Julen är här med fler uppdrag Epona! Yay!

Hej allihopa och välkomna till Star Stables första juluppdatering 2015 - det är dags att fira jul i Jorvik!

Julfirande för Rådsmannen
Star Stables klassiska juluppdrag är tillbaka! Rådsmannen i Silvergladebyn har börjat dekorera inför julhögtiderna, men det verkar som att han har försökt lite för mycket – men det är lätt att bli överexalterad under den här tiden på året, eller hur?

Alla årets juluppdrag börjar hos Steve, så rid över till Steves gård och prata med honom innan du rider över till byn för att ge Rådsmannen en hjälpande hand med hans första julbestyr!

Några av er spelare kommer att komma ihåg de här juluppdragen från tidigare år, men färdigställer du dem i år kommer du att få några helt nya belöningar!
 Julfirande i Silverglade

Under tiden, i Epona...
Vresiga gamla Professor Hayden. Han är inget stort fan av människor, men han älskar insekter! Hjälp honom att samla prover med vatten, lera och läskiga småkryp för hans undersökningar i Mirror Marshes, och kanske kan du få honom att förstå att människor inte är så hemska trots allt.

För att sätta igång med att hjälpa Professorn behöver du ha gjort färdigt förra veckans uppdrag där du pratade med Sunshine Joytree.
 Professor Hayden vill inte ha din hjälp, men ganska snart inser han att du är rätt användbar.

Nya kläder och ny utrustning
Butikerna i New Hillcrest har bra erbjudanden på exklusiva nya kläder och ny utrustning den här veckan. Du hittar också helt nya kläder i Gallerian, där det finns något för alla!

Julbutiker
En hel del säsongsbetonade butiker har dykt upp över hela Jorvik, så du kan göra din julshopping i god tid! Kolla in alla varor de erbjuder!

Hästmarknaden
Den här veckan är marknaden under uppbyggnad i Jorvikstallets Arena.

Jultomtens säck!
Jarlaheim är än en gång värd för Jultomten, och han är redo och väntar på att du ska komma förbi och lägga händerna på några tidiga julklappar!
 
Jultomten ho-ho-hoppas på att snart få träffa dig i Jarlaheim!

Några av juluppgifterna och juluppdragen runt om i Jorvik kommer att belöna dig med "Julönskningar", vilka du kan ta med till Jultomten och byta mot presenter. Några belöningar kommer i form av "Julfragment", och du behöver tre sådana för att byta till dig en Julönskning.

Presenterna du får av Jultomten i utbyte mot önskningar är en blandning av helt nya gåvor och presenter från förra året. Varje present är helt slumpmässigt utvald ur Jultomtens säck så det är möjligt att du kan få samma present mer än en gång. För att få tillgång till juluppdragen behöver du vara Star Rider och ha nått level 5.

Såhär fungerar det:

- Tre Julfragment kan bytas mot en Julönskning
- En Julönskning kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässigt utvald julklapp
- För att byta Julfragment till Julönskningar, eller Julönskningar mot julklappar, behöver du ha Julfragmenten eller önskningarna i din ryggsäck
- Du måste vara Star Rider och ha spelat tillräckligt länge för att ha möjligheten att ta dig till Jarlaheim

Ha en fantastisk vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback