Hur jag gick med i Sneaky Dragons?

Jag har lärde känna Eve långt innan Sneaky Dragons ens var påtänkt. Jag gick med i en gammal skolkamrats klubb från Gymnasietiden och där var också Eve hennes klubbledare. Jag lärde känna Eve väldigt snabbt efter det och tyckte redan då att hon var snäll, schysst och Cool, vi hade det väldigt roligt ihop!

Men efter lite dramatik och lite missförstående på reglerna, valde jag att lämna klubben (bästa jag gjort, om ni ursäktar mitt sätt att skriva det) och jag gick då med i en klubb som hette Dragon Circus Army som då ägdes av Regina Starknight. Henne kom jag också bra överens med och efter en tid blev jag klubbledare och anordnade event så ofta jag kunde, men efter en tid blev det mindre med det på grund av jobb IRL och det kom till det faktum; att Reggan skulle upplösa klubben efter att hon fått en plats i Rainbow Dragons. 
 
Det var vid samma tillfälle som jag pratade med Eve och hörde om att hon lämnat den förgående klubben och skapat en egen och ny klubb samma dag som Reggan berättade om upplösningen av hennes klubb. Den dagen, den 9 Augusti 2013, lämnade jag DCA för att istället gå med i Sneaky Dragons.
 
Jag mötte upp Eve på Marleys gård där hon skickade en inbjudan och jag var inte sen att acceptera hennes erbjudande. Jag har sen den dagen varit en stolt medlem av Sneaky Dragons och jag har inga planer på att lämna klubben. Sneaky Dragons är min familj och mina bästa vänner. Jag kan alltid vända mig till dom om jag behöver prata eller bara sitta och lyssna på dom, skratta med dom och överlag; Ha väldigt roligt med dom. 
 
Det är tack vare Drakarna, har jag skaffa nya vänner och trots avstånden mellan oss finns dom alltid nära mig när jag behöver dom, liksom dom behöver mig. Ni Drakar är det bästa som hänt mig och jag är tacksam att jag har er i mitt liv! Ni är min ljuspunkt här i livet och jag skulle aldrig i världen låta det brinnande ljuset slockna och låta min värld återigen bli svart; Håll mitt ljus tänt för mig så håller jag även era ljus tända! Jag älskar er allihopa! <3
// Emma Shortroad
 
 





Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback