Sneaky Dragons - Vecka 38

Denna veckan har det vart fullt ös på! Och mycket spänning.
Ingen mindre än vår kära bugg Nina har knåpat ihop denna vecka som hon döpt till The Amazing Race. 
Såhär har hon själv skrivit om sin vecka,

" Dagarna kommer se ut ungefär såhär:
Vi samlas på mötesplatsen som kommer stå på SDs blogg i schemat.När vi börjar kommer alla få en ledtråd som leder till en viss plats. När ni hittat den rätta platsen kommer antingen jag eller någon av de andra som hjälper mig stå där i gul outfit och då ska ni genast bjuda in till grupp för att få uppdraget. Det kan vara allt från frågor till andra konstiga uppdrag. När ni har klarat uppdraget får ni en ny ledtråd som leder er till nästa ställe osv. Alla transportmedel är tillåtna! Minst 1 från varje lag måste vara med/ dag. Helst båda såklart men det kanske inte alltid går." 
 
Måndagens bilder blev dessvärre bara tre, och det var på folket som var med. Asså tanken var att fota men det glömde man självklart av då man blev lite små stressad och ville vara först på plats liksom hehe.
 
Tisdagen var jag icke med på.
 
Onsdagen, kunde jag dessvärre inte vara med på då jag var och red på riktig pålle istället. Så ni får en gammal bild på sötpållen Ävlan som var mitt vrålåk under onsdagskvällen :')  
 
Torsdagen var den stora dagen då vi hade möte och även där vi fick reda på vem som vann i The Amazing Race. Vi möttes upp vid dews och sen väntade vi alla med spänning på resultatet. 
Här har ni resultaten :)
1. Blåa laget 19 poäng
2. Rosa laget 15 poäng
3. Svarta laget 13 poäng
4. Vita laget 12 poäng
5. Lila laget 9 poäng
6. Röda laget 8 poäng
7. Gröna laget 7 poäng
 
En mycket intressant vecka faktiskt, även om jag bara var med på två event. Och stort tack och fruktansvärt bra jobb av Nina och compani som har ordnat upp hela denna vecka! ♥
 
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback