Perfekt väder för drakflygning

Hej allihopa! Välkomna till veckans nyhetsuppdatering där vi berättar mer om våra nya paket för Star Coins och Star Rider och berättar om den här veckans uppdatering. Vi kommer också att berätta varför du har anledning att se fram emot de kommande veckorna i Jorvik!

Bygg en drake med Freja
Eftersom Frejas senaste projekt gick så bra (eller inte), vill hon att du ska hjälpa henne med hennes nya äventyr: att bygga en drake! Det blåsiga vädret borde vara perfekt för drakflygning, och hon väntar vid Sunfieldgården på att du ska komma förbi och sätta i gång.

Du behöver vara Star Rider och ha gjort klart uppdraget där du hjälper Freja med hennes ormproblem för att kunna göra det här uppdraget.
 Vill du bygga en drake?

En katt på rymmen
Du har fortfarande chansen att hjälpa Rådsmannen i Silverglade med att hitta hans bortsprungna katt. Rid dit och hjälp honom!

Hästmarknaden
Under den här veckan är Hästmarknaden under uppbyggnad i Västkobbens Fiskeby.

Helt nya kläder
Klädaffären i Jorvik Citys Galleria har en hel del nya kläder som du kan kolla in. Ta bussen från busshållplatsen på Fort Pinta-vägen för att komma dit!

Nya Star Coins och Star Rider-paket
Den här veckan har vi lanserat ett nytt sätt för att köpa Star Coins och Star Rider, all information om det här finns här på vår nyhetssida, så scrolla ner om du är nyfiken!

Kolla in vårt nya YouTube-program!
Gå in på vår YouTube-kanal, typ, precis nu! Vi har precis släppt vår nya TV-serie The Star Stable Show som leds av supercoola Matilda som är vår programledare. Ett nytt avsnitt kommer varje onsdag och fantastiska överraskningar väntar i varje program! Klicka nedan för att kolla in det allra första avsnittet:
Tjuvkik på vad som kommer
Du har väl inte missat intervjun från i måndags med vår huvudspeldesigner Hannes Kristoferson? Han berättade för oss om det helt nya området Epona och du kan få reda på alla hemligheter genom att gå längre ner här på nyhetssidan för att läsa hela intervjun.

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Star Stable-gänget




Innan du kommenterar
× Grunddesignen kommer ifrån Adaras .
× Alla ändringar i designen har Evelina Silverknight gjort.
× Alla reklamkommentarer raderas!
× Det är okej att låna mina bilder så länge du säger att dem kommer från mig och länkar min blogg, Detta ska synas tydligt.
× Du kan läsa en del Frågor & Svar i kategorin Frågor & Svar.
KOMMENTARER
Anonym

Nästa vecka kommer Södra Skördebyggden..! Åh, kan inte vänta!:D

2015-11-11 18:32:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:



Trackback