Första omgången med frågor

Från Renee Eveningknight .
Har du något drömresmål? 
Jag har faktiskt bara varit i Tyskland och i Danmark... Så jag hade väldigt gärna åkt iväg och utforskat massor med länder och städer. Jag har hört att Kroatien ska vara vackert så det är väl mitt drömresemål. 
 
Hade du några favoritböcker eller filmer som barn? Vilka var det isåfall? 
 Jag hade inga direkta böcker utan jag hade Min Häst tidningen att läsa haha. Men jag gillade faktiskt att läsa dem novellerna som var med i dem tidningarna. Sen vet jag att min syster fick hem Pollux böcker som jag ibland lånade och läste. 
Film däremot, älskade filmen Sherdil. Kunde se den om och om igen haha 
 
Behöva upplösa Sneaky Dragons men få spela sso när som helst eller ha kvar Sneaky Dragons men bara få spela en dag i veckan. Vad väljer du? 
Oh, Sneaky Dragons är min andra familj ju! Men sen tänker jag lite såhär, det är människorna i klubben som gör det till min andra familj. Så jag hade nog upplöst Sneaky och skapat ny klubb och hoppats på att medlemmarna hade följt med. Sen hade jag löst så att själva namnet fanns kvar i min ägo. 
 
Från Haley Rainstorm
Förstår du på riktigt hur underbar du är? Både som klubbägare och som person och vän? Du är helt fantastisk! Men min fråga är som sagt, förstår du det själv? ❤
Men söta du! :') Du är fantastisk och underbar! För att svara på din fråga, nej jar tror inte jag förstår detta ännu. Men en dag kommer jag säkert förstå.
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Sigrid Winterdotter

Om Sneaky Dragons INTE fick ha gult som klubbfärg, vilken?

Svar: Vill du ställa en fråga så får du leta upp frågestunds inlägget!
silverknight.blogg.se

2016-11-25 19:56:45
URL: http://sigewi.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback