska YouTube-galan Guldtuben är snart här och vi skulle bli jätteglada om ni kunde hjälpa oss med att bli nominerade i kategorin "Årets serie" med The Star Stable Show.

Följ denna länk
, gå till fältet "Årets Serie" och skriv in: "The Star Stable Show".

Tusen tack för att du hjälper Mathilda och teamet att komma ett steg närmare årets coolaste YouTube-gala!

Ha en jättefin vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Ointresserade klubbledare? Hahah

Hittade denna klockrena bild i min fraps mapp. Taget under ett möte där både Haley och Courtney kollar åt varsitt håll? Asså hallå?! Jag trodde ni var fokuserade under mötet hahah 
 

Huvuduppdragen

Yes, mycket bra gjorda och jag gillade dem faktiskt men som vanligt när man bara vill ha mer och mer kommer den jobbiga elaka lilla bubblan upp... 


Positiva under uppdragen var ryktes ökningen :D Fett najs, jag gillar när jag bygger rykte :3 
 

Sneaky Dragons - Vecka 7 - Medlemsvecka

Tyvärr har jag inget att rappotera denna veckan då jag inte har varit med på eventen. 
Ni får kika in klubbens instagram för en liten uppdatering då vi har börjat uppdatera den betydligt mycket mer än tidigare :D 

samt medlemmarnas egna instagram konton :) 

Alla älskar vi problem

Tänkte bara meddela er lite att jag skickade iväg min dator i slutet av januari till Acer´s reparationscenter för att en dag när jag skulle googla, hade precis startat upp datorn och jag har win 8, vilket betyder att jag måste logga in för att ens kunna använda dator, anyway. Jag loggade in och öppnade webbläsaren för att googla. Upptäcker att vissa tangenter inte svarar och trycker lite till på dem och inget händer. Blåser lite lätt och tänker att det måste ha kommit smuts i vägen. 
Med tanke på att mina tangenter har lysdioder under sig så ville jag inte benda upp dem för att kolla vad felet kunde vara. Startar om datorn och där är allt kört. 
Jag kontaktar Acer´s supporten och berättar att mitt tangentbord slutat funka. Eller iaf en del av det. 
( Bild från Acer själva på den modellen jag har, dock är min enterknapp lite större. ) Det som är inringat snyggt är alltså den delen av tangentbordet som bara la av. 
Vilket är väldigt viktiga tangenter. Så jag och den trevliga herren hos Acer´s kundtjänst bestämde att jag skulle skicka iväg den på lagning och ja vi startade den processen. 
Acer har tyvärr ingen reparationscenter i sverige så jag fick kontaka Ups och skicka datorn med dem till Tyskland. Lång historia ja, jag vet. Sorry.
För att korta ner det lite, så datorn skickades på lagning i jan. Får hem den i mitten av feb och upptäcker att ursäkta ordvalet, idioterna på deras reperationscenter har switchat om lite tangenter.... 
Allt funkar felfritt men det är utseendet som stör mig. Sen har jag även fått ett tyskt tangentbord och det är liiite störande... Bilden nedan visar felen eller ja, missen dem har gjort. 
Gröna och Blåa markeringen är felsatta. Dem har helt enkelt bytt plats. Så mitt y sitter utseende mässigt nere vid x. Mitt Z sitter där uppe vid t. Och sen har dem bytt även på dem blåa. Dem som är inom den lila/rosa markeringen är på tyska. Och asså, har man levt med datorn i 1 årstid så är man inte van vid att se det såhär. Och det är helt enkelt deras fel. Jag hörde av mig till Acer´s Kundtjänst i torsdags ( fick hem datorn i onsdags nämligen ) och berättar om detta och att det är ett störande objekt eller vad man ska kalla det så trevliga killen där sa typ " Ojdå, ja det är ju inte bra. " No shit sherlock?! -_- 
Så från och med nästa vecka blir jag dator lös typ igen. Dem kommer fixa problemet gratis men datorn min blir borta allt mellan 2 - 3 veckor IGEN pga skönhetsmissar och störande saker. 

Som tur är har jag sambons dator under tiden, den är lite slö i sitt tänkande och saker tar lite längre tid att göra men den funkar och det är jag fruktansvärt glad för i dessa lägen. 

Tack för att du läste igenom och jag ska nu sluta babbla.
Puss. 

Svar på brev

Skulle svara på ett brev ingame tänkte jag men tyvärr hade mottagaren full brevlåda så jag slänger upp bilderna här :3 Kan innehålla lite stavfel men jag är ibland för snabb med fingrarna över tangenterna och glömmer oftast att kolla igenom och rättstava...
 
 

Nya uppdrag i Epona!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering där vi fortsätter äventyret i Epona!

Träffa Mrs X...
Det finns nya karaktärer att träffa och en del överraskningar väntar i veckans nya tillägg till historieuppdragen i Epona. Få reda på vad GED gör med Herman och deras ondsinta planer i Hillcrest, och hur Mrs X planerar att stoppa dem.
Dags för krafttag i Epona!

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du redan ha gjort klart första delen av historieuppdraget i Epona där du träffar Jupiter på klippan utanför Gamla Hillcrest.

Fortsätt att fira Alla Hjärtans Dag!
Kärleken ligger fortfarande i luften i Jorvik! Du kan fortfarande göra uppdragen från förra veckan med Catherine och Donald, och det finns också nya roliga kärleksuppdrag!

Derek behöver din hjälp med att leverera kärleksbrev till Jorviks mest kärlekstörstande bybor! Du kanske känner igen det här uppdraget från förra året, men i år har vi helt nya belöningar! När du har levererat breven kan du börja leta efter en del brev som saknas som har spridits över hela ön.
 
Derek har tappat en massa brev

En hel del brev nådde aldrig sina mottagare. Leta i någon a dessa områden för att hitta dem:

- Slottet Silverglade
- Doyles Kyrka
- Moorlands Södra Strand
- Västkobbens Fiskeby
- Goldspurs Gård
- Södra Högkustbygden
- Valedalebyn
- Fort Pinta
- Nilmers Högland

När du befinner dig nära ett brev får du ett meddelande där det står att det blir varmare. Lycka till med att hitta alla bortkomna brev!

Tjuvkik: YouTube-tävling kommer snart!
Är du redo för Raptors återkomst? Snart är det dags för Jorviks Modevecka, och det betyder bara en sak.. Han är tillbaka! För att fira det här kommer vi att ordna en YouTube-tävling snart, så håll utkik för mer detaljer nästa vecka. Tills dess, håll dina videoredigerar-talanger redo!

Nya kläder och ny utrustning
Klädbutikerna och utrustningsaffärerna i Gallerian är fulla av nya saker för dig att kolla in! Ta bussen över till Jorvik Citys Galleria för att kolla in vad som finns.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand bygger upp marknaden i Silverglade och kommer att vara redo att träffa dig nästa vecka.

Ha en underbar vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Level 18 :3

Dammade av mitt asiatiska konto häromdagen, nej natten. Det var typ dag på spelet så blir lite förvirrad där. 
Men sprang och gjorde lite uppdrag som jag hade fått samt plockade massa bär, vilket inte var det roligaste förrens jag fick mer uppdrag :D 

Så nu har det kontot hittat upp till level 18. Har dock en del ryktesfratktioner att bygga rykte med, så som fisket som iaf ger mig mer uppdrag. 

HIttade även bort till Ricky och gjorde hans uppdrag och var fett fin på hans lilla bana han byggt :) 
 

Sneaky Dragons - Vecka 6

Denna veckan har Sasha, Heli och Janni lekt med oss. Det har bjudits på kurragömma hela veckan :D Fett kul! :D
 
Måndagens event var jag inte med på då jag låg och sov. ( sov 18 timmar ehm fett skönt )
 
Tisdagens event var jag med på :D Hahah vi fick en genomgån på vart gränserna gick och sen var det dags att hitta bästa gömstället. Jag placerade mig bakom ett av husen i närheten av Ricky. Jag såg i chatten att flera blev tagna och sen när jag minst anade kom Sasha och hittade mig :( 
Jag hade även turen att vara i ett globalt område och inte Nemo mihihi :3 
Hoppas allt att hon fick lite nya brevvänner :D 

Onsdagens möte så planerades det medlemsveckan och sen körde vi en lek, ni vet den leken där någon säger en mening eller något ord och sen ska nästa person fortsätta? 
Ni får äran att ta del av dessa två vackra berättelser :3 
Berättelse 1: Det var en gång.. en fis som sa hej till en förfrusen skata som åt potatis och hoppade runt och kokade bär, men fisen ville fråga skatan om hur hon tänkte göra med fonderna och hur pengarna skulle sparas till midsommarfirandet i Azalea-skogen. Skatan svarade: jag har besök av en svartvit tiger, och min pimp åt en råtta. Klockan var fem och skatan ville och skatan dog av en eldsprutande en bajskorv som var.

Berättelse 2: Det var en gång.. en fylld blöja som kastades ut på heli R som luktade illa men gillade det. Hon kastade den över sig igen och blev hög på doften av blajjes unkna kalsonger. Förskräckt utbrast hon ”JAG ÄLSKAR BLAJJE”.

 
Torsdagens event kunde jag tyvärr inte medverka på då vi fick upp gäster. Men jag hoppades att dem som kunde vara med hade kul :3 

Alla hjärtans dag-uppdrag och en helt ny funktion

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering. Kärleken finns i luften Alla hjärtans dag firas över hela Jorvik, men somliga tar firandet på större allvar än andra. Det kommer du att märka när du går förbi Catherines kafé i Jarlaheim, hon har fullt upp med förberedelserna inför Alla hjärtans dag!
 
Catherine gör sig redo för Alla hjärtans dag

Hjälp henne dekorera sina menyer, samla ihop ingredienser för hennes speciella Alla hjärtans dags-bakverk, och håll henne lugn och på rätt bana så att allt blir klart i tid!

Detsamma gäller för Donald: Silvergladebyns mästerskräddare har tagit på sig lite för många beställningar och behöver din hjälp för att samla ihop de olika materialen han behöver för att kunna slutföra dem.
 Donald är väldigt upptagen!

En del av er Star Riders kommer att känna igen dessa speciella Alla hjärtans dag-uppdrag från förra året, men om du redan har gjort dem så har du nu möjlighet att göra dem igen! För uppdragen med Catherine behöver du ha slutfört uppdraget där du får nyckeln till trädkojan i Gröndal. För Donalds uppdrag behöver du ha gett honom ull från Landons får och även ha slutfört uppdraget där du berättar för Baronessan om att GED förgiftar hennes vinrankor.

Rid över till Catherine i Jarlaheim och Donald i Silverglade för att sätta igång!

Nya kläder och ny utrustning
Helt nya kläder och ny utrustning finns i affärerna i Gallerian. När vi ändå pratar om shopping, glöm inte att kolla in de speciella Alla hjärtans dag-butikerna som poppar upp över hela Jorvik!

Var publik i Ridhuset!
Har du någon gång tänkt att du vill hänga med dina vänner i Ridhuset och kolla in deras färdigheter sittandes på läktaren? Nu är det möjligt! I det nya Ridhuset kan du sitta ner och kolla på när andra spelare tävlar eller håller en uppvisning. Det finns olika kameravinklar att välja mellan för att göra din läktarupplevelse ännu roligare.
 
Var publik åt dina vänner i Ridhuset!

Nu är det dags för uppvisning i Ridhuset. Hoppas att du kommer ha roligt!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp Hästmarknaden i Fort Pinta.

Ha en jättebra vecka nu,
Kramar från Star Stable-gänget 

Många pixlar vackra

Under förra veckans mästerskaps event bytte jag aldrig häst utan red runt på fräsern min. Och det fick mig att börja gilla honom mer. Han är ju faktiskt rätt så maffig och fin. :)
 
 

Damma av något gammalt?

Jag har totalt tappat inspirationen på inlägg. Det är därför det har varit så sjukt tomt här inne vilket jag verkligen inte vill att det ska vara. En del bloggare lägger ner alternativt tar en paus från sitt bloggande och jag vill inte göra det även om det kanske verkar som det. 
Så jag tänker lite såhär, att ni kan kommentera något spännande som just du vill läsa om. Ni kan kika in HÄR och HÄR  och läsa lite om vad jag skrivit om tidigare och sen kan ni alltid kommentera om vad just du tycker jag ska skriva om :D 

Sååå vad säger ni? 
Är ni villiga att hjälpa mig? :3 
 

Sniff sniff

Dagen då bubben köpte häst så var min pålle, Dragonsister tvungen att lukta bubbens pålle i rumpan. Jag kunde tyvärr inte hålla henne utan ja, hon var tvungen att lukta.. 
 

Sneaky Dragons - Vecka 5 - Mästerskapsvecka Skitsvår!

Mästerskapsvecka - Skitsvår
Äntligen är det dags för ännu en mästerskapsvecka, och denna gången lägger vi i den högsta växeln vi har just nu.
Den svåraste hoppbanan, terrängbanan och dressyrprogrammet kommer köras denna vecka.
Personen med bäst resultat under veckan kommer koras till Sneakydragons mästare av nivån skitsvår.

Måndagen började med en riktig snabb hopptävling på Lisas hoppbana. Jag stog för uppvärmingen, Nemo körde lite klädeskoll och Annie startade dem samt tog deras tider efter loppet och vi var klara på 25 minuter. Fett snabbt event men sjukt kul :D  


Tisdagens event var det dags för Dressyr.  Totalt var dem 8 ekipage som ställde upp och det såg asbra ut för dem alla. Så själva poängstriden blir tajt asså :3 

 

Onsdag var det sammankomst i klubbhuset som vanligt :3

 

Torsdagen bjöd på en spännande och nästan nagelbitande tävling. Det var så spännande så att folket trillade av och tappade både ben och armar, men jag var snabbt på plats och lagade med silvertejp! 

 

Fredagen kastade vi upp resultatet i vår lilla grupp och nedan kan ni se resultatet :3 

En tuff vecka har lidit mot sitt slut och nedan finns hela veckans resultat. 
Poängsystemet har sett ut som följande:

1 grundpoäng för deltagande, det vill säga alla som dyker upp på eventet får ett poäng direkt.

Personen som kommer på 1a plats på momentet får ytterligare tre poäng.

Personen som kommer på 2a plats får ytterligare 2 poäng.

Personen som kommer på 3e plats får ytterligare 1 poäng.

Det vill säga att ni har kunnat samla som mest 4 poäng under ett moment.

MÅNDAG - HOPPNING

1a plats - Ellie Northfall
2a plats - Katelyn Southbell
3e plats - Jamie Winterbell

TISDAG - DRESSYR

1a plats - Felicia Nightlake
2a plats - Ambra Bunnysmith
3e plats - Katelyn Southbell

TORSDAG - TERRÄNG

1a plats - Felicia Nightlake
2a plats - Ellie Northfall
3e plats - Katelyn Southbell

TOTALEN

1a plats - Felicia Nightlake 
2a plats - Ellie Northfall
3e plats - Katelyn Southbell

MÄSTAREN FÖR SNEAKYDRAGONS MÄSTERSKAP 2016 NIVÅ SKITSVÅR ÄR FELICIA NIGHTLAKE, GRATTIS!


Design byte :3

Vintern är över enligt mig nu och jag tycker det är skönt att snön har försvunnit från sso för nu kan man äntligen ta fina vår/sommar bilder :D 
Jag kommer pilla lite med designen då och då  för att få det fint och sen för att få in en ordentligt headerbild, änsålänge får ni stå ut med min minecraft gubbe haha :3 
 

Häst shoppning

Alltid lika kul när jag inte får följa med i provrummet när hästarna mina ska gå och shoppa...
 

Enklare shopping och fluffiga kattungar!

Hej och välkomna till veckans uppdatering där vi presenterar några nyheter som vi vet att en hel del av er spelare har önskat sig länge!

Ny funktion när man handlar!
När vi läser igenom alla era tusentals meddelanden med önskningar varje vecka hittar vi en hel del häftiga och användbara idéer. Något som har dykt upp ganska ofta är att ni önskar er en enklare shoppingupplevelse i Gallerian. Vi har lyssnat på er!
 Sortera föremål i affärerna genom att klicka på 'Nyaste' och hitta de senaste trenderna!

Från och med den här veckan kan du sortera de kläder och den utrustning som säljs i affärerna så att de nyaste grejerna hamnar längst upp, och de äldsta längst ner.

Det finns också en ny kategori som visar alla de senaste grejerna från alla kategorier (byxor, toppar, hattar etc.) i butiken!

Vi hoppas att du finner de här nya funktionerna användbara, och kom ihåg: dina synpunkter och dina idéer hjälper oss att göra Star Stable bättre och bättre hela tiden! Tack!

Ingen mera snö
De isiga vindarna har lämnat Jorvik för i år, och det vackra solskenet har varsamt smält bort all snö och is. Våren i Jorvik ser underbar ut!

Butiken med fluffiga katter
Freja Sunfield har bestämt att katterna i Jorvik behöver hennes hjälp. Hon ägnar nu all sin tid åt att hitta nya hem till föräldralösa kattungar, och vi tror att du kanske skulle vara intresserad av att köpa en av dem?
 Nya sadelväskekompisar på rea på Sunfieldgården!

Hos Freja på Sunfieldgården hittar du nya kattungar som vill bo i din sadelväska. Rid dit och se om du kan ge någon av dessa gulliga ett nytt hem!

För att kunna köpa katter från Freja behöver du vara 'Gillad' med Familjen Sunfield (det betyder att du behöver ha ett rykte på 1500 eller mer). Då kan du prata med Freja och hon kommer att öppna upp kattungebutiken för dig!

Ny utrustning
Varför inte kolla in den senaste utrustningen med det nya shoppingverktyget? Vi har lagt till en hel del ny utrustning till butikerna i Gallerian den här veckan. Åk till Gallerian för att kolla in allt!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att sätta upp Hästmarknaden i Fort Pinta, redo att öppna nästa vecka!

Ha en fin vecka!
Kramar från Star Stable-gänget