Nu är det jul i Jorvik!

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering som går i jultema!

... Men först lite viktig information
Den här veckans uppdatering kommer att ta lite längre tid än vanligt. Detta är för att vår teknikeravdelning planerar att göra lite extra bakom kulisserna-arbete för att se till att våra system är stabila inför julhelgerna. Tidigare år har vi märkt att vi får många nya spelare under julen, så vi gör våra servrar redo för att rymma massa nya vänner! Det här betyder att:

Den här veckans onsdagsuppdatering kommer att ta lite längre tid än vanligt. Vi kommer att meddela er på Facebook så fort spelet är uppe igen!

Tack för ditt tålamod. Om vi har någon ny information kring detta, kommer vi att posta den på vår Facebook-sida.

Juluppdrag i Silverglade
Rådsmannen i Silvergladebyn har fortfarande problem med att dekorera inför julen, och behöver din hjälp med den andra delen av förberedelserna för festligheterna. Rid över till Silverglade så att du kan höra Rådsmannen fråga dig den välkända frågan som involverar en snögubbe, ifall du är intresserad av att vara med och göra en.
 Skulle du vilja tillverka en mänsklig figur gjord av snö?

Några spelare kommer att komma ihåg de här juluppdragen från tidigare år, men genomför du dem i år kommer du att få några helt nya belöningar!

Nollställning av resultatlistorna
Det var ett tag sedan vi nollställde de bästa resultaten för alla Jorviks tävlingar, så den här veckan är det dags för nollställning! Nu har alla chansen att toppa resultatlistorna. Ha så kul med tävlandet!

Julförberedelser i Gallerian
Vaktmästaren kanske inte är den skarpaste kniven i lådan, men precis som alla andra i Jorvik behöver han din hjälp då och då. I det här helt nya juluppdraget får du hjälpa vaktmästaren med att dekorera Gallerian inför julhögtiderna och ge honom ett hjälpande handtag med att dela ut julleveranserna till butikerna.
 
 
Juletider i Gallerian

Kom bara ihåg att inte smutsa ner hans golv.

Nya kläder
Eftersom du ändå kommer att vara i Gallerian för att hjälpa till med lite olika saker, kanske du också vill kolla in lite nya kläder som nu finns på hyllorna.

Jultomten är fortfarande i Jarlaheim
Han väntar på att du ska komma förbi och hämta några julgåvor!

Här kommer en påminnelse om hur det går till, ifall du missade att börja med det här förra veckan:

Några av juluppgifterna och juluppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med "Julönskningar", vilka du kan ta med till Jultomten och byta mot presenter. Några belöningar kommer i form av "Julfragment", och du behöver tre sådana för att byta till dig en Julönskning.

Kom ihåg att:

- Tre Julfragment kan bytas mot en Julönskning
- En Julönskning kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässigt utvald julklapp
- För att byta Julfragment till Julönskningar, eller Julönskningar mot julklappar, behöver du ha Julfragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
- Du måste vara Star Rider och ha spelat tillräckligt länge för att ha möjligheten att ta dig till Jarlaheim

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat för affärer på Jorvikstallens Arena. Kom förbi och säg hej!

Star Stables Adventskalender
Du har förmodligen redan lagt märke till Star Stables kalendernedräkning inför julen. Varför vänta ända till julafton med att öppna presenter? Tidiga presenter och överraskningar väntar under 12 dagars nedräkning inför julafton i Star Stables egen Adventskalender! Vi kan knappt vänta!

Ha en finfin vecka!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback