Helt nya huvuduppdrag är här!

Hej alla, hoppas att ni har det bra bland förberedelserna inför den kommande helgen! Det är dags att se vad denna veckans uppdatering har att erbjuda! 

Vad händer i Pandoria?
Alla våra källor pekar på en enorm ökning av aktivitet mellan vår verklighet i Jorvik och overklighetens Pandoria. Fripp och resten av Aideens Beskyddare vet inte hur de ska kunna hantera all denna Pandoriska aktivitet, och de behöver DIN hjälp för att säkerställa att allt är korrekt mätt så att de kan planera sitt nästa steg. 
 Runstenarna visar att aktiviteten ökar!

Ditt åtagande att hjälpa Fripp och Aideens Beskyddare att mäta detta Pandoriska pandemonium kommer att ge dig tillträde till några väldigt intressanta, nya cirklar, såväl som riktigt riskabla uppdrag hos Dark Core!

På annat håll, så kämpar Alex med att hjälpa sin mamma att komma till rätta med sitt svåra förflutna. Nu är det din chans att få lära dig mer om en väldigt personlig historia som definitivt kommer att förbereda dig för den spännande fortsättningen av huvuduppdragen i Star Stable, men även för ännu fler intressanta familjehistorier som kommer att komma under 2016!
 Alex hjälper sin mamma att komma till rätta med sitt förflutna

Som vi har berättat om under tidigare veckor, så måste du vara “beundrad” med Åskviggens Cirkel, du måste också ha stängt alla de Pandoriska sprickorna och gjort klart uppdraget där du hjälper den Sovande änkan att hela sina rötter, för att kunna kunna sätta igång med denna veckans helt nya huvuduppdrag. 

Vi hoppas verkligen att du kommer att uppskatta denna fortsättning av Star Stables huvuduppdrag!

Nya kläder & träns!
Hyllorna i Gallerian har fått sin sista leverans inför Julen! Helt nya utgåvor av kläder till dig, och utrustning till din häst, ligger på hyllorna och bara väntar på att du ska åka och kolla in dem i Jorvik Citys Galleria!

Julkul!
Under de senaste veckorna så har hela Jorvik blivit komplett julgalna med alla dekorationer i Gallerian och alla förberedelser inför helgen i Silverglade. Till och med Jultomten har varit i full gång i Jarlaheim! Alla roliga juluppdrag och aktiviteter finns fortfarande tillgängliga för dig under denna veckan, med alla de uppdaterade belöningarna för 2015 till hands för dig att plocka upp hos Jultomten och Rådsman i Silverglade. 
 En massa helgskoj med Star Stable

Hästmarknad
Eddie och Ferdinand håller stängt över Julen, de är just nu i Silverglade och förbereder marknaden inför nästa vecka.

Trevlig helg!
Vi hoppas alla att ni haft det roligt med allt skoj som vi har haft planerat för er alla inför julhelgen. Det är så kul att se att vår speciella nedräkning med adventskalendern har varit så uppskattad av er alla, och att ni har gillat våra roliga gratispresenter.

Även om det det är Julafton i morgon och ni kanske är fullt upptagna med allt galet julskoj, så glöm inte bort att kika på den sista luckan i adventskalendern för gratispresenten som ni alla utan tvekan har väntat på!

Massor av kärlek och en massa kramar från oss alla på Star Stables huvudkontor, tack för att ni alla är så fantastiska, och vi önskar er alla en riktigt God Jul! <3




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback