Sneaky Dragons - Vecka 2

Årets första event vecka har gjort sitt och det var rätt så skönt med en uppvärmnings vecka. Asså jag var med på två event av fyra, skärpning Sture! Ja, Sture! 

Nemo höll i mestadelen av veckan så kommer att kidnappa några bilder och textrader från henne dem dagarna jag inte var med. Annie hjälpt även till en dag i veckan. :) 
 
Måndagen samlades vi uppe vid Valedale sjön. Vi fick reda på att vi skulle vara så långsamma som möjligt på banan, Vi fick dock inte stanna, råkade vi stanna var man tvungen till att börja om. 
Om jag minns rätt så var det Sofia Goldknight som kammade hem segern med att vara långsammast med tiden 6 minuter 51 sekunder och 99 hundradelar.
 
Tisdagens event bestog av en lång resa. Från Fort Pinta till Fiskebyn men det var några små problem på vägen. För det första fick man bara kort galoppera. man fick inte hoppa om man absolut inte var tvungen till det och sen fick man bara rida på dem gula vägarna. Ingen taxi eller färja fick tas heller. 
Jag kom in lite sent så missade starten men hängde iaf med i chatten. 
 
"Den som först bjöd in mig i grupp var Nina Bunnystorm. Sedan stack jag snabbt som sjutton till Fort Pinta igen och deras uppgift var att ta sig tillbaka, men de fick springa i vilken fart de ville och ta vilken väg de ville. Dock fick de inte använda sig av färja eller transport, och inte heller ringa hem. Dit kom Ellie Northfall först och hon fick möta Nina Bunnystorm i en utslagstävling på Fort Pinta banan. Ellie Northfall gick segrare ur denna veckas mästartitel tävling :) Grattis!" - kidnappat från Annie
 
 (bild kapad från Annie)
 
Onsdagen bestog av möte. Vi snackade lite om viktiga saker och sen testade vi vad som hände om vi sparkade ut Nemo från klubben, försvann hon från klubbhuset eller skulle hon få stanna kvar, Sagt och gjort, när vi nästan var färdiga så avlägsnade jag henne och jag kunde se hur hon fadeade ut och blev som ett spöke sen fanns hon inget mer. Men hon själv kunde springa runt i ett klubbhus för klubblös eller asså ja haha Men jag ångrade mitt beslut och bjöd in henne igen :3 
 
Torsdagens event så skulle vi jogga bort julmaten. Alla andra joggade medans jag satt och käkade mat. Asså  min tidplanering är inte den bästa. :( 
Kom in strax innan dem hade lekt färdigt, Men ett stort grattis till Josefine, Cornelia och Sara som placerade sig! :D 
 
Nu äre söndag och strax ny vecka, som jag har planerat och ska hålla i. Kommer bli kul! :D 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Lily Beebridge

Detta angår inte detta blogginlägget men ville bara ta upp det xD När man går in på din blogg med mobilen är det ju hästarna på vänstra sidan, och eftersom det är så trångt så kmr hästarna på blogginläggen och då ser man inte hela bilder eller missar några viktiga ord som du bloggar om. Jag gillar verkligen att läsa din blogg så du ksk kan ändra ngt i designen så man ser?

Svar: Det beror helt på vilken skärmupplösning man har och jag är medveten om att dem kommer lite i vägen men där är enda stället jag kan ha dem på utan att hela designen ser för mycket ut :p
silverknight.blogg.se

2015-01-11 12:15:07
URL: http://lilybeebridge.weebly.com


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback