Dags för Fort Pintas strandfest!

Det regnar i Skandinavien, är kyligt i Australien och är snö på Hawaii men den här veckan badar Jorvik i solsken och Fort Pinta gör sig redo för årets strandfest! Välkomna till denna veckans uppdatering.

Fort Pintas strandfest!
Möt Tim Hooper. Tim är lite förvirrad och han är inte den skarpaste kniven i lådan, men han verkar vara en trevlig kille (även fast han använder ord som 'sluskig' och 'galen som en grävling')...

Strandaktiviteterna i Fort Pinta börjar den här veckan, och du får hänga med Tim och hans konstiga ordval medan du hjälper honom med olika slags förberedelser för allt kul i Fort Pinta han har planerat!

Tim ville också ge oss lite extra-snaskiga nyheter: Star Riders och gratisspelare får njuta av det roliga tillsammans i år eftersom Fort Pintas strandaktiviteter är tillgängliga för ALLA spelare!
 Vi går till stranden!

Du behöver ha gjort klart uppdraget där du tar bilder till James i Fort Pinta för att kunna börja med alla strandtokigheter!

Sommarshopping i Fort Pinta!
En somrig shoppingupplevelse kommer till Fort Pinta den här veckan med massa nya kläder och utrustning i Fort Pintas sommaraffär på Fort Pintas strand. Se till att se strandfantastisk ut i år!

En till vecka med Elizabeths lie
Vi ger er ännu en vecka med att hjälpa Elizabeth hitta sin lie! Ifall du har missat detta roliga miniuppdrag kan du göra det fram till den 29:e juli. Kolla förra veckans nyheter för mera information.

Sandiga hovar på banan!
Skulle sommaren verkligen vara riktig sommar utan Fort Pintas tävling längs med stranden? Hjälp Tim med alla bestyr på stranden så får du pröva ett nytt spännande lopp! Både gratisspelare och Star Riders har chansen att uppleva spänningen av ett race i sanden.

Till sist vill vi också meddela att Eddie och Ferdinand är upptagna med att bygga upp Hästmarknaden i Västkobbens fiskeby.

Ha en fantastisk vecka nu!
Hälsningar från oss allihopa på Star Stables huvudkontor




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback