Problem...

EDIT - Mitt problem är löst! :)
Hjälp mig?!
HELA bilden hoppar när jag spelar, bästa sättet att förklara är genom att göra denna gifen.
 (självklart så funkar inte gifen heller... -.- )
bilden hoppar upp/ner 1 pixel mer än vad den ska göra och går betydligt snabbare än min gif och jag pallar bara att spela 10 min sen gåre inte mer.
Testat att radera filer och få dem installerade igen, funkar inte. Bara detta problemet när jag spelar sso inga andra spel. Finns inga drivrutiner att hämta till grafikkortet då den har redan senaste. Detta började förövrigt igår (torsdag)
JAG ORKAR FAN INTE!




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Sara Flowerlord

Hej Evelina. Jag har länge sökt efter en klubb som har 18 års gräns, som också är aktiv med härliga medlemmar, och jag har länge följt både din blogg, Haleys blogg, och Courtneys blogg, och då har jag ju fått se mycket om Sneaky Dragons! Jag är ju som sagt inte 18 år än, men fyller
18 i Januari, så jag undrar om jag skulle få vara med i din fina klubb, och annars, iallafall ha det i åntanke. :)
Kramar Sara

Svar: Hej Sara. Du har kontaktat mig tidigare om just detta, men på din blogg står det att du är 14 i något inlägg så står det att du är 13 så nej, jag tror inte på att du är 17 nu och ska fylla 18 i jan. Sorry.
silverknight.blogg.se

2013-12-29 11:14:10
URL: http://flowerlord.bloggplatsen.se
Juliette Stardawn

Nej usch vad jobbigt! Du borde kontakta support och höra vad dom tror :) Sen hoppas jag att det löst sig :D

Svar: Det var mega jobbigt dock löste jag det själv genom att bara dra ner grafikkvalitén och dra upp den igen.. HELT MYSKO!
silverknight.blogg.se

2013-12-29 14:45:48
URL: http://jstardawn.blogg.se/
Frida Frideli

Min sambo som för övrigt är hyfsat kunnig inom det tekniska osv sa att du måste ha gjort någon ändring, ex. ändrat skärmupplösningen eller något. att du i så fall ska ha gjort något, petat på nå inställningar, filer eller dyligt, som du inte hållit på med förr, så det ändrats.. eller nått xD (jag är dålig på att vidarbefodra det någon säger höhöhö c:)

Svar: Aldrig pillat på skärmupplösningen som finns inne i sso men jag löste mitt problem genom att bara dra ner kvaliten och sen dra upp den igen. Helt mysko :o
silverknight.blogg.se

2013-12-29 16:26:05
URL: http://kittenforce.blogg.se
Sara Flowerlord

Jo, men alltså, det gäller ju min ålder på SSO xD Jag vill inte att folk ska behandla mig annorlunda som brukar hända, så därför är min SSO ålder 14 år! Det är just för detta som jag vill vara med i en klubb med gräns, så att folk slutar med sånt :) Förstår att detta är förvirrande, men jag hatar verkligen när folk tror att jag inte kan ha kul bara för att jag snart är ''vuxen''!

Svar: Du har försökt en gång tidigare och du lyckades inte då. Du tror nu att efter en månads tid så ska jag ha glömt av dig och du försöker lura mig en gång till ang din ålder?. Jag sa nej då och jag säger även nej nu.
silverknight.blogg.se

2013-12-29 18:24:02
URL: http://flowerlord.bloggplatsen.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback