Födelsedagsfirande med Star Stable!

Hej kompisar! Nu är det dags att ta fram partyhattarna och tårtan för att fira Star Stables fjärde födelsedag!

Presenter hela veckan lång!
Precis som förra året kommer den ansvarige för födelsedagsfirandet att stå i Fort Pinta och dela ut gratis presenter under hela veckan. Vi kan också berätta att årets gratis födelsedagspresenter är helt nya! Rid ut till Fort Pinta varje dag den här veckan för att vara säker på att du inte missar någon dags exklusiva födelsedagspresent!
En vecka full av presenter!

Felicitys kanin är fortfarande borta!
Du har fortfarande chans att hjälpa Felicity att hitta sin försvunna kanin den här veckan. Kolla in förra veckans nyheter för mer information.

Roliga födelsedagstävlingar!
Hela veckan kan Star Riders vara med i en serie av exklusiva dagliga tävlingar för att fira Star Stables fjärde födelsedag! Dessutom kommer din häst att få en höjning av sin XP om du är med, så ta chansen! Prata med vår ansvarige för födelsedagsfirandet i Fort Pinta varje dag för att få reda på var tävlingen äger rum under dagen.
 
Ställ upp i födelsedagstävlingar!

Nya grejer!
Det finns massor av ny utrustning, dekorationer och kläder att hitta i Gallerian den här veckan! Du är bara en bussresa i från en ny garderob för dig och din häst.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand bygger upp Hästmarknaden i Jorvikstallets Arena den här veckan.

Ha en fin vecka allihopa! Vi hoppas att du kommer att ha roligt med födelsedagsfirandet i Jorvik!
Födelsedagskramar från Star Stable-gänget 

Målning *.*

Måste dela med mig av denna fina målning Stina har gjort. Det var ett tag sen och den kom tillochmed på Muntra måndag som sso kör med på Facebook :3 
 

Ni kan följa Stina´s äventyr här --> https://instagram.com/stinawolfside

Sture wants!

Jag kan köpa alla dessa fina vackra schabrak direkt med sc men asså det är liiite roligare att kämpa för det :3 
 
Alla schabraken finns i gallerian om ni undrar.:p 

Reklaminspelning?

Kommer ni ihåg när sso skulle köra en reklaminspelning för X antal månader sen? 
( letade upp när det skedde och det var den 16 Juni 2015.... )
 

Hej!Här kommer en liten filmsnutt från inspelningen i tisdags! Som ni ser så har kameramannen flugit runt och filmat er :) Visar här bara en liten del, vi sparar på det andra till reklamfilmen ;)Glad midsommar!

Posted by Star Stable on den 18 juni 2015
 

Häromdagen var Game Master Eleanor inne och jag skrev lite snabbt och förväntade mig inte direkt något svar då hon var väldigt populär med frågor ( som dem brukar vara när dem väl är inne....
Iaf, bilden visar svaret jag fick.
 
Ledande svar och jag känner litesåhär, att även om den är klar, varför har dem inte ens lagt upp den på deras nyhetssida som typ " titta här, här är den! " Eller, har dem ens gjort klart den? 
 
Nog för att jag tex kan vara seg med att redigera lite grejer men asså bör man inte vilja ha ut en reklam så fort som möjligt eller äre bara jag som tänker så? 
 
Återstår väl och ser när den väl dyker upp.

Rubriker är svåra :/

 
Fyller ut bloggen lite med denna vackra bild från minecraft :3 

Sneaky Dragons - Vecka 39

Denna veckan var planerat från första början att Nina skulle köra men tyvärr hade hon fått förhinder så Haley hoppade in och lekte med oss. 
 
Måndagen bestod utav World scramble med mat tema. 
Sjukt svårt faktiskt och om jag minns helt rätt så kammade jag hem 1 poäng... Eheheh
Kopierade texten från Haley´s blogg 
 
" Först så samlades vi på Vingården. Sen skrev jag namnet på en NPC, fast med omkastade
bokstäver. Och den som hittade mig först fick 5 poäng!
 
Första namnet var: Lolpy. 
Tyvärr så fick jag ingen bild på den första platsen, men jag stod vid Polly som står vid ponnytävlingen!
Här skulle de gissa vilka grönsaker och frukter jag kastat om namnet på. 
Busiga Shady Pearls kom på sina ponnyer och hälsade på med.
Det var så sött, som en hel armé  med små ponnyer! 
 
 
Andra namnet var: Seklerseder
Det var Reed Kessler jag stod hos, men vi var tvungna att flytta oss lite eftersom det var så många som
var där och levlade så det var svårt att koncentrera sig där... 
Här skulle de gissa maträtter!"
 
" Tredje namnet var Träramsjeeps
Jag stod uppe vid Spejarmäster och här skulle de gissa vilka efterrätter jag hade blandat ihop
namnet på. De var så sjukt snabba, men Jamie Winterbell vann och Amanda Wolfdaughter kom på andra plats! "
 
 
 
Tisdagen bjöd på spännande lagtävlingar i klubbhuset.
Jag parades ihop med Sasha och Haley U och vi blev lag G. 
 
Vi skulle komma på en sport, ett djur och en artist / grupp på en viss bokstav som Haley skrev ut. 
Vi i lag G var lite ringrostiga i början men sen kom vi ikapp och kammade hem vinsten! Som jag valde att tävla om, då vi vann faktiskt ett riktigt föremål! :D 
Vi begav oss till Galoppbanan och där fick vi lite publik och pulsen steg.
En jämn kamp där jag ledde tills mållinjendär Haley U kom flygandes plockade hon vinsten och Sasha plockade andra plats och jag förlorade haha. Så kass när det kommer till tävlingar med andra. :/ 
Haley U vann..... ↓
Ett sjukt gulligt badlakan med Mulle på! :'D Fett avis asså :( 
 
Onsdagens sammakomst dök jag inte upp på då jag var bortbjuden irl. Var hemma sjukt sen så kollade faktiskt in uppdateringen mer ordentligt på torsdagen hehe.
Snodde denna bilden från Nemos sida :3 
 
Torsdagens kurragömma missade jag då jag och min sambo fick ryck och gjorde iordning sovrummet. ( Vi rev ut ALLA kläder i gaderoben och allt blev kaos. Vi kunde först lägga oss vid 2 på natten. -_-  )
Men jag hoppas att dem hitta sjukt bra ställen och jag får joina dem på nästa runda :D 
 
Hoppas ni haft en bra vecka så ser vi fram emot en sjukt kul och spännande vecka med studiebesök från 5 underbara örnar :D 
Vi hörs nästa söndag. Puss !

Minecraft is fun :3

En styck minecraft Sture visar upp sitt senaste bygge i singelplayer :3 

Funderar faktiskt på att byta skin men tror inte personerna jag spelar med skulle uppskatta att jag springer runt som en Enderman ehehe. Dem är ju bara för söta :'D 
Enderman bild gjord av Ktostam25

Minecraft projekt nummer ?

Ehm, jag får ibland väldigt många ideer samtidigt och just nu har jag börjat på ytterligare en :3
Så här ser det ut just nu :3 
Frågan är om jag kommer göra klart det :p 
Texturepack ( ModernHD ) och shaders ( SEUS ) + redigering i photoshop

Tjuvkiksäsong i sso!

Hej!

Välkommen till denna veckans uppdatering! Vi vet att många av er redan vet det här sedan innan, men nu vill vi officiellt låta er ta del av vår förhandstitt på hösten!

Varje dag kollar vi på Star Stable-högkvarteret in era kommentarer på Facebook och Instagram och läser alla era meddelanden som ni skickar in till Kundtjänst, och vi har hittat en hel del fantastiska idéer.

Vid den här tiden förra året gav vi er en tjuvtitt på allt häftigt som skulle komma under hösten och vintern, och nu tänkte vi göra samma sak. I år har vi jobbat hårt för att få så många som möjligt av era önskningar och drömmar att bli sanna!

Releasedatumen för alla coola grejer vi presenterar kommer att offentliggöras snart, och allt vi berättar om nu kommer att hända innan slutet av det här året!

Vi börjar med det som ni kanske kommer att gilla mest av allt:

Leda hästen!
Att kunna leda hästen! Ni har frågat efter det här så länge och vi har försökt att hitta ett sätt att få det att fungera ur ett tekniskt perspektiv, men nu har vårt fantastiska team av legendariska genier™ fått det att hända!

Att lyssna på era idéer är väldigt viktigt för oss, och detta har varit den högst önskade funktionen på era önskelistor. Vi är glada över att kunna berätta för er att ni definitivt kommer att kunna leda era hästar innan slutet på det här året!

En tjuvtitt med bilder av den nya funktionen kommer snart, så håll ögonen öppna!

Två nya fina hästraser!
Innan slutet av det här året kommer det två otroligt fina nya hästraser, och vi kan avslöja att de också är bland era toppönskningar! Det finns ett nytt stall på Paddockön där du inom de kommande veckorna kommer att hitta en av de nya raserna. Vill du ha fler ledtrådar, kolla in den här videon:
Star Stables årliga tillställningar
Vi kommer att ha mycket coola grejer under vårt fjärde födelsedagsfirande, på Halloween och under vårt julfirande! I december kommer det ett antal fina julgåvor såväl som helt nya presenter i spelet, för Halloween har vi ett helt nytt uppdrag plus en massa nya Halloween-gåvor. Vi har även en väldigt speciell födelsedag med fina gåvor och avslöjandet av...

Ett helt nytt område!
Det stämmer! Idag kan vi avslöja att det snart kommer att finnas ett helt nytt område i Jorvik att upptäcka! Men det är allt vi kan avslöja just nu, för en del av vårt födelsedagsfirande är att avslöja detaljerna kring detta! Haha, vi gillar att göra er ännu mera nyfikna. Håll utkik för mera information.
 Ett helt nytt område kommer snart till Jorvik!
 
 
 Dags att fira Star Stables 4:e födelsedag!

Den här veckans roliga uppdrag
Felicity håller på att förlora förståndet... Hon är det senaste offret för Jorviks märkliga djurförsvinnanden och hon behöver din hjälp! Trava över och hjälp henne att hitta sin älskade kanin innan hon blir galen!

Hitta Felicitys långörade vän!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand väntar på att du ska komma förbi och säga hej! Den här veckan har de slagit upp Hästmarknaden i Västkobbens Fiskeby, och de skulle tycka det var kul om du kom förbi!

Helt ny utrustning och nya kläder!
Styr kosan mot Gallerian där hyllorna är staplade med ny utrustning och dekorationer för din häst, det finns även lite nya kläder till dig! Missa inte bussen!

Slutligen...
En hel del av er har redan haft tillgång till en del information om årets höstuppdatering, men det finns faktiskt en sista överraskning! Utöver att kunna leda hästen, ett nytt område, två nya hästraser och en fantastisk födelsedag, Halloween och jul, har vi planerat att göra en till sak, något som ni har önskat mest av allt den här vintern... 
 

Olika outfits

Jag har lagt upp 4 stycken olika outfits nu på det senaste och jag undrar bara, Vilken är just din favorit? :D
 

Hemligt projekt kopplat till headern?

Ni kanske undrar eller så gör ni inte det men iaf, jag har inte sagt något ännu mer en hemligt projekt kanske? Men det har lite med min header bild att göra. När det blir klart återstår och ser, försöker sitta med det lite varje dag för att få allt klart. Jag vill inte visa er något då jag kommer säket känna en enorm press på mig själv om att jag måste göra klart och det kommer inte bli som jag vill att det ska bli utan det kommer isånnafall bli mer stressat och dåligt så ja, ni får hålla ut och så får vi se vad som trillar in på min youtubekanal framöver :3 
 

Dun dun duunnnn...

 
Eh, så ja, detta är en vanlig konversation jag och El LennaRRttoo kan ha när vi levlar.. Helt normalt! 

Sneaky Dragons - Vecka 38

Måndagens flytta var jag ej med på då jag hade sån fruktansvärd huvudvärk men kära Annie tog mitt konto så jag blev fluyttade till Gåd iaf. Tack Annie återigen! :) <3
 
Tisdagens event var jag med på och jag försökte vinna men jag krockade i vändningen och stegrade så Lena snabb som hon är hann i kapp mig och knep vinsten. Även om jag hade kommit etta så hade jag inte kunnat vinna då jag eheheh fuskade lite på eventet. Eheheh
Vid start så var inte Nemo vid datorn och jag hade en röd outfit i väskan så jag sa snabbt som tusan att jag kan också rädda er. Och dem var med på det. Eheheh
 
Onsdagen bjöd på en härlig sammankomst hos Rob och Bob! :3 
 Eller ja, mer utanför då jag tyckte det vart så mörkt där inne ^^
 
Torsdagen event bestod utav 5 kamp och så avlslutade vi med vår kära tipspromenda och gos på Vingården. Där vi numera bor igen :) 
Upplägget för dagen var följande :
 
The slowest wins. De startas en och en på lilla hoppbanan, den med längst tid vinner. Endast en chans, du får alltså inte börja om ifall tiden går ut.
 
Hitta ledaren i GÅD. Alla startas samtidigt och den som hittar och bjuder in ledaren i grupp först vinner. GÅD begränsas och vägen stängs av vid fågelskrämsåsen, bryggan till fiskebyn samt smugglargrottan
 
Från ena sidan till den andra (labyrinten). Dem samlas på ett led och startas en och en. En ledare väntar på andra sidan labyrinten och vi klockar dem från första till sista punkt.
 
Försten till PI, alla startas samtidigt och den som ställer sig i pi med sin häst och hoppar av först vinner.

Tipspromenad hem till vingården barbacka, avsluta med hemlagad mat på restaurangen <3 
 
Jag var såpass delaktig i allt så fick bara 1 bild... :/ 
 
Jorvik Runt är slut för denna gången och jag vill tacka alla som kommit på eventen och jag måste även säga ett stort tack till underbara Nemo som planerat detta. Och självklart Annie och Janni för att ni vart delaktiga :'D

E d fest?

E d fest, får man komma, får man ta med sig nån, hur många?

Q & A

Har du en fråga så kan du alltid breva till Johanna Dragonborn ( mitt server 2 konto ) vars brevlåda är tom mer eller mindre hela tiden än den är på mitt server 1 konto ^^
 
Detta lilla brev hade trillat in häromdagen på mitt main konto Evelina och jag fort som attan tog bild på det och sen raderade för att nu kunna svara på det här. Och jag ber er, om ni har frågor, skicka dem då till mitt Johanna Dragonborn konto istället. Då min låda blir rätt så full på Evelina så har ni störra chans att få iväg erat brev till Johanna istället! :D

 Hej Elvira! 
Sjukt gulligt namn föresten! :D 
1. Ehm, jadu, när jag är inne och har en häst att levla så brukar jag göra det annars så chillar jag med klubben :) 
2. Jag försöker spela varje dag i olika omgångar. Är oftast inne på kvällarna då vi har event med klubben.
3. Du tänker dig en liten träff bara sådär? Jag ska funderar på det och se vad framtiden kan erbjuda!  
4. Känd och känd, asså jag ser min klubb som vilken klubb som helst. Sen att många vill gå med i den bevisar ju på ett sätt bara vilket jobb som ligger bakom :) 
Tack för dina frågor Elvira :D 

Stallflickan

Hm, mja mjo asså dina ben? 
Jag undrar ibland om min stallflicka mår bra... 
Aja, hon gör sitt jobb och när hon inte jobbar så pluggar hon! Så det är ju tummen upp på det asså :D

Bråkpålle!

Om hon inte hade vart så söt hade jag kastat henne till hästön.
 
Så bråkig! 
Fastnar överallt där ingen annan av mina pixelhästar fastnar...
 

Classy Orange

Häst:
Träns - Valedale
Sadel - Gallerian
Filt - Gallerian
Benlindor - Fort Pinta
 
Ryttare:
Hjälm - Fashion Barn
Jacka - Moorland
Vantar - Valfria svarta
Byxor - Silvergladebyn 
Stövlar - Jarlaheim 

Asien kontot - Level 17

Oh yeah! 
Sprang snabbare än blixten själv och snackade med fiskegubben i gåd och sen sprang fortare än fortast till valedalesjön och fiskade upp den Legendariska fisken Valedalegäddan :3 
 
Kämpade mig igenom med fisket trots uppdrag då jag vet att det kommer komma tillbaka när jag måste komma upp ytterligare en nivå med fisket så kunde lika väl göra det liksom Men yes, nu är även mitt asiatiska konto, Veronika i level 17! :D

Fina flickor på fina hästar :)

 

Magical madness, A fancy Fort and Raptor´s return!

Som vanligt har nyheterna ej kommit på svenska när detta inlägg skrev så ni får dem på engelska då dem kommer upp där först.
 
Hey everyone! Welcome to this week's epic update!

A Revamp for Fort Pinta
As we previewed for you all recently, we've had the decorators in at Fort Pinta! A sensational new look for one of our favourite areas of Jorvik means that there's plenty of stunning new graphics and animations to explore as you rediscover one of Jorvik's most classic landmarks!
James and friends can't wait to welcome you to the new-look Fort Pinta!

Just in case that's not exciting enough, we've even updated parts of the beach but hey, you'll wanna visit the Fort anyway so you can take the bus to see...

Raptor! Back at the Mall!
The legend returns! After spending months in the studio working on his next inspirational lyrics, the 'Hey Yo!' star has decided to return to where it all began, giving back to his fans by agreeing to appear at the Mall every Thursday for a special performance for you guys!

Starting tomorrow, Raptor's gonna be on stage every Thursday at the Jorvik City Mall, so you'll always have a chance to hang out and watch the world's 804th best rapper!

New Clothes
While you're over at the Mall, why not check out the brand new styles on offer at the clothes store? Gotta be looking fabulous for the Raptor show, right?

ABRACADABRA! An Awesome New Quest!
There's just so much to pack into this week's update – new Fort Pinta, Raptor’s surprise return, new clothes, and now... A brand new fun quest!

Street magic is always fun! Just how do they do all those crazy tricks? Well this week you’ll be finding out some magicians' secrets as you team up with travelling street magician Isebell Figg to deliver a fantastic magic show at Fort Pinta. Obviously, because this is Jorvik, there's no straightforward way of meeting her so first you’ve got to help out James who's having some trouble with an unexpected thief!
 Isebell Figg is excited to team up with you on her street magic spectacular!

To get started with this quest, you must have completed the quest where you deliver a watch from Derek to Marley.

Horse Market
This week, the Horse Market is under construction at Cape West.

Graphics Update
A few weeks ago, we released an update where you could choose even sharper, more awesome graphics for your horses from your settings menu, but it turns out that it didn’t quite work as planned for everyone.

Thanks to your feedback and messages to Customer Support, we've been able to get it all fixed up so that it works for everybody now. Here's a quick reminder of the instructions:

- Check out the settings menu, then click into Graphic Quality
- Change the settings to 'Highest Quality'
- Log out, then log back in again
- Enjoy your gorgeous horses in all their sparkly new graphic glory!

We’ve even taken the opportunity to do a few extra tweaks to the graphics on certain types of gear so that they look even better. Keep your eyes open for some shinier graphics on certain items!

So, we don’t wanna keep you any longer! Go play! Have a great week! :)
Hugs from the Star Stable team x

Asien kontot - Fiske

Anledningar till varför jag inte fiskar.
1.
2.
3.
 
Men snart så! Eller? 

Brun outfit

Enligt mig passar denna outfiten bäst på mörka hästar :)
 
Häst:
Träns - Den Glömda Dinosauriens Dal - Kallterna
Sadel - Gallerian
Filt - Moorland
Benlindor - Fort Pinta

Ryttare:
Hjälm - Fashion Barn
Jacka - GED Shoppen - Jarlaheim
Vantar - Valfri svarta
Byxor - Goldspurs Gård
Stövlar - Valfria svarta

Skojjar du med mig?!

Gjorde i kapp en del uppdrag och tänkte att sjukt kul, nu blir jag level 17 på mitt asiatiska konto också, men nejdå.... 
 
Jag tänkte inte göra fisket på ett bra tag men nu ser det ut som om jag är typ tvungen till att göra det då detta kommer att störa mig som attans! 
20 ynka xp ifrån. GAAAHD! 

Alicia Online - Level 7

Efter ha spelat lite sååå har jag äntligen gått upp en level till i Alicia Online :3 
 
Så nu är jag på level 7 och kommer sakta men säkert öka och ja, jag börjar få en del morötter ehehe :D 
Dock springer jag fortfarande runt i orginalkläderna eller vad man ska säga, jag har alltså inte köpt något till varken gubben eller hästen. Mestadels för att det jag vill köpa är sjukt dyrt. Eheh

Redo! :D

Vi är redo inför nästa vecka :3 
 

Finns på engelska nyhetssidan

 

Sneaky Dragons - Vecka 37

Måndagen började med att vi sa hejdå till vackra Valedale och påbörjade en resa mot Jorvikstallet. 
Väl framme hölls två utställningar där Monique Beestar tog hem vinsten i indian kategorin och Josefine Westforce vann Cowboy kategorin. 
 
Tisdagens event hette Dead or Alive
"Dem fick ställa sig varannan indian och varannan cowboy, sedan fick dem ett varsitt nummer som de även fick sätta på sina nicks på TS. Sedan slog jag två tärningar med min telefon och varje nummer som visades kastades ner i graven. När endast en indian och en cowboy var vid liv startade final kampen.
 
Vid finalen stod de två motståndarna i mitten av arenan med ryggen emot varandra, jag och Sture stod i varsin ände, jag klädd i rött och hon i blått. Motståndarna fick veta att vår klädsel hade ett dolt budskap och när startskottet gick skulle dem snabbt välja vem av oss dem skulle springa till och bjuda in i grupp.

Röd - Pistolen färgar rött och dödar motståndaren
Blått - Vatten dödar inte tillräckligt snabbt " - Kopierat från fiskens blogg :)
 
Mötet skedde utanför Hermans hus. Där Nemo och Haley sparkade in hans dörr. 
 
Torsdagens event bestod utav en spännande tävling mellan Indianerna och Cowgirlsen.
Dem delades in i två lag ( Indianerna - Bruna benlindor och Cowgirlsen - Röda Benlindor ) och sen sattes det igång med första tävlingen. Upplägget såg ut såhär och man fick poäng.
 
Jorvikstallets tävling En chans, ge tiden i klubbchatt.
Jorvikstallets elit tävlingGrupptävling två indianer och två cowboys.
Susannas hamntävlingMini championat alla startar i varandra samtidigt, de som har de tre bästa platserna på listan blir placerade och får poäng.
GröndalstävlingenResultattävling 10 minuter. De tre bästa tiderna får poäng.
Svåra gröndalGrupptävling 1 mot 1.
 
Kampen blev spännande ända fram tills poängen blev räknade.
Indianerna kämpade ihop hela 12 poäng medans Cowgirlsen fick hela 15 poäng och stog som vinnare. 
 

Rose Red

Stiliga Robb passar sjukt bra i denna outfit!
 
Häst:
Träns - Silverglades Hästsportcenter
Sadel - Gallerian
Filt - Västkobbens Fiskeby
Benlindor - Västkobbens Fiskeby

Ryttare:
Hjälm - Fashion Barn
Jacka - Fort Pinta
Vantar - Valfria svarta
Byxor - Goldspurs Gård
Stövlar - Jarlaheim
 

Q & A

Har du en fråga så kan du alltid breva till Johanna Dragonborn ( mitt server 2 konto ) vars brevlåda är tom mer eller mindre hela tiden än den är på mitt server 1 konto ^^

 
 
1. Hm, jadu. Jag hade nog kanske kört på Oranget? Eller nej, jag hade diskuterat detta med medlemmarna i klubben och sett vad dem hade tyckt :) 
2.  Oj oj, varje kväll när jag spelar? Krockar i allt :D 
3. Jag har en del eller så. Lättast är nog att kolla i kategorin Outfits där jag visar en del :) 
4. Jag ville dela med mig av mina bilder jag fotade, då jag alltid har gillat att fota när jag spelar.
5. Att inte krocka i allt!
6. Det är väldigt olika faktiskt. Beroende på vad jag är på för humör. Men det har nog annars alltid varit Kungen :) 
 

Fluffpäls eller tjock?

Ehm, Min fjording är antigen tjock eller fylld med fluffpäls?  
 
Freja satt iaf kvar under vår galna tur till Sunfield gården så det är väl det viktigaste. Eller? 
 
Ehehe :3 

Alicia Online - Kissekatt?

Ehm har haft denna bilden ett tag i min mapp. 
Men asså vänta va, när kom det en katt till Alicia Online? 
 

Medaljinfobugg?

Är det ens ett ord? Ska det ens sitta ihop? Anyway, jag märkte detta för ett litet tag sen och har inte dubbelkollat om dem har ändrat ännu men jag tycker det allt var lite kul. 
Det är guldmedaljen för Silvergladbynschampionatet som har denna fina beskrivningen. 

Q & A

Har du en fråga så kan du alltid breva till Johanna Dragonborn ( mitt server 2 konto ) vars brevlåda är tom mer eller mindre hela tiden än den är på mitt server 1 konto ^^

 
 
Hej Hannah! :D
1. Jag har spelat väldigt länge. 3 år? 4 kanske? Nej jag kommer inte ihåg. Men det är länge :D
2. Oj, jag har träffat en del ! :D Felicia Nightlake, Haley Rainstorm, Annie Lightningheart, Amanda Wolfdaughter, Nina Bunnystorm, Victoire Winterfall, Courtney Silverhill, Ellie Northfall, Sofia Goldknight och Anzia Bravedaughter. :) 
3. Yes alla är över 18 :) 
 
Tack för dina frågor Hannah! :D 

Valpen som rymde!

Hej allihopa och välkomna till denna veckans uppdatering!

Valp på rymmen
Kommer du ihåg för några veckor sedan när du hjälpte Jenna med att hitta hennes borttappade kattunge? Vilket sammanträffande att säkerhetsvakten i Fort Pinta nu också tappat bort sin hund! Skynda dig över till Fortet och prata med honom och se vad du kan göra för att hjälpa till!
Säkerhetsvakten i Fort Pinta behöver din hjälp!

För att delta i det här roliga miniuppdraget behöver du ha slutfört uppdraget där du hjälper säkerhetsvakten med att hitta de tidigare försvunna djuren.

Utrustning! Kläder! Dekorationer!
Gallerian har precis fått en stor leverans nya saker till butikerna med hästutrustning, kläder och hästdekorationer! Hoppa på bussen till Jorvik Citys Galleria och kolla in de nyfyllda hyllorna!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo att göra affärer, rid över till Silverglade för att prata med dem!

Den nya launchern
Vi har fått jättefin respons på nyheten om vår nya launcher! Utvecklingen av launchern är nu i sitt slutskede, vill du tjuvkika på hur den kommer att se ut så kolla på den här videon!
 
Den är inte bara väldigt fin, den är också mycket mera stabil och ger dig en bättre spelupplevelse jämfört med den opålitliga anslutningen man får av att spela via webbläsare.

Mer launchernyheter kommer snart, så håll ögonen öppna!

Ha en fantastisk vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget 

Shaders

Något jag upptäckt nu på senare tid är shaders till minecraft. Jag vet att Felle har påpekat det och först nu typ har jag testat det och jag är typ kär i nytt. 
Det är sjukt vacker men det tar rätt så mycket på min dator också. En kraftfull datorn och jag skulle kunna spela dygnet runt med shaders ehehe :D 
 
På dessa bilderna har jag DETTA texturepacket och DESSA shaders.

Vacker grönt

Vackra Walle står som modell för denna vackra gröna outfit 
Häst:
Träns - Firgrove
Sadel - Gallerian
Filt - Silvergladebyn
Benlindor - Silvergladebyn

Ryttare:
Hjälm - Fashion Barn
Jacka - Silverglades Hästsportcenter - Trädgårdsbutiken
Vantar - Valfria svarta
Byxor - Goldspurs Gård
Stövlar - Valfria svarta
 

Radera vänner?

Jag får väldigt ofta frågan om jag kan bli vän med en spelare och mitt svar är alltid det samma, Jag har full vänlista. Och när dem då frågar om jag kan ta bort någon kommer jag alltid med detta svaret tillbaka. 
Det är just sån sak som många inte tänker på. 
Men ganska fort efter jag har skrivit det kommer dem på det och säger att mja mjo det är ju sant typ. 
 
Det kan hända att jag tar bort väldigt oaktiva människor på min vänlista men det är väldigt sällan. Enda gångerna jag kan ha någon ledig plats är för att det är någon annan spelare som har tagit bort mig. :) 
 
Hade jag kunnat så hade jag vart vän med er alla! <3 

Q & A

Har du en fråga så kan du alltid breva till Johanna Dragonborn ( mitt server 2 konto ) vars brevlåda är tom mer eller mindre hela tiden än den är på mitt server 1 konto ^^

 Hej Signe!
Nej jag har inga egna hästar. Men min mor har 2 stycken och dem får jag rida på när jag vill :) 
Favoriten på sso måste ju vara Kungen, helt klart :D 
Den första som gick med i Sneaky Dragons var jag :D 
Sen var det både Emma Shortroad, Amanda Wolfdaughter, Haley Rainstorm och många mer som gick med. ^^
 
Och Signe, glöm inte att DU är bäst! <3

En kväll på Jorvik

 

Princess is done :)

I lördags kväll blev hon allt klar :D 
 
Jag hade inte bråttom med att få upp henne till 15 då jag har bokstavligen inget annat att göra på sso.
Så levlade lite då och då helt enkelt :) 

Sneaky Dragons - Vecka 36

Denna veckan har vi bott i fina Valedale och jag måste säga att jag gillade det. Sjukt fint med alla rosor och nära till skogen. Tråkigaste eller nja, asså det ligger lite dåligt till tycker jag. Inte så värst centralt. 
Iaf, I måndags körde vi en liten frågerunda och sen utställning. 
Utställningen var otroligt svår att bedöma då ALLA tolkat temat på helt skilda och fantastiska sätt. Tillslut enades vi om ett resultat:
 
1a plats - Bambi Deerhill
2a plats - Jamie Winterbell
3e plats - Ellie Northfall
 
Tisdagens event var sjukt mysigt vad jag hörde. Tyvärr ställde jag inte upp då jag inte riktigt hade tid till att sätta mig vid datorn när massor andra saker var tvunga att göras. ( Ibland äre jobbigt att vara vuxen ehhe ) 

Onsdagen vare möte som vanligt dock överraskade vi medlemmarna då vi äntligen kunde spela ALLA ledarna samtidigt så vi körde vår privata 2års födelsedagsfirande då ^^ 
Kopierat från Nemo´s fina inlägg i vår grupp på fb 
 
" När drakarna kom till mötet idag fick dem veta att vi hade riktigt tråkiga nyheter för dem, Sture berättade att ett långt och jobbigt möte väntade oss. Men sen insåg vi att vi inte kände för att ha möte idag så vi firade vår 2års dag istället! Där blev ni allt lurade hihi.
Vi bytte kläder och hästar och begav oss till klubbhuset där mother of dragons höll tal. Sedan förklarade vi att vi ska dela ut titlar i vanlig ordning, men denna gång med ett annorlunda upplägg! Titlarna hade nämligen egna platser som var knutna till dem. Alltså drakarna fick en gåta och när dem hittat platsen fick dem gissa vilken titel som skulle delas ut där. Tyvärr var inte många på plats för att ta emot sina titlar men ni får dem här istället, det kommer även en video längre fram.. Såklart ;) " 
 
Årets titlar -
1. Lukten av bränt gummi och svett som sedan övergår till kaffe, rengöringsmedel och läder. Nu får ni kamma till er och räta till era hattar. (Gallerian)
Om vi i all hast kastat ihop något kraffs och du är i närheten så är du inte rädd för att berätta för oss att vi ser hemska ut och hjälper oss mer än gärna att se bättre ut. Tack för att du ser till så att klubben alltid är snyggt klädda, vi hade inte klarat oss utan dig vår egen modepolis Victoire Winterfall.
 
2. Vad härligt det är med plaskande dynga under fötterna och ljudet av smaskande djur, det finns ingen bättre plats att dela ut denna titel. (Grisarna vid jorvikstallet)
För att du varit med oss en väldigt lång tid och alltid varit aktiv & engagerad i klubben oavsett vilket event som står på schemat eller vem i klubben som behöver hjälp så finns du där. Dessutom kan du leverera på banan när vi som mest behöver det, lämna oss aldrig vår gullegris Ellie Northfall.
 
3. Här skulle man kunna tänka sig att OS gått av stapeln en gång i tiden… Därför valde vi den här platsen till att dela ut denna titel. (Arenan)
En person man alltid kan räkna med och som har en otrolig fantasi till event, tack vare dig startades ett återkommande event upp och vi hoppas att du tillsammans med oss vill fortsätta utveckla eventet tills hösten. Tack för att du hjälper oss Nina Bunnystorm och du ska ha en stor eloge för ditt event mästarnas mästare! (Årets initiativ)
 
4. Nu står vi i den stora byggnaden där vi under åren lärt oss massor om de pixel individer vi tillbringar mycket tid med. ( Ridhuset )
Det finns en person som är så ofantligt duktig på det hen gör och som lärt oss massor av saker trots att vi sitter bakom skärmen och inte på en riktig häst under de timmar vi fått av dig. Vi kommer aldrig hitta någon med det fantastiska häst tänk och kunskap som du besitter. Tack för allt du lärt oss Karin Sweetwright, sneakydragons egen läromästare.
 
5. Delades ut hemma på vingården medans alla drakar mumsade tårta.
Tenk deg akkurat du ville finne oss og gi oss all den utrolige glede og varme at du er omgitt av . Vi håper at vi kommer til å ha deg med oss lenge Monique Beestar. (Årets internationella tillskott)

Betyder - Tänk att just du skulle hitta till oss och ge oss all den otroliga glädje och värme som du omges av. Vi hoppas att vi får ha dig länge hos oss Monique Beestar.
 
 
Torsdagens event blir lite sådär spontat med mi och Nemo i spetsen, det var frågesport planerat men vi hade tyvärr inte fått något material så vi kunde ej genomföra det. Istället tog vi en liten mysig barbacke tur på våra köttbullar och sen avslutades allt med lite filmande och lek :3 
 
 
Veckan är nu över och redan imorgon flyttar vi till nästa ställe. 
Ska bli spännande och se vad den veckan kommer med för bus :) 

Påwniesar

Vi är så söta :3 
 

Brun outfit

Med lite hjälp av Haley Underfall lyckades jag sätta ihop denna fina bruna outfit. Jag är sjukt kär i benlindorna och aldrig riktigt haft något att matcha med så där kom Haley in i bilden ^^
 
 
Jag tycker jag har lyckats och det är bara att byta tröja så är du tävlingsbar :3 

Princess

Hon är ju lite fin endå :3 
 

Championat :3

Sakta men säkert håller min Youtube kanal på att uppdateras :3 
Jag har i nuläget filmat 4 olika championat runt Jorvik på mitt Asiatiska konto och planen är att jag ska filma dem som saknas också ^^
 

En av många

Mja mjo, efter x antal hopp över murarna i Valedale fick jag 1 bra bild. Ehhh...
 

Släpp Ormarna fria!

Vi vet att ni undrat kring de små ormarna som dykt upp lite här och var i spelet, och nu är det äntligen dags för oss att släppa dem lösa. Välkommen till denna veckans uppdatering!

Freja Sunfields djurstudie
Freja kämpar med att göra klart alla sina läxor i tid innan det nya skolåret börjar. Här kan du hjälpa till! Hon har fått i uppgift att studera djuren som lever i Jorvik i sina naturliga miljöer, och hon bestämmer sig för att undersöka ormarna närmare.

I sann Jorvikanda är inget vad det verkar vara, och en enkel undersökning blir snart till katastrof. För att rädda situationen måste du handla snabbt! Rid över till Sunfieldgården för att sätta igång.

För att kunna göra detta uppdrag behöver du vara Star Rider och ha gjort klart uppdraget där du hjälper Filip Sunfield med att plocka blommor till Martinas födelsedag.

Rädda ormar och nyfikna barn är ingen bra kombination!

Septembershopping
Åk till Jorvik Citys Galleria om du vill kolla in alla nya kläder som finns på hyllorna. Kanske är det dags för en shoppingrunda till höstgarderoben?

Hästmarknaden
Hästmarknaden håller nu på att byggas upp i Silverglade. Välkommen dit!

En ny väg till att spela
Snart kommer en ny, ännu bättre version av Launchern. Detta kommer snart att vara det enda sättet att spela Star Stable, och vår uppdatering av denna kommer att ske automatiskt för alla Windows-spelare som redan spelar via launchern. För er som inte spelat via launchern förut eller spelar ifrån en Mac-dator, är det bara att ladda ner den nya launchern när den finns tillgänglig.

Varför inte vara förberedd och ladda ner den nuvarande launchern redan nu så att du är redo när övergången sker? Kolla in vår YouTube-video nedan där du får en enkel genomgång av hur du laddar ner Launchern till ditt skrivbord. Håll utkik efter fler uppdateringar kring detta på våra nyheter och på vår Facebook-sida! 

Ha nu en fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Asien kontot - Gillad :3

Det går framåt!
Men ack så tråkigt och jobbigt och nej bara nej. Jag tänker inte springa och leta utan ser jag en glittrande sten (när jag väl är i dinodalen) så tar jag den ^^
 

Moouuu!

Lite myssådär innan eventet igår :3